Επισκέπτης
Τρομερή διεφήμιση λέμε,να δούμε πότε θα γίνουμε επιτέλους Ευρουπαίοι στα οπαδικά!!!Δεν υπαρχει η διαφημιση, οι τυποι τα ΣΠΑΝΕ πραγματικα, οπως και οι αγριοφατσες που τους "την πεφτουν" σιγα-σιγα!!!!!!!!!!!
Τρομερή διεφήμιση λέμε,να δούμε πότε θα γίνουμε επιτέλους Ευρουπαίοι στα οπαδικά!!!Δεν υπαρχει η διαφημιση, οι τυποι τα ΣΠΑΝΕ πραγματικα, οπως και οι αγριοφατσες που τους "την πεφτουν" σιγα-σιγα!!!!!!!!!!!
Παίζουν και ιντερνετικά ;)
Σ' αυτό το συγκεκριμένο δεν μπορώ να σε διαψεύσω, αν & στοιχεία δεν υπάρχουν... Ο Μανάβης έχει χαθεί από προσώπου γης, τον ξέρεις εσύ προσωπικά για να μου πεις ότι κολυμπάει στο χρήμα; Εκτός αν εννοείς τον Μπούζα & τις πωλήσεις του... Τέλος πάντων στ' αρχίδια μου, πιο πολύ καλό μου έκαναν παρά κακό.
Ε, μια εβδομαδα να ακουσεις, θα μπεις στο νοημα, ειδικα ΑΥΤΗ την εβδομαδα...... αν θελεις μπες στον πειρασμο να ακουσεις και 92.8, θα καταλαβεις πιστευω τη διαφορα ευκολα, εξυπνο πιντι φαινεσαι!!!!!!!!!
Δε μπορει να υπαρχουν.... "στοιχεια" για την 'κονομα του Σαουριδη, που στο κατω κατω εχει και 2 μαγαζια και κυκλοφορει με ενα cr-v 7-8 ετων και να μην υπαρχουν για καποιους ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ........ ειναι ενα απο τα προβληματα του κοσμου σας και των πολλων συνδεσμων-ιτων που ξεφυτρωνουν σαν τα πρασα, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΣΤΟΥΝ "ΤΑΙΣΜΑ" απο τους εκαστοτε διοικουντες......στοιχεια φυσικα ΔΕΝ εχουμε, αλλα σιγουρα ενδειξεις...... θυμησου εποχες batman, ποιοι στηριζαν και ποιοι κοντραριζαν, εν ονοματι του..... καλου του μπαοκ......
Κι εγώ ιντερνετικά ακούω τον 103.0 στην Αθήνα... Όταν είχα κατέβει Αθήνα από Θεσ/νίκη που έμενα ένα χρόνο είχα πάθει σύνδρομο στέρησης
Μπράβο, να τον προτρέπεις να ακούσει Γκέμπελς FM... Μαθαίνω ότι λέτε κάτι κορυφαία αυτήν την εβδομάδα, ότι ο Σάντος λέει στους παίχτες του να πέφτουν κάτω στο ντέρμπι & άλλα τέτοια κορυφαία
Κοίτα πρώτα το μαγαζί σου που ο Super 3 είναι [glow=red,2,300]αναμεμιγμένος ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ & ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ [/glow]με τα διοικητικά σας & παρα λίγο να σας καταστρέψει κιόλας & άσε μας εμάς...
καλα και εσυ λαγογιαννη ακους;Ο λαγογιαννης το ειπε στο 95.5 χθες το βραδυ, το ακουσα με τα αυτια μου, αυτο και το οτι προετοιμαζει το φιτολο για τα κορνερ μπροστα στην 3, τοσο γιδι μιλαμε!!!!
και σε αυτο τον τομεα πανω ειστε ψιλικατζιδεςΔε μπορει να υπαρχουν.... "στοιχεια" για την 'κονομα του Σαουριδη, που στο κατω κατω εχει και 2 μαγαζια και κυκλοφορει με ενα cr-v 7-8 ετων και να μην υπαρχουν για καποιους ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ........ ειναι ενα απο τα προβληματα του κοσμου σας και των πολλων συνδεσμων-ιτων που ξεφυτρωνουν σαν τα πρασα, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΣΤΟΥΝ "ΤΑΙΣΜΑ" απο τους εκαστοτε διοικουντες......στοιχεια φυσικα ΔΕΝ εχουμε, αλλα σιγουρα ενδειξεις...... θυμησου εποχες batman, ποιοι στηριζαν και ποιοι κοντραριζαν, εν ονοματι του..... καλου του μπαοκ......
και σε αυτο τον τομεα πανω ειστε ψιλικατζιδες
να δεις κατι "επιστημονες" της θυρας 7, για χημικους τους κοβω,ξαφνικα με μαγαζια αξιας πολλων χιλιαδων ευρω
καλοπουλος"Βλεπει" κανεις το κορακι της Κυριακης????
καλα και εσυ λαγογιαννη ακους;
ελεος
παμποριδης
καλα για μαλακα με εχεις να γραψω εδω μνμ;Oνόματα έχουμε??