Παίζει αυτό, το έχω ακούσει κ εγώ, αλλά είναι η δικαιολογία που βολεύει τις περισσότερες Ελεεινίδες
Γνώμη μου, οι παλιές γυναίκες, βράχος κ στήριγμα σε μια οικογένεια, έχουν εξαφανιστεί.. Που ήταν αξιοπρεπείς κ πραγματικές κολώνες στα σπίτια τους κ τις οικογένειες τους.
Όλες αυτές που λένε για την στενή σχέση των πρώην ανδρών με την μητέρα τους... δεν λέει καμία τους, ότι μέχρι τα 30 η μάνα τους, τις ξυπνάγανε να πάνε για δουλειά, να τις μαγειεψουν φαγητό για την δουλειά, να τα βρουν όλα σιδερωμένα, κλπ, κλπ , όλα στο πιάτο, που λέμε ..
Καλομαθημενες (από το σπίτι) κ όταν ήρθε η ώρα της κρίσης (=ήρθε η ώρα να κάνω οικογένεια γιατί βαράει το ρημάδι το βιολογικό ρολόι κ θα μείνω στο ράφι) ήταν ανώριμες για τόσο μεγάλο όγκο ευθυνών και πολύ κατώτερες των περιστασεων.
Καμία δεν φρόντισε να μάθει να μαγειρεύει, νοικοκυρά έστω στα βασικά .. Αντιλαμβάνομαι τις ευθύνες κ τις υποχρεώσεις της σύγχρονης γυναίκας, αλλά πείτε μου: Πόσοι από εσάς τους παντρεμένους φεύγετε το πρωί για το γραφείο ή την δουλειά, με σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο ?
Μαγειρεύει καμία Ελληνίδα πλέον σήμερα ? Ακόμη κ τα ΣΚ, πλέον τρώει όλη οι οικογένεια έξω, για να φάνε ΟΛΟΙ μαζί, επειδή τις καθημερινές τρώνε ξεχωριστά
Και άμα περάσει καμία φορά ο καημένος ο σύζυγος από την μάνα του για να φάει κάνα λαδερό να λιγδώσει το άντερο του, είναι μαμάκιας ..
Και άμα περάσει από κανένα κόκκινο σπιτάκι ή στούντιο να ξεφορτώσει είναι αλανιάρης και γκομεριάρης, δεν κάνει για σπίτι ..