Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
δεν κάνουν πισωγύρισμα ... παντρεύονται ρωσίδες? "ντα"!Κατάλληλο τραγούδι αλλά κάποιοι δεν κάνουν πισωγύρισμα
δεν κάνουν πισωγύρισμα ... παντρεύονται ρωσίδες? "ντα"!Κατάλληλο τραγούδι αλλά κάποιοι δεν κάνουν πισωγύρισμα
ντα, ντα, ντα !Γιατί τι κακό έχουν οι Ρωσίδες οι αλβανιδες οι ρουμανες, οι ουκρανιδες που δεν το έχουν οι Ελληνίδες. Δηλαδή αν ξαναπαντρευοταν Ελληνίδα δεν είναι πισωγύρισμα?Εκτός αν έχεις ρατσιστικές διαθέσεις και σκεπτικό ηρθαν τα ξεκόλλα να μας πάρουν τους άντρες. Μπορεί να είσαι και εσύ παθών, και να βγάζεις χολή
Ρε μάγκες …..κρίση αλήθειας έχουν πάθει τα μέλη του Μπου;τυπε μην ακους τι λενε οι τυποι
ολοι οι παντρεμενοι και οι παντρεμενες κανουνε σεξ.απλα οχι με αυτους που παντρευτηκανε
στο site "αντρικού ερωτικού περιεχομένου" ?Άκου κοπελιά, αν είσαι κοπέλα το να παρακολουθείς ένα σαιτ αντρικού ερωτικού περιεχόμενου,δεν μου φαίνεται νορμάλ έκτος αν είσαι παθών όπως σου είπα,η είσαι λεσβια που είναι απολύτως δεκτό και σεβαστό απο μένα.χαρατσο
Ενταξει, ίσως ξεκίνησε από/για άντρες αρχικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μόνο για άντρες!Άκου κοπελιά, αν είσαι κοπέλα το να παρακολουθείς ένα σαιτ αντρικού ερωτικού περιεχόμενου,δεν μου φαίνεται νορμάλ έκτος αν είσαι παθών όπως σου είπα,η είσαι λεσβια που είναι απολύτως δεκτό και σεβαστό απο μένα.χαρατσο
ντα, ντα, ντα !
αυτό το τραγούδι είχα κι εγώ υπόψιν μου!!!
συμφορουμιτη η ειναι ομορφη η γυναικα σου η εισαιΓια 17 χρονια παντρεμενοι και με παιδια στο σπτι οι τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα που κανουμε εμεις δεν το λες και ασχημα...
....δυστυχώς έχετε μείνει στην είσοδο χάνεται το ρεζουμε της υπόθεσης !συμφορουμιτη η ειναι ομορφη η γυναικα σου η εισαι
σαβουρογαμης
ενταξει, ετσι και αλλιως ειμαι αμαμητος....δυστυχώς έχετε μείνει στην είσοδο χάνεται το ρεζουμε της υπόθεσης !
Η ομορφιά ειναι για τα 5 λεπτά της συνεύρεσης ....μετά μετράνε αλλά που δεν μπήκες καν στον κόπο να το εξερευνήσεις συμφορουμιτη !
....δεν είσαι ....απλά σε βολεύει η φάση ;)ενταξει, ετσι και αλλιως ειμαι αμαμητος
ζωάραΠως είναι η ζωή ενός παντρεμένου να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω στη ζωή μου
Πουτανα, γκρίνια τέλος η ζωή που ήξερεςΠως είναι η ζωή ενός παντρεμένου να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω στη ζωή μου
Πόσο δίκιο έχεις!!! Έτσι ακριβώςΜια φίλη μου μου ειχε πει κάποτε. Η γυναίκα που θα παντρευτείς πρέπει να σου γαμαει το μυαλό με την καλή έννοια, να μην θέλεις να φεύγεις από δίπλα τις,να πηγαίνεις στην δουλειά και να την σκέφτεσαι, να βγαίνεις έξω με την παρέα σου και να ανυπομονεί να γυρίσεις σπίτι δίπλα τις ,να θέλεις σεξ μαζί της κάθε μέρα, αλλά αυτά όχι μέσα από ζήλια, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μετα δεν είναι θέμα παιδιών, ναι δυσκολεύει αλλά πάντα υπάρχει λύση. Για αυτό μαλάκες όσοι θέλετε γάμο πρέπει να είστε σίγουροι για τον σύντροφο σας,μην κάνετε συμβιβασμούς, αυτή, αφού δεν βρίσκω άλλη καταστρέφετε και την δική σας ζωή αλλά και των άλλων στην οικογενεια
Ρε τύπε παθών? Ακριβώς έτσι ζει ο αδερφός μου!! Με το που έμεινε έγκυος τον έχει παρατημένο. Του λέει σε ένα καυγά φύγε δεν με νοιάζει. Όπου και να πας εδώ θα γυρίσεις. Έλα όμως που ο μπρο δεν μασάει κ ετοιμάζεται να την κάνει με ελαφρά. Δεν υπολογίζει ούτε παιδιά ούτε τπτΓιατί αναφέρω κακή νοοτροπία των ελεεινηδων.Οταν δένουν το γάιδαρο τους λένε έλα μωρέ που θα πάει ο μαλάκας,παρά το ότι ο άντρας προσπαθεί και τις λέει συνέχεια τα λάθη της,και τις δίνει συνέχεια νέες ευκαιρίες για να μην διαλύσει τον γάμο του.Οταν όμως παραιτηθεί και ο άντρας από κάθε προσπάθεια, βρίσκει σεξουαλικο καταφύγιο στα κορίτσια του χώρου. Η γυναίκα ψιλιαζεται ότι αυτός παραιτήθηκε, και αρχίζει την ηλιθια προσπάθεια, να φτιάχνει αγαπημένα φαγητά, να φτιάχνει νύχια,μαλλιά, να αρχίζει δίαιτα, να μιλάει γλυκά, να έχει ξανά σεξουαλικο ενδιαφέρον, να θέλει να βγαίνετε έξω,και διάφορα άλλα.Αλλα δυστυχώς το πουλάκι αν δεν έχει πέταξει,είναι έτοιμο για απογείωση