Alexander(2)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Rozita πολυ πριν ανοιξει το μαγαζι πηγαινα σπιτι της οταν ελειπαν τα παιδια σχολειο. ησυχα ωραια, τοτε εδινα 40 ευρω και μου εκανε υπεροχο μασαζ και επειδη με πηγαινε χωρις να την ρωτησω στο τέλος παντα με αρμεγε με τελειο μασαζ. καπου στην 5-6 φορα μου ελεγε οτι της αρεσω πολύ και οτι ηθελε να δοκιμασει να γαμηθει μαζι μου. το εκανα 2-3 φορες με καποτα εννοείται. τπτ το ιδιαιτερο αλλα η καριολα αν ηταν εξυπνη παιρνει πολύ καλη πιπα.. αλλα μαλλον αυτο μονο αν σε γουσταρει. είναι το πιο μπερδεμενο ατομο απο όλες οσες ξέρω.. η μπεκρου το 100% της ηταν μια ωρα καυλωμασαζ. οχι απλη μαλακια.. μασαζ με ον οφφ για να μην τελειωσω μια ωρα μονο στο σημειο και γυρω γυρω.. μετα για καποιο λογο με εκανε block ενω μου ειχε ζητησει να της δειξω πως να εξελιξει το lingam μασαζ της και μου πε εν τελη οτι δε θελει να το ξανακανει. εκει ειχα δωσει 50. Το θεμα ειναι να τις κανεις να σε γουσταρουν.. αν βρεις κουμπια ολες τα κανουν ολα. με λεφτα θα τα κανουν αλλα εκτος οτι θελουν παρα πολλά, το κανουν και χωρις να το γουσταρουν.Οταν λες εχεις παρει το 100% για ροζιτα κ ταυλανδεζα μπεκρου(δεν τη γνωριζω αυτη)εννοεις τις εχεις πηδηξει;και αν ναι ποσο χρημα εκαψες;αν θες απαντας κ αν θες σε πμ.εγω ροζιτα μονο φραπε κ αυτο οχι παντα,6-7 φορες εχω παει τις 3-4 μου την εχει αρμεξει.
Τελευταία τροποποίηση: