ακονίζουμε τις πούτσες μας για τα πλέυ οφ. Για αυτόοι γυφτοβούλγαροι σημερα γιατί χαιρονται?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)
ekfrastikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ενω οταν ειπε οτι απο σημερα ειμαι παιχτης του ολυμπιακου ηταν καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!ξεχνατε επιλεκτικα νομιζω
ενω οταν ειπε οτι απο σημερα ειμαι παιχτης του ολυμπιακου ηταν καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!ξεχνατε επιλεκτικα νομιζω
Καλά εσύ περιμένεις να βγάλεις άκρη με τα παόκια???
Μαλαματίνα δώσε...και πάρτους την ψυχή...
βρε ουστΚαλά εσύ περιμένεις να βγάλεις άκρη με τα παόκια???
Μαλαματίνα δώσε...και πάρτους την ψυχή...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Το καλσόν πρόσεξε μη σου σκιστεί μόνο......Όλο λόγια είστε κι εσεις...Μια φορά φτάσατε στην πηγή κι εκεί ξεφουσκώσατε,,,,,αεκ πριγκηπέσα άνοιξε τα μπούτια σου για να χύσω μέσα
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καλημερα αδερφια
Καλημερα Αδερφε!!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Χαρηκατε παοκια με το κυπελλο του αφεντικου?Πιπη οι κλωνοι ειναι δικο σας προνομιο,ξερεις εσυ...εμεις ειμαστε εδω.Παντως στο θρεντ "ρουλης για παντα",
εχει γεμισει κλωνους.
Περιμενω την agnius να τους μαρτυρησει(εχει καλη μυτη)!!
μπα βγηκαν και πολλοι δικοι σας μετα το σαββατο "καινουριοι"Χαρηκατε παοκια με το κυπελλο του αφεντικου?Πιπη οι κλωνοι ειναι δικο σας προνομιο,ξερεις εσυ...εμεις ειμαστε εδω.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εγω παντως γυρισα χθες βραδυ,και Δευτερα πρωι ειμαι εδω να σας αντιμετωπισω,δεν στελνω κλωνους οπως μερικοι μερικοι που κρυβονταν επι μερες η γραφαν σε αλλα θεματα...μπα βγηκαν και πολλοι δικοι σας μετα το σαββατο "καινουριοι"
δεν σε κατηγορησα για αλλους μιλησαΕγω παντως γυρισα χθες βραδυ,και Δευτερα πρωι ειμαι εδω να σας αντιμετωπισω,δεν στελνω κλωνους οπως μερικοι μερικοι που κρυβονταν επι μερες η γραφαν σε αλλα θεματα...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εγω απαντησα στον φιλο πιπη που κατι ειπε για μενα...δεν σε κατηγορησα για αλλους μιλησα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Τι ωραια να κρυβεσαι στις πιπες και να βγαινεις απο το καβουκι σου στις αποτυχιες των αλλων οπου αισθανεσαι λιγο μεγαλυτερος κι εσυ...ο ορισμος του σκουληκιου εισαι ρε φιλε,επειτα λετε εμας σκουληκια.Τοσο καιρο μετα την πιπα στο Βικελιδης εκανες το τουμπεκι σου,ειχες πολλες δουλειες φανταζομαι.Αντε βγαλτε γλωσσα μεχρι την επομενη πιπα...4ος χαμένος τελικός ρε ασπόνδυλα τα τελευταία 8 χρόνια έτσι για να μας θυμίζετε πόσο μικρή ομάδα είστε! ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΠΑΡΙ. ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣ......ΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ. Θέλατε ρε μαλακισμένα να κόψετε το πρωτάθλημα απ' τον Π.Α.Ο.Κ. & να το δώσετε στον Παναθηναϊκό; Δώστε τώρα & το κύπελλο μιας κι έχετε τέτοια καούρα για να είναι νταμπλούχος! Γιατί ο ψεύτης κι ο ρουφιάνος τον πρώτο χρόνο χαίρονται, αλλά ο ρουφιάνος από ρουφιάνο τη βρίσκει! Τα κουμπαράκια τώρα τα πίνουν & γλεντάνε για το νταμπλ του βάζελου... Εσείς κλάψτε τώρα & ξεκουράστε τη γλωσσίτσα σας γιατί τώρα τελευταία την έχετε πολύ κουράσει... Για να κοκορεύεστε, για να ΓΛΕΙΨΕΤΕ το βάζελο & για να πιπιλάτε την πούτσα του Λέτο... Και μην ακούσουμε πίπες για τη φοβερή εκδρομή σας στο Ο.Α.Κ.Α. γιατί όταν ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε εκδρομές στο Ο.Α.Κ.Α. (βλέπε 1985) εσείς απλά τις χαζεύατε! Α & για να μην ξεχνιόμαστε... 40 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!!!
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Χαρηκατε παοκια με το κυπελλο του αφεντικου?Πιπη οι κλωνοι ειναι δικο σας προνομιο,ξερεις εσυ...εμεις ειμαστε εδω.
Αντε ρε απο εδω, θα μας μιλησεις για κλωνους.
Αφεντικο?
Πρεπει επιτελους να αποφασισετε σε πιο αρμα ειμαστε,
στο πρασινο ή στο κοκκινο?
Εχετε καταντησει κουραστικοι και γραφικοι!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K