argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.841
- Πόντοι
- 9.297
Καθε κυριακη μετα την Εκκλησια.
Καθε κυριακη μετα την Εκκλησια.
Με ποιον;Με τον κουμπάρο;Αν τις πάρει η κάτω βόλτα με υποχρεώσεις και παιδιά αποσύρονται και οι ίδιες και μετά δεν τολμούν με ξένους...θα προκύψει κάποιος εντός κύκλου που λέει και ο Sub Zero;Αν ναι καλώς...αλλιώς καληνύχτα.τι δεν ειναι τα ηθη στην περιφερεια τυπε;
στην περιφερεια δεν χρειαζονται καν ρωσσιδες και ρουμανες οι τυποι.οι ντοπιες κανουν πιο τρελα γαμησια
Τύπε, στο Ελλαδιστάν δεν τολμάει κανένας (άντρας ή γυναίκα, δεν έχει σημασία), να πει στους γέρους του ότι στο σπίτι σας και στο σπίτι μας και τέλος. Όταν νιώθουμε την ανάγκη ή σε γιορτές κλπ, θα ερχόμαστε επίσκεψη και εσείς αντιστοίχως και λήξις.Και να έχεις συζήσει δεν λέει κάτι.Τα πράγματα αλλάζουν όταν έρθουν τα παιδιά.Είναι σίγουρο ότι μέχρι τότε μπορεί να σου έλεγε να είμαστε μόνοι μας κλπ κλπ.Εκεί αμέσως θα ζητήσει σίγουρα τη βοήθεια της μάνας της.Και ανάλογα τη γυναίκα-πεθερά επί τόπου μπορεί να σου μπαστακωθεί και να μένει μόνιμα σπίτι σου με πρόφαση να βοηθάει λόγω παιδιών.
υπερβάλλεις,Τύπε, στο Ελλαδιστάν δεν τολμάει κανένας (άντρας ή γυναίκα, δεν έχει σημασία), να πει στους γέρους του ότι στο σπίτι σας και στο σπίτι μας και τέλος. Όταν νιώθουμε την ανάγκη ή σε γιορτές κλπ, θα ερχόμαστε επίσκεψη και εσείς αντιστοίχως και λήξις.
Κανείς. Αντίθετα οι γέροι όχι μόνο έχουν άποψη επί παντός επιστητού, αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Από τα καθημερινά μέχρι τα πολύ σοβαρά θέματα (επιχειρησιακά, περιουσιακά κλπ). Λογικό βέβαια σε μια κοινωνία όπου τα παιδιά δεν χειραφετούνται ποτέ, αλλά είναι κάτω από τον ζυγό της οικογένειας μέχρι να πεθάνουν.
Είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι στην κουζίνα πίτσι-πίτσι όλη μέρα η γυναίκα με τη μάνα της αν δεν εργάζεται, οπότε δεν αργεί η μέρα όπου η συζήτηση από τη Μενεγάκη, περνάει στο ¨με το μαλάκα που παντρεύτηκες, τον αχαΐρευτο, που φέρνει ψίχουλα στο σπίτι" και τέτοια.
Απορώ πως την παλεύετε εσείς οι παντρεμένοι, ρε τύποι. Να παντρεύεσαι και το σόϊ μαζί. Να πέσεις σε μουνόπανο κουνιάδο κλπ.
Άσε, εδώ είναι 40 χρονών και ζουν με τη μάνα τους.Αυτό συμβαίνει, διότι το έχουν αφήσει οι γέροι να συμβαίνει.
Αν έφευγε από το σπίτι το παιδί στα 18 να δημιουργήσει όπως σε όλες τις σοβαρές δυτικές χώρες, δε θα υπήρχαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τα περιουσιακά.
Που έχουν expectations, πριν καν βγουν απ' τ΄ αυγό, να πούμε.
Στην Ελλάδα ( κατά κύριο λόγο)παντρεύεσαι όλο το σο'ι'...Τύπε, στο Ελλαδιστάν δεν τολμάει κανένας (άντρας ή γυναίκα, δεν έχει σημασία), να πει στους γέρους του ότι στο σπίτι σας και στο σπίτι μας και τέλος. Όταν νιώθουμε την ανάγκη ή σε γιορτές κλπ, θα ερχόμαστε επίσκεψη και εσείς αντιστοίχως και λήξις.
Κανείς. Αντίθετα οι γέροι όχι μόνο έχουν άποψη επί παντός επιστητού, αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Από τα καθημερινά μέχρι τα πολύ σοβαρά θέματα (επιχειρησιακά, περιουσιακά κλπ). Λογικό βέβαια σε μια κοινωνία όπου τα παιδιά δεν χειραφετούνται ποτέ, αλλά είναι κάτω από τον ζυγό της οικογένειας μέχρι να πεθάνουν.
Είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι στην κουζίνα πίτσι-πίτσι όλη μέρα η γυναίκα με τη μάνα της αν δεν εργάζεται, οπότε δεν αργεί η μέρα όπου η συζήτηση από τη Μενεγάκη, περνάει στο ¨με το μαλάκα που παντρεύτηκες, τον αχαΐρευτο, που φέρνει ψίχουλα στο σπίτι" και τέτοια.
Απορώ πως την παλεύετε εσείς οι παντρεμένοι, ρε τύποι. Να παντρεύεσαι και το σόϊ μαζί. Να πέσεις σε μουνόπανο κουνιάδο κλπ.
Μαλακες είναι να φύγουν;Αυτό όμως τους εξασφαλίζει και δυνατότητα να έχουν λεφτά στην άκρη η να βάλουν μπρος για αμάξι ,σπίτι κτλ αφού δεν πληρώνουν για τίποτα.Άσε, εδώ είναι 40 χρονών και ζουν με τη μάνα τους.
Ναι αλλά κάνουν παρέα με την μαμα και το πουλάκι τους!Μαλακες είναι να φύγουν;Αυτό όμως τους εξασφαλίζει και δυνατότητα να έχουν λεφτά στην άκρη η να βάλουν μπρος για αμάξι ,σπίτι κτλ αφού δεν πληρώνουν για τίποτα.
Αντιθέτως όσοι παλεύουν μόνοι την βγάζουν οριακά ...
Αφού στην Ελλάδα είμαστε η μόνη χώρα που ο συνταξιούχος παίρνει πιο πολλά από τον εργαζόμενοΜαλακες είναι να φύγουν;Αυτό όμως τους εξασφαλίζει και δυνατότητα να έχουν λεφτά στην άκρη η να βάλουν μπρος για αμάξι ,σπίτι κτλ αφού δεν πληρώνουν για τίποτα.
Όχι ρε!Με τα λεφτά που έχουν εξοικονομήσει αφού δεν πλήρωσαν ποτέ ενοίκια και λογαριασμους καβαλάνε το αμαξάκι τους και πάνε όπου τους βγάλει ο δρόμος για να βγάλουν τα γούστα τους.Αυτοι έχουν πάντα λεφτά ακόμα και αν κάνουν δουλειές του ποδαριού..Ναι αλλά κάνουν παρέα με την μαμα και το πουλάκι τους!
Ισχύει...Αφού στην Ελλάδα είμαστε η μόνη χώρα που ο συνταξιούχος παίρνει πιο πολλά από τον εργαζόμενο
Συγγνώμη φίλε αλλά τέτοια ζωή δεν την κάνω με τίποτα. Θέλω να είμαι κύριος του εαυτού μου. και άσε τα ναυάγια να χαίρονται πως βάζουν στην άκρη ψωροδεκάρες.Όχι ρε!Με τα λεφτά που έχουν εξοικονομήσει αφού δεν πλήρωσαν ποτέ ενοίκια και λογαριασμους καβαλάνε το αμαξάκι τους και πάνε όπου τους βγάλει ο δρόμος για να βγάλουν τα γούστα τους.Αυτοι έχουν πάντα λεφτά ακόμα και αν κάνουν δουλειές του ποδαριού..
Αυτό είναι ισχύει και στην περιφέρεια αλλά και σε μεγάλες πόλεις...νομίζεις ότι όλοι οι συναγωνιστές που ζμπρωχνουν αβερτα έστω με δεκαρικα στην μεταξοχαβουζα η με απλά προγράμματα στην Θεσσαλονίκη πληρώνουν Δ.Ε.Η ,ενοίκια και γέμισμα ψυγείου ;Λίγο πολύ τα μόνα τους έξοδα αυτά είναι..δεν ισχύει για όλους αλλά πολλοί είναι απλά ευνοημένοι από τις συνθήκες.Συγγνώμη φίλε αλλά τέτοια ζωή δεν την κάνω με τίποτα. Θέλω να είμαι κύριος του εαυτού μου. και άσε τα ναυάγια να χαίρονται πως βάζουν στην άκρη ψωροδεκάρες.
Μόνο δάκρυα
Να σου πω την αλήθεια αυτό κατάλαβα. Αλλά είμαι εκτός χώρας παρα πολλά χρόνια και έχω χάσει επαφή γενικά.Αυτό είναι ισχύει και στην περιφέρεια αλλά και σε μεγάλες πόλεις...νομίζεις ότι όλοι οι συναγωνιστές που ζμπρωχνουν αβερτα έστω με δεκαρικα στην μεταξοχαβουζα η με απλά προγράμματα στην Θεσσαλονίκη πληρώνουν Δ.Ε.Η ,ενοίκια και γέμισμα ψυγείου ;Λίγο πολύ τα μόνα τους έξοδα αυτά είναι..δεν ισχύει για όλους αλλά πολλοί είναι απλά ευνοημένοι από τις συνθήκες.
Όπως στα λέω είναι ..όταν με το καλό έρθεις έστω για διακοπές και δεις καγκουρες με αμάξι να ξέρεις ότι δεν έχουν πληρώσει τίποτα άλλο στην ζωή τους.Να σου πω την αλήθεια αυτό κατάλαβα. Αλλά είμαι εκτός χώρας παρα πολλά χρόνια και έχω χάσει επαφή γενικά.
Η κατάντια του Νεοέλληνα!!Όπως στα λέω είναι ..όταν με το καλό έρθεις έστω για διακοπές και δεις καγκουρες με αμάξι να ξέρεις ότι δεν έχουν πληρώσει τίποτα άλλο στην ζωή τους.
καλα κανουν...οποιον ξέρω με ρωσίδα κανει ζωαρα. οχι λεω να παρουμε καμια ελλεηνιδα να μας στειλει στο τρελαδικο κατευθειαν, και αυτη και η μανα τηςδεν κάνουν πισωγύρισμα ... παντρεύονται ρωσίδες? "ντα"!
ΑχορταγηΑπτόητη δηλαδή η ξαδέρφη?
Μαλακες είναι να φύγουν;Αυτό όμως τους εξασφαλίζει και δυνατότητα να έχουν λεφτά στην άκρη η να βάλουν μπρος για αμάξι ,σπίτι κτλ αφού δεν πληρώνουν για τίποτα.