Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν σου λεω το αντιθετο εδω ειμαι καθε μερα και διαβαζω...και εγω αυτην την εντυπωση εχω αλλα και για χτες δεν περιμενα κατι διαφορετικο...ποιος γαυρος μωρε δεν εχει και πολλη τυχη ετσι οπως ειναι οπου παιξει
Φιλε ηταν θλιβεροι,ασε που σε καποια φαση παρα λιγο να πλακωθουν και στο ξυλο μεταξυ τους.Υπο διαλυση και η Αεκ,τελικα ειναι ευκαιρια φετος.Η εσεις η εμεις,με διατησια να παιζει στα ισα και εκτος εδρας...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε ηταν θλιβεροι,ασε που σε καποια φαση παρα λιγο να πλακωθουν και στο ξυλο μεταξυ τους.Υπο διαλυση και η Αεκ,τελικα ειναι ευκαιρια φετος.Η εσεις η εμεις,με διατησια να παιζει στα ισα και εκτος εδρας...
συμφωνω απολυτα αλλα μου δινω ενα προβαδισμα να σου πω την αληθεια...λογω οπαδικης προτιμησης λογω του τι ειδα ολη την χρονια,παρτο οπως θες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
συμφωνω απολυτα αλλα μου δινω ενα προβαδισμα να σου πω την αληθεια...λογω οπαδικης προτιμησης λογω του τι ειδα ολη την χρονια,παρτο οπως θες
Αν παρεις και τα 3 ματς εντος εχεις προβαδισμα γιατι παιζεις καλυτερα στα εκτος,αν οχι τοτε μου δινω πολλες πιθανοτητες.Μην ξεχνας και το οτι αν τελικα παιχτει η θεση μεταξυ μας σε εχω στο τελος μεσα.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

αλλα και εντος!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χθες ο Δαλουκας πηγε να το παιξει στο πονηρο,τους εδωσε κανα δυο φαουλ ανυπαρκτα εξω απο την περιοχη μας,τουλαχιστον τα οφθαλμοφανη τα εδωσε(πεναλτυ).Στα εκτος ανησυχω,θα γινει η σφαγη της αρκουδας μπας και σωσουν το ναυαγιο...θυμησου το που στο λεω.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Χθες ο Δαλουκας πηγε να το παιξει στο πονηρο,τους εδωσε κανα δυο φαουλ ανυπαρκτα εξω απο την περιοχη μας,[size=20pt]τουλαχιστον τα οφθαλμοφανη τα εδωσε(πεναλτυ).[/size]Στα εκτος ανησυχω,θα γινει η σφαγη της αρκουδας μπας και σωσουν το ναυαγιο...θυμησου το που στο λεω.
Ε καλα τωρα μην ορκιζεσαι κιολας..!!!

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Χθες ο Δαλουκας πηγε να το παιξει στο πονηρο,τους εδωσε κανα δυο φαουλ ανυπαρκτα εξω απο την περιοχη μας,τουλαχιστον τα οφθαλμοφανη τα εδωσε(πεναλτυ).Στα εκτος ανησυχω,θα γινει η σφαγη της αρκουδας μπας και σωσουν το ναυαγιο...θυμησου το που στο λεω.

Παντως χτες ο ντακος με εντυπωσιασε, στο πρωτο 25λεπτο ηταν αψογος.
Μετα το γυρισε, αλλα ηταν μικρο γυρισμα (ηταν ανικανοι και οι αλλοι).

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εξω δεν θα παιρνα ουτε αυτο!ΑΝ το αμφισβητεις το πεναλτυ βγες και πες οτι αδικηθηκες χθες να δωσεις και χρωμα στη μερα μας...
Eλα ρε συ, τι να μιλησω για διαιτησια οταν βλεπω οτι πλεον αυτο το πραγμα μεσα στο γηπεδο δεν ειναι Ολυμπιακος!!!!!

Αλλα σορρυ που στο χαλαω, ειχε καλη διαθεση ο Δαλουκας και το εδωσε ετσι απλα...
Ήθελον έγνων, ουκ αισχύνεσαι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Eλα ρε συ, τι να μιλησω για διαιτησια οταν βλεπω οτι πλεον αυτο το πραγμα μεσα στο γηπεδο δεν ειναι Ολυμπιακος!!!!!

Αλλα σορρυ που στο χαλαω, ειχε καλη διαθεση ο Δαλουκας και το εδωσε ετσι απλα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Διαφωνεις οτι στα εντος σας προβλεπεται μεγαλη σφαγη μπας και σωθει η χρονια?Γιατι κατα κει το βλεπω το εργο.Χθες,οι παιχτες σας ηταν ετοιμοι να πλακωθουν στο ξυλο,κριμα γιατι μας στερησαν τη χαρα να δουμε και αγωνα κατς μαζι με μπαλλα...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Διαφωνεις οτι στα εντος σας προβλεπεται μεγαλη σφαγη μπας και σωθει η χρονια?Γιατι κατα κει το βλεπω το εργο.Χθες,οι παιχτες σας ηταν ετοιμοι να πλακωθουν στο ξυλο,κριμα γιατι μας στερησαν τη χαρα να δουμε και αγωνα κατς μαζι με μπαλλα...
Ακου να σου πω, διαφωνω για τα περι σφαγης εντος εδρας...
Να ξερεις οτι απο τα "μεγαλα κεφαλια του ποδοσφαιρου μας" εχει πεσει το συρμα οτι τωρα που ο Κοκκαλης ειναι στα κατω του, ειναι η μεγαλη ευκαιρια να τον ριξουμε μια και καλη στα ταρταρα...!!!!  Προς τα εκει παει το εργο για τα play off και θα το δεις και μονος σου.

Οποτε οπως εχω γραψει και παλιοτερα ειναι η μεγαλη σου ευκαιρια να κανεις το μεγαλο βημα...

Εισαι η πιο γυμνασμενη ομαδα, ενω οι αλλοι τρεις περπατανε !!!  (το πιο σημαντικο στην συγκεκριμενη περιοδο)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ακου να σου πω, διαφωνω για τα περι σφαγης εντος εδρας...
Να ξερεις οτι απο τα "μεγαλα κεφαλια του ποδοσφαιρου μας" εχει πεσει το συρμα οτι τωρα που ο Κοκκαλης ειναι στα κατω του, ειναι η μεγαλη ευκαιρια να τον ριξουμε μια και καλη στα ταρταρα...!!!!  Προς τα εκει παει το εργο για τα play off και θα το δεις και μονος σου.

Οποτε οπως εχω γραψει και παλιοτερα ειναι η μεγαλη σου ευκαιρια να κανεις το μεγαλο βημα...

Εισαι η πιο γυμνασμενη ομαδα, ενω οι αλλοι τρεις περπατανε !!!  (το πιο σημαντικο στην συγκεκριμενη περιοδο)
Το ειπα και πριν,αν παρω τα 3 εντος εχω τυχη γιατι εξω δεν βλεπομαι,θυμασαι και το τελευταιο μεταξυ μας στο Καραισκακη,μου δινες το παιχνιδι και το χασα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom