Επισκέπτης
Και μια κάμερα στη φυσούνα με τετ α τετ Σταύρου-μοδίστρας!!!
Και μια & αναφέρετε συχνά τη Νεάπολη...
στην νεαπολη δεν εχουν συνδεσμο μην τρωτε τον παπα τους...Και μια & αναφέρετε συχνά τη Νεάπολη...
Πςςςςςςςςςςςςςς τεράστια μαγκιά!!!!
Πως τα καταφέρατε ρε θηρία και τα κάνατε καλά τα στόρια????
Μιλάμε ότι έχω κατουρηθεί ήδη...
Σιγά τα αβγά. Αν χάσουμε, εδώ θα είμαστε πάλι και θα ρουφήξουμε τη μύξα μας, θα δεχτούμε την καζούρα, θα πούμε κανένα μπινελίκι και από δω πάνε κι'άλλοι.Ρε σκουλήκια μη λέτε μεγάλες κουβέντες γιατί θα εκτεθείτε... Ειδικά σε ένα παιχνίδι σαν αυτό που έρχεται ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ. Και αυτό ισχύει για όλους, μέχρι κι εμένα που είμαι αρρωστημένα αντιαρειανός με είδατε να λέω μεγάλες κουβέντες; Πριν από τέτοια παιχνίδια δε χρειάζονται πολλά λόγια για το αγωνιστικό κομμάτι... Μόνο για το εξωαγωνιστικό![]()
ουουουουου βρωμερα σκουληκιαΣιγά τα αβγά. Αν χάσουμε, εδώ θα είμαστε πάλι και θα ρουφήξουμε τη μύξα μας, θα δεχτούμε την καζούρα, θα πούμε κανένα μπινελίκι και από δω πάνε κι'άλλοι.
Άντε να χαθείς μωρή τζαζλήουουουουου βρωμερα σκουληκια
ποιον ειπες τζαζλη μωρη ξεμαλλιασμενη?????????????Άντε να χαθείς μωρή τζαζλή
Ρε αντί να δώσετε το ματς στην ΜΠΑΟΚΑΡΑ ρε να ανέβει λίγο η Σαλόνικα μετά την επικείεμνη κατάκτηση του τίτλου από τον ΜΠΑΟΚ,καθόσαστε κ τρώγεστε ρε,και ζητάτε να του κόψετε βαθμούς.
Τι πράγματα είναι αυτά ρε;;;
Δώστε ρε το ματς,να ανέβει λίγο η Σαλόνικα.
Και μετά σας φταίει το αθηναϊκεντρικό κράτος.Γιατί να σας φταίει αυτό,μιας και από μόπνοι σας τρωγόσαστε;;;;
Αντί να πείτε μπράβο στον ΠΑΟΚ-ομάδα της πόλης μας,που πάει να χτυπήσει το κατεστημένο,οπότε ας τα βοηθησουμε τα παιδιά ,για την Σαλονίκη ρε γαμώτο,παρακαλάτε να του βγάλετε το ματι.
Τς,τς,τς,τς,τς....![]()
![]()
Σταμάτα να πουλάς τρελίτσα. Δεν αγοράζουμεΡε αντί να δώσετε το ματς στην ΜΠΑΟΚΑΡΑ ρε να ανέβει λίγο η Σαλόνικα μετά την επικείεμνη κατάκτηση του τίτλου από τον ΜΠΑΟΚ,καθόσαστε κ τρώγεστε ρε,και ζητάτε να του κόψετε βαθμούς.
Τι πράγματα είναι αυτά ρε;;;
Δώστε ρε το ματς,να ανέβει λίγο η Σαλόνικα.
Και μετά σας φταίει το αθηναϊκεντρικό κράτος.Γιατί να σας φταίει αυτό,μιας και από μόπνοι σας τρωγόσαστε;;;;
Αντί να πείτε μπράβο στον ΠΑΟΚ-ομάδα της πόλης μας,που πάει να χτυπήσει το κατεστημένο,οπότε ας τα βοηθησουμε τα παιδιά ,για την Σαλονίκη ρε γαμώτο,παρακαλάτε να του βγάλετε το ματι.
Τς,τς,τς,τς,τς....![]()
![]()
Ρε σκοτεινέ δεν ξηγιέσαι εντάξει πάντως...
Τα καλά τα κρατάς για πάρτη σου και για το λαό μέχρι φοσμπά!![]()
Κορίνθιος είναι. Άσ'το δεν την παλεύειςΌχι ρε συ.Δεν είμαι παρτάκιας.
Για το δικό σας ευρύτερο σαλονικιότικο καλό ξηγιέμαι έτσι.
Σκέψου το λιγο,βγάλτε το κόμπλεξ,και θα δεις ότι θα με δικαιώσεις.
ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΜΠΟΡΕΙΣ.
Μην με τρομάζεις γιατί θα ισιώσουν οι μπούκλες μουποιον ειπες τζαζλη μωρη ξεμαλλιασμενη?????????????
ιιιιιιιιιιιιιι θα σε σκισω