Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.841
Πόντοι
9.297
Τα κορίτσια ακούν αντίστοιχα τα ίδια.

Είναι η φιλοσοφία της δεκαετίας του '50. Η βλαχιά και η γκλαμουριά που τόσο τρελά θέλουν ν' αποκτήσουν και εν πολλοίς, μια ανομολόγητη ανεκπλήρωτη επιθυμία να ξεφύγουν από τη μιζέρια της επαρχίας. :jerking:

Ξαδέρφη μου πολύ καλό παιδί δούλευε σε λογιστήριο μεγάλης επιχείρησης, λίγο πριν παντρευτεί είχε γίνει προϊσταμένη, πήγαινε το γυμναστήριό της, ντυνόταν γαμάτα και έκανε σχέσεις που διαρκούσαν.

Από τα 25 μέχρι τα 35 της όμως, της είχαν πρήξει τ' @@ ο θειός μου και η θειά μου, πότε θα παντρευτείς μωρή, πότε θα δούμε εγγονάκια :jerking: κούνα τον κώλο σου να βρεις κανέναν άντρα της προκοπής :jerking: τέτοια φάση για χρόνια. :confused:

Αποτέλεσμα:

Παρατάει τη δουλειά της, παντρεύεται την τελευταία της σχέση ο οποίος είχε τις χειρότερες προδιαγραφές από όλους τους προηγούμενους (ήταν ψηλός βλέπεις) :jerking:αλουμινάς ο τύπος, έκλεισε το μαγαζί κάποια στιγμή και τώρα δουλεύει 1-2 μέρες την εβδομάδα μαύρα από δω κι από κει. :confused:

Έχουν 2 παιδιά και η ξαδέρφη μου δουλεύει στα ράφια σε μια μικρή αλυσίδα σουπερμάρκετ. Δείχνει 10 μεγαλύτερη και η πίκρα φαίνεται σε όλο της το πρόσωπο. :confused:
Μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να κάνουν λάθος υποκύπτοντας στις επιταγές του κοινωνικού και οικογενειακού περιβάλλοντος και πάνω από όλα στην ΓΕΝΕΤΙΚΗ τους ανάγκη να κάνουν παιδιά( ακόμα και με ναυάγια...).

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786

Είναι η φιλοσοφία της δεκαετίας του '50. Η βλαχιά και η γκλαμουριά που τόσο τρελά θέλουν ν' αποκτήσουν και εν πολλοίς, μια ανομολόγητη ανεκπλήρωτη επιθυμία να ξεφύγουν από τη μιζέρια της επαρχίας. :jerking:

Ξαδέρφη μου πολύ καλό παιδί δούλευε σε λογιστήριο μεγάλης επιχείρησης, λίγο πριν παντρευτεί είχε γίνει προϊσταμένη, πήγαινε το γυμναστήριό της, ντυνόταν γαμάτα και έκανε σχέσεις που διαρκούσαν.

Από τα 25 μέχρι τα 35 της όμως, της είχαν πρήξει τ' @@ ο θειός μου και η θειά μου, πότε θα παντρευτείς μωρή, πότε θα δούμε εγγονάκια :jerking: κούνα τον κώλο σου να βρεις κανέναν άντρα της προκοπής :jerking: τέτοια φάση για χρόνια. :confused:

Αποτέλεσμα:

Παρατάει τη δουλειά της, παντρεύεται την τελευταία της σχέση ο οποίος είχε τις χειρότερες προδιαγραφές από όλους τους προηγούμενους (ήταν ψηλός βλέπεις) :jerking:αλουμινάς ο τύπος, έκλεισε το μαγαζί κάποια στιγμή και τώρα δουλεύει 1-2 μέρες την εβδομάδα μαύρα από δω κι από κει. :confused:

Έχουν 2 παιδιά και η ξαδέρφη μου δουλεύει στα ράφια σε μια μικρή αλυσίδα σουπερμάρκετ. Δείχνει 10 μεγαλύτερη και η πίκρα φαίνεται σε όλο της το πρόσωπο. :confused:
φταίει.
στη μεγάλη επιχείρηση δεν είχε άλλους εργαζομένους;
δεν είχε πελάτες, εξωτερικούς συνεργάτες;
τον μάγκα πήρε...

και επιπλέον μπορεί 1500 γιούρο να είναι ικανοποιητικά για 1 άτομο
αλλά 3000 (στην καλλίτερη) δεν είναι ικανοποιητικά για να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις που δεν θα είχες εάν δεν 1 + 1 = 4

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
φταίει.
στη μεγάλη επιχείρηση δεν είχε άλλους εργαζομένους;
δεν είχε πελάτες, εξωτερικούς συνεργάτες;
τον μάγκα πήρε...
Φυσικά φταίει και το ξέρει.

Αλλά είχε φτάσει 35 και όταν σε λιβανίζουν για 10 χρόνια, η καθαρή σκέψη για μια τόσο σοβαρή κίνηση, πάει περίπατο. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.841
Πόντοι
9.297
Φυσικά φταίει και το ξέρει.

Αλλά είχε φτάσει 35 και αν σε λιβανίζουν για 10 χρόνια, η καθαρή σκέψη για μια τόσο σοβαρή κίνηση, πάει περίπατο. :confused:
Όμως η εγκυμοσύνη από εκεί και πέρα ως τα 40 είναι κορώνα γράμματα ...από τα 40 και πάνω είναι σχεδόν λαχείο να πάνε όλα καλά.
Βέβαια και σε εμάς το γενετικό μας υλικό δεν έχει την ίδια ποιότητα σε σχέση π.χ.με τα 25 όμως εμείς δεν έχουμε εγκυμοσύνες.
Η κοπέλα υπάκουσε κυρίως στην φωνή της Φύσης και της Γενετικής...τα σόγια της ας ακούνε τις φωνές απόγνωσης της ίδιας για το πώς ήταν και πώς είναι τώρα....

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Οι περισσότερες Ελληνίδες αυτής της γενιάς δεν έχουν απογαλακτιστει από την οικογένεια τους.Οταν φεύγεις για δουλειά και γυρνάς το νωρίτερο 8 ,γυρνάς σπίτι και βλέπεις μάνα και κόρη στο μπαλκόνι με τσιγαράκι. Δεν λέω το σπίτι είναι grand, αλλά αυτό λόγο πεθεράς. Το κάνεις θέμα στην γυναίκα σου,μπενακης,βγαινακης. Έχω θέλω ρε φίλε να κυκλοφορώ με την τσαπου έξω ασ πούμε να έχω την μάνα της μέσα Πάμε στο εξοχικό σ/κ μόνοι μας, που να πάμε πάμε στο δικό μου θα είναι και οι γονείς μου για τα παιδιά. Πάμε διακοπές, να πάρουμε και την μάνα μου την λυπάμαι, ρε συ αυτά δεν είναι νορμάλ που κάνεις ποια μάνα σου,ναι αλλά μας βοηθάει με τα παιδιά. Και όρεξη να έχει για σεξ ο άντρας έχει ξενερώσει, αφού οι τσακωμοι είναι καθημερινή, και γίνεται η στραβοί και η πεθερα χαιρετά κάποια μέρα γι τον άλλο κόσμο, και τις φεύγει η γη κάτω από τα πόδια, όταν τις τα λέει ο άντρας η συγγενείς, η φίλοι, η απάντηση είναι θα δούμε τότε, Στο μουνι τους άχρηστες γιατί τις καλομαθαν οι γονείς τους,και τώρα πάλι ο άντρας τρέχει παραπάνω για τα παιδιά του αφού αυτές το απλό το κάνουν βουνό, και δεν προλαβαίνουν.Το σεξ μπορεί να ρυθμιστή όταν θα κοιμούνται τα παιδιά,αλλά είναι κάποιοι άντρες που δεν μπορούν να επανέλθουν, και έτσι δεν υπάρχει μεγάλη επαφή. Δυστυχώς οι σημερινές γυναίκες έχουν σαλτάρει.

Ακριβώς έτσι σε μεγάλο ποσοστό, για αυτό λεω πως είναι έγκλημα να παντρευτείς αν δεν έχεις συζήσει με τη γυναίκα αυτή 1-2 χρόνια.Έγκλημα το οποίο πρώτος το έκανα εγώ, νομίζει ότι η μάνα της είναι ο Χαϊλάντερ και θα ζει 200 χρόνια.Όταν μας "χαιρετήσει" θα πνιγεί σε μια κουταλιά νερό

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.549
Πόντοι
456
Το Α και το Ω είναι να είναι λυμένες οικονομικά τουλάχιστον οι καθημερινές οικογενειακές υποχρεώσεις.Αν καλύπτονται τουλάχιστον αυτά τα έξοδα μετά υπάρχει μία βασική ηρεμία για τα υπόλοιπα.Θα είσαι πιο χαλαρός και να διαχειριστείς τα μέλη της οικογενείας και προφανώς να κάνεις και σεξ με τη γυναίκα σου.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.549
Πόντοι
456
Ακριβώς έτσι σε μεγάλο ποσοστό, για αυτό λεω πως είναι έγκλημα να παντρευτείς αν δεν έχεις συζήσει με τη γυναίκα αυτή 1-2 χρόνια.Έγκλημα το οποίο πρώτος το έκανα εγώ, νομίζει ότι η μάνα της είναι ο Χαϊλάντερ και θα ζει 200 χρόνια.Όταν μας "χαιρετήσει" θα πνιγεί σε μια κουταλιά νερό
Και να έχεις συζήσει δεν λέει κάτι.Τα πράγματα αλλάζουν όταν έρθουν τα παιδιά.Είναι σίγουρο ότι μέχρι τότε μπορεί να σου έλεγε να είμαστε μόνοι μας κλπ κλπ.Εκεί αμέσως θα ζητήσει σίγουρα τη βοήθεια της μάνας της.Και ανάλογα τη γυναίκα-πεθερά επί τόπου μπορεί να σου μπαστακωθεί και να μένει μόνιμα σπίτι σου με πρόφαση να βοηθάει λόγω παιδιών.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956
και επειδη οταν ακουω για γάμο αναβω καντιλες,εγω ξερεις πως τελειωνω σε χρόνο dt τις κουβέντες περι γαμου σε διάφορες παρεες οταν με ρωτάνε?σε σημειο που να κοιτάζονται μεταξύ τους..."τι θα γινει θα παντρευτεις εσυ ποτε? " δεν ειμαι μονογαμικος απαντάω:confused:...εκει τι να πουν?:think:
Και εμείς έτσι θέλουμε αλλά μας ακούει η γυναίκα μας ...είναι η απάντηση...χαχαχα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956
Εγώ βλέπω ότι πολλοί δεν είχαν ξεκαθαρίσει μέσα τους τι θέλουν από το γάμο με παιδιά πριν το κάνουν ...νόμιζαν ότι όλα θα είναι ίδια ...και ο μύστης ο vladimiros.καλα κάνει και έχει τα δικά του πιστεύω ...δεν θέλει γάμο ...οι υπόλοιποι που δεν θέλαν όμως τώρα διαμαρτύρονται και λένε για πεθερές κτλ...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956
Οι περισσότερες Ελληνίδες αυτής της γενιάς δεν έχουν απογαλακτιστει από την οικογένεια τους.Οταν φεύγεις για δουλειά και γυρνάς το νωρίτερο 8 ,γυρνάς σπίτι και βλέπεις μάνα και κόρη στο μπαλκόνι με τσιγαράκι. Δεν λέω το σπίτι είναι grand, αλλά αυτό λόγο πεθεράς. Το κάνεις θέμα στην γυναίκα σου,μπενακης,βγαινακης. Έχω θέλω ρε φίλε να κυκλοφορώ με την τσαπου έξω ασ πούμε να έχω την μάνα της μέσα Πάμε στο εξοχικό σ/κ μόνοι μας, που να πάμε πάμε στο δικό μου θα είναι και οι γονείς μου για τα παιδιά. Πάμε διακοπές, να πάρουμε και την μάνα μου την λυπάμαι, ρε συ αυτά δεν είναι νορμάλ που κάνεις ποια μάνα σου,ναι αλλά μας βοηθάει με τα παιδιά. Και όρεξη να έχει για σεξ ο άντρας έχει ξενερώσει, αφού οι τσακωμοι είναι καθημερινή, και γίνεται η στραβοί και η πεθερα χαιρετά κάποια μέρα γι τον άλλο κόσμο, και τις φεύγει η γη κάτω από τα πόδια, όταν τις τα λέει ο άντρας η συγγενείς, η φίλοι, η απάντηση είναι θα δούμε τότε, Στο μουνι τους άχρηστες γιατί τις καλομαθαν οι γονείς τους,και τώρα πάλι ο άντρας τρέχει παραπάνω για τα παιδιά του αφού αυτές το απλό το κάνουν βουνό, και δεν προλαβαίνουν.Το σεξ μπορεί να ρυθμιστή όταν θα κοιμούνται τα παιδιά,αλλά είναι κάποιοι άντρες που δεν μπορούν να επανέλθουν, και έτσι δεν υπάρχει μεγάλη επαφή. Δυστυχώς οι σημερινές γυναίκες έχουν σαλτάρει.
Δεν τα ειξερες αυτά πριν το γάμο....ότι θα σου έρχονται συνεχώς....

kenken13

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Like
16
Πόντοι
0

Αποτέλεσμα:

Λυπηρό και δυστυχώς δικό της είναι το φταίξιμο. Είτε αποφασίζεις να παντρευτείς (σα γυναίκα) και ψάχνεις από πριν τα 30 το ποιον, είτε αν φτάσεις 35-40 πρέπει να είσαι πολύ μα πολύ σίγουρη. Ο λόγος είναι ότι θέλει καιρό να σιγουρευτείς και βιολογικά, να κάνεις παιδια, εντός ή εκτός γάμου.
Ο άντρας παντρεύεται όποτε θέλει μέσα σε λογικά πλαίσια και αν κρατιέται καλά σωματικά χαίρεται και τα παιδιά που μεγαλώνουν.
Αυτή πήγε στα 35 να παντρευτεί τον τυπά που περνούσε καλά σκεφτόμενη ότι ο γάμος είναι σα μια μακροχρόνια σχέση. Είναι και δεν είναι αλλά όταν μπαίνουν παιδιά στη μέση σίγουρα είναι και άλλοι παράγοντες πέρα από το "ψηλός και γυμνασμένος". Το ίδιο και για άντρα, αλλιώς θα παντρευόμασταν με κλειστά μάτια την πιο κ@@λα γυναικοβίζιτα.

Μεγάλη αλήθεια γενικά. Αν βρεις κάποια που δεν είναι έτσι είναι λαχείο από μόνο του. Οι μανάδες χαλάνε τις κόρες και τους γιους. Και τα παιδιά καταστρέφονται γιατί έχουμε γίνει πολύ μαλθακοί σα κοινωνία και με την πρώτη δυσκολία τα παρατάμε και τρέχουμε στην ποδιά της οικογένειας.
Το να πας διακοπές με πεθερά το ακούω και δεν το καταλαβαίνω καν, μια χαρά πάνε τα ζευγάρια με παιδιά διακοπές σε άλλες χώρες ή τα αφήνουν στην πεθερά αλλά να πάνε και μαζί..ποτέ.

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
νιαμου ενα κι ενα κανουν δυο. ο γάμος απο μονος του δεν λεει τιποτα να πουμε. η σημαντικη αλλαγη ειναι οταν ερθουν τα παιδια. εκει αναγκαστικα κατεβαζεις ταχυτητα για τα πρωτα χρονια τουλάχιστο και επικεντρώνεσαι στα παιδια :woldman:

οσο καλη θέληση και να υπαρχει η φαση θα επηρεαστεί. το στοιχημα ειναι εαν θα επανελθει το αντρόγυνο σε φυσιολογικά επιπεδα. :fuck1::fuck1::fuck1:

πως θα γενεί αυτο; παντα πρόθυμος στο στεφάνι σου να της γαμησεις μουνι και κωλαντερο και να σπατουλαρεις διεξοδικά. ακομα και αν η γυναικα εχει γινει ωσαν μπετονιέρα απο τα κιλα των εγκυμοσυνων ΠΑΝΤΑ κυριος σε ολες τις περιστάσεις. δειχνεις οτι τηνε θες σαν την πρωτη φορα. και μια φορα το μηνα να γαμας παντα θα το κανεις αρχοντικά :takethis::takethis::takethis:

προτρέπεις την γυναικα να φροντίσει τον εαυτό της με καλη διατροφη. της παιρνεις και καμια βιντεοκασέτα να πουμε για το πως αδυνατίζουν οι φακλανες με γυμναστική στο σπιτι:headbaning1::headbaning1::headbaning1: της κανεις και κανα κοπλιμέντο για την πρόοδο της. βαλτη να παρει και κανα κολάν βελουτε κολομπαριστικο για μεσα στο σπιτι οταν κανει σκουπα να νιωθει πιο σεξυ :erection::erection::erection:

απαγορεύονται δια ροπάλου γυμναστηρια περσοναλαδικα και λοιπά που μπορει να καυλαντισει χωρις επίβλεψη.:knuppel:

και λαστ μπατ νοτ λιστ να πουμε:coffee:

επιλέγεις γυναικακι φινο μεν αλλα υποδεέστερο κοινωνικά και οικονομικα δε:wanker::wanker::wanker:

αυτο θα κανει τα πραματα πιο ευκολα για να την εχεις του χεριού σου.

λιφο μίτου ναυαγια και λοιπά πουστρακια της νέας τάξης πραγμάτων το μπουλο καριολες :zfuck::zfuck::zfuck:
Και μετά μόλις μπει στην εμμηνόπαυση σε αρχίζει στα κλωτσομπουνιδια και στα γαμωσταυριδια....και πιάνεις αντίσχοινο στο μπαλκόνι μην φας καμμία αδέσποτη....!!!!!ακούτε τους παλιούς κάτι ξέρουν!!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
δεν κάνουν πισωγύρισμα ... παντρεύονται ρωσίδες? "ντα"!
Καλα ποιος φυσιολογικος ανθρωπος παντρευεται ελληνιδα το 2022.
Για γαμο οικογενεια και παδια αυστηρα μονο αλλοδαπες

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα και τα παιδια το γαμο....αν δεν ισχυε δεν θα το λεγαν οι παλαιοι.Οταν η γυναικα δουλευει και δεν υπαρχει βοηθεια για τα παιδια απο παππουδες-γιαγιαδες τοτε οχι σεξ στο γαμο δεν υπαρχει αλλα η κατασταση ειναι εμπολεμη ζωνη.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.217
Πόντοι
2.536
Αντί να μιλάτε για γκόμενες και το πώς γίνονται τα παιδιά...εσείς μιλάτε για οικογένειες και παιδιά. Σεβαστό. Μετά όμως μην αρχίσετε τις γκρίνιες και τα με κεράτωσε ή μου 'ριξε παντοφλιές ή στρέφει το παιδί εναντίον μου και τέτοια

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Οι μισοί παντρεμένοι αλληλοκερατώνεστε και οι άλλοι μισοί το μετανιώσατε αλλά είστε παντρεμένοι για τα παιδιά σας.

Τι ζωη ειναι αυτή ρε τύποι;; πραγματικά σας λυπάμαι. Μπήκατε σε ένα ατελειωτο ψυχολογικό πόλεμο με γυναίκες που πολύ πιθανόν ζουν τη ζωή της μάνας τους. Κρίμα.

Στα 50-60 μπορεί να κανω και εγω το λάθος :hi:

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.732
Πόντοι
1.056
μεχρι να παει το παιδι 3-4 ετων που αρχιζει και καπως λιγο καταλαβαινει,εχει κοπει το γαμησι μαχαιρι.Εκτος και αν μλαμε για τη ξαδέρφη μου τη νυμφομανη,που θα νομίζει το παιδι οτι εχει κανα μπουρδελο εκει απεναντι
Απτόητη δηλαδή η ξαδέρφη?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Ισχύει στην Αθήνα ,ίσως και Θεσσαλονίκη.Στην περιφέρεια ( ιδίως σε περιοχές όπου δεν υπάρχει φοιτητιωσα νεολαία)τα ήθη δεν είναι εκλυτα και σταδιακά και υπό την πίεση της καθημερινότητας και των αναγκών των παιδιών οι γονείς αποσύρονται από το αγαπημένο μας άθλημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η συμβίωση δημιουργεί φθορά και πανω από όλα ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ...

τι δεν ειναι τα ηθη στην περιφερεια τυπε; :2funny: :2funny: :2funny:
στην περιφερεια δεν χρειαζονται καν ρωσιδες και ρουμανες οι τυποι.οι ντοπιες κανουν πιο τρελα γαμησια :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom