Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Τελικά εγώ θα σπουδάζω σε δύο σχολές μου φαίνεται
Σύντροφε αν με θέλετε και αν δεν μας την κάνουν οι admin εγώ είμαι μέσα. Μπορώ να προσφέρω ειδικά στα θέματα πορνογραφίας, αντι-φεμινισμου και αντι-ΛΟΑΤΚισμου αλλά και ως διεθνιστής να μιλήσουμε για τις γυναίκες και τις κουλτούρες όλου του κόσμου.Κυριακή και είπα και εγώ να ανοίξω ένα νέο νηματάκι.
Παρατηρώ ότι έχουμε τακτικά μέλη με γνώσεις και εμπειρία που σπάνια συναντάς στον έξω κόσμο. Για αυτό προτείνω την ίδρυση πανεπιστημίου που θα διδάσκουν τα μέλη μας. Δεκτοί άνω των 18, εγγεγραμμέλη με άνω των 100 πόντων για να αποφύγουμε κλώνους και μπαχαλάκηδες. Ο κάθε καθηγητής θα έχει δικαίωμα να αποβάλλει φοιτητές από το μάθημά του, αν κρίνει ότι δε συπεριφέρονται σωστά. Το πρόγραμμα, χρονοδιάγγραμμα, συγγγράμματα και τρόπος διδασκαλίας αφήνεται στη φαντασία των καθηγητών. Στόχος δεν είναι να αποκτήσεις ένα χαρτί, αλλά να λάβεις γνώσεις και εμπειρία που δε θα σου έβρισκαν αυτοί που κάνεις παρέα. Τα μαθήματα ας αρχίσουν από Σεπτέμβριο.
Προτείνω καθηγητές και μαθήματα:
Sex volcano: Ταξιδεύω και βατεύω / Γεωγραφία, Λαογραφία, Εθνολογία ,Ιστορία των Εθνών αλλά και πρακτικές συμβουλές για να μη σας φάνε τα λεφτά τα ντόπια τσακάλια όταν θα πάτε σαν τουρίστας.
ZeroTolerance: Στα λαδάδικα πουλάνε αυτό που θες, αρκεί να ξέρεις πως να το πάρεις / Μία περιήγηση στον κόσμο του μασάζ, ποιες παγίδες να αποφύγεις, ποιες λαδοκόρες αξίζουν τα λεφτά τους
Masazonomaxos: Όποιος νύχτα περπατεί, σίγουρα κάτι καλό θα βρει / Νυχτερινά στέκια για μύστες του σκληρού λαϊκού και του σκληρού σεξ. Πού θα πας, τι να περιμένεις, από που να φυλάγεσαι, πως θα κάνεις τη βραδιά σου αξέχαστη.
Kalogero: Βλέπω κύκλους ... κοσμικούς / Πώς θα συμπεριφερθείς όταν βρεθείς με πλούσιους, χωρίς όμως να είσαι. Πώς θα γίνεις πλούσιος χωρίς στερήσεις, πώς θα μπεις στο jet set και πως θα σε θεωρούν όλοι πλούσιο ακόμη και αν δεν έχεις ούτε για καφέ.
px75: Μόνος εναντίον όλων / Ο μετρ της ατάκας θα σας μάθει πως να μπορείτε να βρίζεστε σε πολλές παράλληλες συζητήσεις, πως να πετσοκόβετε λεκτικά τους συνομιλητές σας και πως μπορείτε να έχετε άποψη για τα πάντα.
Αυτές είναι οι πρώτες μου προτάσεις, περιμένω τις δικές σας.
Διαγράφηκε.Που είναι αυτή η ψυχή; Τι έγινε;
Δεν ξέρω, υποπτεύομαι ότι αφού εξιστόρησε την πεσιματική που έκανε στην 4001η γκόμενα ξεπερνώντας τον Σπαλ κρέμασε το πληκτρολόγιο του
διαχειριση υγρων αποβλητων υγειονομικων μονάδων παραγωγης αντισωματωνΤυπε νηματοθετη τι υλη θα έδινες σε εμενα να διδάξω?
Τυπε νηματοθετη τι υλη θα έδινες σε εμενα να διδάξω?
Νεοελληνική Γλώσσα και έκθεση...βεβαίως,βεβαίως...Giasou
Μαθήματα ορθογραφιας
χρωσταω κριτικη απο γνωστή κορασιδα που με κατούρησε πατόκορφα και πνιγηκα απο το πολύ κατουρο που ήπια..Καλλιέργεια ούρων
Το ουροποιητικό σύστημα παρά την επαφή του με το εξωτερικό περιβάλλον, και εκτός από τελικό τμήμα της ουρήθρας, σε φυσιολογική κατάσταση, είναι στείρο. Οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος είναι αρκετά συχνές και στην περίπτωση υποψίας ουρολοίμωξης τα ούρα θα πρέπει να α...www.ioanninamed.gr
@hornyasfuckΑπό την άλλη έχουμε συναγωνιστή που γράφει με πολυτονικο...ιδανικός για την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία ...δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του.Ισως είναι αρκετά σεμνός για να βγει και να πει"ναι,εγώ είμαι".
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕχρωσταω κριτικη απο γνωστή κορασιδα που με κατούρησε πατόκορφα και πνιγηκα απο το πολύ κατουρο που ήπια..
αυτο ειναι ηδη στο μπου καιρο...αν ειναι δυνατον να μην το εχεις παρει χαμπαρι με στεναχωρησεςΔυνατό θέμα, εγκρίνω Μύστη νηματοθέτη χρειαζόμαστε και ένα τμήμα ψυχολογίας νομίζω
ΚλαιωΥπήρχε και μια ψυχή στο μπου που ήταν ειδικός στις πολεμικές τέχνες από krav maga μέχρι κλοτσοπατιναδα ,αυτοδίδακτος πολεμιστής στην μάχη των πόλεων ,αθεράπευτος γητευτης των επί πληρωμή γυναικών ,βαθης γνωστης της αγοράς αυτοκινητου με ειδικότητα στα σαπακια εκ Βουλγαρίας ,ιδρυτής της περίφημης σχολής πουτανοποιησης που φέρει το όνομα του και το αντίπαλο δέος του αλεξανδρου71 στην πολιτική κονίστρα.
Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο (φήμες λένε ότι πούλησε σαπακι στον Αντισθένη και του το κρατάει μανιατικο) αυτό το κεφάλαιο του μπου είναι μπαναρισμενο και δεν μπορεί να μεταδώσει της γνώσεις του στα υπόλοιπα μέλη.
Μεγάλη απώλεια για το πανεπιστήμιο του μπου .
Λείπεις ρε Βαν Νταμ
Γαμούσε ο τύπος...Υπήρχε και μια ψυχή στο μπου που ήταν ειδικός στις πολεμικές τέχνες από krav maga μέχρι κλοτσοπατιναδα ,αυτοδίδακτος πολεμιστής στην μάχη των πόλεων ,αθεράπευτος γητευτης των επί πληρωμή γυναικών ,βαθης γνωστης της αγοράς αυτοκινητου με ειδικότητα στα σαπακια εκ Βουλγαρίας ,ιδρυτής της περίφημης σχολής πουτανοποιησης που φέρει το όνομα του και το αντίπαλο δέος του αλεξανδρου71 στην πολιτική κονίστρα.
Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο (φήμες λένε ότι πούλησε σαπακι στον Αντισθένη και του το κρατάει μανιατικο) αυτό το κεφάλαιο του μπου είναι μπαναρισμενο και δεν μπορεί να μεταδώσει της γνώσεις του στα υπόλοιπα μέλη.
Λείπεις ρε Βαν Νταμ
Ναι ρε παικτη!!!
Μην ξηγιεσαι έτσι... εγώ Δεξιός είμαι αλλά τον ήθελα μέσα στο σαη.Ελπιζω να ξαναφανει.Γαμούσε ο τύπος...
Δυστυχώς έτερα δεξιά συμφέροντα τον έφαγαν...
Οπότε αν υπάρξει μάθημα πουτανοποίησης είναι ο πλέον κατάλληλος για καθηγητής , να μας μάθει πως μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να μπλέξουμε με τις metoo και τις φεμινίστριες.Υπήρχε και μια ψυχή στο μπου που ήταν ειδικός στις πολεμικές τέχνες από krav maga μέχρι κλοτσοπατιναδα ,αυτοδίδακτος πολεμιστής στην μάχη των πόλεων ,αθεράπευτος γητευτης των επί πληρωμή γυναικών ,βαθης γνωστης της αγοράς αυτοκινητου με ειδικότητα στα σαπακια εκ Βουλγαρίας ,ιδρυτής της περίφημης σχολής πουτανοποιησης που φέρει το όνομα του και το αντίπαλο δέος του αλεξανδρου71 στην πολιτική κονίστρα.
Λείπεις ρε Βαν Νταμ