Επισκέπτης
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν μπορω;
Η ποιότητά σου σαν ομάδα..
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν μπορω;
Φιλε ηταν θλιβεροι,ασε που σε καποια φαση παρα λιγο να πλακωθουν και στο ξυλο μεταξυ τους.Υπο διαλυση και η Αεκ,τελικα ειναι ευκαιρια φετος.Η εσεις η εμεις,με διατησια να παιζει στα ισα και εκτος εδρας...δεν σου λεω το αντιθετο εδω ειμαι καθε μερα και διαβαζω...και εγω αυτην την εντυπωση εχω αλλα και για χτες δεν περιμενα κατι διαφορετικο...ποιος γαυρος μωρε δεν εχει και πολλη τυχη ετσι οπως ειναι οπου παιξει
θεωρεις οτι εισαι καλυτερος;Η ποιότητά σου σαν ομάδα..
συμφωνω απολυτα αλλα μου δινω ενα προβαδισμα να σου πω την αληθεια...λογω οπαδικης προτιμησης λογω του τι ειδα ολη την χρονια,παρτο οπως θεςΦιλε ηταν θλιβεροι,ασε που σε καποια φαση παρα λιγο να πλακωθουν και στο ξυλο μεταξυ τους.Υπο διαλυση και η Αεκ,τελικα ειναι ευκαιρια φετος.Η εσεις η εμεις,με διατησια να παιζει στα ισα και εκτος εδρας...
Εγώ σου λέω ότι η ποιότητά σου σαν ομάδα δε σου επιτρέπει να χτυπάς όλα τα παιχνίδια..θεωρεις οτι εισαι καλυτερος;
Αν παρεις και τα 3 ματς εντος εχεις προβαδισμα γιατι παιζεις καλυτερα στα εκτος,αν οχι τοτε μου δινω πολλες πιθανοτητες.Μην ξεχνας και το οτι αν τελικα παιχτει η θεση μεταξυ μας σε εχω στο τελος μεσα.συμφωνω απολυτα αλλα μου δινω ενα προβαδισμα να σου πω την αληθεια...λογω οπαδικης προτιμησης λογω του τι ειδα ολη την χρονια,παρτο οπως θες
Η ποιότητά σου σαν ομάδα..
Φιλε ηταν θλιβεροι,ασε που σε καποια φαση παρα λιγο να πλακωθουν και στο ξυλο μεταξυ τους.Υπο διαλυση και η Αεκ,τελικα ειναι ευκαιρια φετος.Η εσεις η εμεις,με διατησια να παιζει στα ισα και εκτος εδρας...
Χθες ο Δαλουκας πηγε να το παιξει στο πονηρο,τους εδωσε κανα δυο φαουλ ανυπαρκτα εξω απο την περιοχη μας,τουλαχιστον τα οφθαλμοφανη τα εδωσε(πεναλτυ).Στα εκτος ανησυχω,θα γινει η σφαγη της αρκουδας μπας και σωσουν το ναυαγιο...θυμησου το που στο λεω.αλλα και εντος!!
Ε καλα τωρα μην ορκιζεσαι κιολας..!!!Χθες ο Δαλουκας πηγε να το παιξει στο πονηρο,τους εδωσε κανα δυο φαουλ ανυπαρκτα εξω απο την περιοχη μας,[size=20pt]τουλαχιστον τα οφθαλμοφανη τα εδωσε(πεναλτυ).[/size]Στα εκτος ανησυχω,θα γινει η σφαγη της αρκουδας μπας και σωσουν το ναυαγιο...θυμησου το που στο λεω.
Χθες ο Δαλουκας πηγε να το παιξει στο πονηρο,τους εδωσε κανα δυο φαουλ ανυπαρκτα εξω απο την περιοχη μας,τουλαχιστον τα οφθαλμοφανη τα εδωσε(πεναλτυ).Στα εκτος ανησυχω,θα γινει η σφαγη της αρκουδας μπας και σωσουν το ναυαγιο...θυμησου το που στο λεω.
Ήθελον έγνων, ουκ αισχύνεσαι?Ε καλα τωρα μην ορκιζεσαι κιολας..!!!
Εξω δεν θα παιρνα ουτε αυτο!ΑΝ το αμφισβητεις το πεναλτυ βγες και πες οτι αδικηθηκες χθες να δωσεις και χρωμα στη μερα μας...Ε καλα τωρα μην ορκιζεσαι κιολας..!!!
Ήθελον έγνων, ουκ αισχύνεσαι?
ευλόγησονΕισαι ρε, ακους εκει, λογια ειναι αυτα?
Eλα ρε συ, τι να μιλησω για διαιτησια οταν βλεπω οτι πλεον αυτο το πραγμα μεσα στο γηπεδο δεν ειναι Ολυμπιακος!!!!!Εξω δεν θα παιρνα ουτε αυτο!ΑΝ το αμφισβητεις το πεναλτυ βγες και πες οτι αδικηθηκες χθες να δωσεις και χρωμα στη μερα μας...
Ήθελον έγνων, ουκ αισχύνεσαι?
Διαφωνεις οτι στα εντος σας προβλεπεται μεγαλη σφαγη μπας και σωθει η χρονια?Γιατι κατα κει το βλεπω το εργο.Χθες,οι παιχτες σας ηταν ετοιμοι να πλακωθουν στο ξυλο,κριμα γιατι μας στερησαν τη χαρα να δουμε και αγωνα κατς μαζι με μπαλλα...Eλα ρε συ, τι να μιλησω για διαιτησια οταν βλεπω οτι πλεον αυτο το πραγμα μεσα στο γηπεδο δεν ειναι Ολυμπιακος!!!!!
Αλλα σορρυ που στο χαλαω, ειχε καλη διαθεση ο Δαλουκας και το εδωσε ετσι απλα...
με την ευχη μουευλόγησον
Ακου να σου πω, διαφωνω για τα περι σφαγης εντος εδρας...Διαφωνεις οτι στα εντος σας προβλεπεται μεγαλη σφαγη μπας και σωθει η χρονια?Γιατι κατα κει το βλεπω το εργο.Χθες,οι παιχτες σας ηταν ετοιμοι να πλακωθουν στο ξυλο,κριμα γιατι μας στερησαν τη χαρα να δουμε και αγωνα κατς μαζι με μπαλλα...
Το ειπα και πριν,αν παρω τα 3 εντος εχω τυχη γιατι εξω δεν βλεπομαι,θυμασαι και το τελευταιο μεταξυ μας στο Καραισκακη,μου δινες το παιχνιδι και το χασα!Ακου να σου πω, διαφωνω για τα περι σφαγης εντος εδρας...
Να ξερεις οτι απο τα "μεγαλα κεφαλια του ποδοσφαιρου μας" εχει πεσει το συρμα οτι τωρα που ο Κοκκαλης ειναι στα κατω του, ειναι η μεγαλη ευκαιρια να τον ριξουμε μια και καλη στα ταρταρα...!!!! Προς τα εκει παει το εργο για τα play off και θα το δεις και μονος σου.
Οποτε οπως εχω γραψει και παλιοτερα ειναι η μεγαλη σου ευκαιρια να κανεις το μεγαλο βημα...
Εισαι η πιο γυμνασμενη ομαδα, ενω οι αλλοι τρεις περπατανε !!! (το πιο σημαντικο στην συγκεκριμενη περιοδο)