γυριστρουλαΓια τσιγγάνους μιλούσα. Σε κάλυψα?
ουστ
γυριστρουλαΓια τσιγγάνους μιλούσα. Σε κάλυψα?
Ποτέ των ποτών. Ουστ εις τον κύβογυριστρουλα
ουστ
Τόσο καλό παιδί γιατί να είσαι Αρής;!Ποτέ των ποτών. Ουστ εις τον κύβο
Όπως επίσης και ουδείς άσφαλτος. Θέλεις να τα φτιάξουμε?Τόσο καλό παιδί γιατί να είσαι Αρής;!![]()
Eεεε θα μου πεις κανείς δεν είναι τέλειος!!!![]()
![]()
![]()
Το πέναλτυ της Καβάλας διδάσκεται σε σεμινάρια διαιτησίας ως ο ορισμός του πέναλτυ
12 ομάδες με 10,9 και 8 παίκτες φέτος
Πάω στοίχημα το σπίτι μου ότι από το πρώτο λεπτό θα πέφτουνε μέσα στην περιοχή για πέναλτυ τα σκουλίκια....ιδίως εκείνα τα γατάκια νέτο,κάλβο,χαβίτο που έτσι κι αλλιώς πέφτουνε συνέχεια γιατί δεν μπορούνε να σταθούνε στα πόδια τους....
Παικτικά άνετη νίκη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ....
ΥΓ Φαντάζεστε κατάντια...να λήξει 0-0 και να αρχίζουνε να πανηγυρίζουνε τα ερπετά?....η ξεφτύλα του αιώνα θα είναι,αλλά είμαι σίγουρος δεν θα μπορέσουνε να συγκρατηθούνε....
Ειδατε τα 3 γκολ στο φιλικο ματς των Οθωμανων?Καλα στηθηκε ο Δερμιτζακης,τελικα δικαιωνεται ο φαφλατας Κοντης,ολα τα τσουτσεκια με μας βγαζουν τα ματια τους...
Μόνο ένα κίτρινο μυαλό θα έλεγε κάτι τέτοιο
Στήθηκε ο Πανθρακικός!!!!! ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΣΠΟΔΥΛΑ ΔΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΞ.....ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..........1 ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ω ρε τί ακούμε
Η ομάδα με τις 20 ήττες και τις 2 νίκες(μία φυσικά με το σκουλήκι) στήθηκε!!!!
Δηλαδή αν δεν στηνόταν και έπαιζε στα ίσια,θα κέρδιζε!!!
Μόνο ένα κίτρινο μυαλό θα έλεγε κάτι τέτοιο
Στήθηκε ο Πανθρακικός!!!!!
Ω ρε τί ακούμε
Η ομάδα με τις 20 ήττες και τις 2 νίκες(μία φυσικά με το σκουλήκι) στήθηκε!!!!
Δηλαδή αν δεν στηνόταν και έπαιζε στα ίσια,θα κέρδιζε!!!
[size=22pt]Ναι όπως πέρσυ!!!! [/size]![]()
![]()
![]()