argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.039
- Πόντοι
- 9.297
Αυτό που είπα ισχύει για προνομιούχους που ζουν στο πατρικό τους και όλα τα λεφτά από τον έστω χαμηλό μισθό τους μένουν στην τσέπη τους.Τα εχω γραψει φιλε μου πολλες φορες.3000€ καθαρα ειναι τα λεφτα με 5θημερο 8ωρο.Ελευθερος ειμαι,35 χρονων.Ηδη κανω Γερμανικα,εχω 1 μηνα μεχρι τωρα και θα κανω αλλους 2 σιγουρα μεχρι να παω.Θα εχω μαθει να συντασω μικρες προτασεις,ηδη αν και μου φαινεται και εμενα παραξενο,μπορω και διαβαζω κειμενα στα Γερμανικα, και καταλαβαινω ακουστικα σχετικα ευκολα,απλα κειμενα,οχι ορολογιες δυσκολες.Τι θα κανω οταν με το καλο παω εκει,θα το μαθω μονο τοτε.Με 600€ να βγαζεις γουστα στην Ελλαδα πρωτη φορα το ακουω,με 1600€ κατι γινεται.
Αν δεν ξερεις την γλωσσα που μιλανε στην χωρα που πας,ειναι πολυ δυσκολο να κοινωνικοποιηθεις.Αν και στην εταιρια που θα παω ειναι σχεδον ολοι Ελληνες,μαθαινω Γερμανικα μονο γι αυτο τον λογο,για να κοινωνικοποιηθω.
1.600€ στην σημερινή Ελλάδα βγάζουν ένστολοι και γιατροί που δεν απέχουν πολύ από τα όρια της σύνταξης.Σε τέτοια ηλικία η έκφραση "γούστα" είναι πολύ σχετική....ο Έλληνας είναι εκπαιδευμένος να περνάει κσλα εστω με την πλατη στον τοίχο.