Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.039
Πόντοι
9.297
Τα εχω γραψει φιλε μου πολλες φορες.3000€ καθαρα ειναι τα λεφτα με 5θημερο 8ωρο.Ελευθερος ειμαι,35 χρονων.Ηδη κανω Γερμανικα,εχω 1 μηνα μεχρι τωρα και θα κανω αλλους 2 σιγουρα μεχρι να παω.Θα εχω μαθει να συντασω μικρες προτασεις,ηδη αν και μου φαινεται και εμενα παραξενο,μπορω και διαβαζω κειμενα στα Γερμανικα, και καταλαβαινω ακουστικα σχετικα ευκολα,απλα κειμενα,οχι ορολογιες δυσκολες.Τι θα κανω οταν με το καλο παω εκει,θα το μαθω μονο τοτε.Με 600€ να βγαζεις γουστα στην Ελλαδα πρωτη φορα το ακουω,με 1600€ κατι γινεται.

Αν δεν ξερεις την γλωσσα που μιλανε στην χωρα που πας,ειναι πολυ δυσκολο να κοινωνικοποιηθεις.Αν και στην εταιρια που θα παω ειναι σχεδον ολοι Ελληνες,μαθαινω Γερμανικα μονο γι αυτο τον λογο,για να κοινωνικοποιηθω.
Αυτό που είπα ισχύει για προνομιούχους που ζουν στο πατρικό τους και όλα τα λεφτά από τον έστω χαμηλό μισθό τους μένουν στην τσέπη τους.
1.600€ στην σημερινή Ελλάδα βγάζουν ένστολοι και γιατροί που δεν απέχουν πολύ από τα όρια της σύνταξης.Σε τέτοια ηλικία η έκφραση "γούστα" είναι πολύ σχετική....ο Έλληνας είναι εκπαιδευμένος να περνάει κσλα εστω με την πλατη στον τοίχο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.039
Πόντοι
9.297
Καλή τύχη στο νέο σου ξεκινημα και στελνε μας νέα σου να βλέπουμε πως τα περνάς εκεί...
"Ένα πιάτο άδειο στο τραπέζι"-Καζαντζιδης,!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.905
Πόντοι
3.656
Πάλι άσχετο θα γράψω αλλά θα ζητήσω συγνώμη στο τέλος.

Όσοι είναι 30-40 και είναι παντρεμένοι σήμερα, και με παιδιά, μόνο και μόνο για αυτό θα πρέπει να παίρνουν ειδικό παράσημο από την Πολιτεία. Ειδικά αν δεν έχουν πάνω απο 2 -3 πηγές καλού εισοδήματος ή βοήθεια από άλλες μπάντες (ιδιοκτητο σπίτι κλπ) είναι πέρα για πέρα γενναίοι. Σοβαρολογώ.

Συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος.

Η πλειοψηφία έχει βοήθεια απο άλλες μπάντες.

Adesmeytos(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Θα πω και εγώ την εμπειρία μου. Παντρεμένος με 2 παιδιά και ζόρια οικονομικά αλλά κάτι γίνεται. Εννοείται μετά τα παιδιά το σεξ κόβεται και ισχύει ότι κατα βάσιν η γυναίκα νιώθει κουρασμένη από τις υποχρεώσεις. Εγώ παντρεύτηκα με το σκεπτικό να έχω μια γυναίκα να μην μου τα πρήζει (ευτυχώς διατηρείται μέχρι και σήμερα), να κάνει κανα φαγητό (και σε αυτό είναι δυνατή) και να με ξεμπουκώνει (από αυτό έπεσα τελείως έξω). Σε πουτάνες δεν πάω (μέχρι στιγμής) αλλά κάνω πολύ παιχνίδι σε κάθε ευκαιρία και έχω φάει 2-3 έτσι. Όμως μέσα μου δεν νιώθω καλά. Και η αιτία είναι ότι δεν βρίσκω πλέον κανένα κοινό σημείο με τη γυναίκα μου. Είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι κάτι που στην αρχή της γνωριμίας μας δεν με πολυπείραζε, αλλά τώρα πλέον είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο. Και να το πω ποιο ωμά, όσο μεγαλώνεις και εξελίσσεσαι ως άνθρωπος θες το ίδιο και από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν δεν συμβαδίζεις τότε απλά η κατάληξη είναι μονόδρομος...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.462
Πόντοι
2.356
Γενναίοι ή "άμυαλοι" και χωρίς την επίγνωση των προβλημάτων που θα αντιμετώπιζαν, οδηγούμενοι από τις νεανικές ορμές;
Πρόσφατο παράδειγμα το "θρίλερ" της Πάτρας...
Πόσα τέτοια "θρίλερ" υπήρξαν και υπάρχουν και δεν έτυχε να γίνουν γνωστά;
Είναι τραγικό να κάνεις τέτοια "λογικά" άλματα. Κατά την δική μου κρίση, αν κάποιος έχει τον άνθρωπό του, έχεις βοήθειες από κάποιες μπάντες, έχει παθητικούλια εισοδηματάκια από αριστερά και δεξιά είναι ΣΧΕΔΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να μην κάνει οικογένεια. Αν δεν κάνει αυτός ποιός θα κάνει; Εγώ; Που είμαι από μήνα σε μήνα με 700 ευρά; Εδώ δεν μπορώ να ταισω ένα σκύλο, να πάρω ένα αμάξι. Ούτε γκόμενα να βγάλω. Μόνο πουτάνες και μία στο τόσο. Και τα μουνόπανα που θα μου πουν να πάω να βρω τρόπους για να μεγάλωσω το εισόδημά μου δεν θα τα σχολιάσω. όλη η γενιά των 30-40αρηδων σήμερα γαμήθηκε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.039
Πόντοι
9.297
Είναι τραγικό να κάνεις τέτοια "λογικά" άλματα. Κατά την δική μου κρίση, αν κάποιος έχει τον άνθρωπό του, έχεις βοήθειες από κάποιες μπάντες, έχει παθητικούλια εισοδηματάκια από αριστερά και δεξιά είναι ΣΧΕΔΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να μην κάνει οικογένεια. Αν δεν κάνει αυτός ποιός θα κάνει; Εγώ; Που είμαι από μήνα σε μήνα με 700 ευρά; Εδώ δεν μπορώ να ταισω ένα σκύλο, να πάρω ένα αμάξι. Ούτε γκόμενα να βγάλω. Μόνο πουτάνες και μία στο τόσο. Και τα μουνόπανα που θα μου πουν να πάω να βρω τρόπους για να μεγάλωσω το εισόδημά μου δεν θα τα σχολιάσω. όλη η γενιά των 30-40αρηδων σήμερα γαμήθηκε.
Ναι αλλά με εισοδηματακια από δουλειές ασταθείς και διαρκές άνοιγμα παλάμης σε συγγενείς και γονείς αργά η γρήγορα θα ξεσπάσουν δράματα ιδίως αν έρθουν παιδιά...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.462
Πόντοι
2.356
Κοινώς, για να συμπληρώσω, όσοι αντέχετε οικονομικά και διαφορετικά κάντε οικογένεια. Ούτως η άλλως θα το μετανιώσετε. Δεν είναι και ότι ωραιο να είσαι σαν τη καλαμιά στο κάμπο χωρίς παιδιά μεθαύριο. Δεν είσαι για πάντα νέος.
Ναι αλλά με εισοδηματακια από δουλειές ασταθείς και διαρκές άνοιγμα παλάμης σε συγγενείς και γονείς αργά η γρήγορα θα ξεσπάσουν δράματα ιδίως αν έρθουν παιδιά...
Βρε ναι, δεν μιλάω για ασταθείς ωστόσο. Μιλάω για όσους έχουν να λαμβάνειν συνέχεια και είναι πολλοί τέτοιοι γύρω μας και πολλές. Αυτοί ναι, να πάνε να κάνουν οικογένειες και παιδιά.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Καθόλου παράξενο...υπέθεσε ότι είσαι στερημένος (αγαμητος) αλλά και καταπιεσμένος( παντρεμένος) για να γράψεις τέτοια " εμπνευσμένη" ατάκα.

Ναι φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο... Ως προς την οικονομική διάσταση έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...
Και δεν μπορεί να "παίξει" κανένας με τον καημό κάποιου που θέλει να κάνει παιδιά και δεν μπορεί από οικονομικούς λόγους...
Όσο για αυτούς που λένε να βρει κάποιος τρόπους να αυξήσει το εισόδημά του, είναι συνήθως βολεμένοι που μιμούνται την Μαρία Αντουανέτα: "Αφού δεν έχουν να φάνε ψωμί ας φάνε παντεσπάνι".
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί (λίγοι) που νομίζουν ότι επειδή μπορούν κάποιοι, μπορούν όλοι. Δεν είναι όλοι για όλα, πως να το κάνουμε...
Σπάνια ο βολεμένος να καταλάβει αυτόν που "τρώει το αγγούρι"...
Δυστυχώς έτσι είναι οι άνθρωποι (οι περισσότεροι)...
Δεν ξέρω λοιπόν πόσο εγκληματικό είναι να φέρνει παιδιά κάποιος σε αυτόν τον κόσμο (αν δεν έχει τα οικονομικά μέσα ακόμη χειρότερα βέβαια).
Με όλον τον σεβασμό και πάλι σε αυτούς που θέλουν να κάνουν παιδιά και για οικονομικούς λόγους δεν μπορούν και βέβαια σε αυτούς που έχουν κάνει ή θα κλάνουν άμεσα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Βασικα το προβλημα ειναι κυριως εκει. Το οικονομικο παλευεται οσο ασχημο και αν ειναι εφοσον υπαρχει σωστη συντροφος. Εξ αλλου σε ολον τον πλανητη καθημερινα και για αιωνες ανθρωποι παμφτωχοι παντρευονται και κανουν παιδια.
Το κακο ειναι πως στην Ελληνικη οικονομια εχει περασει η αποψη πως ενας φτωχος δεν πρεπει να ξεκινα να κανει οικογενεια και αυτο φαινεται στις συμπεριφορες των γυναικων απεναντι σε φτωχαδακια που τους αποφευγουν σα να εχουν ψωρα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το οικονομικο παλευεται οσο ασχημο και αν ειναι εφοσον υπαρχει σωστη συντροφος
περισσότερο παλευεται το οικονομικό παρα η λάθος συντροφος.Και πλουσιος να εισαι αν εχεις προβληματική γυναικα δίπλα σου θα τρεχεις μια ζωη.Απεναντιας αν εισαι φτωχος,ελκεις περισσότερο φυσιολογικες γυναικες γιατι σε γουσταρουν για αυτο που εισαι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οσους ξέρω που εβαλαν μπροστα,αμαξια,ρουχα,ρολογια,μεζονετες αντι για τα μουτρα τους και την αξία τους,το μετανιώσανε....πολυ πικρα!!

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
οσους ξέρω που εβαλαν μπροστα,αμαξια,ρουχα,ρολογια,μεζονετες αντι για τα μουτρα τους και την αξία τους,το μετανιώσανε....πολυ πικρα!!
Είπαμε το παν είναι το φαίνεσθαι...
Και όπως είναι δομημένη η κοινωνία είναι δύσκολο να πας κόντρα (θέλει έντονη προσωπικότητα, μια παιδεία και κουλτούρα που είναι δύσκολο να καλλιεργηθεί κτλ).

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είπαμε το παν είναι το φαίνεσθαι...
Και όπως είναι δομημένη η κοινωνία είναι δύσκολο να πας κόντρα (θέλει έντονη προσωπικότητα, μια παιδεία και κουλτούρα που είναι δύσκολο να καλλιεργηθεί κτλ).
το παν ειναι το φαινεσθαι αλλα δεν τους ξεγελάει ολους

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
το παν ειναι το φαινεσθαι αλλα δεν τους ξεγελάει ολους
Εξαρτάται ποιοι θα είναι οι "υποψήφιοι για ξεγέλασμα", πόσο καλά παίζει τον ρόλο του, αυτός που θέλει να ξεγελάσει για κάτι που δεν είναι...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πες τους έτσι... Αλλά οι περισσότεροι έχουν "μασήσει" ή θέλουν να δείξουν ότι δεν "έμειναν πίσω".
ολοι νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι απο τι ειναι στη πραγματικότητα.Και τους ειναι δύσκολο να δεχτουν οτι κάποιος τους αντιμετωπίζει με την πραγματικη τους αξια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.039
Πόντοι
9.297
Κοινώς, για να συμπληρώσω, όσοι αντέχετε οικονομικά και διαφορετικά κάντε οικογένεια. Ούτως η άλλως θα το μετανιώσετε. Δεν είναι και ότι ωραιο να είσαι σαν τη καλαμιά στο κάμπο χωρίς παιδιά μεθαύριο. Δεν είσαι για πάντα νέος.

Βρε ναι, δεν μιλάω για ασταθείς ωστόσο. Μιλάω για όσους έχουν να λαμβάνειν συνέχεια και είναι πολλοί τέτοιοι γύρω μας και πολλές. Αυτοί ναι, να πάνε να κάνουν οικογένειες και παιδιά.
Το θέμα είναι ότι οι ανάγκες αυξάνουν κατακόρυφα σε βαθμό που δύο καλοί μισθοί επαρκουν οριακά με δύο παιδιά και φροντιστήρια κτλ...Το όριο είναι κάπου ανάμεσα στα 1.500-2.000€ τον μήνα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.039
Πόντοι
9.297
Βασικα το προβλημα ειναι κυριως εκει. Το οικονομικο παλευεται οσο ασχημο και αν ειναι εφοσον υπαρχει σωστη συντροφος. Εξ αλλου σε ολον τον πλανητη καθημερινα και για αιωνες ανθρωποι παμφτωχοι παντρευονται και κανουν παιδια.
Το κακο ειναι πως στην Ελληνικη οικονομια εχει περασει η αποψη πως ενας φτωχος δεν πρεπει να ξεκινα να κανει οικογενεια και αυτο φαινεται στις συμπεριφορες των γυναικων απεναντι σε φτωχαδακια που τους αποφευγουν σα να εχουν ψωρα.
Από την στιγμή που κάποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα φυσιολογικό είναι να τον αποφεύγουν οι γυναίκες γιατί δεν τον βλέπουν ως μέσο κοινωνικής και οικονομικής ανόδου με αποτέλεσμα να καταλήγει μόνος.
Πιο καλά είναι βέβαια κάποιος να πεινάει μόνος παρά να υποφέρουν και άλλοι εξαιτίας του.Ο νοων νοειτω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom