troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.801
- Πόντοι
- 5.506
ο ρεζ ειναι αυτος?Λάθος πληροφορίες έχεις μύστη η κεραμέως άλλον συνάντησε
το χτυπησε το γκομενακι ο παλιοπουστας
ο ρεζ ειναι αυτος?Λάθος πληροφορίες έχεις μύστη η κεραμέως άλλον συνάντησε
κι αυτός μας κάνει. τμήμα μουσικής παιδείαςΛάθος πληροφορίες έχεις μύστη η κεραμέως άλλον συνάντησε
jesusο ρεζ ειναι αυτος?
το χτυπησε το γκομενακι ο παλιοπουστας
Θα μπορούσε να υπάρξει και τμήμα για τις call girls , και οι θέσεις θα αφορούσαν την / τις καθηγήτριες και φυσικά τις μαθητευόμενες ... ανάλογα με τα χρόνια εμπειρίας μάλλονΤι μαθήματα κάνουμε εδώ;
Δώσε ( με)[ Πολίτικο] καλύτερα υπουργείο για να έχει μάσα Μπουκα@raopau φιλοσοφία,Γαλλικός διαφωτισμός και ιστορία της τέχνης
@Νίπλης εννοείται οικονομική επιστήμη ΟΠΑ και τμήμα marketing σε τροφίμους φυλακών και απεξαρτημένους
@athinaios44 τμήμα οικιακής οικονομίας και οικολογίας
@argyrotoxos τμήμα ποιμαντικής και κοινωνικής Θεολογίας
@The Saint* τμήμα ψυχολογίας
@Ωρίων τμήμα μουσικών σπουδών και δεύτερο τμήμα(ως πολυπράγμων) τμήμα θεάτρου
@RETRO τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής
@ROB. C τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
@sex volcano τμήμα Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών
Τμήματα σχολών είναι ρε μαλάκαΔώσε ( με)[ Πολίτικο] καλύτερα υπουργείο για να έχει μάσα Μπουκα
Θα σε εξετάσω εγώ...άτακτο κορίτσι!Ααααααα εγώ είμαι μαθητευόμενη ακόμα !!!! Ποιος/α θα είναι καθηγήτρια/της
Σε ευχαριστώ για την έδρα!Τμήματα σχολών είναι ρε μαλάκα
Μέσα έπεσες!@Ωρίων τμήμα μουσικών σπουδών και δεύτερο τμήμα(ως πολυπράγμων) τμήμα θεάτρου
Δεν με συγκινεί η θέση του κωσμητωρα σε τμημα σχολη ...προτείνω υπουργειαΤμήματα σχολών είναι ρε μαλάκα
Νιώθω τελείως εκτός κλίματος....Μέσα έπεσες!
Και για να τιμήσω τον τίτλο μου, ας βάλω κάτι ποιοτικό
Καθηγητές υπάρχουν πολλοί εδω μέσα το θέμα είναι όμως μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.... δηλαδή οι καθηγητές δεν πληρώνουν τις μαθήτριες αλλά το αντίθετο...εάν είναι έτσι οκ να είσαι μαθητρια χαχαχαΑαααααα εγώ είμαι μαθητευόμενη ακόμα !!!! Ποιος/α θα είναι καθηγήτρια/της
Είσαι σίγουρος πως θέλεις να διαδάξω εφαρμοσμένα μαθηματικα?@raopau φιλοσοφία,Γαλλικός διαφωτισμός και ιστορία της τέχνης
@Νίπλης εννοείται οικονομική επιστήμη ΟΠΑ και τμήμα marketing σε τροφίμους φυλακών και απεξαρτημένους
@athinaios44 τμήμα οικιακής οικονομίας και οικολογίας
@argyrotoxos τμήμα ποιμαντικής και κοινωνικής Θεολογίας
@The Saint* τμήμα ψυχολογίας
@Ωρίων τμήμα μουσικών σπουδών και δεύτερο τμήμα(ως πολυπράγμων) τμήμα θεάτρου
@RETRO τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής
@ROB. C τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
@sex volcano τμήμα Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών
@Αγράμματος τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών
Δεσποινίς εδώ είναι πανεπιστήμιο αρρένων, πρέπει να απευθυνθείς στο αντίστοιχο θηλέωνΤι μαθήματα κάνουμε εδώ;