Επισκέπτης
Έχεις καταπληκτική αντίληψη των πραγμάτων πάντως...
Μ'επιβεβαίωσες κιόλας!!
Καλά βρε παπάρα,καταρχάς καλημέρα,δεν θα σε συγκινούσε να ανέβει η κούπα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από δεκαετίες στην Σαλόνικα,και ας το έπαιρνε ο ΜΠΑΟΚ;
Έχεις καταπληκτική αντίληψη των πραγμάτων πάντως...
Καλά βρε παπάρα,καταρχάς καλημέρα,δεν θα σε συγκινούσε να ανέβει η κούπα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από δεκαετίες στην Σαλόνικα,και ας το έπαιρνε ο ΜΠΑΟΚ;
Επίσης καλημέρα.Καλά βρε παπάρα,καταρχάς καλημέρα,δεν θα σε συγκινούσε να ανέβει η κούπα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από δεκαετίες στην Σαλόνικα,και ας το έπαιρνε ο ΜΠΑΟΚ;
Επίσης καλημέρα.
Προτιμώ όπως λέει και ο Γαμάι να τον βάλω στην μηχανή του κιμά και να τον μαγειρέψω με 6αρι μακαρονάκι.
Καλά, γύρνα από το άλλο πλευρό αλλά πρόσεχε να μην πέσεις από το σύννεφο.Βρε παπάρια,που σας έχει σαλέψει από το κρύο του Βαρδάρη.Αντί νΑ το έυχεστε,μπας κ ανέβει λίγο το ποδόσφαιρο στο Σαλόνικα,το απεύχεστε;;;
ρε δεν πάτε καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Τέσπα κάντε ότι νομίζετε.
Αλλά ο ΠΑΟΚ θα περάσει από το Χαριλάου...ΕΥΚΟΛΑ.
Βρε παπάρια,που σας έχει σαλέψει από το κρύο του Βαρδάρη.Αντί νΑ το έυχεστε,μπας κ ανέβει λίγο το ποδόσφαιρο στο Σαλόνικα,το απεύχεστε;;;
ρε δεν πάτε καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Τέσπα κάντε ότι νομίζετε.
Αλλά ο ΠΑΟΚ θα περάσει από το Χαριλάου...ΕΥΚΟΛΑ.
Κατεβα απο το συννεφο...Καλά βρε παπάρα,καταρχάς καλημέρα,δεν θα σε συγκινούσε να ανέβει η κούπα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από δεκαετίες στην Σαλόνικα,και ας το έπαιρνε ο ΜΠΑΟΚ;
Καλά, γύρνα από το άλλο πλευρό αλλά πρόσεχε να μην πέσεις από το σύννεφο.
Ζήτω τα κόμπλεξ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Καλά....άλλαξε μάρκα γιατί σε χαλάει!
καλααααααααααααααααααααααα κουφαλες μην περνετε αερα...Κατεβα απο το συννεφο...
καλααααααααααααααααααααααα κουφαλες μην περνετε αερα...
μονο αμα χασετε μην εξαφανιστητε την δευτερα...
μικρέ μου δεν αξαφανιζόμαστε ποτέ. Κακό σπυρίκαλααααααααααααααααααααααα κουφαλες μην περνετε αερα...
μονο αμα χασετε μην εξαφανιστητε την δευτερα...
γιου νεβερ νοου...εγω δεν λεω μεγαλες κουβεντες...Εμείς ειδικά δεν έχουμε εξαφανιστεί ποτέ (ειδικά εμείς οι 3 που παρέθεσες)
Άσε που δε θα χρειαστεί ;)
ωρε εχει να γινει απο δευτερα...μονο χ μην ερθειμικρέ μου δεν αξαφανιζόμαστε ποτέ. Κακό σπυρί
Καλημέρααααααααααααααα
Έλα μωρέ χαβαλές να γίνεται. Μην με παρεξηγείς, θέλω να σας ξεκωλιάσουμε αλλά δεν θα πεθάνουμε κι όλαςωρε εχει να γινει απο δευτερα...μονο χ μην ερθει
ωρε εχει να γινει απο δευτερα...μονο χ μην ερθει
δεν παρεξηγω ρε συ πλεον τιποτα αλλα θα μετα την κυριακη δεν μπορειτε να κατσετε...Έλα μωρέ χαβαλές να γίνεται. Μην με παρεξηγείς, θέλω να σας ξεκωλιάσουμε αλλά δεν θα πεθάνουμε κι όλας
γι'αυτο θα χασετεΔεν το βλέπω το χ (= ήττα και για τους 2)..
εγω δεν λεω μεγαλες κουβεντες...
γι'αυτο θα χασετε
![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω μια κάμερα αποκλειστικά πάνω στον Σταύρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα