Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Letsgobrandon2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
823
Πόντοι
311
Ναι ολα γινωνται αμα εισαι στην σωστη σχεση με την γυναικα που παντρευεσαι. Με την δικη μου το σεξ ητανε παντα καλο και οταν πηγαιναμε διακοπες (αφηναμε τα παιδια στην μανα μου) γαμιωμασταν στα ορθια, στο κσπω του αυτοκινητου κσι γενικα τα παντα. Το μυστικο ειναι να μην αφησεις την καθημερινωτητα να σε βαλει απο κατω. Οικονομικες δυσχερειες ειναι η χειρωτερη συνταγη για το γαμηλιο σεξ. Θελει μαεστρια που κανενας δεν μπορει να την διδαξει. Το σεξ με τον ιδιο ανθρωπο για χρονια ειναι σε πολυ (ανωτερο) επιπεδο με το καλυτερο πορνιδιο η βιζιτου αν πετυχεις. σκεψου να χεις την γυναικα σου στην κουζινα και να της τον χωνεις απροσμενα ενω μαγειρευει και να παρατει κουταλες και κατσαρολες για να απολαυσει το γκαυλι του αντρα αφεντη της..ξανα..θελει την καταλληλη σχεση και καλλιεργεια..βεβαια πολλοι τα παρατανε στον δρομο και αρχιζει η κατηφορα…εξαρταται και απο την γυναικα πολυ γιατι μερικες χανουνε το ενδιαφερον για γαμηλιο γαμησι με παιδια υποχρεωσεις δουλεια κλπ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πάω να ριξω μια μπουρδελοτσαρκα..ναι τωρα ετσι γιατι καυλωσα!!τωρα γουστάρω να τελειωσω τη δουλειά,τωρα τη τελειωσα......αν ημουν παντρεμένος θα μπορουσα τετοια ωρα?? οχι...θα σηκωνομουν απο το κρεβάτι και θα ελεγε η γυναικα "εεεπππ για που το έβαλες??":confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
πάω να ριξω μια μπουρδελοτσαρκα..ναι τωρα ετσι γιατι καυλωσα!!τωρα γουστάρω να τελειωσω τη δουλειά,τωρα τη τελειωσα......αν ημουν παντρεμένος θα μπορουσα τετοια ωρα?? οχι...θα σηκωνομουν απο το κρεβάτι και θα ελεγε η γυναικα "εεεπππ για που το έβαλες??":confused:
Τυπε εσενα σε σωνει το ταξι, παλι καλα να λες. Τι να πουνε και αλλοι που εχουν σταθερο ωραριο 9-5 καθημερινες :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τυπε εσενα σε σωνει το ταξι, παλι καλα να λες. Τι να πουνε και αλλοι που εχουν σταθερο ωραριο 9-5 καθημερινες :confused:
Τώρα εδώ που τα λέμε ακριβώς επειδή κάνω αυτή τη δουλειά και παντρεμένος να ήμουν παλι θα μπορούσα να κάνω διαφορα

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.732
Πόντοι
1.056
Δεν πολυ διαβασα την συζητηση για να ειμαι ειλικρινης αλλα την ουσια του θεματος την καταλαβα.. Εγω εχω να εξαγω ενα συμπερασμα και μια απορια:
Το συμπερασμα:Αγαπητε νηματοθετη ωραιο Κυριατικο θεμα εθεσες:thumbsup:
Η απορια: Τελικα που καταληξαμε? Πρεπει ενας παντρεμενος να κανει σεξ με την γυναικα του η πρεπει να μην πηγαινει με την γυναικα του? :think:
Καλημέρα φίλε!!! πουθενά δεν καταλήξαμε γιατί το θέμα πήγε άλλου!!!η ουσία τού θέματος ήταν ότι όταν έχουμε όρεξη για σέξ με την γυναίκα μας αλλά είναι τα παιδιά σπίτι τι κάνουμε??? περιμένουμε π.χ. να βραδιάσει να κοιμηθούν τα παιδιά? καταλήγουμε σε κάποιο ξενοδοχείο κ.α.? περιμένουμε όταν λείπουν τα παιδιά από το σπίτι,π.χ. σχολείο, φροντιστήριο???

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.277
Πόντοι
1.056
Καλημέρα φίλε!!! πουθενά δεν καταλήξαμε γιατί το θέμα πήγε άλλου!!!η ουσία τού θέματος ήταν ότι όταν έχουμε όρεξη για σέξ με την γυναίκα μας αλλά είναι τα παιδιά σπίτι τι κάνουμε??? περιμένουμε π.χ. να βραδιάσει να κοιμηθούν τα παιδιά? καταλήγουμε σε κάποιο ξενοδοχείο κ.α.? περιμένουμε όταν λείπουν τα παιδιά από το σπίτι,π.χ. σχολείο, φροντιστήριο???
Και εγώ από τον τίτλο του θέματος περίμενα να διαβάσω πως καταφέρνει να κάνει σεξ ένα παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς να τους καταλάβουν τα παιδιά. Αυτό που κατάλαβα και εγώ από τα σχόλια (δεν είμαι παντρεμένος) είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία κόβει το γαμήσι :confused:
Επειδή όμως οι ανάγκες παραμένουν, έτσι εξηγείται γιατί, σύμφωνα με έρευνες, το 80% περίπου των παντρεμένων/δεσμευμένων (αντρών και γυναικών) κάνουν σεξ .... με άλλους και άλλες.
Τώρα καταλαβαίνω και ένα φιλαράκι μου που έλεγε ότι η πιο εύκολη κατηγορία γυναίκας για να γαμήσεις είναι η παντρεμένη.

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.779
Πόντοι
7.195
καλό θεματάκι και πλακατζήδικο γιατί ως γνωστόν (ισχύει) οι παντρεμένοι με παιδιά κάνουν ελάχιστο ή καθόλου σεξ με τη γυναίκα τους ..
Για όσους το συνεχίζουν με ψευτοκόλπα, το παιδί στη γιαγιά ή όποτε λείπει ή ξενοδοχείο, ένα έχω να πω (που είναι και γενικότερα καλό): μάθετε το παιδί από μωρό να κοιμάται στο δωμάτιο του με κλειστή πόρτα κι εσείς πάλι με κλειστή πόρτα που το παιδί μάθει ότι δεν πρέπει να την ανοίγει, βάλτε και κρεβάτι να μην κάνει θόρυβο και είσαστε ντάξει..

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.732
Πόντοι
1.056
Και εγώ από τον τίτλο του θέματος περίμενα να διαβάσω πως καταφέρνει να κάνει σεξ ένα παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς να τους καταλάβουν τα παιδιά. Αυτό που κατάλαβα και εγώ από τα σχόλια (δεν είμαι παντρεμένος) είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία κόβει το γαμήσι :confused:
Επειδή όμως οι ανάγκες παραμένουν, έτσι εξηγείται γιατί, σύμφωνα με έρευνες, το 80% περίπου των παντρεμένων/δεσμευμένων (αντρών και γυναικών) κάνουν σεξ .... με άλλους και άλλες.
Τώρα καταλαβαίνω και ένα φιλαράκι μου που έλεγε ότι η πιο εύκολη κατηγορία γυναίκας για να γαμήσεις είναι η παντρεμένη.
Συνήθως όμως σε ένα γάμο η γυναίκα είναι αυτή που δεν έχει χρόνο και δεν τα προλαβαίνει όλα,και με το δίκιο τής!!!πως προλαβαίνει όμως να ξενογαμηθει??? άρα δεν φταίνε σε αυτήν την περίπτωση τα παιδιά!!!

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.732
Πόντοι
1.056
καλό θεματάκι και πλακατζήδικο γιατί ως γνωστόν (ισχύει) οι παντρεμένοι με παιδιά κάνουν ελάχιστο ή καθόλου σεξ με τη γυναίκα τους ..
Για όσους το συνεχίζουν με ψευτοκόλπα, το παιδί στη γιαγιά ή όποτε λείπει ή ξενοδοχείο, ένα έχω να πω (που είναι και γενικότερα καλό): μάθετε το παιδί από μωρό να κοιμάται στο δωμάτιο του με κλειστή πόρτα κι εσείς πάλι με κλειστή πόρτα που το παιδί μάθει ότι δεν πρέπει να την ανοίγει, βάλτε και κρεβάτι να μην κάνει θόρυβο και είσαστε ντάξει..
Έτσι όπως τα λες, γιατί τα έχω βιώσει και τα βιώνω ακόμα!!!

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μωρε ναι αλλα που να μπλεκεις τωρα εκει με κανα μαλάκα?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μεχρι να παει το παιδι 3-4 ετων που αρχιζει και καπως λιγο καταλαβαινει,εχει κοπει το γαμησι μαχαιρι.Εκτος και αν μλαμε για τη ξαδέρφη μου τη νυμφομανη,που θα νομίζει το παιδι οτι εχει κανα μπουρδελο εκει απεναντι

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.277
Πόντοι
1.056
Συνήθως όμως σε ένα γάμο η γυναίκα είναι αυτή που δεν έχει χρόνο και δεν τα προλαβαίνει όλα,και με το δίκιο τής!!!πως προλαβαίνει όμως να ξενογαμηθει??? άρα δεν φταίνε σε αυτήν την περίπτωση τα παιδιά!!!
Τι να σου πω! Δεν έχω προσωπική πείρα γιατί δεν ασχολούμαι με παντρεμένες. Ο συγκεκριμένος έλεγε ότι όταν καυλαντιζε με ελεύθερες του έπρηζαν τα αρχίδια, ακόμα και για να βρεθούν για καφέ. Με τις παντρεμένες ήταν αλλιώς. Μέσα σε λίγες ώρες ήταν "τελειωμένη υπόθεση", γιατί όντως και οι ίδιες δεν έχουν πολύ χρόνο παρά μόνο όταν τα παιδιά είναι σε σχολείο/δραστηριότητες/φίλους.

MIKE 40

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2022
Like
21
Πόντοι
0
Έλα τύπε,το θέμα αυτό δεν σηκώνει χιούμορ...!!!ο παππούς μου έλεγε:το ένα παιδί μισό θάνατος,τα δύο ολοκληρωτικός...και για την γυναίκα,και για τον άντρα...!!!οπότε άστα να πάνε!!!
Σωστος ο παπππους.

MIKE 40

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2022
Like
21
Πόντοι
0
Λοιπόν, ΕΡΩΤΗΣΗ: τι κοινό έχει ο παντρεμένος με τον μπάκουρο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: και οι δυο νομίζουν ότι ο άλλος γαμάει αβέρτα.

Εάν λοιπόν δεν υπήρχαν οι επαγγελματίες (να είναι καλά τα κορίτσια!) οι περισσότεροι παντρεμένοι με παιδιά θα ρίχναμε κα'να συζυγικό μια φορά το δίμηνο - καλώς εχόντων των πραγμάτων - και κατά τα λοιπά θα το είχαμε ξεκολλήσει από τον ψωλοκόπανο :grin:
Μια φορα το διμηνο και λιγο λες,μη σου πω τετραμηνο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Ναι ολα γινωνται αμα εισαι στην σωστη σχεση με την γυναικα που παντρευεσαι. Με την δικη μου το σεξ ητανε παντα καλο και οταν πηγαιναμε διακοπες (αφηναμε τα παιδια στην μανα μου) γαμιωμασταν στα ορθια, στο κσπω του αυτοκινητου κσι γενικα τα παντα. Το μυστικο ειναι να μην αφησεις την καθημερινωτητα να σε βαλει απο κατω. Οικονομικες δυσχερειες ειναι η χειρωτερη συνταγη για το γαμηλιο σεξ. Θελει μαεστρια που κανενας δεν μπορει να την διδαξει. Το σεξ με τον ιδιο ανθρωπο για χρονια ειναι σε πολυ (ανωτερο) επιπεδο με το καλυτερο πορνιδιο η βιζιτου αν πετυχεις. σκεψου να χεις την γυναικα σου στην κουζινα και να της τον χωνεις απροσμενα ενω μαγειρευει και να παρατει κουταλες και κατσαρολες για να απολαυσει το γκαυλι του αντρα αφεντη της..ξανα..θελει την καταλληλη σχεση και καλλιεργεια..βεβαια πολλοι τα παρατανε στον δρομο και αρχιζει η κατηφορα…εξαρταται και απο την γυναικα πολυ γιατι μερικες χανουνε το ενδιαφερον για γαμηλιο γαμησι με παιδια υποχρεωσεις δουλεια κλπ
Τι ποσοστό γάμων περιγράφει αυτό το post, τύπε; :think:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
νιαμου ενα κι ενα κανουν δυο. ο γάμος απο μονος του δεν λεει τιποτα να πουμε. η σημαντικη αλλαγη ειναι οταν ερθουν τα παιδια. εκει αναγκαστικα κατεβαζεις ταχυτητα για τα πρωτα χρονια τουλάχιστο και επικεντρώνεσαι στα παιδια :woldman:

οσο καλη θέληση και να υπαρχει η φαση θα επηρεαστεί. το στοιχημα ειναι εαν θα επανελθει το αντρόγυνο σε φυσιολογικά επιπεδα. :fuck1::fuck1::fuck1:

πως θα γενεί αυτο; παντα πρόθυμος στο στεφάνι σου να της γαμησεις μουνι και κωλαντερο και να σπατουλαρεις διεξοδικά. ακομα και αν η γυναικα εχει γινει ωσαν μπετονιέρα απο τα κιλα των εγκυμοσυνων ΠΑΝΤΑ κυριος σε ολες τις περιστάσεις. δειχνεις οτι τηνε θες σαν την πρωτη φορα. και μια φορα το μηνα να γαμας παντα θα το κανεις αρχοντικά :takethis::takethis::takethis:

προτρέπεις την γυναικα να φροντίσει τον εαυτό της με καλη διατροφη. της παιρνεις και καμια βιντεοκασέτα να πουμε για το πως αδυνατίζουν οι φακλανες με γυμναστική στο σπιτι:headbaning1::headbaning1::headbaning1: της κανεις και κανα κοπλιμέντο για την πρόοδο της. βαλτη να παρει και κανα κολάν βελουτε κολομπαριστικο για μεσα στο σπιτι οταν κανει σκουπα να νιωθει πιο σεξυ :erection::erection::erection:

απαγορεύονται δια ροπάλου γυμναστηρια περσοναλαδικα και λοιπά που μπορει να καυλαντισει χωρις επίβλεψη.:knuppel:

και λαστ μπατ νοτ λιστ να πουμε:coffee:

επιλέγεις γυναικακι φινο μεν αλλα υποδεέστερο κοινωνικά και οικονομικα δε:wanker::wanker::wanker:

αυτο θα κανει τα πραματα πιο ευκολα για να την εχεις του χεριού σου.

λιφο μίτου ναυαγια και λοιπά πουστρακια της νέας τάξης πραγμάτων το μπουλο καριολες :zfuck::zfuck::zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom