pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εμφανιστηκαν καποιοι τις μερες που δεν ειχε πολυ κινηση το θρεντ...τους διαβασα και εγω
εχεις πμ, δες και πες
εμφανιστηκαν καποιοι τις μερες που δεν ειχε πολυ κινηση το θρεντ...τους διαβασα και εγω
X2 ειναι το σημερινο παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εγώ το βλέπω 1....με κάλυψη τον άσσο...
με την τσέπη μου...
Σε αυτο εχει δικιο,οταν στοιχηματιζεις δεν εχει αγαπες και μιση...το ποσοστο μετραει.
δύσκολο να νικήσει εκει μεσα ρεκαλα κανω δλδ και δεν παιζω στοιχημα.
Παντως μπηκα οπαπ και δινει 7 στο 2πλο της ιντερ.
(σκεφτομαι για 1 πρωτη φορα να παω να παιξω στοιχημα)
και τον ρουλη επαιξες 2πλο και εχασες.
......................................
Σωστα το πιασες το θεμα,εγω ειμαι με την Μπαρτσα το βραδυ αλλα αν τα χωνα στοιχηματικα στο παιχνιδι θα με ενδιεφερε το διπλο,τι να το κανω το 1.30?καλα κανω δλδ και δεν παιζω στοιχημα.
Παντως μπηκα οπαπ και δινει 7 στο 2πλο της ιντερ.
(σκεφτομαι για 1 πρωτη φορα να παω να παιξω στοιχημα)
Σωστα το πιασες το θεμα,εγω ειμαι με την Μπαρτσα το βραδυ αλλα αν τα χωνα στοιχηματικα στο παιχνιδι θα με ενδιεφερε το διπλο,τι να το κανω το 1.30?
το μόνο που ελπίζω για σήμερα,καθαρά προληπτικά,είναι ότι παρατράβηξε η παράδοση η αρνητική τα τελευταία 2 χρόνια με ΑΕΚ και μπορεί να σπάσει...
3,55 δινει στον παοκ, καλα ειναι.Και τα 2 ματς σημερα ειναι τριπλες αλλα εφοσον δινει στα θεωρουμενα φαβορι καλο ποσοστο(1.95 στην Αεκ και 2.15 στον γαβρο)αξιζει ενα πονταρισμα εκει.Αν εδινε 1.50 την Αεκ και 5 τον παοκ θα πεφτα με τα μουτρα πανω σας κι ας το χανα,ετσι ειναι τα πραγματα...
η πιο λογική πρόταση είναι x2 παοκ και 2 gay...
ΥΓ όποιος παίζει ΟΠΑΠ είναι τεράστιο κορόιδο....γενικά