εγω λεω παλι οτι η πολυ σιγουρια θα μας φαει για αλλη μια φορα...η πιο λογική πρόταση είναι x2 παοκ και 2 gay...
ΥΓ όποιος παίζει ΟΠΑΠ είναι τεράστιο κορόιδο....γενικά
παοκ εισαι και νεκρους ανασταινεις
εγω λεω παλι οτι η πολυ σιγουρια θα μας φαει για αλλη μια φορα...η πιο λογική πρόταση είναι x2 παοκ και 2 gay...
ΥΓ όποιος παίζει ΟΠΑΠ είναι τεράστιο κορόιδο....γενικά
εγω λεω παλι οτι η πολυ σιγουρια θα μας φαει για αλλη μια φορα...
παοκ εισαι και νεκρους ανασταινεις
Μιλατε εσεις για ανασταση?Εμεις που αναστησαμε το ταγαρι σας?Σουμπιτος θα φευγε το καλοκαιρι ο Βοσνιος...μην μου το θυμιζεις αυτο, μεχρι και τον χαριστεα ειχαμε αναστησει.
και σουμπιτος θα φυγει κατα πως φαινεταιΜιλατε εσεις για ανασταση?Εμεις που αναστησαμε το ταγαρι σας?Σουμπιτος θα φευγε το καλοκαιρι ο Βοσνιος...
Μπα,σας κοβω να τον τρωτε στη μαπα αλλον ενα χρονο και να "γραφει" παλι με μας,εχουμε ειδικοτητα να ανασταινουμε...και σουμπιτος θα φυγει κατα πως φαινεται
αμα αποφασισει να κοψει τις επισκεψεις στην βαλαωριτου ισως αλλα εχω την εντυπωση οτι θα ειναι ο πρωτος που θα πουλεψει...εκανε και μανουρες ολη τη χρονια στα αποδυτηριαΜπα,σας κοβω να τον τρωτε στη μαπα αλλον ενα χρονο και να "γραφει" παλι με μας,εχουμε ειδικοτητα να ανασταινουμε...
Μιλατε εσεις για ανασταση?Εμεις που αναστησαμε το ταγαρι σας?Σουμπιτος θα φευγε το καλοκαιρι ο Βοσνιος...
αντε μπαι!!!παιδες τα λεμε καλο απογευμα,
και με την ΝΙΚΗ!!!
Γκαρσία,ίβιτς,Μούσλι,Βιερίνια ανύπαρκτοι
όσο για τον Σορλέν.....90 λεπτά περπατούσε,τόσο αργό παίκτη δεν έχω ξαναδεί.... απορώ πώς ήταν αρχηγός στη Ρεν....
κοιτα μην φας παλι 4 εσυΣτήσου στα 4 τώρα στο τζαμί κι έρχομαι στράκι..
κερδισε 2-0...οσο για μας γαμα τα και εμενα με πηρε λιγο σε καποια φασημε πονεσαν τα ματακια μου
ο ρουλης τι εκανε?
κοιμηθηκα κ δεν ξερω τιποτα