Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βγάλε συμπέρασμα τώρα ποιος είναι βόδι...
Ειδικά φέτος μου φαίνεται εντελώς χαζό να θελεί Σαλονικιός να κόψει το πρωτάθλημα του Πάοκ!!! :headbang:

Οτάν δεν υπάρχει τέτοια κατάστασει εντάξει λογική η κόντρα Πάοκ-Άρη!!! ;)

Επισκέπτης
Όχι την ευτυχία να γίνω ο περίγελος της Ευρώπης με το αρνητικό ρεκόρ (γιου νοου-7-) δεν την είχα!
Ναι αλλά ήμουν Ευρώπη και έγινε από Juve,όχι αστεία!!! :grin:

Επιπλέον είναι η τρίτη μεγαλύτερη ήττα που έχει συμβεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!!! ;)

Επισκέπτης
Ειδικά φέτος μου φαίνεται εντελώς χαζό να θελεί Σαλονικιός να κόψει το πρωτάθλημα Πάοκ!!! :headbang:

Πραγματικά μ'έχεις αποστομώσει....
Σε τέτοιες μαλακίες δε μπορώ ν'απαντήσω.

Επιπλέον είναι η τρίτη μεγαλύτερη ήττα που έχει συμβεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!!! ;)

Και εις ανώτερα...
Γαύρος είσαι...μπορείς!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Υ.Γ.Πάντα πίστευα οτί η Θεσσαλονίκη είναι δεμένη πόλη(Ηρακλής-Αρής-Πάοκ) αλλά αρχίδια!!! :P
Eγω και ο νατσος δεν ειμαστε σαλονικιοι οποτε μπορουμε να σφαχτουμε ανετα... :2funny: :2funny:

Νατσο....0-1 στο 91 με πεναλτι βιτολο,μωρη κουφαλα...

ekfrastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η προεδρινα(λιλι)την κυριακη θα σαμπανιΑΡΗ και αυτη σαν την τζουλια???????? :2funny:

Επισκέπτης
Πραγματικά μ'έχεις αποστομώσει....
Σε τέτοιες μαλακίες δε μπορώ ν'απαντήσω.

Και εις ανώτερα...
Γαύρος είσαι...μπορείς!
Γιατί μαλακίες,θα χαρείς περισσότερο αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάοκ ή αν τον κερδίσει ο Αρής;! :think:

Επιπλέον να ρωτήσω:είναι πιο κατάντια για ομάδα να πέσει στην β' κατηγορία ή να χάσει από μία ανωτερή της 7-0;;; :grin: :think:

Επισκέπτης
Eγω και ο νατσος δεν ειμαστε σαλονικιοι οποτε μπορουμε να σφαχτουμε ανετα... :2funny: :2funny:

Νατσο....0-1 στο 91 με πεναλτι βιτολο,μωρη κουφαλα...
soi 1-0 στο '92 με κεφαλιά του Λαμπριάκου αφού πρώτα έχει κάνει επιθετικό στη Βιτολίνα και δεν το'χει σφυρίξει ο κόραξ!

Σε ρούμπωσα... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γιατί μαλακίες,θα χαρείς περισσότερο αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάοκ ή αν τον κερδίσει ο Αρής;! :think:

Τώρα πραγματικά θες να σου απαντήσω???

Επιπλέον να ρωτήσω:είναι πιο κατάντια για ομάδα να πέσει στην β' κατηγορία ή να χάσει από μία ανωτερή της 7-0;;; :grin: :think:

Σαφώς η 7άρα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Οπως εκεινες του Κυριου Ασλανιδη για το ΔΩΣΜΕΝΟ πρωταθλημα του '76????

'Η μηπως σαν εκεινες του παλαιμαχου πριν 3 χρονια στη TV100, "στοχος του Μπαογκ ειναι να περασει τον ΑΡΗ"???????

Χα χα! Γελάει όλο το forum μαζί σου αν δεν το έχεις καταλάβει. Ρε ασπόνδυλα η προπαγάνδα σας καλό είναι να διακρίνεται & από λίγο μέτρο για να κάνει & τη δουλειά της! ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ '76;;; Σοβαρευτείτε λίγο ρε, αν & σας καταλαβαίνω, ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΤΙΤΛΟΣ ΑΠ' ΤΟ 1946.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Αν όλα παν καλά για τον Πάοκ και δεν χάσει βαθμούς,στο ντέρμπυ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ πρέπε να νικήσει ο ΟΣΦΠ!!! :rockon:

Πρώτη φορά στα χρονικά ο λαός του Πάοκ θα υποστηρίζει ΟΣΦΠ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

Επισκέπτης
Ο Αρής από πού βγαίνει οτί θα ήταν καλύτερος από τον ΟΣΦπ ευρώπη όταν δεν είναι ικανός ούτε να πάει;;; :think:

Η 7ρα λες,ο υποβιβασμός ξέρεις πόσα γκολ σημαίνει οτί έχεις μαζέψει από ελληνικές ομάδες που είναι όλες σαφώς κατώτερες από την Γιουβέντους;! :grin: :think:

Y.Γ.Κοίτα όπως δεν μπορεί να την λέει ο κάθε λογικός οπαδός ΟΣΦΠ στον ΠΑΟ για πορείες στο cl έτσι πιστεύω δεν μπορεί να την λέει οπαδός οποιασδήποτε ομάδας που ούτε καν παρουσιάζεται στο cl.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Βρε ας φάει και ένα,μόνο να νικήσει ο Πάοκ!!! :rolleyes:

Πολλοί θα εκνευριστώ αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάο!!! >:(

Να τον καθαρίσει ο ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και να βγει από πίσω ο ΠΑΟΚ κορυφή!!! :rockon:

Υ.Γ.Είμαι γαύρος αλλά θυσιάζω και το CL μου αν είναι να κατακτήσει πρωτάθλη ο Παοκ και όχι ο Πάο!!! :grin:

Γαβράκια τώρα θα αποδείξετε τη μαγκιά σας με το βάζελο που τόσα χρόνια μας τσαμπουνάτε, φέτος με τα παλτά που έχετε μαζέψει στο λιμάνι & με ψυχολογία πεσμένη... Εδώ θα φανεί αν έχετε αρχίδια.

Επισκέπτης
Ο Αρής από πού βγαίνει οτί θα ήταν καλύτερος από τον ΟΣΦπ ευρώπη όταν δεν είναι ικανός ούτε να πάει;;; :think:

Η 7ρα λες,ο υποβιβασμός ξέρεις πόσα γκολ σημαίνει οτί έχεις μαζέψει από ελληνικές ομάδες που είναι όλες σαφώς κατώτερες από την Γιουβέντους;! :grin: :think:

Y.Γ.Κοίτα όπως δεν μπορεί να την λέει ο κάθε λογικός οπαδός ΟΣΦΠ στον ΠΑΟ για πορείς στο cl έτσι πιστεύω δεν μπορεί να την λέει οπαδός οποιασδήποτε ομάδας που ούτε καν παρουσιάζεται στο cl.

Καλά τραγούδα....
Αν είχα αγορασμένη όλη τη σεζόν πριν αρχίσει το πρωτάθλημα σαφώς δε θα έπεφτα,σαφώς και θα το'παιρνα και σαφώς θα'παιζα στο CL κι ας γελούσε η υφήλιος μαζί  μου!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Φιλε Papazol, αστο, δεν το κατεχεις, ολοι αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο γινομαστε ταγαρια οταν αφορα τις ομαδες μας, ολοι πιστευουμε οτι η ομαδα μας ειναι η μεγαλυτερη, ολοι με την ελπιδα να πανε ολα καλα ζουμε, αλλα το θεμα ειναι ποιος τρωει το περισσοτερο κουτοχορτο και δυστυχως εμεις οι ΑΡΡΕΙΑΝΟΙ, εχουμε φαει πολυ απο τα τοπικα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ της πολης, θελουμε ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για να δουμε τα πραγματα οπως ειναι, αλλα ευτυχως η δουλεια ξεκινησε, πλεον εχουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εναν σταθμο και καποιους δημοσιογραφους που να μεν μπορει να λενε καποια πραγματα λιγο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, αλλα τουλαχιστον τα λενε για το ΚΑΛΟ του ΑΡΗ και οχι για να ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ και να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ τον κοσμο μας...... Εσυ κατω στην Αθηνα δε μπορεις να φανταστεις πως θα ηταν απο τοτε που θυμασαι τον εαυτο σου να ακους να διαβαζεις ΜΟΝΟ για τον βαζελο, εχεις τα δικα σου ΜΜΕ, εγω μεγαλωσα με την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΑ, στην πολη, 30 χρονια, ξερεις αυτου που ΕΦΗΥΡΕ την ιστοριουλα του κουδα-"κακου ολυμπιακου" και ΓΑΛΟΥΧΗΣΕ γενιες και γενιες ασπρομαυρα προβατα.......

Δεν υπαρχει "καλο της πολης", ο καθενας για την παρτη του ειναι, εσυ π.χ. γιατι δεν χαιρεσαι με την πορεια του βαζελου στην Ευρωπη, για το.... "καλο της Αθηνας"????? Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα.....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Λογικη και δεκτη η επιθυμια σου, ετσι σκεφτεται ο οπαδος....... αλλο αν εδω πανω, εχουν αναγαγει σε μεγιστο ερωτημα και απορια, γιατι ο ΑΡΗΣ και οι οπαδοι του "ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΤΟΝ μπαογκ"...... για τετοια Ουγκαντα σΕ μιλαω, φιλλλλλλλλαρακι μου........  :jerking: :jerking: :jerking:

Μάξιμε τα 'χουμε ξαναπεί. ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (ΤΗ ΛΕΡΩΜΕΝΗ) & ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠ' ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. Αυτές οι δύο λογικές απέχουν πολύ μεταξύ τους!

Επισκέπτης
Γαβράκια τώρα θα αποδείξετε τη μαγκιά σας με το βάζελο που τόσα χρόνια μας τσαμπουνάτε, φέτος με τα παλτά που έχετε μαζέψει στο λιμάνι & με ψυχολογία πεσμένη... Εδώ θα φανεί αν έχετε αρχίδια.

Ελπίζω να τα καταφέρουμε τα γαυράκια αλλά Παόκια κοιτάξτε και εσείς να πάρετε ΑΕΚ και ΑΡΗ έτσι!!! ;)

Καλά τραγούδα....
Αν είχα αγορασμένη όλη τη σεζόν πριν αρχίσει το πρωτάθλημα σαφώς δε θα έπεφτα,σαφώς και θα το'παιρνα και σαφώς θα'παιζα στο CL κι ας γελούσε η υφήλιος μαζί  μου!

Ο ΟΣΦΠ σου φταίει πού έπεσες,όχι οτί ήσουν σκορποχώρι;!  :grin: :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Ημούν αγέννητο το 80΄!!! :cheesy:

Κοίτα νομίζω οτί όλοι είναι αντί κάτι και όλοι αντιγαύροι λόγω μιας υποτιθέμενης διαιτησίας υπερ γαύρου,παράγκας κτλ!!! :rolleyes:

Υ.Γ.Προσωπικά όσους φαντικούς βάζελους γνωρίζω είναι πολύ σπαζαρχίδες-κλαψομούνηδες!!! :dancing:

Σπασαρχίδες είστε κι εσείς, αλλά αυτή κλαψομουνιά των φλωροβάζελων δεν παλεύεται. Θέλουν & πρωτάθλημα τα παιδιά της μαμάς...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Χα χα! Γελάει όλο το forum μαζί σου αν δεν το έχεις καταλάβει. Ρε ασπόνδυλα η προπαγάνδα σας καλό είναι να διακρίνεται & από λίγο μέτρο για να κάνει & τη δουλειά της! ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ [glow=red,2,300]ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ [/glow]ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ '76;;; Σοβαρευτείτε λίγο ρε, αν & σας καταλαβαίνω, ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΤΙΤΛΟΣ ΑΠ' ΤΟ 1946.

Η Αθηνα το ξερει αυτο και το παραδεχεται???????  :2funny: :2funny:

Εγω δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ, τα λογια του κυριου ασλανιδη αναφερω, του εν ενεργεια ποδοσφαιριστη σας εκεινη την εποχη.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom