Νέα

Ασιάτισσες - μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tantrikos80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.978
Πόντοι
446
.......γράψε και για τις τζαμαρίες στον χώρο υποδοχής ...και το μπάνιο.... είναι σαν να πλένεσαι στον κοινόχρηστο χώρο με "θέα" από παντού....
Πολύ σωστή επισήμανση

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
56.123
Πόντοι
41.813
.......γράψε και για τις τζαμαρίες στον χώρο υποδοχής ...και το μπάνιο.... είναι σαν να πλένεσαι στον κοινόχρηστο χώρο με "θέα" από παντού....
ειναι γραμμενα απο τον Αυγουστο εδω

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
46
Πόντοι
0
Σορρυ μαγκες για την καθυστερηση .. 50 ευρω μασαζ με φραπε.
Νιγηρια 27χρ. το σωμα ειναι λιγο νταρντανα (οχι χοντρη .. νορμαλ για μενα μια χαρα) βυζια μεγαλα και κωλαρακι τελειο.
Στο μαζασ ειναι δυνατη την μεση μου την εβγαλε οφφ για κανα 3ωρο .. εχει δυναμη και κανει σε ολο το σωμα .. δεν αφηνει σημειο
ελαχιστα περασματα απο το σημειο αλλα τρως βυζια στην μουρη αβερτα συν χουφτωμα στο πισω μερος εγω τουλαχιστον δεν ξερω τι εχει παιξει με αλλους
Για κατι παραπανω πεταξα μια φορα το σκεφτηκε λιγο αλλα ειπε οχι ... πιστευω ευκολα παιρνω κατι εξτρα αμα παω 2η φορα.
Τωρα οσο για το μαγαζι η τζαμαριες ειναι σαν 'φιμε' αλλα υπαρχουν καποια μικρα κενα που μπορεις να φανεις αν καποιος κατσει καλα και προσεξει.Το μπανιο δεν ξερω κ ουτε προκειτε να μαθω.Πριν παω κανω μπανιο και οταν φευγω κανω σπιτι.
Τωρα μαλλον να υπαρχει ασσιατισα εκει χλωμο το κοβω ..

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
181
Πόντοι
0
Περυσι ειχα δοκιμασει μεσω fb μια φιλιππινεζα 40αρα.
Δεν ξεκαθαρισαμε κατι για σεξ κτλ λεω ασε απο κοντα.
Πηγα στο χωρο της αμπελοκηπους,καλο μασαζ αλλα μεχρι εκει.
Προσπαθησα να της πιασω την κουβέντα αλλα την ειδα ψυχρή και απομακρη ,μπορει να μην με γουσταρε η κατι αλλο δεν ξερω..
Αν θελει καποιος συναγωνιστής να δοκιμασει ας γραψει στο fb νορσξ γασενδο περιδω (οπως ακριβως το βλεπετε)

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
407
Πόντοι
21
Νιγηρια 27χρ. το σωμα ειναι λιγο νταρντανα (οχι χοντρη .. νορμαλ για μενα μια χαρα) βυζια μεγαλα και κωλαρακι τελειο.
Στο μαζασ ειναι δυνατη την μεση μου την εβγαλε οφφ για κανα 3ωρο .. εχει δυναμη και κανει σε ολο το σωμα .. δεν αφηνει σημειο
ελαχιστα περασματα απο το σημειο αλλα τρως βυζια στην μουρη αβερτα συν χουφτωμα στο πισω μερος εγω τουλαχιστον δεν ξερω τι εχει παιξει με αλλους
Για κατι παραπανω πεταξα μια φορα το σκεφτηκε λιγο αλλα ειπε οχι ... πιστευω ευκολα παιρνω κατι εξτρα αμα παω 2η φορα.
Τωρα οσο για το μαγαζι η τζαμαριες ειναι σαν 'φιμε' αλλα υπαρχουν καποια μικρα κενα που μπορεις να φανεις αν καποιος κατσει καλα και προσεξει.Το μπανιο δεν ξερω κ ουτε προκειτε να μαθω.Πριν παω κανω μπανιο και οταν φευγω κανω σπιτι.
Για ποια λες φίλε ??

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
209
Πόντοι
6
για ποια μασαζερι γραφεις συναγωνιστη ?

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
62
Πόντοι
1
Περυσι ειχα δοκιμασει μεσω fb μια φιλιππινεζα 40αρα.
Δεν ξεκαθαρισαμε κατι για σεξ κτλ λεω ασε απο κοντα.
Πηγα στο χωρο της αμπελοκηπους,καλο μασαζ αλλα μεχρι εκει.
Προσπαθησα να της πιασω την κουβέντα αλλα την ειδα ψυχρή και απομακρη ,μπορει να μην με γουσταρε η κατι αλλο δεν ξερω..
Αν θελει καποιος συναγωνιστής να δοκιμασει ας γραψει στο fb νορσξ γασενδο περιδω (οπως ακριβως το βλεπετε)Etsi akrhbvw
έτσι ακριβως πήγα και εγώ εκεί πριν λίγες ήμερες και συμφωνώ με τα παραπάνω

maggia007

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
29
Πόντοι
0
Καλησπέρα νομίζω τα ασιατικά μασάζ προς το παρόν δεν υφίσταται στην Ελλάδα όπως υπάρχουν στο εξωτερικό καθώς τα περισσότερα είναι μούφα και χάσιμο χρόνου και χρήματος καλή δύναμη

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.882
Πόντοι
5.595
Μόλις βρεθεί καμια εξυπνουλα ασιατισα.. που κανει ΚΑΙ καλο μασαζ.... κ καλες πιπες.... Θα μαζέψει πολυυυυ χρημα....!!!

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
46
Πόντοι
0
Για ποια λες φίλε ??
για ποια μασαζερι γραφεις συναγωνιστη ?
Ηταν στο μασαζτιδικο στον αγιο δημητριο που το εχει η ταιλανδεζα .. αποτι ξερω δεν ειναι ποια εκει καιρο τωρα
Μονο μια απο νεπαλ αλλα δεν λεει και πολλα

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
209
Πόντοι
6
Ηταν στο μασαζτιδικο στον αγιο δημητριο που το εχει η ταιλανδεζα .. αποτι ξερω δεν ειναι ποια εκει καιρο τωρα
Μονο μια απο νεπαλ αλλα δεν λεει και πολλα
Στειλε αν θελεις διευθυνση με πμ , ευχαριστω

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
46
Πόντοι
0
Μόλις βρεθεί καμια εξυπνουλα ασιατισα.. που κανει ΚΑΙ καλο μασαζ.... κ καλες πιπες.... Θα μαζέψει πολυυυυ χρημα....!!!
Αδερφε 'καποια' προσπαθει να το κανει που εχει μασατζιδικο (δεν ειναι χαζες ξερουν τι θελει ο κοσμος) αλλα ειναι πολυ δυσκολο να φερουν κοπελες.Μεχρι και σε αυτο ο μητσοτακης ειναι αχρηστος.

Massageboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές καμία νέα πληροφορία από το μασατζιδικο στον άγιο Δημήτρη έχουμε ; Μου έστειλε μια κοπέλα μοιάζει με Ασιάτισσα αλλά δεν ξέρω αν λέει ; Παλιότερα είχε κάνει με μια χοντρούλα νεότερη έτσι και έτσι

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.978
Πόντοι
446
Καλησπέρα συναγωνιστές καμία νέα πληροφορία από το μασατζιδικο στον άγιο Δημήτρη έχουμε ; Μου έστειλε μια κοπέλα μοιάζει με Ασιάτισσα αλλά δεν ξέρω αν λέει ; Παλιότερα είχε κάνει με μια χοντρούλα νεότερη έτσι και έτσι
Πιθανόν εργάζεται πλέον εκεί η Μαρία Νεπαλέζα από το Galaxy, πολυ καλη! Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει παει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom