Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εαν παρεις εστω το χι απο τους αλλους την Κυριακη εισαι πολυ μεσα στο κολπο!!! Και καπακι εχεις δυο ματς με την Αεκ η οποια ειναι η χειροτερη ολων (με διαφορα στηθους απο τον ΟλυμπιακοΤο ειπα και πριν,αν παρω τα 3 εντος εχω τυχη γιατι εξω δεν βλεπομαι,θυμασαι και το τελευταιο μεταξυ μας στο Καραισκακη,μου δινες το παιχνιδι και το χασα!
το παιρνειςΕαν παρεις εστω το χι απο τους αλλους την Κυριακη εισαι πολυ μεσα στο κολπο!!! Και καπακι εχεις δυο ματς με την Αεκ η οποια ειναι η χειροτερη ολων (με διαφορα στηθους απο τον Ολυμπιακο![]()
) Οποτε γιατι οχι...
Ετοιμάσου για Γιουρόπα κι εσύ από τον Ιούλιο και άσε τα σχόλια!Kαι το δινω!!!
Ετοιμάσου για Γιουρόπα κι εσύ από τον Ιούλιο και άσε τα σχόλια!![]()
καλα λες και εγω εχω βλεψεις για νταμπλ στο χαντμπολ...Στα παπαρια μου, εγω εχω και το μπασκετακι να ασχοληθω!!!![]()
![]()
Ακου να σου πω, διαφωνω για τα περι σφαγης εντος εδρας...
Να ξερεις οτι απο τα "μεγαλα κεφαλια του ποδοσφαιρου μας" εχει πεσει το συρμα οτι τωρα που ο Κοκκαλης ειναι στα κατω του, ειναι η μεγαλη ευκαιρια να τον ριξουμε μια και καλη στα ταρταρα...!!!! Προς τα εκει παει το εργο για τα play off και θα το δεις και μονος σου.
Οποτε οπως εχω γραψει και παλιοτερα ειναι η μεγαλη σου ευκαιρια να κανεις το μεγαλο βημα...
Εισαι η πιο γυμνασμενη ομαδα, ενω οι αλλοι τρεις περπατανε !!! (το πιο σημαντικο στην συγκεκριμενη περιοδο)
Τον πλέζουρα όμως δεν τον σκέφτεσαι καθόλου!Στα παπαρια μου, εγω εχω και το μπασκετακι να ασχοληθω!!!![]()
![]()
μαζι με τον χαβλιτο να στειλουμε πακετο και τον μουσλι;
ρε τι ταγαρι ειναι αυτο στη γραμμη να του δωσεις την μπαλλα σταματημενη δεν θα κουνηθει να την σπρωξει μεσα...
καλα λες και εγω εχω βλεψεις για νταμπλ στο χαντμπολ...
Αυτος εχει την κηπουρικη του... Μην τον λυπασαιΤον πλέζουρα όμως δεν τον σκέφτεσαι καθόλου!![]()
Το πουστράκι ο προβατολάγνος έλεγε χθες μετά τη λήξη, να βομβαρδίσουμε όλοι με μηνύματα τον κηπουρόΑυτος εχει την κηπουρικη του... Μην τον λυπασαι![]()
![]()
Να παει οπου θελει,στο Βικελιδης θα του κρατησουμε μια θεση στα επισημα να βλεπει τους αγωνες και ως εκει...ρε συ ακουσα χτες τον γκαβλιτο(χαβιτο) να μιλαει ελληνικα και επαθα πλακα.
Λες να παει δανεικος στον θερμαικο θερμης?
Γιατί????????????Να παει οπου θελει,στο Βικελιδης θα του κρατησουμε μια θεση στα επισημα να βλεπει τους αγωνες και ως εκει...
Για να μαθαινει πως παιζεται η θεση του...Γιατί????????????
α όχι τιμής έννεκεν για την προσφορά του?Για να μαθαινει πως παιζεται η θεση του...
ποια;;;α όχι τιμής έννεκεν για την προσφορά του?
ποια;;;
κολπο ηταν τα ελληνικα μπας και τον λυπηθουν και τον κρατησουν