Επισκέπτης
Ειδικά φέτος μου φαίνεται εντελώς χαζό να θελεί Σαλονικιός να κόψει το πρωτάθλημα του Πάοκ!!!Βγάλε συμπέρασμα τώρα ποιος είναι βόδι...
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Οτάν δεν υπάρχει τέτοια κατάστασει εντάξει λογική η κόντρα Πάοκ-Άρη!!! ;)
Ειδικά φέτος μου φαίνεται εντελώς χαζό να θελεί Σαλονικιός να κόψει το πρωτάθλημα του Πάοκ!!!Βγάλε συμπέρασμα τώρα ποιος είναι βόδι...
Ναι αλλά ήμουν Ευρώπη και έγινε από Juve,όχι αστεία!!!Όχι την ευτυχία να γίνω ο περίγελος της Ευρώπης με το αρνητικό ρεκόρ (γιου νοου-7-) δεν την είχα!
Ειδικά φέτος μου φαίνεται εντελώς χαζό να θελεί Σαλονικιός να κόψει το πρωτάθλημα Πάοκ!!!![]()
Επιπλέον είναι η τρίτη μεγαλύτερη ήττα που έχει συμβεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!!! ;)
Eγω και ο νατσος δεν ειμαστε σαλονικιοι οποτε μπορουμε να σφαχτουμε ανετα...Υ.Γ.Πάντα πίστευα οτί η Θεσσαλονίκη είναι δεμένη πόλη(Ηρακλής-Αρής-Πάοκ) αλλά αρχίδια!!!![]()
Γιατί μαλακίες,θα χαρείς περισσότερο αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάοκ ή αν τον κερδίσει ο Αρής;!Πραγματικά μ'έχεις αποστομώσει....
Σε τέτοιες μαλακίες δε μπορώ ν'απαντήσω.
Και εις ανώτερα...
Γαύρος είσαι...μπορείς!
soi 1-0 στο '92 με κεφαλιά του Λαμπριάκου αφού πρώτα έχει κάνει επιθετικό στη Βιτολίνα και δεν το'χει σφυρίξει ο κόραξ!Eγω και ο νατσος δεν ειμαστε σαλονικιοι οποτε μπορουμε να σφαχτουμε ανετα...![]()
Νατσο....0-1 στο 91 με πεναλτι βιτολο,μωρη κουφαλα...
Γιατί μαλακίες,θα χαρείς περισσότερο αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάοκ ή αν τον κερδίσει ο Αρής;!![]()
Επιπλέον να ρωτήσω:είναι πιο κατάντια για ομάδα να πέσει στην β' κατηγορία ή να χάσει από μία ανωτερή της 7-0;;;![]()
![]()
Οπως εκεινες του Κυριου Ασλανιδη για το ΔΩΣΜΕΝΟ πρωταθλημα του '76????
'Η μηπως σαν εκεινες του παλαιμαχου πριν 3 χρονια στη TV100, "στοχος του Μπαογκ ειναι να περασει τον ΑΡΗ"???????
Αν όλα παν καλά για τον Πάοκ και δεν χάσει βαθμούς,στο ντέρμπυ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ πρέπε να νικήσει ο ΟΣΦΠ!!!
Πρώτη φορά στα χρονικά ο λαός του Πάοκ θα υποστηρίζει ΟΣΦΠ!!!![]()
![]()
![]()
Ο Αρής από πού βγαίνει οτί θα ήταν καλύτερος από τον ΟΣΦπ ευρώπη όταν δεν είναι ικανός ούτε να πάει;;;Σαφώς η 7άρα.
Ε, οχι και ΠΡΩΤΗ..... μπερδευεσαι... για θυμησου!!!!! ;)
Μόνο να τα καταφέρει ο ΟΣΦΠ και μετά θα κατεβούμε για φιέστα στον λευκό τον πύργοοοο!!!ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
Βρε ας φάει και ένα,μόνο να νικήσει ο Πάοκ!!!
Πολλοί θα εκνευριστώ αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάο!!! >
Να τον καθαρίσει ο ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και να βγει από πίσω ο ΠΑΟΚ κορυφή!!!
Υ.Γ.Είμαι γαύρος αλλά θυσιάζω και το CL μου αν είναι να κατακτήσει πρωτάθλη ο Παοκ και όχι ο Πάο!!!![]()
Ο Αρής από πού βγαίνει οτί θα ήταν καλύτερος από τον ΟΣΦπ ευρώπη όταν δεν είναι ικανός ούτε να πάει;;;
Η 7ρα λες,ο υποβιβασμός ξέρεις πόσα γκολ σημαίνει οτί έχεις μαζέψει από ελληνικές ομάδες που είναι όλες σαφώς κατώτερες από την Γιουβέντους;!![]()
Y.Γ.Κοίτα όπως δεν μπορεί να την λέει ο κάθε λογικός οπαδός ΟΣΦΠ στον ΠΑΟ για πορείς στο cl έτσι πιστεύω δεν μπορεί να την λέει οπαδός οποιασδήποτε ομάδας που ούτε καν παρουσιάζεται στο cl.
Γιατί μαλακίες,θα χαρείς περισσότερο αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάοκ ή αν τον κερδίσει ο Αρής;!
Επιπλέον να ρωτήσω:είναι πιο κατάντια για ομάδα να πέσει στην β' κατηγορία ή να χάσει από μία ανωτερή της 7-0;;;![]()
![]()
Λογικη και δεκτη η επιθυμια σου, ετσι σκεφτεται ο οπαδος....... αλλο αν εδω πανω, εχουν αναγαγει σε μεγιστο ερωτημα και απορια, γιατι ο ΑΡΗΣ και οι οπαδοι του "ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΤΟΝ μπαογκ"...... για τετοια Ουγκαντα σΕ μιλαω, φιλλλλλλλλαρακι μου........![]()
![]()
![]()
Γαβράκια τώρα θα αποδείξετε τη μαγκιά σας με το βάζελο που τόσα χρόνια μας τσαμπουνάτε, φέτος με τα παλτά που έχετε μαζέψει στο λιμάνι & με ψυχολογία πεσμένη... Εδώ θα φανεί αν έχετε αρχίδια.
Καλά τραγούδα....
Αν είχα αγορασμένη όλη τη σεζόν πριν αρχίσει το πρωτάθλημα σαφώς δε θα έπεφτα,σαφώς και θα το'παιρνα και σαφώς θα'παιζα στο CL κι ας γελούσε η υφήλιος μαζί μου!
Ημούν αγέννητο το 80΄!!!
Κοίτα νομίζω οτί όλοι είναι αντί κάτι και όλοι αντιγαύροι λόγω μιας υποτιθέμενης διαιτησίας υπερ γαύρου,παράγκας κτλ!!!
Υ.Γ.Προσωπικά όσους φαντικούς βάζελους γνωρίζω είναι πολύ σπαζαρχίδες-κλαψομούνηδες!!!![]()
Χα χα! Γελάει όλο το forum μαζί σου αν δεν το έχεις καταλάβει. Ρε ασπόνδυλα η προπαγάνδα σας καλό είναι να διακρίνεται & από λίγο μέτρο για να κάνει & τη δουλειά της! ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ [glow=red,2,300]ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ [/glow]ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ '76;;; Σοβαρευτείτε λίγο ρε, αν & σας καταλαβαίνω, ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΤΙΤΛΟΣ ΑΠ' ΤΟ 1946.