Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
ολοι νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι απο τι ειναι στη πραγματικότητα.Και τους ειναι δύσκολο να δεχτουν οτι κάποιος τους αντιμετωπίζει με την πραγματικη τους αξια

Αυτό στις ελλεεινίδες ισχύει περισσότερο

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
προ 30ετίας, αρχές 90 δηλαδή
Καλλιθέα, τσιριμπόμπος με καμιά 10αριά πολυκατοικίες
έτρεχε από εδώ κι από εκεί να μαζεύει νοίκια όλη μέρα
(δουλειά κι αυτή)
αυτός 58, αγάμητος, βουτυρομπεμπές και μπαγιάτικος
τον ταγαριάζει μια 26χρονη ελληνίδα, καπάτσα, γάτα με αλεπού μαζί,
ντυμένη καλόγρια, με ύφος αθώο αλλά υποσχόμενο για γούστα καθωσπρέπει.

2005, τον είδα άστεγο να ψάχνει στα σκουπίδια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
προ 30ετίας, αρχές 90 δηλαδή
Καλλιθέα, τσιριμπόμπος με καμιά 10αριά πολυκατοικίες
έτρεχε από εδώ κι από εκεί να μαζεύει νοίκια όλη μέρα
(δουλειά κι αυτή)
αυτός 58, αγάμητος, βουτυρομπεμπές και μπαγιάτικος
τον ταγαριάζει μια 26χρονη ελληνίδα, καπάτσα, γάτα με αλεπού μαζί,

2005, τον είδα άστεγο να ψάχνει στα σκουπίδια.
Τον ξεζουμισε και μετά βρήκε άλλον χρηματοδότη...εκτός αν η γκόμενα βρήκε τον δρόμο του Θεού και πήγε να μονάσει....αλλιώς τώρα θα εχει καμμία σαρανταρια πολυκατοικίες όχι μόνο τις δέκα του άτυχους τύπου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ναι ειναι καποιες ετσι δεν τις πιάνει το μάτι σου..ως που να βρεθεις προ εκπληξεως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό στις ελλεεινίδες ισχύει περισσότερο
καλα οι γυναικες ζουν σε αλλο συμπαν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τον ξεζουμισε και μετά βρήκε άλλον χρηματοδότη...εκτός αν η γκόμενα βρήκε τον δρόμο του Θεού και πήγε να μονάσει....αλλιώς τώρα θα εχει καμμία σαρανταρια πολυκατοικίες όχι μόνο τις δέκα του άτυχους τύπου.
πρεπει να εισαι και απο τη φυση σου μαλακας ρε φιλε δε φταινε μονο οι γυναικες

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Πάρα πολλές φορές που μίλησα με γυναίκες 50-55 χρονών χωρισμένες το κύριο παράπονο τους και μια από τις βασικές αιτίες χωρισμού ήταν η στενή σχέση των πρώην ανδρών με την μητέρα τους...
Παίζει αυτό, το έχω ακούσει κ εγώ, αλλά είναι η δικαιολογία που βολεύει τις περισσότερες Ελεεινίδες

Γνώμη μου, οι παλιές γυναίκες, βράχος κ στήριγμα σε μια οικογένεια, έχουν εξαφανιστεί.. Που ήταν αξιοπρεπείς κ πραγματικές κολώνες στα σπίτια τους κ τις οικογένειες τους.

Όλες αυτές που λένε για την στενή σχέση των πρώην ανδρών με την μητέρα τους... δεν λέει καμία τους, ότι μέχρι τα 30 η μάνα τους, τις ξυπνάγανε να πάνε για δουλειά, να τις μαγειεψουν φαγητό για την δουλειά, να τα βρουν όλα σιδερωμένα, κλπ, κλπ , όλα στο πιάτο, που λέμε ..

Καλομαθημενες (από το σπίτι) κ όταν ήρθε η ώρα της κρίσης (=ήρθε η ώρα να κάνω οικογένεια γιατί βαράει το ρημάδι το βιολογικό ρολόι κ θα μείνω στο ράφι) ήταν ανώριμες για τόσο μεγάλο όγκο ευθυνών και πολύ κατώτερες των περιστασεων.

Καμία δεν φρόντισε να μάθει να μαγειρεύει, νοικοκυρά έστω στα βασικά .. Αντιλαμβάνομαι τις ευθύνες κ τις υποχρεώσεις της σύγχρονης γυναίκας, αλλά πείτε μου: Πόσοι από εσάς τους παντρεμένους φεύγετε το πρωί για το γραφείο ή την δουλειά, με σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο ?

Μαγειρεύει καμία Ελληνίδα πλέον σήμερα ? Ακόμη κ τα ΣΚ, πλέον τρώει όλη οι οικογένεια έξω, για να φάνε ΟΛΟΙ μαζί, επειδή τις καθημερινές τρώνε ξεχωριστά

Και άμα περάσει καμία φορά ο καημένος ο σύζυγος από την μάνα του για να φάει κάνα λαδερό να λιγδώσει το άντερο του, είναι μαμάκιας ..

Και άμα περάσει από κανένα κόκκινο σπιτάκι ή στούντιο να ξεφορτώσει είναι αλανιάρης και γκομεριάρης, δεν κάνει για σπίτι ..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Παίζει αυτό, το έχω ακούσει κ εγώ, αλλά είναι η δικαιολογία που βολεύει τις περισσότερες Ελεεινίδες

Γνώμη μου, οι παλιές γυναίκες, βράχος κ στήριγμα σε μια οικογένεια, έχουν εξαφανιστεί.. Που ήταν αξιοπρεπείς κ πραγματικές κολώνες στα σπίτια τους κ τις οικογένειες τους.

Όλες αυτές που λένε για την στενή σχέση των πρώην ανδρών με την μητέρα τους... δεν λέει καμία τους, ότι μέχρι τα 30 η μάνα τους, τις ξυπνάγανε να πάνε για δουλειά, να τις μαγειεψουν φαγητό για την δουλειά, να τα βρουν όλα σιδερωμένα, κλπ, κλπ

Καλομαθημενες κ όταν ήρθε η ώρα της κρίσης (=οικογένεια) ήταν ανώριμες για τόσο μεγάλο όγκο ευθυνών και πολύ κατώτερες των περιστασεων.

Καμία δεν φρόντισε να μάθει να μαγειρεύει, νοικοκυρά έστω στα βασικά .. Αντιλαμβάνομαι τις ευθύνες κ τις υποχρεώσεις της σύγχρονης γυναίκας, αλλά πείτε μου: Πόσοι από εσάς τους παντρεμένους φεύγετε το πρωί για το γραφείο ή την δουλειά, με σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο ?

Μαγειρεύει καμία Ελληνίδα πλέον σήμερα ? Ακόμη κ τα ΣΚ, πλέον τρώει όλη οι οικογένεια έξω, για να φάνε ΟΛΟΙ μαζί, επειδή τις καθημερινές τρώνε ξεχωριστά

Και άμα περάσει καμία φορά ο καημένος ο σύζυγος από την μάνα του για να φάει κάνα λαδερό να λιγδώσει το άντερο του, είναι μαμάκιας ..

Και άμα περάσει από κανένα κόκκινο σπιτάκι ή στούντιο να ξεφορτώσει είναι αλανιάρης και γκομεριάρης, δεν κάνει για σπίτι ..
την ιδια ζημια κανει και η σχεση γυναικας με τη μανα της (μη σου πω και χειρότερη)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
πρεπει να εισαι και απο τη φυση σου μαλακας ρε φιλε δε φταινε μονο οι γυναικες

Αυτο ακριβως.Σαν να λες οτι φταινε οι Νηγιριανοι για τις απατες,αυτοι που την πατουσαν δεν φταιγανε?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
την ιδια ζημια κανει και η σχεση γυναικας με τη μανα της (μη σου πω και χειρότερη)
να αγιάσει το στόμα σου.. εγώ από πεθερά χώρισα και φυσικά δεν έφταιγε η πεθερά, αλλά η πρώην που είχε δώσει ΑΠΕΙΡΟ χώρο στη πεθερά, να αποφασίζει μέσα στο (τότε) σπίτι μας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
να αγιάσει το στόμα σου.. εγώ από πεθερά χώρισα και φυσικά δεν έφταιγε η πεθερά, αλλά η πρώην που είχε δώσει ΑΠΕΙΡΟ χώρο στη πεθερά, να αποφασίζει μέσα στο (τότε) σπίτι μας
καθε μερα τα ακουω απο πολυ κοσμο φιλε μου...βλεπεις η δουλεια μου εχει παρε δωσε με καθε καρυδιας καρυδι οποτε τα αυτια μου εχουν γίνει μπαουλο απο τετοιες ιστορίες.Πρόσφατα μαλιστα (νομιζω το εχω ξανα γράψει) μου ειπε ενας τυπος "αν ποτε παντρευτεις,να κοιτάξεις στο σπιτι της γυναικα σου να κανει κουμάντο ο πατερας της και οχι η μανα της"...:grin:....εντωμεταξυ πριν κανα μηνα ειχα παρει ενα τύπο απο την ερημια αγρια χαράματα μεσα στα σοκακια στο νεο ηρακλειο να κυκλοφορει μονος...μπαινει μεσα,τον βλεπω λιγο σαστισμενο ετοιμο να εκραγει..ολα καλα του λεω φιλε? ασε με μου λεει "θα τη σκοτωσω τη πουτανα" τι εγινε του ειπα?? "τωρα γυρνάω απο το τμημα με τη καριολα παλι γιναμε μπίλιες εχε χαρη που εχουμε παιδι 8 χρονων και δεν μπορω να τη χωρισω"

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
εξαρτάται πόσα άτομα επιτρέπεις να μπουν σε μια διαπροσωπική σχέση ζεύγους. Πολύς κόσμος είναι ανασφαλής, κρατιέται λοιπόν αρκετά στον πυρήνα που ξέρει ότι έχει πάντα αποδοχή. Ιδιαίτερα αν η νύύιφ ή ο γαμπρός δεν είναι της αρεσκείας της μάνας, της γιαγιάς κλπ. ε, εκεί ξεκινάει πατιρντί.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
καθε μερα τα ακουω απο πολυ κοσμο φιλε μου...βλεπεις η δουλεια μου εχει παρε δωσε με καθε καρυδιας καρυδι οποτε τα αυτια μου εχουν γίνει μπαουλο απο τετοιες ιστορίες.Πρόσφατα μαλιστα (νομιζω το εχω ξανα γράψει) μου ειπε ενας τυπος "αν ποτε παντρευτεις,να κοιτάξεις στο σπιτι της γυναικα σου να κανει κουμάντο ο πατερας της και οχι η μανα της"...:grin:....εντωμεταξυ πριν κανα μηνα ειχα παρει ενα τύπο απο την ερημια αγρια χαράματα μεσα στα σοκακια στο νεο ηρακλειο να κυκλοφορει μονος...μπαινει μεσα,τον βλεπω λιγο σαστισμενο ετοιμο να εκραγει..ολα καλα του λεω φιλε? ασε με μου λεει "θα τη σκοτωσω τη πουτανα" τι εγινε του ειπα?? "τωρα γυρνάω απο το τμημα με τη καριολα παλι γιναμε μπίλιες εχε χαρη που εχουμε παιδι 8 χρονων και δεν μπορω να τη χωρισω"

Αμα ρε φιλε πας και παντρευτεις και σε βαλει η γυναικα σου να μεινετε διπλα με την μανα της,φταιει η γυναικα σου η΄΄ η μανα της,εσυ δεν φταις?Εχω κολλητο ο οποιος εχει παρει γυναικα ισως την πιο καριολα που θα μπορουσε να τυχει σε αντρα.Εμεναν για χρονια ολοι στο ιδιο σπιτι του φιλου μου,με την πεθερα της σκοτωνοντουσαν καθε μερα,ειχαν γινει περιγελος του χωριου.Αποφασιζει λοιπον ο φιλος μου ο καταχαζος να φτιαξει σπιτι να μενουν μονοι τους μιας και η γυναικα του τον εκβιαζε οτι αν δεν φτιαξει σπιτι,θα παρει το παιδι και θα παει στην μανα της.Παει λοιπον ο μαλακας και κανει ανακαινηση το παλιο το οποιο ηταν διπλα απο αυτο που μεναν ολοι μαζι,σε αποσταση 5 μετρων.Παλι νυφη πεθερα σκοτωνονται στο μαλωμα ολη μερα.Παρτην ρε μαλακα την βρωμιαρα που πηγες και παντρευτηκες και πατε να μεινετε στην πολη,35 χιλιομετρα μακρια,τι πας και μενεις διπλα απο τους δικους σου παλι?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αμα ρε φιλε πας και παντρευτεις και σε βαλει η γυναικα σου να μεινετε διπλα με την μανα της,φταιει η γυναικα σου η΄΄ η μανα της,εσυ δεν φταις?Εχω κολλητο ο οποιος εχει παρει γυναικα ισως την πιο καριολα που θα μπορουσε να τυχει σε αντρα.Εμεναν για χρονια ολοι στο ιδιο σπιτι του φιλου μου,με την πεθερα της σκοτωνοντουσαν καθε μερα,ειχαν γινει περιγελος του χωριου.Αποφασιζει λοιπον ο φιλος μου ο καταχαζος να φτιαξει σπιτι να μενουν μονοι τους μιας και η γυναικα του τον εκβιαζε οτι αν δεν φτιαξει σπιτι,θα παρει το παιδι και θα παει στην μανα της.Παει λοιπον ο μαλακας και κανει ανακαινηση το παλιο το οποιο ηταν διπλα απο αυτο που μεναν ολοι μαζι,σε αποσταση 5 μετρων.Παλι νυφη πεθερα σκοτωνονται στο μαλωμα ολη μερα.Παρτην ρε μαλακα την βρωμιαρα που πηγες και παντρευτηκες και πατε να μεινετε στην πολη,35 χιλιομετρα μακρια,τι πας και μενεις διπλα απο τους δικους σου παλι?
βεβαια φταιει και ο αντρας (εκτος απο τον σαντ μαν που παντα θα φταιει η γυναικα για ολα:confused:) ειπαμε το να ειναι καποιος απο τη φυση του μαλάκας,περιλαμβανει μεσα ολα τα κομφορ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656

Γιατί,μήπως έχει κανας άντρας απαίτηση να του μαγειρεύει;Αφού την πήρε χωρίς να ξέρει ούτε τα βασικά απο κουζίνα,επιλογή του ήταν.Όλοι ανάρχιδοι,'ό,τι πει η γυναίκα',πιο φεμινιστές κι απ'τις γυναίκες

Έχουν βρει και οι γυναίκες τη δικαιολογία 'δεν έχουμε χρόνο'.Τί χρόνο δεν έχεις μωρή αν δεν δουλεύεις;Για να'σαι όλη μέρα καφέδες και να φτιάχνεις τα νύχια σου;

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Γιατί,μήπως έχει κανας άντρας απαίτηση να του μαγειρεύει;Αφού την πήρε χωρίς να ξέρει ούτε τα βασικά απο κουζίνα,επιλογή του ήταν.Όλοι ανάρχιδοι,'ό,τι πει η γυναίκα',πιο φεμινιστές κι απ'τις γυναίκες
Και η μάνα μου όταν παντρεύτηκε στα 19 της δεν ήξερε αλλά έστρωσε τον πισινό της κ έμαθε .. Και όλες οι γυναίκες της εποχής της. Το θέμα είναι ότι η νέα γενιά (οι σημερινές 30άρες κ οι 40αρες) έχω την αίσθηση ότι παραείναι τεμπέλες ..

Έχουν βρει και οι γυναίκες τη δικαιολογία 'δεν έχουμε χρόνο'.Τί χρόνο δεν έχεις μωρή αν δεν δουλεύεις;Για να'σαι όλη μέρα καφέδες και να φτιάχνεις τα νύχια σου;
μαζί σου, είπαμε τεμπέλες κ καθισιό όλη μέρα με την δικαιολογία των παιδιών κλπ, κλπ

Πλέον οι γυναίκες γίνονται πιο χειριστικές από ποτέ .. Εκμεταλλεύονται καταστάσεις ή ακόμη και εκβιάζουν καταστάσεις. Και μόνο ζητάνε.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Και η μάνα μου όταν παντρεύτηκε στα 19 της δεν ήξερε αλλά έστρωσε τον πισινό της κ έμαθε .. Και όλες οι γυναίκες της εποχής της. Το θέμα είναι ότι η νέα γενιά (οι σημερινές 30άρες κ οι 40αρες) έχω την αίσθηση ότι παραείναι τεμπέλες ..
Λογικό δεν είναι κάπου;

Μέσα δεκαετίας '80 δεν υπήρχε καν ιδιωτική τηλεόραση.

Τώρα τι περιμένεις με instagram, snapchat και αρχιδιές; Υπάρχει μυαλό για προκοπή και να μεγαλώσεις παιδιά;

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Τώρα τι περιμένεις με instagram, snapchat και αρχιδιές; Υπάρχει μυαλό για προκοπή και να μεγαλώσεις παιδιά;
ναι αλλά για τον γκόμενο, βρίσκουν χρόνο κ καβλαντιζουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656

μαζί σου, είπαμε τεμπέλες κ καθισιό όλη μέρα με την δικαιολογία των παιδιών κλπ, κλπ

Πλέον οι γυναίκες γίνονται πιο χειριστικές από ποτέ .. Εκμεταλλεύονται καταστάσεις ή ακόμη και εκβιάζουν καταστάσεις. Και μόνο ζητάνε.

Βρίσκουν και τα κάνουν.Όταν βλέπουν γύρω τους απελπισμένα αντρείκελα,χωρίς απαιτήσεις χωρίς τίποτα,γιατί να μάθουν να μαγειρεύουν;Οι πιο πολλοί θέλουν απλά γυναίκα για να μην τους λένε μπακούρια.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
βεβαια φταιει και ο αντρας (εκτος απο τον σαντ μαν που παντα θα φταιει η γυναικα για ολα:confused:) ειπαμε το να ειναι καποιος απο τη φυση του μαλάκας,περιλαμβανει μεσα ολα τα κομφορ

Δεν είπα ποτέ ότι δεν φταίνε και οι άντρες.Οι πιρφόροι κατέστρεψαν το σύμπαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom