Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Το "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ Π-Α-Ν-Τ-Ο-Υ" σου λεει κατι???? Ακομα και οταν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, εγω θελω ΠΑΛΙ να κερδισω?????? Που να ξερεις ομως, ξερεις να γιουχαρεις παικτη σου που βαζει γκολ, αντι να πανηγυρισεις......

ΤΣΟΥΖΕΙ ακόμα η νίκη της Καλαμαριάς τότε που σε έριξα στη Β' ε; ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΨΕ!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έγχρωμο βίντεο ντοκουμέντο. Ο υπέρλαμπρος λαός του άρεως πανυγηρίζει το πρωτάθλημα του 1928

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εγω γιατι να κλαψω τωρα???? Εσενα σε αναγκασε αυτη η παρεα να ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.... αν και η εννοια ντροπη δεν ειναι στο λεξιλογιο σας!!!!  :2funny: :2funny:

Αυτή η παρέα οργάνωσε τη δεκαετία του '80 ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Γι' αυτό & σήμερα είμαι Π.Α.Ο.Κ. & όχι Άρης!

Επισκέπτης
Να παραθέσω ένα αστείο περιστατικό που μου συνέβει εχθές σε Ταξί:

Ταρίφας:Tί λες να κάνουν τα σκουλίκια(μάλλον Παόκι ήταν από αυτά που βλέπω να γράφετε τώρα);;; :think:

Eγώ δεν κατάλαβα και άπαντησα:Oρίστε;;; :huh:

Oποτέ γυρίζει ο ταξιτζής και μου κάνει:
Καλά ρε φιλαράκι ευρουπαίους είσαι!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Να εκλειψουν απο την πολη ΤΟΥΣ?????  :think: Μπααααα, δε νομιζω, πιο πιθανο ειναι να φυγουν αυτοι που ηρθαν με το ετσι θελω και ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΔΩ...............

Αυτή είναι η μαλακία. Να είσαι Θεσσαλονικιός, να έχεις φτιάξει (σε συνεργασία με τους εβραίους) την ομάδα του Άρεως & μετά από χρόνια να σε πηγαίνει ΚΑΒΑΛΑ η ομάδα των προσφύγων που ήρθαν μετά από 'σένα... ΤΣΟΥΖΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να'σαι καλά ρε μάγκα..........χρόνια είχα να γελάσω τόσο!

Γέλα με την ψυχή σου γιατί μαζί σου γελάει όλη η υφήλιος που ξέρει την αλήθεια! Μέχρι & οι γάβροι που είναι κανίβαλλοι το παραδέχονται...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αυτή είναι η μαλακία. Να είσαι Θεσσαλονικιός, να έχεις φτιάξει ([glow=red,2,300]σε συνεργασία με τους εβραίους[/glow]) την ομάδα του Άρεως & μετά από χρόνια να σε πηγαίνει ΚΑΒΑΛΑ η ομάδα των προσφύγων που ήρθαν μετά από 'σένα... ΤΣΟΥΖΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;

Α ρε γκεμπελς, τριζουν τα κοκκαλα σου!!!!!!!  :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΤΣΟΥΖΕΙ ακόμα η νίκη της Καλαμαριάς τότε που σε έριξα στη Β' ε; ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΨΕ!!!

Εσενα να δεις πως τσουζει η νικη ΜΟΥ ΕΠΙ του ΑΓΟΡ, που σε ΕΣΩΣΑ και το ξερουν και οι ΠΕΤΡΕΣ της πολης!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αυτή [glow=red,2,300]η παρέα [/glow]οργάνωσε τη δεκαετία του '80 [glow=red,2,300]ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.[/glow] Γι' αυτό & σήμερα είμαι Π.Α.Ο.Κ. & όχι Άρης!

Τις ΤΣΕΠΕΣ τους να δεις, πως εχουν ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.... αυτων και των απογονων τους.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τώρα που πιάσατε την επικοινωνία με τον οπαδικό κώδικα πραγματικά δεν καταλαβαίνω τίποτααα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Y.Γ.Εδώ στο βίντεο βλέπετε εμένα!!! :cheesy:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Τις ΤΣΕΠΕΣ τους να δεις, πως εχουν ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.... αυτων και των απογονων τους.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σ' αυτό το συγκεκριμένο δεν μπορώ να σε διαψεύσω, αν & στοιχεία δεν υπάρχουν... Ο Μανάβης έχει χαθεί από προσώπου γης, τον ξέρεις εσύ προσωπικά για να μου πεις ότι κολυμπάει στο χρήμα; Εκτός αν εννοείς τον Μπούζα & τις πωλήσεις του... Τέλος πάντων στ' αρχίδια μου, πιο πολύ καλό μου έκαναν παρά κακό.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τώρα που πιάσατε την επικοινωνία με τον οπαδικό κώδικα πραγματικά δεν καταλαβαίνω τίποτααα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα μια εβδομαδα Θεσσαλονικη, βαλε 103 και 95.5 και θα τα ΔΕΙΣ και θα τα ΜΑΘΕΙΣ ολα!!!!!!!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Δεν πειράζει, αν διακρίνεσαι από φιλομάθεια θα τον μάθεις αυτόν τον κώδικα όπως & το ανάλογο λεξιλόγιο :)

Επισκέπτης
Ελα μια εβδομαδα Θεσσαλονικη, βαλε 103 και 95.5 και θα τα ΔΕΙΣ και θα τα ΜΑΘΕΙΣ ολα!!!!!!!!!!!
Τώρα θα σε τρελάνω εντελώς :D:

Θεσσαλονίκη είμαι!!! :dancing:

Δεν πειράζει, αν διακρίνεσαι από φιλομάθεια θα τον μάθεις αυτόν τον κώδικα όπως & το ανάλογο λεξιλόγιο :)
Θα κάνω σκληρή προσπάθεια,δεν θέλω να είμαι αμαθής!!! :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τώρα θα σε τρελάνω εντελώς :D:

[glow=red,2,300]Θεσσαλονίκη είμαι!!! :dancing:[/glow]
Θα κάνω σκληρή προσπάθεια,δεν θέλω να είμαι αμαθής!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ε, μια εβδομαδα να ακουσεις, θα μπεις στο νοημα, ειδικα ΑΥΤΗ την εβδομαδα...... αν θελεις μπες στον πειρασμο να ακουσεις και 92.8, θα καταλαβεις πιστευω τη διαφορα ευκολα, εξυπνο πιντι φαινεσαι!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom