maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μαξιμε ελα μπανανα!!!!!!!!!!!!!
Που να ερθω????? Εσυ ελα...... [size=20pt]ΣΑΜΠΑΝΙΑ[/size]
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μαξιμε ελα μπανανα!!!!!!!!!!!!!
Οι σημερινές δηλώσεις του Μπαλή θα μείνουν στην ιστορία ως ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ του Ρούλη απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ.!
Μόνο ένα κίτρινο μυαλό θα έλεγε κάτι τέτοιο
Στήθηκε ο Πανθρακικός!!!!!
Ω ρε τί ακούμε
Η ομάδα με τις 20 ήττες και τις 2 νίκες(μία φυσικά με το σκουλήκι) στήθηκε!!!!
Δηλαδή αν δεν στηνόταν και έπαιζε στα ίσια,θα κέρδιζε!!!
Αν όλα παν καλά για τον Πάοκ και δεν χάσει βαθμούς,στο ντέρμπυ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ πρέπε να νικήσει ο ΟΣΦΠ!!!
Πρώτη φορά στα χρονικά ο λαός του Πάοκ θα υποστηρίζει ΟΣΦΠ!!!![]()
![]()
![]()
ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗς ΧΡΟΝΙΑΣ
είπαμε,[glow=red,2,300]αν μας έπαιζε στα ίσια[/glow],θα κέρδιζε...
Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη!!!Ε, οχι και ΠΡΩΤΗ..... μπερδευεσαι... για θυμησου!!!!! ;)
κουίζ για ψαγμένους
Βγάζει παρέλαση ο...Μίνι Κούπερ?
Βρε ας φάει και ένα,μόνο να νικήσει ο Πάοκ!!!ΟΧΙ, θα φαει 4 την κυριακη απο τον μπαοκ, ειναι μαλωμενος με τους μισους παικτες, αυτοι θελουν να τον φανε γιατι τους εχει τρελανει στην προπονηση, ο κοκε εχει χασει 15 κιλα, χωρια που ειναι και απληρωτος και η παε ειναι στο χειλος της οικονομικης καταστροφης, γι αυτο εδιωξε αμπρεου-γκρασιαν και δεν εκανε μεταγραφες το χειμωνα, κατι αραπακια απο τα καραβια πηρε........
Σε καλυψα?
Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη!!!
Μία ζωή είναι όλοι αντί-γαύροι!!!
Φέτος πολύ μου αρέσει ο Πάοκ με την ομάδα που έχει φτιάξει και την σφιχτή άμυνα,θεωρώ οτί οι ομάδες χτίζονται από πίσω προς τα έμπρος!!!
Υ.Γ.Πραγματικά προτιμώ να βγει ο ΟΣΦΠ τρίτος αν είναι να κατακτήσει ο Πάοκ πρωτάθλημα(μαθηματικά έτσι βγαίνει)!!!
Βρε ας φάει και ένα,μόνο να νικήσει ο Πάοκ!!!
Πολλοί θα εκνευριστώ αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάο!!! >
Να τον καθαρίσει ο ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και να βγει από πίσω ο ΠΑΟΚ κορυφή!!!
Υ.Γ.[glow=red,2,300]Είμαι γαύρο αλλά θυσιάζω και το CL μου αν είναι να κατακτήσει πρωτάθλη ο Παοκ και όχι ο Πάο!!![/glow]
Ημούν αγέννητο το 80΄!!!Το '80 μαλλον θα ησουν μικρος.... ;)
Ολοι ειναι αντι-κατι
Δεν αρκουν αυτα στο ελληνικο πρωταθλημα, χρειαζονται.... κι ΑΛΛΑ......
Υ.Γ. Λογικο να ΘΕΛΕΙΣ να το παρουν αυτοι απο τον μισητο σου αντιπαλο στην Αθηνα, αλλωστε και οι λαγοι σου, αυτο ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ φετος, μεσα και εξω απο το γηπεδο, να σε πεταξουν απο τη 2η θεση και να παρουν οοοοοοολο το ΜΠΑΚΙΡΙ του τσουλου..... ;)
Υ.Γ.Είμαι γαύρος αλλά θυσιάζω και το CL μου αν είναι να κατακτήσει πρωτάθλη ο Παοκ και όχι ο Πάο!!!![]()
Καλά οι Αριανοί όταν τους πιάνει το οπαδικός τους γίνονται βόδιααα!!!Λογικη και δεκτη η επιθυμια σου, ετσι σκεφτεται ο οπαδος....... αλλο αν εδω πανω, εχουν αναγαγει σε μεγιστο ερωτημα και απορια, γιατι ο ΑΡΗΣ και οι οπαδοι του "ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΤΟΝ μπαογκ"...... για τετοια Ουγκαντα σΕ μιλαω, φιλλλλλλλλαρακι μου........![]()
![]()
![]()
Για να βγει ο Πάοκ πρώτος ο Οσφπ πρέπει να βγει τρίτος και είμαι υπέρ!!!Εϊ ψιτ....τι ακριβώς είπες ότι θυσιάζεις???![]()
![]()
![]()
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Καλά οι Αριανοί όταν τους πιάνει το οπαδικός τους γίνονται βόδιααα!!!![]()
Λίγο θα μετρήσει ένα πρωτάθλημα Θεσσαλονίκη;! :o
Δεν νομίζω!!!
Υ.Γ.Πάντα πίστευα οτί η Θεσσαλονίκη είναι δεμένη πόλη(Ηρακλής-Αρής-Πάοκ) αλλά αρχίδια!!!![]()
Καλά ξέρεις και εσύ από cl ρε μεγάλε;! :o![]()