Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αντε ρε απο εδω, θα μας μιλησεις για κλωνους.
Αφεντικο?
Πρεπει επιτελους να αποφασισετε σε πιο αρμα ειμαστε,
στο πρασινο ή στο κοκκινο?
Εχετε καταντησει κουραστικοι και γραφικοι!!
απαντησα σε εσενα που ειπες κατι για μενα μωρη λουλου,αν δεν θες να ακους για τους κλωνους σου μην αναφερεσαι σε μενα και ληγει το θεμα...

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εγω παντως γυρισα χθες βραδυ,και Δευτερα πρωι ειμαι εδω να σας αντιμετωπισω,δεν στελνω κλωνους οπως μερικοι μερικοι που κρυβονταν επι μερες η γραφαν σε αλλα θεματα...

Να μας αντιμετωπισεις?
Καλα εσυ το εχεις χασει τελειως!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Να μας αντιμετωπισεις?
Καλα εσυ το εχεις χασει τελειως!!
Ναι ρε,εγω ειμαι εδω να απαντησω στις μαλακιες σας(γιατι σοβαρη συζητηση δεν προκειται να κανετε ουτως η αλλως),δεν εξαφανιζομαι ουτε στελνω τον αλλο μου εαυτο,γκεγκε?

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
απαντησα σε εσενα που ειπες κατι για μενα μωρη λουλου,αν δεν θες να ακους για τους κλωνους σου μην αναφερεσαι σε μενα και ληγει το θεμα...

λουλου? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ  :uglystupid:

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τα πραγματα ειναι απλα,τους ριχνετε ενα πουτσο μεθαυριο και τους ξανακουμε απο Αυγουστο...

Μ'αρεσει που τα κολληταρια σου, οι αλλοι κιτρινοι αναφερονται σε σενα σαν καλο παιδι.  :headbang:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Τα πραγματα ειναι απλα,τους ριχνετε ενα πουτσο μεθαυριο και τους ξανακουμε απο Αυγουστο...
παρακαλας ε;;;
μπα πιο πολυ θα ακουγεστε εσεις τον αυγουστο οταν θα λετε παλι για πρωταθλημα πριν ξεκινησουν οι αγωνες,οταν θα λετε για 30 στα 30 ματς και οταν θα τρεχετε στα αεροδρομια για τους παιχταραδες που θα σας φερνουν παλι μπας και αγορασετε κανενα διαρκειας για να τους ξεπροβοδιζετε τα χριστουγεννα επειδη δεν επιασαν στην ομαδα

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παρακαλας ε;;;
μπα πιο πολυ θα ακουγεστε εσεις τον αυγουστο οταν θα λετε παλι για πρωταθλημα πριν ξεκινησουν οι αγωνες,οταν θα λετε για 30 στα 30 ματς και οταν θα τρεχετε στα αεροδρομια για τους παιχταραδες που θα σας φερνουν παλι μπας και αγορασετε κανενα διαρκειας για να τους ξεπροβοδιζετε τα χριστουγεννα επειδη δεν επιασαν στην ομαδα

ρε συ λελεουρα, αστα τα παιδια ησυχα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
παρακαλας ε;;;
Το 30 στα 30 το λεει ο ενας γραφικος,κανεις αλλος,θα πρεπε να το γνωριζεις.Στα αεροδρομια τρεχουν οι πανηγυρτζιδες που υπαρχουν σε ολες τις ομαδες.Μονο εσεις εχετε το προνομιο να στεφεστε πρωταθλητες απο τον Αυγουστο,τοσα χρονια που σας παρακολουθω,το ιδιο βιολι.Τα ιδια και στο μπασκετ τις καλες μερες,μας πρηζατε τ'αρχιδια και οταν ερχοταν ο αγωνας μουγκα...Τωρα σοβαρα,πες μου,τον κοντοπουτανο πως θα τον υποδεχτειτε στην Τουμπα?Θα θελα πολυ να ξερω...Ξερεις ποιον λεω,τον κλεφτη,τον προδοτη,τον "ντεμεκ"παοκτση κ.τ.λ

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εσυ εχεις την δικη σου γνωμη, εμεις την δικη μας.
Πιο το οφελος να σου απαντησω, οταν ηδη εσυ εισαι τοσο
πορωμενος με τα πιστευω σου.
Αστο, ας κανουμε την πλακιτσα να περναει η ωρα.
Εχει ωρες που ξεφευγεις που λες χαζα και χαρακτηριζεις,
ενω δεν δεχεσαι να σε χαρακτηριζουν (αμοιβαιος διαλογος?).
Για αυτο σου λεω, αστο, ας κανουμε πλακιτσα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εσυ εχεις την δικη σου γνωμη, εμεις την δικη μας.
Πιο το οφελος να σου απαντησω, οταν ηδη εσυ εισαι τοσο
πορωμενος με τα πιστευω σου.
Αστο, ας κανουμε την πλακιτσα να περναει η ωρα.
Εχει ωρες που ξεφευγεις που λες χαζα και χαρακτηριζεις,
ενω δεν δεχεσαι να σε χαρακτηριζουν (αμοιβαιος διαλογος?).
Για αυτο σου λεω, αστο, ας κανουμε πλακιτσα.
ποιον χαρακτηρισα? :idiot: :idiot:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Το 30 στα 30 το λεει ο ενας γραφικος,κανεις αλλος,θα πρεπε να το γνωριζεις.Στα αεροδρομια τρεχουν οι πανηγυρτζιδες που υπαρχουν σε ολες τις ομαδες.Μονο εσεις εχετε το προνομιο να στεφεστε πρωταθλητες απο τον Αυγουστο,τοσα χρονια που σας παρακολουθω,το ιδιο βιολι.Τα ιδια και στο μπασκετ τις καλες μερες,μας πρηζατε τ'αρχιδια και οταν ερχοταν ο αγωνας μουγκα...Τωρα σοβαρα,πες μου,τον κοντοπουτανο πως θα τον υποδεχτειτε στην Τουμπα?Θα θελα πολυ να ξερω...Ξερεις ποιον λεω,τον κλεφτη,τον προδοτη,τον "ντεμεκ"παοκτση κ.τ.λ
το γνωριζω,τα λεει ομως και ειναι στην ομαδα σου.
μην μπερδευεσαι καθε αυγουστο πρωταθλητες ειστε εσεις εδω και 3-4 χρονια η δικοι σου βγαινουν και τα λενε...εμενα δεν βγηκε κανενας 3 χρονια τωρα να πει για πρωταθλημα απο τον αυγουστο...οσο για τον κοντο στ'αρχιδια μου πως τον αποκαλουσαν και τον αποκαλουν εγω ,και σου απανταω εγω γιατι εμενα ρωτας,τον θελω γιατι αν θελω να μεγαλωσω ακομα περισσοτερο σαν ομαδα,τετοιους παιχτες θελω...
και οσο για το αεροδρομιο εσεις δεν βγαινατε και λεγατε οτι κανετε μεταγραφες αεροδρομιου και εμεις μεταγραφες κτελ;;;που ειναι ολοι οι παικταραδες του αεροδρομιου τωρα;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μ'αρεσει που τα κολληταρια σου, οι αλλοι κιτρινοι αναφερονται σε σενα σαν καλο παιδι.  :headbang:
Ποιος σου ειπε οτι ειμαι καλο παιδι?Σου επιτρεπω να εχει την προσωπικη σου αποψη για το ατομο μου,δημοκρατια εχουμε...δεν γραφω εδω μεσα για να βρω νυφη ουτε για να παρω κανα βραβειο φερ πλει...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το γνωριζω,τα λεει ομως και ειναι στην ομαδα σου.
μην μπερδευεσαι καθε αυγουστο πρωταθλητες ειστε εσεις εδω και 3-4 χρονια η δικοι σου βγαινουν και τα λενε...εμενα δεν βγηκε κανενας 3 χρονια τωρα να πει για πρωταθλημα απο τον αυγουστο...οσο για τον κοντο στ'αρχιδια μου πως τον αποκαλουσαν και τον αποκαλουν εγω ,και σου απανταω εγω γιατι εμενα ρωτας,τον θελω γιατι αν θελω να μεγαλωσω ακομα περισσοτερο σαν ομαδα,τετοιους παιχτες θελω...
και οσο για το αεροδρομιο εσεις δεν βγαινατε και λεγατε οτι κανετε μεταγραφες αεροδρομιου και εμεις μεταγραφες κτελ;;;που ειναι ολοι οι παικταραδες του αεροδρομιου τωρα;;;
Ρε φιλε,γυρνα πισω τις σελιδες του θρεντ να βρεις τι γραφαμε τα καλοκαιρια,ποιος μιλαει για πρωταθληματα?Ισα ισα που κι εμεις σχολιαζουμε τις γραφικες δηλωσεις του μανατζερ και γελαμε...Οσο για το αεροδρομιο πραγματι μιλουσαμε για μεταγραφες αεροδρομιου και οντως ηρθαν μεγαλα ονοματα που απλα δεν επιασαν οπως ο Αμπρεου η ο Γκρατσιαν.Προσωπικα δεν τρεχω στα αεροδρομια,προτιμω να αξιολογω τον καθε παιχτη στις γραμμες του γηπεδου,αλλωστε η πειρα μου δειχνει οτι οι καλυτερες μεταγραφες στην ομαδα γιναν απο μη πολυδιαφημισμενους παιχτες(Ναγκολι,Ολε,Ιβαν,Καμπορα).

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ποιος σου ειπε οτι ειμαι καλο παιδι?Σου επιτρεπω να εχει την προσωπικη σου αποψη για το ατομο μου,δημοκρατια εχουμε...δεν γραφω εδω μεσα για να βρω νυφη ουτε για να παρω κανα βραβειο φερ πλει...

Εγω εχω γνωμη και εχω αποψη.
Για τους αλλους ειπα τι νομιζουν!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom