Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οι σημερινές δηλώσεις του Μπαλή θα μείνουν στην ιστορία ως ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ του Ρούλη απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ.!

Οπως εκεινες του Κυριου Ασλανιδη για το ΔΩΣΜΕΝΟ πρωταθλημα του '76????

'Η μηπως σαν εκεινες του παλαιμαχου πριν 3 χρονια στη TV100, "στοχος του Μπαογκ ειναι να περασει τον ΑΡΗ"???????

Επισκέπτης
Αν όλα παν καλά για τον Πάοκ και δεν χάσει βαθμούς,στο ντέρμπυ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ πρέπε να νικήσει ο ΟΣΦΠ!!! :rockon:

Πρώτη φορά στα χρονικά ο λαός του Πάοκ θα υποστηρίζει ΟΣΦΠ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μόνο ένα κίτρινο μυαλό θα έλεγε κάτι τέτοιο

Στήθηκε ο Πανθρακικός!!!!!

Ω ρε τί ακούμε

Η ομάδα με τις 20 ήττες και τις 2 νίκες(μία φυσικά με το σκουλήκι) στήθηκε!!!!

Δηλαδή αν δεν στηνόταν και έπαιζε στα ίσια,θα κέρδιζε!!!

Εξαιρετικά απίθανο να κόψει βαθμούς ο Πανθρακικός από τον ΠΑΟΚ. Πέρα από τη διαφορά δυναμικότητας είναι στη μέση και η αδερφική φιλία του Ζαγοράκη με τον Δερμιτζάκη. Οπότε… στάνταρ άσος το ματσάκι. Ο μπελαλής

Κι αυτος ο "μπελαλης", αρρωστος σουπερας πρεπει να ειναι, ανεπιβεβαιοτες πληροφοριες αναφερουν "αδερφικη φιλια" του με τον Σαουριδη.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν όλα παν καλά για τον Πάοκ και δεν χάσει βαθμούς,στο ντέρμπυ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ πρέπε να νικήσει ο ΟΣΦΠ!!! :rockon:

Πρώτη φορά στα χρονικά ο λαός του Πάοκ θα υποστηρίζει ΟΣΦΠ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ε, οχι και ΠΡΩΤΗ..... μπερδευεσαι... για θυμησου!!!!!  ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗς ΧΡΟΝΙΑΣ

είπαμε,αν μας έπαιζε στα ίσια,θα κέρδιζε...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κουίζ για ψαγμένους

Βγάζει παρέλαση ο...Μίνι Κούπερ?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗς ΧΡΟΝΙΑΣ

είπαμε,[glow=red,2,300]αν μας έπαιζε στα ίσια[/glow],θα κέρδιζε...

Αυτο ειναι το quiz, επαιξε ΣΤΑ ΙΣΙΑ???? Αυτος και καποιοι αλλοι δορυφοροι???

Επισκέπτης
Ε, οχι και ΠΡΩΤΗ..... μπερδευεσαι... για θυμησου!!!!!  ;)
Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη!!! :rolleyes:

Μία ζωή είναι όλοι αντί-γαύροι!!! :grin:

Φέτος πολύ μου αρέσει ο Πάοκ με την ομάδα που έχει φτιάξει και την σφιχτή άμυνα,θεωρώ οτί οι ομάδες χτίζονται από πίσω προς τα έμπρος!!! :rockon:

Υ.Γ.Πραγματικά προτιμώ να βγει ο ΟΣΦΠ τρίτος αν είναι να κατακτήσει ο Πάοκ πρωτάθλημα(μαθηματικά έτσι βγαίνει)!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κουίζ για ψαγμένους

Βγάζει παρέλαση ο...Μίνι Κούπερ?

ΟΧΙ, θα φαει 4 την κυριακη απο τον μπαοκ, ειναι μαλωμενος με τους μισους παικτες, αυτοι θελουν να τον φανε γιατι τους εχει τρελανει στην προπονηση, ο κοκε εχει χασει 15 κιλα, χωρια που ειναι και απληρωτος και η παε ειναι στο χειλος της οικονομικης καταστροφης, γι αυτο εδιωξε αμπρεου-γκρασιαν και δεν εκανε μεταγραφες το χειμωνα, κατι αραπακια απο τα καραβια πηρε........

Σε καλυψα?

Επισκέπτης
ΟΧΙ, θα φαει 4 την κυριακη απο τον μπαοκ, ειναι μαλωμενος με τους μισους παικτες, αυτοι θελουν να τον φανε γιατι τους εχει τρελανει στην προπονηση, ο κοκε εχει χασει 15 κιλα, χωρια που ειναι και απληρωτος και η παε ειναι στο χειλος της οικονομικης καταστροφης, γι αυτο εδιωξε αμπρεου-γκρασιαν και δεν εκανε μεταγραφες το χειμωνα, κατι αραπακια απο τα καραβια πηρε........

Σε καλυψα?
Βρε ας φάει και ένα,μόνο να νικήσει ο Πάοκ!!! :rolleyes:

Πολλοί θα εκνευριστώ αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάο!!! >:(

Να τον καθαρίσει ο ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και να βγει από πίσω ο ΠΑΟΚ κορυφή!!! :rockon:

Υ.Γ.Είμαι γαύρος αλλά θυσιάζω και το CL μου αν είναι να κατακτήσει πρωτάθλη ο Παοκ και όχι ο Πάο!!! :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη!!! :rolleyes:

Μία ζωή είναι όλοι αντί-γαύροι!!! :grin:

Φέτος πολύ μου αρέσει ο Πάοκ με την ομάδα που έχει φτιάξει και την σφιχτή άμυνα,θεωρώ οτί οι ομάδες χτίζονται από πίσω προς τα έμπρος!!! :rockon:

Υ.Γ.Πραγματικά προτιμώ να βγει ο ΟΣΦΠ τρίτος αν είναι να κατακτήσει ο Πάοκ πρωτάθλημα(μαθηματικά έτσι βγαίνει)!!!

Το '80 μαλλον θα ησουν μικρος....  ;)

Ολοι ειναι αντι-κατι

Δεν αρκουν αυτα στο ελληνικο πρωταθλημα, χρειαζονται.... κι ΑΛΛΑ......

Υ.Γ. Λογικο να ΘΕΛΕΙΣ να το παρουν αυτοι απο τον μισητο σου αντιπαλο στην Αθηνα, αλλωστε και οι λαγοι σου, αυτο ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ φετος, μεσα και εξω απο το γηπεδο, να σε πεταξουν απο τη 2η θεση και να παρουν οοοοοοολο το ΜΠΑΚΙΡΙ του τσουλου.....  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Βρε ας φάει και ένα,μόνο να νικήσει ο Πάοκ!!! :rolleyes:

Πολλοί θα εκνευριστώ αν κατακτήσει πρωτάθλημα ο Πάο!!! >:(

Να τον καθαρίσει ο ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και να βγει από πίσω ο ΠΑΟΚ κορυφή!!! :rockon:

Υ.Γ.[glow=red,2,300]Είμαι γαύρο αλλά θυσιάζω και το CL μου αν είναι να κατακτήσει πρωτάθλη ο Παοκ και όχι ο Πάο!!! :grin:[/glow]

Λογικη και δεκτη η επιθυμια σου, ετσι σκεφτεται ο οπαδος....... αλλο αν εδω πανω, εχουν αναγαγει σε μεγιστο ερωτημα και απορια, γιατι ο ΑΡΗΣ και οι οπαδοι του "ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΤΟΝ μπαογκ"...... για τετοια Ουγκαντα σΕ μιλαω, φιλλλλλλλλαρακι μου........  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Το '80 μαλλον θα ησουν μικρος....  ;)

Ολοι ειναι αντι-κατι

Δεν αρκουν αυτα στο ελληνικο πρωταθλημα, χρειαζονται.... κι ΑΛΛΑ......

Υ.Γ. Λογικο να ΘΕΛΕΙΣ να το παρουν αυτοι απο τον μισητο σου αντιπαλο στην Αθηνα, αλλωστε και οι λαγοι σου, αυτο ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ φετος, μεσα και εξω απο το γηπεδο, να σε πεταξουν απο τη 2η θεση και να παρουν οοοοοοολο το ΜΠΑΚΙΡΙ του τσουλου.....  ;)
Ημούν αγέννητο το 80΄!!! :cheesy:

Κοίτα νομίζω οτί όλοι είναι αντί κάτι και όλοι αντιγαύροι λόγω μιας υποτιθέμενης διαιτησίας υπερ γαύρου,παράγκας κτλ!!! :rolleyes:

Υ.Γ.Προσωπικά όσους φαντικούς βάζελους γνωρίζω είναι πολύ σπαζαρχίδες-κλαψομούνηδες!!! :dancing:

Επισκέπτης
Λογικη και δεκτη η επιθυμια σου, ετσι σκεφτεται ο οπαδος....... αλλο αν εδω πανω, εχουν αναγαγει σε μεγιστο ερωτημα και απορια, γιατι ο ΑΡΗΣ και οι οπαδοι του "ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΤΟΝ μπαογκ"...... για τετοια Ουγκαντα σΕ μιλαω, φιλλλλλλλλαρακι μου........  :jerking: :jerking: :jerking:
Καλά οι Αριανοί όταν τους πιάνει το οπαδικός τους γίνονται βόδιααα!!!  :idiot: :uglystupid:

Λίγο θα μετρήσει ένα πρωτάθλημα Θεσσαλονίκη;! :o :think:

Δεν νομίζω!!! :headbang:

Υ.Γ.Πάντα πίστευα οτί η Θεσσαλονίκη είναι δεμένη πόλη(Ηρακλής-Αρής-Πάοκ) αλλά αρχίδια!!! :P

Επισκέπτης
Καλά οι Αριανοί όταν τους πιάνει το οπαδικός τους γίνονται βόδιααα!!!  :idiot: :uglystupid:

Λίγο θα μετρήσει ένα πρωτάθλημα Θεσσαλονίκη;! :o :think:

Δεν νομίζω!!! :headbang:

Υ.Γ.Πάντα πίστευα οτί η Θεσσαλονίκη είναι δεμένη πόλη(Ηρακλής-Αρής-Πάοκ) αλλά αρχίδια!!! :P

Βγάλε συμπέρασμα τώρα ποιος είναι βόδι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom