Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.738
- Πόντοι
- 1.056
Εσείς είστε άρχοντες!!!!!Για 17 χρονια παντρεμενοι και με παιδια στο σπτι οι τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα που κανουμε εμεις δεν το λες και ασχημα...
Εσείς είστε άρχοντες!!!!!Για 17 χρονια παντρεμενοι και με παιδια στο σπτι οι τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα που κανουμε εμεις δεν το λες και ασχημα...
Άσχημα? Για ρεκόρ Guinness είσαι φίλε.Για 17 χρονια παντρεμενοι και με παιδια στο σπτι οι τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα που κανουμε εμεις δεν το λες και ασχημα...
Ισχύει στην Αθήνα ,ίσως και Θεσσαλονίκη.Στην περιφέρεια ( ιδίως σε περιοχές όπου δεν υπάρχει φοιτητιωσα νεολαία)τα ήθη δεν είναι εκλυτα και σταδιακά και υπό την πίεση της καθημερινότητας και των αναγκών των παιδιών οι γονείς αποσύρονται από το αγαπημένο μας άθλημα.τυπε μην ακους τι λενε οι τυποι
ολοι οι παντρεμενοι και οι παντρεμενες κανουνε σεξ.απλα οχι με αυτους που παντρευτηκανε
Η συμβίωση δημιουργεί φθορά και πανω από όλα ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ...θες να γαμησεις;
ποτε να μην συζησεις
και τα 2 που ειπες...θελει μεγαλη προσπαθεια απο το ζευγαρι....αν και παραπονο δεν εχω εντουτοις ο αγωνας ειναι καθημερινοςΙσχύει στην Αθήνα ,ίσως και Θεσσαλονίκη.Στην περιφέρεια ( ιδίως σε περιοχές όπου δεν υπάρχει φοιτητιωσα νεολαία)τα ήθη δεν είναι εκλυτα και σταδιακά και υπό την πίεση της καθημερινότητας και των αναγκών των παιδιών οι γονείς αποσύρονται από το αγαπημένο μας άθλημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η συμβίωση δημιουργεί φθορά και πανω από όλα ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ...
παιδια δεν γαμαμε γενικα να ξερετε
έτσι όπως τα λες ...όταν δεν τις γαμαμε τις λέμε τραβάμας μια μαλάκια σήμερα καιωελαβνα δούμε τσόντες μαζί
Δεν θέλω να πω γιατί πολλοί θα ζηλέψουν
Και δεν ευχαριστιεσαι και το σεξ σου κάνει τα μισά από τα μισά που σου αρέσουν και είσαι πάντα στερημένος....ακριβώς Όπως τα λες είναι με κάποιες λεπτομέρειες διαφορετικές ...μάλλον θα ξέρεις.Μια φίλη μου μου ειχε πει κάποτε. Η γυναίκα που θα παντρευτείς πρέπει να σου γαμαει το μυαλό με την καλή έννοια, να μην θέλεις να φεύγεις από δίπλα τις,να πηγαίνεις στην δουλειά και να την σκέφτεσαι, να βγαίνεις έξω με την παρέα σου και να ανυπομονεί να γυρίσεις σπίτι δίπλα τις ,να θέλεις σεξ μαζί της κάθε μέρα, αλλά αυτά όχι μέσα από ζήλια, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μετα δεν είναι θέμα παιδιών, ναι δυσκολεύει αλλά πάντα υπάρχει λύση. Για αυτό μαλάκες όσοι θέλετε γάμο πρέπει να είστε σίγουροι για τον σύντροφο σας,μην κάνετε συμβιβασμούς, αυτή, αφού δεν βρίσκω άλλη καταστρέφετε και την δική σας ζωή αλλά και των άλλων στην οικογενεια
Μια φίλη μου μου ειχε πει κάποτε. Η γυναίκα που θα παντρευτείς πρέπει να σου γαμαει το μυαλό με την καλή έννοια, να μην θέλεις να φεύγεις από δίπλα τις,να πηγαίνεις στην δουλειά και να την σκέφτεσαι, να βγαίνεις έξω με την παρέα σου και να ανυπομονεί να γυρίσεις σπίτι δίπλα τις ,να θέλεις σεξ μαζί της κάθε μέρα, αλλά αυτά όχι μέσα από ζήλια, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μετα δεν είναι θέμα παιδιών, ναι δυσκολεύει αλλά πάντα υπάρχει λύση. Για αυτό μαλάκες όσοι θέλετε γάμο πρέπει να είστε σίγουροι για τον σύντροφο σας,μην κάνετε συμβιβασμούς, αυτή, αφού δεν βρίσκω άλλη καταστρέφετε και την δική σας ζωή αλλά και των άλλων στην οικογενεια
Πάντα υπάρχουν εξερεσεις...και αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν οι ελλεεεινιδα γίνει καλύτερη εμείς έτοιμοι είμαστε πανταΔεν υπαρχει αυτο που περιγραφεις.
Ειναι ουτοπικό
Εγώ συμφωνώ μαζί σου το είπα και ποιο πάνω ...αλλά σε λίγουςΆποψη δική σου,άποψη δική μου
Τεχνητή επιφοίτηση....Και τις γυναίκες μας και τις πουτανες και τις γκόμενες γαμαμε μεσα στη βδομαδαα ανάλογα ποια θέλουμε ....τόσα βιαγκρα σιαλις έχουμε μην πάνε χαμένα
Εγώ το ξέρω από πρώτο χέρι αυτό που λεςΚ
Η ελεεεινιδες εχουν την νοοτροπία του έδεσα τον γάιδαρο μου.Εχω κάνει σχέσει με 2 σερβες και μια κυπρια εκτός της Ελλάδας και οι σερβες έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία, η κυπρια ήταν πάνω κάτω τα ίδια Η σερβα ξυπναγε το πρωί και ήταν ακόμα ποιο ομορφη ,η Ελληνίδα ξυπνάει την βλέπεις και λες(κύριε Τάκη γιατί μου το κάνατε αυτο).Ξέρω φιλικο ζευγάρι από γυμνασιο μαζί όπως την περιγραφή μου.Οποτε για μενα δεν είναι θέμα παιδιών
Έλα φίλος,θα σου πω τι εννοώ.Οι παλιοί ήτανε σοφοί,και ειδικά ο παππούς μου που έλεγε θάνατο τα οικονομικά,και εννοούσε με παιδιά σε κανέναν δεν φτάνει ο παράς.Οταν δεν υπάρχουν τα οικονομικά όρεξη για σεξ και ειδικά με την γυναίκα σου που την έχεις βαρεθεί άστο..!!!Γι'αυτό λέγανε παλιά ,όταν η τσέπη άδεια την βλέπει το πουλί και πέφτει για ύπνο...έτσι και αλλιώς δίπλα είναι...!!!εντάξει όχι και θάνατος,μη το θέτουμε έτσι το θέμα!!!
απλό: μετά από λίγο καιρό θα αρχίσουν τα "έχω πονοκέφαλο" και "είμαι εξαντλημένη" από πλευράς της συζύγου. Μετά από λίγο ακόμα καιρό, θα βαριέσαι κι εσύ ο ίδιος να ασχοληθείς.Πως είναι η ζωή ενός παντρεμένου να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω στη ζωή μου