Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μόνο να τα καταφέρει ο ΟΣΦΠ και μετά θα κατεβούμε για φιέστα στον λευκό τον πύργοοοο!!! :dancing:

Έεεεεεεεεετσι

%CE%93%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%99-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A%CE%99%CE%91.jpg

Επισκέπτης
Φιλε Papazol, αστο, δεν το κατεχεις, ολοι αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο γινομαστε ταγαρια οταν αφορα τις ομαδες μας, ολοι πιστευουμε οτι η ομαδα μας ειναι η μεγαλυτερη, ολοι με την ελπιδα να πανε ολα καλα ζουμε, αλλα το θεμα ειναι ποιος τρωει το περισσοτερο κουτοχορτο και δυστυχως εμεις οι ΑΡΡΕΙΑΝΟΙ, εχουμε φαει πολυ απο τα τοπικα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ της πολης, θελουμε ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για να δουμε τα πραγματα οπως ειναι, αλλα ευτυχως η δουλεια ξεκινησε, πλεον εχουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εναν σταθμο και καποιους δημοσιογραφους που να μεν μπορει να λενε καποια πραγματα λιγο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, αλλα τουλαχιστον τα λενε για το ΚΑΛΟ του ΑΡΗ και οχι για να ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ και να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ τον κοσμο μας...... Εσυ κατω στην Αθηνα δε μπορεις να φανταστεις πως θα ηταν απο τοτε που θυμασαι τον εαυτο σου να ακους να διαβαζεις ΜΟΝΟ για τον βαζελο, εχεις τα δικα σου ΜΜΕ, εγω μεγαλωσα με την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΑ, στην πολη, 30 χρονια, ξερεις αυτου που ΕΦΗΥΡΕ την ιστοριουλα του κουδα-"κακου ολυμπιακου" και ΓΑΛΟΥΧΗΣΕ γενιες και γενιες ασπρομαυρα προβατα.......

Δεν υπαρχει "καλο της πολης", ο καθενας για την παρτη του ειναι, εσυ π.χ. γιατι δεν χαιρεσαι με την πορεια του βαζελου στην Ευρωπη, για το.... "καλο της Αθηνας"????? Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα.....
Κοίτα εγώ γενικά είμαι φίλαθλος όχι οπαδός(ίσως αντίστροφα λέγεται),προσωπικά και όταν νικάει ο βάζελος εξωτερικό χαίρομαι.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μάξιμε τα 'χουμε ξαναπεί. ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (ΤΗ ΛΕΡΩΜΕΝΗ) & ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠ' ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. Αυτές οι δύο λογικές απέχουν πολύ μεταξύ τους!

Το "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ Π-Α-Ν-Τ-Ο-Υ" σου λεει κατι???? Ακομα και οταν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, εγω θελω ΠΑΛΙ να κερδισω?????? Που να ξερεις ομως, ξερεις να γιουχαρεις παικτη σου που βαζει γκολ, αντι να πανηγυρισεις......

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλά οι Αριανοί όταν τους πιάνει το οπαδικός τους γίνονται βόδιααα!!!  :idiot: :uglystupid:

Λίγο θα μετρήσει ένα πρωτάθλημα Θεσσαλονίκη;! :o :think:

Δεν νομίζω!!! :headbang:

Υ.Γ.Πάντα πίστευα οτί η Θεσσαλονίκη είναι δεμένη πόλη(Ηρακλής-Αρής-Πάοκ) αλλά αρχίδια!!! :P

Πολύ δεμένη. Συμπολίτες όχι μόνο στα λόγια, αλλά & στις πράξεις :2funny: :2funny: :2funny: ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΔΕΛΦΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. Αν & η αλήθεια είναι ότι αν εκλείψουν θα μας λείψουν, η προπαγάνδα τους είναι το αλατοπίπερο στην καθημερινή καζούρα... Εμένα ας πούμε όταν έφυγα απ' τη Θεσ/νίκη το 2003 & κατέβηκα Αθήνα το η απουσία τους μου φάνηκε δυσβάσταχτη, δεν είχαν ποιον να δουλεύω... και ακόμη μου λείπουν.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κοίτα εγώ γενικά είμαι φίλαθλος όχι οπαδός(ίσως αντίστροφα λέγεται),προσωπικά και όταν νικάει ο βάζελος εξωτερικό χαίρομαι.

Προφανως και το ξερεις οτι εισαι εξαιρεση!!!  ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Γιατί μαλακίες,θα χαρείς περισσότερο αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάοκ ή αν τον κερδίσει ο Αρής;! :think:

Επιπλέον να ρωτήσω:είναι πιο κατάντια για ομάδα να πέσει στην β' κατηγορία ή να χάσει από μία ανωτερή της 7-0;;; :grin: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Έχω ξεκαρδιστεί μέχρι κι εγώ που είμαι παοκτσής!!!

Επισκέπτης
Πολύ δεμένη. Συμπολίτες όχι μόνο στα λόγια, αλλά & στις πράξεις :2funny: :2funny: :2funny: ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΔΕΛΦΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. Αν & η αλήθεια είναι ότι αν εκλείψουν θα μας λείψουν, η προπαγάνδα τους είναι το αλατοπίπερο στην καθημερινή καζούρα... Εμένα ας πούμε όταν έφυγα απ' τη Θεσ/νίκη το 2003 & κατέβηκα Αθήνα το η απουσία τους μου φάνηκε δυσβάσταχτη, δεν είχαν ποιον να δουλεύω... και ακόμη μου λείπουν.

Πάρε κι ένα σκαμπώ όμως...μην περιμένεις όρθιος.

Επισκέπτης
Προφανως και το ξερεις οτι εισαι εξαιρεση!!!  ;)

Δεν ξέρω αν είστε όλοι βλάκες αλλά εσύ ψάξτο..

Εντάξει θα χαρώ παραπάνω αν κερδίσει ο ΟΣΦΠ cl από τον Παό,είναι λογικό.

Να το ψάξω λοιπόν:τα 2-3 παιχνίδια που αδικήθηκε ο γαύρος σε 1-2 φάσεις και βγήκαν μετά και φώναζαν κάποιοι ήταν άκρως γελοίο και ηλίθιο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πολύ δεμένη. Συμπολίτες όχι μόνο στα λόγια, αλλά & στις πράξεις :2funny: :2funny: :2funny: ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΔΕΛΦΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. Αν & η αλήθεια είναι ότι αν [glow=red,2,300]εκλείψουν[/glow] θα μας λείψουν, η προπαγάνδα τους είναι το αλατοπίπερο στην καθημερινή καζούρα... Εμένα ας πούμε όταν έφυγα απ' τη Θεσ/νίκη το 2003 & κατέβηκα Αθήνα το η απουσία τους μου φάνηκε δυσβάσταχτη, δεν είχαν ποιον να δουλεύω... και ακόμη μου λείπουν.

Να εκλειψουν απο την πολη ΤΟΥΣ?????  :think: Μπααααα, δε νομιζω, πιο πιθανο ειναι να φυγουν αυτοι που ηρθαν με το ετσι θελω και ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΔΩ...............

Επισκέπτης
Εντάξει θα χαρώ παραπάνω αν κερδίσει ο ΟΣΦΠ cl από τον Παό,είναι λογικό.

Να το ψάξω λοιπόν:τα 2-3 παιχνίδια που αδικήθηκε ο γαύρος σε 1-2 φάσεις και βγήκαν μετά και φώναζαν κάποιοι ήταν άκρως γελοίο και ηλίθιο.

Καλά άστο..........

Επισκέπτης
Ασχετό αλλά έχω μία ερώτηση:

To K=Kωνσταντινούπολη από πού προέκυψε για την ονομασία του Πάοκ;! :think:

Y.Γ.Νιάτο βλέπε και δεν τα ξέρω καλά!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom