You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Άντε ρε με τον τσίπη. Πάρε καμιά τούρτα της προκοπής ρε τσιφούτη
τι καφρος ο κολκας
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Άντε ρε με τον τσίπη. Πάρε καμιά τούρτα της προκοπής ρε τσιφούτη
πετραν, δεν ηταν τουρτα ρε.
Ατομικα προφιτερολ του κολκα ειναι, ειδικη παραγγελια του ενος κιλου το κομματι.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τι ειπε ρε μαλακα δωσε κανα λινκ.
τι καφρος ο κολκας
Του έχω εγώ μια ωραία τουρτίτσαπετραν, δεν ηταν τουρτα ρε.
Ατομικα προφιτερολ του κολκα ειναι, ειδικη παραγγελια του ενος κιλου το κομματι.
Συνημμένα
βγήκε χθες λενα τυπικό παπαγαλάκι του υπογείου του Σαουρίδη και τί είπε...
η διαφορά των 16 βαθμών οφείλεται στο ότι ο ΠΑΟΚ πήρε 6 ματς στημένα
ποια?τον ρωτάει ο Μύρτσος
και λέει 2 με Εργοτέλη,2 με Πανθρακικό και 2 με Ξάνθη!!!!!
με Ξάνθη στην Τούμπα το γκολ μπήκε στο 95' με την κεφαλιά του Ίβιτς που η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο τσακ.....
για τετοιους χοντρομαλάκες μιλάμε....άκου στημένο με Πανθρακικό(φυσικά όταν εσύ έχασες 5 βαθμούς σπό την υπερομάδα της Θράκης,σου φαίνεται ότι οι άλλοι το έστησαν για τους κερδίσουν)
η ατιτλίαση τους πείραξε στο μυαλό
η διαφορά των 16 βαθμών οφείλεται στο ότι ο ΠΑΟΚ πήρε 6 ματς στημένα
ποια?τον ρωτάει ο Μύρτσος
και λέει 2 με Εργοτέλη,2 με Πανθρακικό και 2 με Ξάνθη!!!!!
με Ξάνθη στην Τούμπα το γκολ μπήκε στο 95' με την κεφαλιά του Ίβιτς που η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο τσακ.....
για τετοιους χοντρομαλάκες μιλάμε....άκου στημένο με Πανθρακικό(φυσικά όταν εσύ έχασες 5 βαθμούς σπό την υπερομάδα της Θράκης,σου φαίνεται ότι οι άλλοι το έστησαν για τους κερδίσουν)
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
περα απο τον χαβαλε αυιο πιστευω ειναι το παιχνιδι της χρονιας
αν καταφερουμε κ παρουμε διπλο κανουμε την διαφορα με την αεκ 5 βαθμουλακια κ μετα ειναι δυσκολα τα πραγματα γι αυτους
δεν θεωρω την ομαδα μας ετοιμη να βγει πρωτη στα πλει οφ κ δεν νομιζω πως θα τα καταφεει
ας ειμαστε ρεαλιστες
η δευτερη θεση ειναι πολυ καλη κ οι τυμπανοκρουσιες κ οι φανφαρες να λειπουν
θελω να πιστευω πως ο ρουλης θα κανει την δουλεια του κ θα παρει εστω κ το χ για να κοψει βαθμους απο τον γαυρο ο οποιος θελω να ειναι κοντα μου σε ολη την διαρκεια των πλει οφ
καλη επιτυχια στην ομαδα μας παιδες
κ να μην ξεχναμε κ το μπασκετακι
πεταει η ομαδα κ πιστευω πως θα φτασει 4αδα
αν καταφερουμε κ παρουμε διπλο κανουμε την διαφορα με την αεκ 5 βαθμουλακια κ μετα ειναι δυσκολα τα πραγματα γι αυτους
δεν θεωρω την ομαδα μας ετοιμη να βγει πρωτη στα πλει οφ κ δεν νομιζω πως θα τα καταφεει
ας ειμαστε ρεαλιστες
η δευτερη θεση ειναι πολυ καλη κ οι τυμπανοκρουσιες κ οι φανφαρες να λειπουν
θελω να πιστευω πως ο ρουλης θα κανει την δουλεια του κ θα παρει εστω κ το χ για να κοψει βαθμους απο τον γαυρο ο οποιος θελω να ειναι κοντα μου σε ολη την διαρκεια των πλει οφ
καλη επιτυχια στην ομαδα μας παιδες
κ να μην ξεχναμε κ το μπασκετακι
πεταει η ομαδα κ πιστευω πως θα φτασει 4αδα
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φιλε εγω το πιστευω φετος για πρωτια. ειδικα αν δεν εχουμε χειρουργεια ειμαστε το φαβορι.ο γαυρος ειναι νεκρος φετος και αν προσεξουμε λιγο στα εκτος θα φυγουμε cl
κ πες πως βγηκες πρωτοςφιλε εγω το πιστευω φετος για πρωτια. ειδικα αν δεν εχουμε χειρουργεια ειμαστε το φαβορι.ο γαυρος ειναι νεκρος φετος και αν προσεξουμε λιγο στα εκτος θα φυγουμε cl
εχω να σου κανω καποιες ερωτησεις
πως θα περασεις τον πρωτο προκρηματικο?
κ πες πως τον περνας γιατι παιζεις με σχετικα αδυναμη ομαδα
πως περνας τον τριτοτεταρτο της αγγλιας,ισπανιας,γαλλιας,γερμανιας?
κ πες πως σπαει ο διαολος το ποδαρι του κ τους περνας
ποιο γηπεδο θα εχεις για εδρα?
η ΤΟΥΜΠΑ οπως κ ολα τα γηπεδα της ελλαδος με εξαιρεση το ταψι,το οακα κ το καυτατζογριο δεν μπορουν να δεχθουν διοργανωση cl
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φιλε παρτα με τη σειρα τα πραγματα. αμα παρουμε τα πλευ οφφ τοτε θα κοιταξουμε τα υπολοιπα. προσωπικα αμα βγουμε πρωτοι και χασουμε μετα στον πρωτο προκριματικο εγω θα ειμαι ευχαριστημενος απ την ομαδα για φετος γιατι θα χουμε κανει το βημα παραπανω απο περυσι. και αν τυχον περασουμε και τους 2 προκριματικους παιζουμε cl στο γηπεδο των γριων στα αρχιδια μας
επειδη οι διοικηση του ΠΑΟΚ εχει δειξει οτι τα σκεφτεται σχεδον ολα πριν γινουν,γιατι υπαρχει σωστος σχεδιασμος,τα εχουν σκεφτειφιλε παρτα με τη σειρα τα πραγματα. αμα παρουμε τα πλευ οφφ τοτε θα κοιταξουμε τα υπολοιπα. προσωπικα αμα βγουμε πρωτοι και χασουμε μετα στον πρωτο προκριματικο εγω θα ειμαι ευχαριστημενος απ την ομαδα για φετος γιατι θα χουμε κανει το βημα παραπανω απο περυσι. και αν τυχον περασουμε και τους 2 προκριματικους παιζουμε cl στο γηπεδο των γριων στα αρχιδια μας
δεν ειναι απλα τα πραγματα
πιστευω πως κ δευτεροι να βγουμε στα πλειο οφ παλι ειναι ενα βημα παρα πανω σε σχεση με περσυ
σε περιπτωση που μας κατσει κ βγουμε πρωτοι δεν θα χαλασει κανεναν αλλα κ να μην βγουμε δεν θα επρεπε να τα ισοπεδωσουμε ολα
αυτο εννοω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K