Νέα

Ασιάτισσες - μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tantrikos80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Alexander(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Οταν λες εχεις παρει το 100% για ροζιτα κ ταυλανδεζα μπεκρου(δεν τη γνωριζω αυτη)εννοεις τις εχεις πηδηξει;και αν ναι ποσο χρημα εκαψες;αν θες απαντας κ αν θες σε πμ.εγω ροζιτα μονο φραπε κ αυτο οχι παντα,6-7 φορες εχω παει τις 3-4 μου την εχει αρμεξει.
Rozita πολυ πριν ανοιξει το μαγαζι πηγαινα σπιτι της οταν ελειπαν τα παιδια σχολειο. ησυχα ωραια, τοτε εδινα 40 ευρω και μου εκανε υπεροχο μασαζ και επειδη με πηγαινε χωρις να την ρωτησω στο τέλος παντα με αρμεγε με τελειο μασαζ. καπου στην 5-6 φορα μου ελεγε οτι της αρεσω πολύ και οτι ηθελε να δοκιμασει να γαμηθει μαζι μου. το εκανα 2-3 φορες με καποτα εννοείται. τπτ το ιδιαιτερο αλλα η καριολα αν ηταν εξυπνη παιρνει πολύ καλη πιπα.. αλλα μαλλον αυτο μονο αν σε γουσταρει. είναι το πιο μπερδεμενο ατομο απο όλες οσες ξέρω.. η μπεκρου το 100% της ηταν μια ωρα καυλωμασαζ. οχι απλη μαλακια.. μασαζ με ον οφφ για να μην τελειωσω μια ωρα μονο στο σημειο και γυρω γυρω.. μετα για καποιο λογο με εκανε block ενω μου ειχε ζητησει να της δειξω πως να εξελιξει το lingam μασαζ της και μου πε εν τελη οτι δε θελει να το ξανακανει. εκει ειχα δωσει 50. Το θεμα ειναι να τις κανεις να σε γουσταρουν.. αν βρεις κουμπια ολες τα κανουν ολα. με λεφτα θα τα κανουν αλλα εκτος οτι θελουν παρα πολλά, το κανουν και χωρις να το γουσταρουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Alexander(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλε,

Θα ήθελα μια αναφορά στις ασιατισες που έχεις συναντήσει, γιατί κι εγώ τις ψάχνω με τον ίδιο τρόπο χωρίς αποτέλεσμα.
Παγκράτι πήρες κάτι παραπάνω από φραπέ από την Μπέκρου;
και τη ζεν απο galaxy την ειχα καυλαντισει εκτος δουλειάς και ειχαμε βγει για ποτά, με αδειασε στο αμαξι με πιπα (ειχε περιοδο).. μετα εμαθα οτι κανει μασαζ εκει, δε το γνωριζα καν και δεν ειχα παει ποτε εκει για να το ξερω. Οταν το εμαθα δε την ξαναπηρα τηλ.

Alexander(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Που συχνάζουν φίλε οι Ασιατισες στην Αθήνα;
εχω βρει ενα κλαμπ που σαββατα ειναι γεματο αραβες και ασσιατησες απο ινδονησια κυριως. λεγεται ROmanian club ειναι στην πλατεία αττικής. Δυσκολα μονοπατια, εγώ πηγα εκεί με μια απο ινδονησια 22 χρονων και εφυγα μαζι της και με μια φιλη της. πολυ πετιτ κοριτσακια και περασα πολυ ωραια. αλλα και οι 2 τωρα ειναι σε σχεση. ο αγωνας δε σταμματαει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom