Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Βρε, αγαπάτε τους άντρες σας και τις γυναίκες σας. Αφήστε τους ανθρώπους να δοκιμάσουν πράγματα και απλά μείνετε δίπλα τους με έναν καλό λόγο και συμβουλή.

Ξέρετε πόσοι άντρες είναι συντηρητικοί με τις γυναίκες τους ή το αντίθετο;
Πόσοι νιώθουν ότι υστερούν και αντί να γίνονται καλύτεροι αλλάζουν συμπεριφορά;

Όταν κρατάς τη γυναίκα σου να μη φοράει τπτ που της αρέσει, να μη μπορεί να πάρει ανάσα από την πίεση ενώ εσύ κοιτάς κάθε "ξεκώλο" (όπως το αποκαλείς), πως μετά να ευχαριστηθεις το σεξ με τη γυναίκα σου; Αφού άλλο θες!!

Και όταν ο άντρας σας κάνει μια αλλαγή και τρώει δούλεμα, δεν τον παροτρύνετε ποτέ να αλλάξει συνήθειες που θα βελτιώσουν αυτόν αλλά αντιθέτως ζητάτε προσοχή με τα παιδια με τις δουλειές με με με, ενώ σας αρέσει το ανέμελο τεκνο στην παραλία που παίζει ρακέτες και πίνει μοχίτο και τον άντρα σας τον θέλετε να σας πηγαινοφερνει στην παραλία σαν ταξί, κουβαλώντας τις τσάντες σας πως μετά να σας κάτσει;

Βλέπετε όλα έχουν να κάνουν με όλα!! Πρώτα εκπαιδεύουμε τους εαυτούς μας το να θέλουν, ποια είναι τα όριά τους, τι ζητούν από τους συντρόφους τους και πάντα μα πάντα αφήνουμε περιθώρια βελτίωσης για εμάς και τους γύρω μας. Και όλα θα πάνε καλά.

Φιλικά :)

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Γιατί τι κακό έχουν οι Ρωσίδες οι αλβανιδες οι ρουμανες, οι ουκρανιδες που δεν το έχουν οι Ελληνίδες. Δηλαδή αν ξαναπαντρευοταν Ελληνίδα δεν είναι πισωγύρισμα?Εκτός αν έχεις ρατσιστικές διαθέσεις και σκεπτικό ηρθαν τα ξεκόλλα να μας πάρουν τους άντρες. Μπορεί να είσαι και εσύ παθών, και να βγάζεις χολή
ντα, ντα, ντα !

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
τυπε μην ακους τι λενε οι τυποι :confused: :confused: :confused:
ολοι οι παντρεμενοι και οι παντρεμενες κανουνε σεξ.απλα οχι με αυτους που παντρευτηκανε :confused: :confused: :confused:
Ρε μάγκες …..κρίση αλήθειας έχουν πάθει τα μέλη του Μπου;
Ότι καλύτερο έχω άκουσει τον τελευταίο καιρό…

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Άκου κοπελιά, αν είσαι κοπέλα το να παρακολουθείς ένα σαιτ αντρικού ερωτικού περιεχόμενου,δεν μου φαίνεται νορμάλ έκτος αν είσαι παθών όπως σου είπα,η είσαι λεσβια που είναι απολύτως δεκτό και σεβαστό απο μένα.χαρατσο
στο site "αντρικού ερωτικού περιεχομένου" ?

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Άκου κοπελιά, αν είσαι κοπέλα το να παρακολουθείς ένα σαιτ αντρικού ερωτικού περιεχόμενου,δεν μου φαίνεται νορμάλ έκτος αν είσαι παθών όπως σου είπα,η είσαι λεσβια που είναι απολύτως δεκτό και σεβαστό απο μένα.χαρατσο
Ενταξει, ίσως ξεκίνησε από/για άντρες αρχικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μόνο για άντρες!
Αυτές οι ιδέες είναι το ίδιο ρατσιστικές με το να κριτικάρεις κάποιος για την καταγωγή του (όπως ειπώθηκε παραπάνω).

Το bou είναι για όλες, όλους και όλα ;)

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Για 17 χρονια παντρεμενοι και με παιδια στο σπτι οι τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα που κανουμε εμεις δεν το λες και ασχημα...:)
συμφορουμιτη η ειναι ομορφη η γυναικα σου η εισαι
σαβουρογαμης

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
Πιστευω ότι το σεξ σε οποία φάση της ζωής και να είσαι ειναι ιερό και επιβάλλεται να το απολαμβάνουμε όσο μπορούμε ,απλα ο ‘’παντρεμενος Με παιδιά ‘’πλέον ειναι σε άλλο επίπεδο ! Ειναι τέρμα προχωρημένων ! Και εκεί ειναι η μαεστρία να μετατρεψεις τον βούρκο που ζεις σε απέραντη ΟΑΣΗ !Όπότέ ή ο έρωτας ανακαλύπτεται και ξεδιπλώνεται μπροστά σου ή η κόλαση σε δέχεται για τα καλα !
Τότε μονο μπορείς να λες ότι «γαμας και δέρνεις «που λέει ο λαός !
Εντομεταξυ ισχύ ότι οι παντρεμένες διψάνε γιατί οι άντρες τους χάθηκαν μέσα στην αλαζονεία και την ανασφάλεια να γεμίσουν το σπίτι υλικα αγαθά !
Κανουμε έρωτα με την γυναίκα μου σαν να μην υπάρχει αύριο .....ότι ώρα και ότι στιγμή βρω κενό δίνω εντολή στον ΠΕΡΙΚΛΗ και δίνει χαρά στα σκέλια της !
Ότι ζόρι και να τραβάτε ποτέ μην τα παρατάτε ....να γαματε γιατί θα χάσουμε την ουσία της ζωής !

Τελευταία τροποποίηση:

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
συμφορουμιτη η ειναι ομορφη η γυναικα σου η εισαι
σαβουρογαμης
....δυστυχώς έχετε μείνει στην είσοδο χάνεται το ρεζουμε της υπόθεσης !
Η ομορφιά ειναι για τα 5 λεπτά της συνεύρεσης ....μετά μετράνε αλλά που δεν μπήκες καν στον κόπο να το εξερευνήσεις συμφορουμιτη !

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
....δυστυχώς έχετε μείνει στην είσοδο χάνεται το ρεζουμε της υπόθεσης !
Η ομορφιά ειναι για τα 5 λεπτά της συνεύρεσης ....μετά μετράνε αλλά που δεν μπήκες καν στον κόπο να το εξερευνήσεις συμφορουμιτη !
ενταξει, ετσι και αλλιως ειμαι αμαμητος

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Δεν πολυ διαβασα την συζητηση για να ειμαι ειλικρινης αλλα την ουσια του θεματος την καταλαβα.. Εγω εχω να εξαγω ενα συμπερασμα και μια απορια:
Το συμπερασμα:Αγαπητε νηματοθετη ωραιο Κυριατικο θεμα εθεσες:thumbsup:
Η απορια: Τελικα που καταληξαμε? Πρεπει ενας παντρεμενος να κανει σεξ με την γυναικα του η πρεπει να μην πηγαινει με την γυναικα του? :think:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Μια φίλη μου μου ειχε πει κάποτε. Η γυναίκα που θα παντρευτείς πρέπει να σου γαμαει το μυαλό με την καλή έννοια, να μην θέλεις να φεύγεις από δίπλα τις,να πηγαίνεις στην δουλειά και να την σκέφτεσαι, να βγαίνεις έξω με την παρέα σου και να ανυπομονεί να γυρίσεις σπίτι δίπλα τις ,να θέλεις σεξ μαζί της κάθε μέρα, αλλά αυτά όχι μέσα από ζήλια, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μετα δεν είναι θέμα παιδιών, ναι δυσκολεύει αλλά πάντα υπάρχει λύση. Για αυτό μαλάκες όσοι θέλετε γάμο πρέπει να είστε σίγουροι για τον σύντροφο σας,μην κάνετε συμβιβασμούς, αυτή, αφού δεν βρίσκω άλλη καταστρέφετε και την δική σας ζωή αλλά και των άλλων στην οικογενεια
Πόσο δίκιο έχεις!!! Έτσι ακριβώς

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Γιατί αναφέρω κακή νοοτροπία των ελεεινηδων.Οταν δένουν το γάιδαρο τους λένε έλα μωρέ που θα πάει ο μαλάκας,παρά το ότι ο άντρας προσπαθεί και τις λέει συνέχεια τα λάθη της,και τις δίνει συνέχεια νέες ευκαιρίες για να μην διαλύσει τον γάμο του.Οταν όμως παραιτηθεί και ο άντρας από κάθε προσπάθεια, βρίσκει σεξουαλικο καταφύγιο στα κορίτσια του χώρου. Η γυναίκα ψιλιαζεται ότι αυτός παραιτήθηκε, και αρχίζει την ηλιθια προσπάθεια, να φτιάχνει αγαπημένα φαγητά, να φτιάχνει νύχια,μαλλιά, να αρχίζει δίαιτα, να μιλάει γλυκά, να έχει ξανά σεξουαλικο ενδιαφέρον, να θέλει να βγαίνετε έξω,και διάφορα άλλα.Αλλα δυστυχώς το πουλάκι αν δεν έχει πέταξει,είναι έτοιμο για απογείωση
Ρε τύπε παθών? Ακριβώς έτσι ζει ο αδερφός μου!! Με το που έμεινε έγκυος τον έχει παρατημένο. Του λέει σε ένα καυγά φύγε δεν με νοιάζει. Όπου και να πας εδώ θα γυρίσεις. Έλα όμως που ο μπρο δεν μασάει κ ετοιμάζεται να την κάνει με ελαφρά. Δεν υπολογίζει ούτε παιδιά ούτε τπτ

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom