Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.841
Πόντοι
9.297
τι δεν ειναι τα ηθη στην περιφερεια τυπε; :2funny: :2funny: :2funny:
στην περιφερεια δεν χρειαζονται καν ρωσσιδες και ρουμανες οι τυποι.οι ντοπιες κανουν πιο τρελα γαμησια :wanker: :wanker: :wanker:
Με ποιον;Με τον κουμπάρο;Αν τις πάρει η κάτω βόλτα με υποχρεώσεις και παιδιά αποσύρονται και οι ίδιες και μετά δεν τολμούν με ξένους...θα προκύψει κάποιος εντός κύκλου που λέει και ο Sub Zero;Αν ναι καλώς...αλλιώς καληνύχτα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Και να έχεις συζήσει δεν λέει κάτι.Τα πράγματα αλλάζουν όταν έρθουν τα παιδιά.Είναι σίγουρο ότι μέχρι τότε μπορεί να σου έλεγε να είμαστε μόνοι μας κλπ κλπ.Εκεί αμέσως θα ζητήσει σίγουρα τη βοήθεια της μάνας της.Και ανάλογα τη γυναίκα-πεθερά επί τόπου μπορεί να σου μπαστακωθεί και να μένει μόνιμα σπίτι σου με πρόφαση να βοηθάει λόγω παιδιών.
Τύπε, στο Ελλαδιστάν δεν τολμάει κανένας (άντρας ή γυναίκα, δεν έχει σημασία), να πει στους γέρους του ότι στο σπίτι σας και στο σπίτι μας και τέλος. Όταν νιώθουμε την ανάγκη ή σε γιορτές κλπ, θα ερχόμαστε επίσκεψη και εσείς αντιστοίχως και λήξις.

Κανείς. Αντίθετα οι γέροι όχι μόνο έχουν άποψη επί παντός επιστητού, αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Από τα καθημερινά μέχρι τα πολύ σοβαρά θέματα (επιχειρησιακά, περιουσιακά κλπ). Λογικό βέβαια σε μια κοινωνία όπου τα παιδιά δεν χειραφετούνται ποτέ, αλλά είναι κάτω από τον ζυγό της οικογένειας μέχρι να πεθάνουν.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι στην κουζίνα πίτσι-πίτσι όλη μέρα η γυναίκα με τη μάνα της αν δεν εργάζεται, οπότε δεν αργεί η μέρα όπου η συζήτηση από τη Μενεγάκη, περνάει στο ¨με το μαλάκα που παντρεύτηκες, τον αχαΐρευτο, που φέρνει ψίχουλα στο σπίτι" και τέτοια.

Απορώ πως την παλεύετε εσείς οι παντρεμένοι, ρε τύποι. Να παντρεύεσαι και το σόϊ μαζί. Να πέσεις σε μουνόπανο κουνιάδο κλπ. :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Τύπε, στο Ελλαδιστάν δεν τολμάει κανένας (άντρας ή γυναίκα, δεν έχει σημασία), να πει στους γέρους του ότι στο σπίτι σας και στο σπίτι μας και τέλος. Όταν νιώθουμε την ανάγκη ή σε γιορτές κλπ, θα ερχόμαστε επίσκεψη και εσείς αντιστοίχως και λήξις.

Κανείς. Αντίθετα οι γέροι όχι μόνο έχουν άποψη επί παντός επιστητού, αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Από τα καθημερινά μέχρι τα πολύ σοβαρά θέματα (επιχειρησιακά, περιουσιακά κλπ). Λογικό βέβαια σε μια κοινωνία όπου τα παιδιά δεν χειραφετούνται ποτέ, αλλά είναι κάτω από τον ζυγό της οικογένειας μέχρι να πεθάνουν.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι στην κουζίνα πίτσι-πίτσι όλη μέρα η γυναίκα με τη μάνα της αν δεν εργάζεται, οπότε δεν αργεί η μέρα όπου η συζήτηση από τη Μενεγάκη, περνάει στο ¨με το μαλάκα που παντρεύτηκες, τον αχαΐρευτο, που φέρνει ψίχουλα στο σπίτι" και τέτοια.

Απορώ πως την παλεύετε εσείς οι παντρεμένοι, ρε τύποι. Να παντρεύεσαι και το σόϊ μαζί. Να πέσεις σε μουνόπανο κουνιάδο κλπ. :confused:
υπερβάλλεις,
συνήθως τα αδέλφια σκοτώνονται μεταξύ τους για τα περιουσιακά,
οπότε ο ψόγος προς τον αδελφό/ή επηρεάζει και τον γονέα,
Δεν είναι τόσο αρμονικές οι σχέσεις...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Αυτό συμβαίνει, διότι το έχουν αφήσει οι γέροι να συμβαίνει.

Αν έφευγε από το σπίτι το παιδί στα 18 να δημιουργήσει όπως σε όλες τις σοβαρές δυτικές χώρες, δε θα υπήρχαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τα περιουσιακά.

Που έχουν expectations, πριν καν βγουν απ' τ΄ αυγό, να πούμε.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Αυτό συμβαίνει, διότι το έχουν αφήσει οι γέροι να συμβαίνει.

Αν έφευγε από το σπίτι το παιδί στα 18 να δημιουργήσει όπως σε όλες τις σοβαρές δυτικές χώρες, δε θα υπήρχαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τα περιουσιακά.

Που έχουν expectations, πριν καν βγουν απ' τ΄ αυγό, να πούμε.
Άσε, εδώ είναι 40 χρονών και ζουν με τη μάνα τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.841
Πόντοι
9.297

Στην Ελλάδα ( κατά κύριο λόγο)παντρεύεσαι όλο το σο'ι'...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.841
Πόντοι
9.297
Άσε, εδώ είναι 40 χρονών και ζουν με τη μάνα τους.
Μαλακες είναι να φύγουν;Αυτό όμως τους εξασφαλίζει και δυνατότητα να έχουν λεφτά στην άκρη η να βάλουν μπρος για αμάξι ,σπίτι κτλ αφού δεν πληρώνουν για τίποτα.
Αντιθέτως όσοι παλεύουν μόνοι την βγάζουν οριακά ...

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Μαλακες είναι να φύγουν;Αυτό όμως τους εξασφαλίζει και δυνατότητα να έχουν λεφτά στην άκρη η να βάλουν μπρος για αμάξι ,σπίτι κτλ αφού δεν πληρώνουν για τίποτα.
Ναι αλλά κάνουν παρέα με την μαμα και το πουλάκι τους!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Αφού στην Ελλάδα είμαστε η μόνη χώρα που ο συνταξιούχος παίρνει πιο πολλά από τον εργαζόμενο:confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.841
Πόντοι
9.297
Ναι αλλά κάνουν παρέα με την μαμα και το πουλάκι τους!
Όχι ρε!Με τα λεφτά που έχουν εξοικονομήσει αφού δεν πλήρωσαν ποτέ ενοίκια και λογαριασμους καβαλάνε το αμαξάκι τους και πάνε όπου τους βγάλει ο δρόμος για να βγάλουν τα γούστα τους.Αυτοι έχουν πάντα λεφτά ακόμα και αν κάνουν δουλειές του ποδαριού..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αφού στην Ελλάδα είμαστε η μόνη χώρα που ο συνταξιούχος παίρνει πιο πολλά από τον εργαζόμενο:confused:
Ισχύει...

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Όχι ρε!Με τα λεφτά που έχουν εξοικονομήσει αφού δεν πλήρωσαν ποτέ ενοίκια και λογαριασμους καβαλάνε το αμαξάκι τους και πάνε όπου τους βγάλει ο δρόμος για να βγάλουν τα γούστα τους.Αυτοι έχουν πάντα λεφτά ακόμα και αν κάνουν δουλειές του ποδαριού..
Συγγνώμη φίλε αλλά τέτοια ζωή δεν την κάνω με τίποτα. Θέλω να είμαι κύριος του εαυτού μου. και άσε τα ναυάγια να χαίρονται πως βάζουν στην άκρη ψωροδεκάρες.
Μόνο δάκρυα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.841
Πόντοι
9.297
Συγγνώμη φίλε αλλά τέτοια ζωή δεν την κάνω με τίποτα. Θέλω να είμαι κύριος του εαυτού μου. και άσε τα ναυάγια να χαίρονται πως βάζουν στην άκρη ψωροδεκάρες.
Μόνο δάκρυα
Αυτό είναι ισχύει και στην περιφέρεια αλλά και σε μεγάλες πόλεις...νομίζεις ότι όλοι οι συναγωνιστές που ζμπρωχνουν αβερτα έστω με δεκαρικα στην μεταξοχαβουζα η με απλά προγράμματα στην Θεσσαλονίκη πληρώνουν Δ.Ε.Η ,ενοίκια και γέμισμα ψυγείου ;Λίγο πολύ τα μόνα τους έξοδα αυτά είναι..δεν ισχύει για όλους αλλά πολλοί είναι απλά ευνοημένοι από τις συνθήκες.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Αυτό είναι ισχύει και στην περιφέρεια αλλά και σε μεγάλες πόλεις...νομίζεις ότι όλοι οι συναγωνιστές που ζμπρωχνουν αβερτα έστω με δεκαρικα στην μεταξοχαβουζα η με απλά προγράμματα στην Θεσσαλονίκη πληρώνουν Δ.Ε.Η ,ενοίκια και γέμισμα ψυγείου ;Λίγο πολύ τα μόνα τους έξοδα αυτά είναι..δεν ισχύει για όλους αλλά πολλοί είναι απλά ευνοημένοι από τις συνθήκες.
Να σου πω την αλήθεια αυτό κατάλαβα. Αλλά είμαι εκτός χώρας παρα πολλά χρόνια και έχω χάσει επαφή γενικά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.841
Πόντοι
9.297
Να σου πω την αλήθεια αυτό κατάλαβα. Αλλά είμαι εκτός χώρας παρα πολλά χρόνια και έχω χάσει επαφή γενικά.
Όπως στα λέω είναι ..όταν με το καλό έρθεις έστω για διακοπές και δεις καγκουρες με αμάξι να ξέρεις ότι δεν έχουν πληρώσει τίποτα άλλο στην ζωή τους.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Όπως στα λέω είναι ..όταν με το καλό έρθεις έστω για διακοπές και δεις καγκουρες με αμάξι να ξέρεις ότι δεν έχουν πληρώσει τίποτα άλλο στην ζωή τους.
Η κατάντια του Νεοέλληνα!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δεν κάνουν πισωγύρισμα ... παντρεύονται ρωσίδες? "ντα"!
καλα κανουν...οποιον ξέρω με ρωσίδα κανει ζωαρα. οχι λεω να παρουμε καμια ελλεηνιδα να μας στειλει στο τρελαδικο κατευθειαν, και αυτη και η μανα της

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Οι πιο πολλοι οπως λες ειναι.Εγω ειμαι 35 και μενω ακομα με την μανα μου αλλα δυστυχως πληρωνω τα παντα,εισφορες ΕΦΚΑ,σουπερμαρκετ κατι 100ευρα πανε συννεφο,ΔΕΗ,ΟΤΕ και οτι αλλο εχει ενα σπιτι.Ειναι 60 η μανα,θελει ακομα χρονια για συνταξη.Βασικα γι αυτους που λες οτι βολευονται στο πατρικο,ειναι το πως το σκεφτεται ο αλλος.Εχω φιλους,35-36 χρονων που ειναι στο χωριο,μενουν στο πατρικο ακομα με μπαμπα-μαμα,δουλευουν λιγο χωραφια,κανενα τσιπουρο στο καφενειο το μεσημερι και το βραδυ καμια μπυρα στην καφετερια εδω στο χωριο που δεν υπαρχει ουτε θηλυκο κουνουπι.Τους βλεπω και με πιανει καταθλιψη,τρεμω την ωρα που θα τους ερθει η φλασια:τι κανουμε με την ζωη μας?Και θα ειναι πολυ αργα για να κανουν το οτιδηποτε.

Βεβαια τωρα που μου γυρισε το μυαλο και τα βλεπω αλλιως τα πραγματα,μου φαινεται παραξενο πως μπορουνε και κανουν τετοια ζωη.Αν μου ελεγες περισυ πχ τετοιο καιρο,και εγω ημουν απλα δουλεια,σπιτι και καμια μπυρα στο χωριο.Λιγο Xbox τον χειμωνα να περνανε τα βραδια και μια χαρα,δεν μπορουσα να σκεφτω οτι απλα χανω την ζωη μου.ΕΥΤΥΧΩΣ που βρεθηκε ενα παλικαρι στην δουλεια περισυ τον Σεπτεμβριο και με ταρακουνησε για τα καλα και πηρα την αποφαση να αλλαξω την ζωη μου οριστικα.Μαθαινω Γερμανικα και σε 2,5 μηνες περιπου (εκτος αν δεν την παλεψω να περιμενω τοσο και φυγω σε καμια 15αρια μερες) εφυγα για 3000€ με 5θημερο 8ωρο.Ειναι τεραστιο βημα και μεγαλο ζορι αλλα δεν πηγαινε αλλο και δεν μπορεις να φανταστεις πως βλεπω πλεον αυτο τον συμβιβασμο τον οποιο ειχα κανει τοσα χρονια.Σκεφτομαι τα τελευταια 10 χρονια και πως βαλτωσα εδω ενω θα μπορουσα να ειχα παει εξω και να ημουν τωρα σε αλλο level.Παλι καλα που επιτελους ξυπνησα.

Αν τα συζητησω αυτα με τους φιλους μου,θα νομιζουν οτι μου εστριψε.Αφου με την ζωη που κανουν νιωθουν ευχαριστημενοι,δεν μπορεις να τους κατηγορησεις για τιποτα.Να τους δω ομως σε 15 χρονια απο τωρα.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Παντρεμένοι με παιδιά...
Ο τίτλος αυτού του νήματος μπορεί να προσφερθεί και για την ανάλυση ενός άλλου θέματος υπό άλλη οπτική γωνία (εκτός από το πως διαμορφώνεται η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού μετά τον γάμο σε σχέση με πριν από αυτόν).
Μιλάω για τους παντρεμένους με παιδιά για κοινωνικούς λόγους, οικονομικούς, κτλ...
Δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι και ομοφυλόφιλοι και παντρεύονται για τους παραπάνω λόγους ακόμα και σήμερα που υποτίθεται ότι είναι η εποχή της ανεκτικότητας και της political correct ιδεολογίας που επικρατεί σχεδόν παντού...
Αυτό που λέγεται απλά, λαϊκά: "Ο γάμος και το μουστάκι είναι ο φερετζές του πούστη".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom