Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όχι ρε συ.Δεν είμαι παρτάκιας.
Για το δικό σας ευρύτερο σαλονικιότικο καλό ξηγιέμαι έτσι.
Σκέψου το λιγο,βγάλτε το κόμπλεξ,και θα δεις ότι θα με δικαιώσεις.

ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΜΠΟΡΕΙΣ.

Δε θέλω να βγάλω κανένα κόμπλεξ και δεν είμαι καν Σαλονικιός..

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Δεν είδατε χθες;;;
την αρχή την έκαναν χθες οι Γριές με τη νίκη τους επί του γαύρου.Γιατί το έκαναν;;;
για να σωθούν;;;;
Οοοοοοοοοοχιιιιι κ.κ. Σαλονικιώτες.
Ήδη σωμένοι ήταν.

Για να βγει ο ένας εκτός,οπότε ο Μπάοκ να έχει μόνο τον βάζελο αντίπαλο.

Οπότε κ.κ. Αρειανοί σαν καλοί Σαλονικείς,ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ,και το αποδεικνύετε αυτό,πρέπει να δώσετε το ματς στα συντοπίτικά σας καρντάσια.
ΤΕΛΟΣ.
Ελα ρε σκοτεινε,φτυσε την καραμελα που γλειφουν ολοι!!!ασχολειθητε με οτι ομαδα ειστε κ αφηστε μας στην υσηχια μας να παρουμε το πρωταθλημα ομορφα κ ωραια.κ φυσικα στα ισια 50-50,εαν μπορειτε να το αντεξετε βεβαια.Δειτε ποιος παιζει την σταθεροτερη κ καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα,ποιος γεμιζει το γηπεδο καθε κυριακη βρεχει-χιονιζει-κρυο.στεναχωρεθητε κ ασχοληθητε με την καθε ομαδασας,σας τσουζει οταν βγαινει καποιος καλυτερος με τα 1002 προβληματα,λιγοτερο μπατζετ κ δεν κολωνει πουθενα.ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ Κ ΣΩΠΑΣΤΕ!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα ρε σκοτεινε,φτυσε την καραμελα που γλειφουν ολοι!!!ασχολειθητε με οτι ομαδα ειστε κ αφηστε μας στην υσηχια μας να παρουμε το πρωταθλημα ομορφα κ ωραια.κ φυσικα στα ισια 50-50,εαν μπορειτε να το αντεξετε βεβαια.Δειτε ποιος παιζει την σταθεροτερη κ καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα,ποιος γεμιζει το γηπεδο καθε κυριακη βρεχει-χιονιζει-κρυο.στεναχωρεθητε κ ασχοληθητε με την καθε ομαδασας,σας τσουζει οταν βγαινει καποιος καλυτερος με τα 1002 προβληματα,λιγοτερο μπατζετ κ δεν κολωνει πουθενα.ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ Κ ΣΩΠΑΣΤΕ!!

Εγω φίλε μου,ΑΕΚΤΖΗΣ είμαι ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ.
Ειλικρεινά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Σκοτεινέ αυτά που λες δεν υπάρχουν. Καλά κάνουν τα παιδιά & θέλουν να κόψουν το πρωτάθλημα απ' τον Π.Α.Ο.Κ., είναι & το οπαδικό στη μέση, μετά δε θα υπάρχει ούτε ένα πιτσιρίκι με κασκόλ του Άρη (όχι ότι τώρα υπάρχει, αλλά λέμε τώρα...). Το πρόβλημα είναι όταν το πρωτεύον για έναν ασπόνδυλο οπαδό (για να μην πω ο αυτοσκοπός) είναι να ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠ' ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. & όχι να ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (τη λερωμένη). Γιατί τα σκουλήκια ζουν & αναπνέουν γι' αυτό το ματς... Όταν βγαίνει φυλλάδα τους με τίτλο "ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" καταλαβαίνεις το βαθμό του κομπλεξισμού...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Εγω φίλε μου,ΑΕΚΤΖΗΣ είμαι ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ.
Ειλικρεινά.

Και επειδή είσαι & αεκτζής θέλω να σε δω στο μεταξύ μας παιχνίδι... Γιατί έχει η ομάδα σου μια εμμονή να ξεσκίζεται με το "αδελφό" σωματείο του Π.Α.Ο.Κ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και επειδή είσαι & αεκτζής θέλω να σε δω στο μεταξύ μας παιχνίδι... Γιατί έχει η ομάδα σου μια εμμονή να ξεσκίζεται με το "αδελφό" σωματείο του Π.Α.Ο.Κ.

Αυτή τη φορά,θεωρώ ότι δεν θα ξεσκιστούμε.Δεν παίρνω όρκο αλλά έτσι θεωρώ.

Επισκέπτης
Ειλικρεινά.

Πάρα πολύ ωραία...
Όταν παίξεις με τα μπαόκια στήσου,αλλά το τι θα κάνουμε εμείς είναι δικό μας θέμα.
Τώρα για να τα λέμε και όλα,εν μέρει σε δικαιολογώ...
Αν και η δικιά μου ομάδα δεν είχε αιώνιο αντίπαλο (πράγμα που συμβαίναι με τη δικιά σου) ίσως να το σκεφτόμουν κι εγώ έτσι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάρα πολύ ωραία...
Όταν παίξεις με τα μπαόκια στήσου,αλλά το τι θα κάνουμε εμείς είναι δικό μας θέμα.
Αν και η δικιά μου ομάδα δεν είχε αιώνιο αντίπαλο (πράγμα που συμβαίναι με τη δικιά σου) ίσως να το σκεφτόμουν κι εγώ έτσι.

Μπορεί,μπορεί.
Εν πάση περιπτώση η Κυριακή αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.
Καλό απόγευμα.

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
99
Πόντοι
1
Πάρα πολύ ωραία...
Απο πότε ο ΠΑΟΚ έχει αιώνιο αντίπαλο την ομάδα ασανσέρ....Το καλό είναι για σας ασπόνδυλα ότι εξασφαλίσατε την παραμονή σας και θα κατεβείτε χωρίς άγχος αλλά με τα πόδια ανοιχτά.Κάπου στο 0-4 ίσως σταματήσουμε....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απο πότε ο ΠΑΟΚ έχει αιώνιο αντίπαλο την ομάδα ασανσέρ....Το καλό είναι για σας ασπόνδυλα ότι εξασφαλίσατε την παραμονή σας και θα κατεβείτε χωρίς άγχος αλλά με τα πόδια ανοιχτά.Κάπου στο 0-4 ίσως σταματήσουμε....
Ναι τζουτζούκο. Άλλαξε χέρι και συ τώρα για να μην βγάλεις φουσκάλες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε μαλάκα αυτός είναι που τον ήθελε η Chelsea!!!  :booty: :dancing:

Πω πω τώρα κατάλαβα!!! :grin:

Κοπρόσκυλο από τα λίγα είναι λοιπόν!!! :2funny: :2funny: :2funny:
μα τι λεμε τοση ωρα?
τον ειχε η μεγαλη ομαδα του ΠΑΟΚ κ δεν του εκανε γιατι ηταν λιγος....
πηραμε τον χαλκια κ τωρα κρεσιτς αναθεμα την ωρα κ την στιγμη
τεσπα,παιρνω τον μπουλο γιατι ειμαι στη δουλεια

Επισκέπτης

Καλά καλά...πλύνε και το κωλαράκι σου όμως γιατί σιχαίνομαι εύκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom