θα ημουν στην περιοχη για αλλη δουλεια και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου,μιας κι ενα ψιλοκολλημα με τα ασιατικα το εχω.
επισκεψη λοιπον μετα απο ραντεβου αυτη τη φορα στο καταστημα που συζηταμε του Αγιου Δημητριου.
τελικα οπως ειχα υποπτευθει και την προηγουμενη φορα που πηγα,το μαγαζι δουλευει μονο με κλεισμενα ραντεβου.
την προηγουμενη φορα που ειχα παει το ειχα βρει κλειστο σε ωρες λειτουργιας και η σπουδη τους στο τηλεφωνημα που εκανα επι τοπου ηταν να κλεισουν αμεσα ραντεβου. τεςπα.
κλεισιμο λοιπον ραντεβου αυτη τη φορα,στα τυφλα χωρις να εχω δει κοπελλα,αφου ουτε στο viber μου εστειλαν φωτο.
μονο κατι αναφορες εδω υπηρχαν.
αφου θα ημουν λοιπον εκει κοντα,το πολυ πολυ να εφευγα αν αντικρυζα κανενα δρακο.
με υποδεχτηκε η γνωστη μιλφ που αναφερεται πιο πισω.
αδιαφορη θα ελεγα εμφανισιακα,μια τυπικη Ασιατισσα,ουτε ομορφη,ουτε ασχημη, κοντουλα κλασσικα με καλο σωμα,ντυμενη με κολαν και μπλουζα.
συνεννοηση στα Αγγλικα για το τι προσφερει για επιβεβαιωση περισσοτερο της συνομιλιας στο viber.
να πω εδω οτι η κοπελλα δεν γνωριζε τιποτα για οτι ειχα συζητησει στο viber.
το τηλεφωνο το χειριζεται αλλη κοπελλα. (τι πρωτοτυπο
)
αυτη μου ειπε 35€ μονο μασαζ thai oil και 60€ με happy ending για 45'
της ειπα οτι στο viber μου ειπαν 50€ για μασαζ με happy ending και αφου ειδε οτι επεσε στο κενο η προσπαθεια εξαπατησης που εκανε,ειπε οκ εκανε λαθος και περασαμε στα ενδοτερα.
ο χωρος χωρις τιποτα ιδιαιτερο.
ενα κρεββατι μασαζ φαρδυτερο απο τα συνηθισμενα,με ρολλο χαρτι επανω που πιθανον αλλαζεται μετα απο καθε συνεδρια.
και λεω πιθανον,γιατι ολα τα υπολοιπα δεν με επεισαν οτι τηρουνται οι σωστοι κανονες υγιεινης οπως θα επρεπε.
και εξηγουμαι.
παντοφλες μιας χρησης δεν προσφερονται.
υπαρχει ενα ζευγαρι σαγιοναρες διπλα στο κρεββατι που με αυτες πηγαινεις στο μπανιο,αν δεν θες να πας ξυπολητος. ρωτησα αν υπαρχουν αλλες και ελαβα αρνητικη απαντηση.
σαν τα μπουρδελα της δεκαετιας του '80 κατι δηλαδη.
πετσετες προσφερονται δυο,αλλα ειναι ανοιχτες με οτι μπορει να υποθεσει κανεις.
δεν μυριζαν αλλα λεω τι θα επρεπε να βρω σε τετοιο μαγαζι.
το μπανιο βρισκεται σε ξεχωριστο χωρο απο το δωματιο που γινεται το μασαζ.
εχει μονο ενα αφρολουτρο στο πατωμα,σφουγγαρακι δεν προσφερεται,αλλα εχει ζεστο και κρυο νερο κανονικα.
το καπως περιεργο ομως ειναι,οτι για να πας στο μπανιο απο το δωματιο,πρεπει να διασχισεις τον χωρο υποδοχης που βλεπεις οταν μπαινεις,ο οποιος και εχει τζαμια γυρω γυρω,διαφανη φυσικα.
και το αποκορυφωμα ειναι οτι μολις φτασεις στο μπανιο (δεν ειναι μακρια οκ) διαπιστωνεις οτι βρισκεσαι στην πισω πλευρα του μαγαζιου,που βλεπει στην αυλη,αφου ειναι ισογειο και οτι κι εκει υπαρχει διαφανης τζαμαρια πριν μπεις μεσα.
ειναι λιγο καπως η κατασταση δηλαδη.
αυτα περι του χωρου.
παμε στο σερβις τωρα.
καλο θα το ελεγα το μασαζ.
το κρεββατι ηταν καπως αβολο,αφου δεν υπηρχε τρυπα για το προσωπο,αλλα συνηθιζεται.
η κοπελλα εβαλε και μουσικη να παιζει σε ενα ταμπλετ σε ενα διπλανο κρεββατι που υπηρχε.
θα το ηθελα λιγο πιο δυνατο το μασαζ,αλλα οκ ευχαριστηθηκα κι ετσι.
περασε στην κυριολεξια απο ολο μου το σωμα.
απο κεφαλι μεχρι τα ποδια.
εκανε μεχρι και καποιες διατασεις στα ποδια και στα χερια.
στα ποδια επισης οταν εκανε μασαζ φροντισε να μην ακουμπησει την επιμαχη περιοχη,ουτε μπρουμητα οταν ημουν,ουτε οταν γυρισα ανασκελα.
αγγιγματα και χουφτωματα δεν υπηρξαν απο πλευρας μου,αφου ειδα με τι τροπο εκανε μασαζ.
στο τελος ηρθε και το κερασακι στην τουρτα και ολα καλα.
με σκουπισε,συνεχισε λιγο ακομα μετα να κανει μασαζ στα ποδια,μου τον ξαναεπαιξε παλι λιγο,δεν ξερω γιατι
και ηρθε η ληξη της συνεδριας.
με δυο λογια δεν ηταν η τελεια συνεδρια,ουτε το τελειο περιβαλλον απο πλευρας χωρου.
ηταν μπορω να πω σε ανεκτο επιπεδο.
δεν ξερω αν θα ξαναπαω.
αν ξαναπαω,θα ξαναπαω για να κανω συνεδρια με το αλλο κοριτσι που εχει αναφερθει,που ειναι νεαροτερη και ακουγεται εδω οτι κανει b2b.
αν μαλιστα ειναι αυτη που μιλησαμε στο τηλεφωνο,εχει μια πολυ καβλωτικη φωνουλα που σε φτιαχνει μονο να την ακους.
η κοπελλα που μου εκανε εμενα μασαζ,μου ειπε οτι δεν προσφερουν b2b,αλλα μπορει να λεει και παπατζες.
αυτα απο μενα παιχτες και οι αποφασεις δικες σας.