Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κερδισε 2-0...οσο για μας γαμα τα και εμενα με πηρε λιγο σε καποια φαση
ρε συ κοιμηθηκα στο 70 κ ξυπνησα στο 87 στο δικο μας κ με τη μια τον πηρα κ για το ματς των αρειανων
καλο το 2-0
ειμαστε πρωτοι
θελω να ελπιζω πως την κυριακη ο ΠΑΟΚ θα κανει οτι κανει τα τελευταια 10 χρονια μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ κοιμηθηκα στο 70 κ ξυπνησα στο 87 στο δικο μας κ με τη μια τον πηρα κ για το ματς των αρειανων
καλο το 2-0
ειμαστε πρωτοι
θελω να ελπιζω πως την κυριακη ο ΠΑΟΚ θα κανει οτι κανει τα τελευταια 10 χρονια μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θελω να πιστευω οτι θα ημαστε καλυτεροι την κυριακη...περιμενα να χασουμε σημερα αλλα και το χ καλο ηταν...απλα καποια ταγαρια  πρεπει σιγα να παιρνουν τον πουλο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
θελω να πιστευω οτι θα ημαστε καλυτεροι την κυριακη...περιμενα να χασουμε σημερα αλλα και το χ καλο ηταν...απλα καποια ταγαρια  πρεπει σιγα να παιρνουν τον πουλο
παλι καλα που σερνοταν κ αυτοι
δεν ειμασταν για να χασουμε
δεν πατουσε καν η αεκ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν γλυτώνει το σκουλίκι την Κυριακή

πότε γλύτωσε άλλωστε?

ο κόσμος θα το πάρει...ο νόμος της Τούμπας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα ρε παοκια,εσεις δεν λεγατε οτι ο στοχος μας θα ειναι να νικησουμε εσας?Παρτε τα και κρυφτειτε τωρα.2-0 και χαμενο πεναλτυ.Δεν ξερω αν θα βγουμε Τσου λου,το πιο πιθανο ειναι να παρουμε τ'αρχιδια μας,ομως θα χτυπησουμε ΟΛΑ τα ματς και ο,τι κατσει.Το δικο σας ματς βλεποταν μονο με  φραπε και χαπια,τοσο χαλια και ανοργανωτη Αεκ και φοβοσασταν να την κερδισετε...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Καλα ρε παοκια,εσεις δεν λεγατε οτι ο στοχος μας θα ειναι να νικησουμε εσας?Παρτε τα και κρυφτειτε τωρα.2-0 και χαμενο πεναλτυ.Δεν ξερω αν θα βγουμε Τσου λου,το πιο πιθανο ειναι να παρουμε τ'αρχιδια μας,ομως θα χτυπησουμε ΟΛΑ τα ματς και ο,τι κατσει.Το δικο σας ματς βλεποταν μονο με  φραπε και χαπια,τοσο χαλια και ανοργανωτη Αεκ και φοβοσασταν να την κερδισετε...
προσπερναω τα αλλα αν και καμια φορα αναρωτιεμαι...
ρε συ μηπως εισαι ο τσαλτιδης;
κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου επιστρεψαμε στην νοοτροπια που ειχαμε μεχρι περυσι που ο σαντος εμπαινε στα ντερμπι απλα και μονο με σκοπο να μην χασει

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου επιστρεψαμε στην νοοτροπια που ειχαμε μεχρι περυσι που ο σαντος εμπαινε στα ντερμπι απλα και μονο με σκοπο να μην χασει

Καλημερα

Ρε φιλε ο σαντος φταιει αν δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους?
Εκεινος ο σορλεν μου την καρφωσε, επαιρνε μπαλα και αντι να προχωρησει(οπως εκανε περσι)
γυρνουσε πισω την μπαλα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μην τα προσπερνας καθολου Λελε,εσεις λεγατε πως θα παιξουμε μονο και μονο για να νικησουμε εσας.Αν (λεμε τωρα)παρετε τη θεση για Τσου Λου ριξτε και κανα ευχαριστω,δεν βλαπτει...Μαλλον εσεις περιμενετε να πορωθειτε σε ΕΝΑ μονο ματς.(αντε ΔΥΟ,βαζω και γαβρο στην Τουμπα)εμεις θα τα παιξουμε ολα το ιδιο και ο,τι κατσει.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Α,και ξεχασα,δεν ειμαι ρε ο Τσαλτιδης,διαφωνω σε παρα πολλα μαζι του,ιδιαιτερα οταν ηταν στο παοκτσηδικο σταθμο του τα χωνα γερα σε μυνηματα.Ασε που δεν ειμαι και στα κυβικα του...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα

Ρε φιλε ο σαντος φταιει αν δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους?
Εκεινος ο σορλεν μου την καρφωσε, επαιρνε μπαλα και αντι να προχωρησει(οπως εκανε περσι)
γυρνουσε πισω την μπαλα.
ο σαντος μπηκε για να μην χασει το παιχνιδι...
οσ για τον σορλεν τι σου φανηκε περιεργο;;;
αυτο εκανε φετος ολη την χρονια,μια ζωη η μπαλλα πισω και τσουκου τσουκου...ο σορλεν ειναι ο ποδοσφαιρικος σαντος της ομαδας

υ.γ.δεν κραζω τον κοουτς αλλα δεν το χτυπησε χτες το ματς

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Μην τα προσπερνας καθολου Λελε,εσεις λεγατε πως θα παιξουμε μονο και μονο για να νικησουμε εσας.Αν (λεμε τωρα)παρετε τη θεση για Τσου Λου ριξτε και κανα ευχαριστω,δεν βλαπτει...Μαλλον εσεις περιμενετε να πορωθειτε σε ΕΝΑ μονο ματς.(αντε ΔΥΟ,βαζω και γαβρο στην Τουμπα)εμεις θα τα παιξουμε ολα το ιδιο και ο,τι κατσει.
ο γαμα ελεγε ρε φιλε οτι ο σκοπος σας φετος ειναι να μας κοψετε το τσου λου δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο γαμα ελεγε ρε φιλε οτι ο σκοπος σας φετος ειναι να μας κοψετε το τσου λου δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου
Αυτα τα λεει για να σας κολαντριζει κι εσεις τα πιστευετε?Τουλαχιστιον θα σταματησετε τις μαλακιες μετα το χθεσινο...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Α,και ξεχασα,δεν ειμαι ρε ο Τσαλτιδης,διαφωνω σε παρα πολλα μαζι του,ιδιαιτερα οταν ηταν στο παοκτσηδικο σταθμο του τα χωνα γερα σε μυνηματα.Ασε που δεν ειμαι και στα κυβικα του...
ηταν ο αριανος μινος τοτε...τωρα δεν ξερω εχω καιρο να τον ακουσω

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα τα λεει για να σας κολαντριζει κι εσεις τα πιστευετε?Τουλαχιστιον θα σταματησετε τις μαλακιες μετα το χθεσινο...
εγω αμα εβγαινα και ελεγα χτες πριν το ματς οτι θα στηθειτε σε ολα εκτος απο το δικο μας τωρα δεν θα εβγαινες να με κραξεις;;;
θα το εκανες γαργαρα επειδη το λεω να σε κολαντρισω;
αν και δεν νομιζω οτι το ειπε για αυτο το λογο...απλα εκτεθηκε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ηταν ο αριανος μινος τοτε...τωρα δεν ξερω εχω καιρο να τον ακουσω
Παπαρια Μινος ηταν...τον βαζαν με κατι παοκτσακια κι εκανε τουμπεκι τις περισσοτερες φορες,ασε που καθε μεταγραφη του Αρη τους εβγαζε παικταραδες απο την πρωτη μερα της προετοιμασιας,γενικως μου σπαγε τα νευρα και του τα χωνα μεχρι που εκοψα το ραδιοφωνο και ησυχασα. :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εγω αμα εβγαινα και ελεγα χτες πριν το ματς οτι θα στηθειτε σε ολα εκτος απο το δικο μας τωρα δεν θα εβγαινες να με κραξεις;;;
θα το εκανες γαργαρα επειδη το λεω να σε κολαντρισω;
αν και δεν νομιζω οτι το ειπε για αυτο το λογο...απλα εκτεθηκε
Δεν ξερω για σενα αλλα πανω κατω οι δικοι σου αυτο ελεγαν τοσες μερες...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να χτυπήσεις όποιο ματς θέλεις??
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν μπορω;
εσυ περιμενς να παιξεις ετσι χτες μετα το κυπελλο;
το σαββατο δεν επαιξες και χτες ησουν 2 κλασεις ανωτερος...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξερω για σενα αλλα πανω κατω οι δικοι σου αυτο ελεγαν τοσες μερες...
δεν σου λεω το αντιθετο εδω ειμαι καθε μερα και διαβαζω...και εγω αυτην την εντυπωση εχω αλλα και για χτες δεν περιμενα κατι διαφορετικο...ποιος γαυρος μωρε δεν εχει και πολλη τυχη ετσι οπως ειναι οπου παιξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom