Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.738
Πόντοι
1.056

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.124
Πόντοι
1.336
Για 17 χρονια παντρεμενοι και με παιδια στο σπτι οι τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα που κανουμε εμεις δεν το λες και ασχημα...:)
Άσχημα? Για ρεκόρ Guinness είσαι φίλε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
τυπε μην ακους τι λενε οι τυποι :confused: :confused: :confused:
ολοι οι παντρεμενοι και οι παντρεμενες κανουνε σεξ.απλα οχι με αυτους που παντρευτηκανε :confused: :confused: :confused:
Ισχύει στην Αθήνα ,ίσως και Θεσσαλονίκη.Στην περιφέρεια ( ιδίως σε περιοχές όπου δεν υπάρχει φοιτητιωσα νεολαία)τα ήθη δεν είναι εκλυτα και σταδιακά και υπό την πίεση της καθημερινότητας και των αναγκών των παιδιών οι γονείς αποσύρονται από το αγαπημένο μας άθλημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θες να γαμησεις;
ποτε να μην συζησεις
Η συμβίωση δημιουργεί φθορά και πανω από όλα ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.481
Πόντοι
12.756
Ισχύει στην Αθήνα ,ίσως και Θεσσαλονίκη.Στην περιφέρεια ( ιδίως σε περιοχές όπου δεν υπάρχει φοιτητιωσα νεολαία)τα ήθη δεν είναι εκλυτα και σταδιακά και υπό την πίεση της καθημερινότητας και των αναγκών των παιδιών οι γονείς αποσύρονται από το αγαπημένο μας άθλημα.

Η συμβίωση δημιουργεί φθορά και πανω από όλα ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ...
και τα 2 που ειπες...θελει μεγαλη προσπαθεια απο το ζευγαρι....αν και παραπονο δεν εχω εντουτοις ο αγωνας ειναι καθημερινος

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Δεν θέλω να πω γιατί πολλοί θα ζηλέψουν

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.813
Πόντοι
10.411
παιδια δεν γαμαμε γενικα να ξερετε:sad2:
unnamed-2.jpg

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Και τις γυναίκες μας και τις πουτανες και τις γκόμενες γαμαμε μεσα στη βδομαδαα ανάλογα ποια θέλουμε ....τόσα βιαγκρα σιαλις έχουμε μην πάνε χαμένα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Μια φίλη μου μου ειχε πει κάποτε. Η γυναίκα που θα παντρευτείς πρέπει να σου γαμαει το μυαλό με την καλή έννοια, να μην θέλεις να φεύγεις από δίπλα τις,να πηγαίνεις στην δουλειά και να την σκέφτεσαι, να βγαίνεις έξω με την παρέα σου και να ανυπομονεί να γυρίσεις σπίτι δίπλα τις ,να θέλεις σεξ μαζί της κάθε μέρα, αλλά αυτά όχι μέσα από ζήλια, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μετα δεν είναι θέμα παιδιών, ναι δυσκολεύει αλλά πάντα υπάρχει λύση. Για αυτό μαλάκες όσοι θέλετε γάμο πρέπει να είστε σίγουροι για τον σύντροφο σας,μην κάνετε συμβιβασμούς, αυτή, αφού δεν βρίσκω άλλη καταστρέφετε και την δική σας ζωή αλλά και των άλλων στην οικογενεια
Και δεν ευχαριστιεσαι και το σεξ σου κάνει τα μισά από τα μισά που σου αρέσουν και είσαι πάντα στερημένος....ακριβώς Όπως τα λες είναι με κάποιες λεπτομέρειες διαφορετικές ...μάλλον θα ξέρεις.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Μια φίλη μου μου ειχε πει κάποτε. Η γυναίκα που θα παντρευτείς πρέπει να σου γαμαει το μυαλό με την καλή έννοια, να μην θέλεις να φεύγεις από δίπλα τις,να πηγαίνεις στην δουλειά και να την σκέφτεσαι, να βγαίνεις έξω με την παρέα σου και να ανυπομονεί να γυρίσεις σπίτι δίπλα τις ,να θέλεις σεξ μαζί της κάθε μέρα, αλλά αυτά όχι μέσα από ζήλια, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μετα δεν είναι θέμα παιδιών, ναι δυσκολεύει αλλά πάντα υπάρχει λύση. Για αυτό μαλάκες όσοι θέλετε γάμο πρέπει να είστε σίγουροι για τον σύντροφο σας,μην κάνετε συμβιβασμούς, αυτή, αφού δεν βρίσκω άλλη καταστρέφετε και την δική σας ζωή αλλά και των άλλων στην οικογενεια

Δεν υπαρχει αυτο που περιγραφεις.
Ειναι ουτοπικό

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Δεν υπαρχει αυτο που περιγραφεις.
Ειναι ουτοπικό
Πάντα υπάρχουν εξερεσεις...και αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν οι ελλεεεινιδα γίνει καλύτερη εμείς έτοιμοι είμαστε παντα

Άποψη δική σου,άποψη δική μου
Εγώ συμφωνώ μαζί σου το είπα και ποιο πάνω ...αλλά σε λίγους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Και τις γυναίκες μας και τις πουτανες και τις γκόμενες γαμαμε μεσα στη βδομαδαα ανάλογα ποια θέλουμε ....τόσα βιαγκρα σιαλις έχουμε μην πάνε χαμένα
Τεχνητή επιφοίτηση....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Κ

Η ελεεεινιδες εχουν την νοοτροπία του έδεσα τον γάιδαρο μου.Εχω κάνει σχέσει με 2 σερβες και μια κυπρια εκτός της Ελλάδας και οι σερβες έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία, η κυπρια ήταν πάνω κάτω τα ίδια Η σερβα ξυπναγε το πρωί και ήταν ακόμα ποιο ομορφη ,η Ελληνίδα ξυπνάει την βλέπεις και λες(κύριε Τάκη γιατί μου το κάνατε αυτο).Ξέρω φιλικο ζευγάρι από γυμνασιο μαζί όπως την περιγραφή μου.Οποτε για μενα δεν είναι θέμα παιδιών
Εγώ το ξέρω από πρώτο χέρι αυτό που λες

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
εντάξει όχι και θάνατος,μη το θέτουμε έτσι το θέμα!!!
Έλα φίλος,θα σου πω τι εννοώ.Οι παλιοί ήτανε σοφοί,και ειδικά ο παππούς μου που έλεγε θάνατο τα οικονομικά,και εννοούσε με παιδιά σε κανέναν δεν φτάνει ο παράς.Οταν δεν υπάρχουν τα οικονομικά όρεξη για σεξ και ειδικά με την γυναίκα σου που την έχεις βαρεθεί άστο..!!!Γι'αυτό λέγανε παλιά ,όταν η τσέπη άδεια την βλέπει το πουλί και πέφτει για ύπνο...έτσι και αλλιώς δίπλα είναι...!!!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Λοιπόν, ΕΡΩΤΗΣΗ: τι κοινό έχει ο παντρεμένος με τον μπάκουρο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: και οι δυο νομίζουν ότι ο άλλος γαμάει αβέρτα.

Εάν λοιπόν δεν υπήρχαν οι επαγγελματίες (να είναι καλά τα κορίτσια!) οι περισσότεροι παντρεμένοι με παιδιά θα ρίχναμε κα'να συζυγικό μια φορά το δίμηνο - καλώς εχόντων των πραγμάτων - και κατά τα λοιπά θα το είχαμε ξεκολλήσει από τον ψωλοκόπανο :grin:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Πως είναι η ζωή ενός παντρεμένου να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω στη ζωή μου :confused:
απλό: μετά από λίγο καιρό θα αρχίσουν τα "έχω πονοκέφαλο" και "είμαι εξαντλημένη" από πλευράς της συζύγου. Μετά από λίγο ακόμα καιρό, θα βαριέσαι κι εσύ ο ίδιος να ασχοληθείς.
Με το που μπει και παιδί ή παιδιά στη ζωή, ακόμα χειρότερα. Πόσο μπορεί να σε ελκύσει σεξουαλικά μια υστερική γυναίκα που τσιρίζει πίσω από ένα πιτσιρίκι;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.712
Πόντοι
1.446
Ποιος έχει όρεξη να πηδαει μια υστερικια φάρκλανα ...

Ούτε εγώ θα την πηδαγα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom