Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τί άλλο θα κάνουν ρε πούστη μου για να αντιμετωπίσουν το λαό του Π.Α.Ο.Κ., πόσο ακόμη θα εκτεθούν;;; Αλλά τί άλλο θα έκαναν ο Πανόπουλος, ο Κασναφέρης & η παρέα του; Ας μην ήμασταν σε κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα & αυτό που όφειλε να κάνει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. θα ήταν ΝΤΟΥ στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, αυτή η απάντηση τους αρμόζει. Μας έχουν πρήξει τ' αρχίδια τα τελευταία χρόνια μια τα εισιτήρια των 50 ευρώ στο πέταλο (!!!), μια τώρα τα καραγκιοζιλίκια που δε θα τυπώσουν εισιτήρια ούτε καν για τους ίδιους τους οπαδούς τους!!! Μα αν είναι δυνατόν. ΠΟΥΤΣΑ στην Ξάνθη ΠΑΟΚΑΡΑ το Σάββατο, μόνο αυτή πρέπει να είναι η απάντηση στην ΠΟΥΣΤΙΑ του ξανθιώτικου λόμπι. Και επιτέλους αυτή η κωλοομάδα να πέσει κάποια στιγμή στη Β', άντε γιατί πολύ μας τα έπρηξαν. Ο Π.Α.Ο.Κ. οφείλει να βοηθάει τις ομάδες της Βορείου Ελλάδος, αλλά στα ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Κ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!

Και μια παραθεση για να καταλαβετε, οσοι εχετε μυαλο και το βαζετε να δουλεψει, ποσο μπροστα ειμαστε (με μπροσταρηδες τους σουπεραδες, σε οσους αρεσει 'η οχι)..... οταν ο μουνοπανοπουλος εβαζε 40 Ευρω τα εισητηρια, εδω και 3-4 χρονια και οι δικοι μας ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ κια δεν πηγαιναν ΜΟΝΟ σ' αυτο το κολογηπεδο και ξελαρυγγιαζοτανε, εσεις χαχα-μπουχα, οταν στο μεταξυ μας παιχνιδι ΚΑΙ του πρωταθληματος ΚΑΙ του κυπελλου εφαρμοσε αυτη τη νεα τακτικη  :jerking: :jerking:, εσεις συνεχιζατε το χαχα-μπουχα, οταν οι σουπεραδες και το υπολοιπο Βικελιδης ουρλιαζε "Λευτερια σε ΟΛΟΥΣ τους οπαδους" οι δικοι σας γεμισαν με σπρευ την πολη "ισοβια στον οπαδο του ΑΡΗ"......... Νατα τωρα, καλως τα δεχτηκαμε ΟΛΟΙ......

Και μην γραψει κανεις καμια μαλακια, σουπερας ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, αλλα συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λενε, οχι ομως σε ΟΛΑ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Χώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Υ.Γ. Όλα καλά ρε?? Χάθηκες..

Καλα φιλαρακι μου, ολα καλα, ελειπα μια εβδομαδα διακοπες εξωτερικο, ησυχασε το μυαλο μου απο ολα, γυρισα και βλεπω ξανα τη μαλακια που κουβαλαμε και ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ και γελω δυνατα!!!! (Δε μου ελειψαν καθολου τα αθλήτικα και τα "τοτε κανατε εσεις, τοτε καναμε ετσι εμεις", μονο ο χαβαλες μου ελειψε....... αλλα διαβαζεις και κατι μπαρουφες ρε αδερφε........ :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα φιλαρακι μου, ολα καλα, ελειπα μια εβδομαδα διακοπες εξωτερικο, ησυχασε το μυαλο μου απο ολα, γυρισα και βλεπω ξανα τη μαλακια που κουβαλαμε και ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ και γελω δυνατα!!!! (Δε μου ελειψαν καθολου τα αθλήτικα και τα "τοτε κανατε εσεις, τοτε καναμε ετσι εμεις", μονο ο χαβαλες μου ελειψε....... αλλα διαβαζεις και κατι μπαρουφες ρε αδερφε........ :2funny: :2funny: :2funny:
Εξωτερικο?Γαμησες καλα τουλαχιστον?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αποδειχτηκε αλλη μια φορα ποιοι ειναι μαστορες της προπαγανδας,απλα αφηνουν τον χρονο να περασει και μετα αναφερουν τα γεγονοτα οπως θα ηθελαν να εχουν γινει...

Ελα μωρε, ποια προπαγανδα, ο λαος που μεγαλωσε και ανδρωθηκε με το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΑΥΡΟΥ, που "ηθελε να μας κλεψει απο τα χερια τον κουδα, αλλα τον κρατησαμε γιατι ηταν μπαοκτσακι", αυτος ο λαος ......προπαγανδα????? Μπααααα....... ο λαος που ειχε και εχει αρχηγο τον μπουζα (βαζελο εκ καλαματας) που ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ απο τη βλακεια τους..... προπαγανδα?????

Το καινουριο τους ειναι ωραιο..... αυτο που επειδη τους ποναει η ιστορια και το μπινελικι που τρωνε τοσα χρονια για την καταγωγη της ομαδας τους, "ανακαλυψαν" οτι το 1914 που ιδρυθηκε η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, υπηρχε εβραικη συνοικια στη Θεσσαλονικη και με τη μοναδικη ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ "λογικη" τους ανακαλυψαν τροπο να αντιπαρερχονται στο γεγονος οτι το μπαοκ ειναι μετεξελιξη του περα κλουμπ.....   :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εξωτερικο?Γαμησες καλα τουλαχιστον?

Μπα, το προγραμμα περιελαμβανε μονο αθλοπαιδιες ημερησιες, στις χιονισμενες βουνοκορφες των Αλπεων, δε βρεθηκε κατι αξιολογο προς βραδυνη εξερευνηση, εκτος απο μια φολα-κωλοπιασιαρικη στο Innsbruck, που ουτε το σκεφτηκαμε να πλησιασουμε, οταν ενημερωθηκαμε για τις χρεωσεις!!!!  :headbang:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπα, το προγραμμα περιελαμβανε μονο αθλοπαιδιες ημερησιες, στις χιονισμενες βουνοκορφες των Αλπεων, δε βρεθηκε κατι αξιολογο προς βραδυνη εξερευνηση, εκτος απο μια φολα-κωλοπιασιαρικη στο Innsbruck, που ουτε το σκεφτηκαμε να πλησιασουμε, οταν ενημερωθηκαμε για τις χρεωσεις!!!!  :headbang:
Επρεπε να χεις καβαντζα για τις χιονισμενες βουνοκορφες των Αλπεων,δεν εχω καλυτερο...

Επισκέπτης
Ρε συναγωνιστές μιας και πιάσαμε τα χιόνια...Μπάνσκο έχει πάει κανείς σας??

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Χαχαχα,για γελια ειστε ρε...πρωτον εσεις οπως εισασταν τοτε οχι τον Πανελληνιο,ουτε τοπικο σωματειο δεν κερδιζατε και παλευατε να σωθειτε,δεν μας κανατε καμια χαρη,δευτερον ξεχασες να πεις οτι μετα ο Πανελληνιος ειχε τους 2 μεγαλους που καθε αλλο παρα αδιαφοροι ηταν...οπως σας βολευει ρε πουστη μου τα παρουσιαζετε παλιοπροπαγανδιστες.
Για το αν κέρδισε ή όχι ο ΠΑΟΚ τον Πανελλήνιο μπορείς να δεις εδώ αν και μικρή σημασία έχει.
Επίσης μπορείς να δεις ότι τις 3 τελευταίες αγωνιστικές ο Πανελλήνιος έχει 3 ήττες και ο αρης 3 νίκες και αφού η τελική διαφορά ήταν 4β , όταν παίξατε με το Ρέθυμνο είχατε 1 β διαφορά με τον Πανελλήνιο και 2 από Πανιώνιο.
Είναι γελοίο να συζητάμε για τότε αλλά εσείς συνεχώς χρησιμοποιείται το επιχείρημα ότι ήσασταν αδιάφοροι και σώσατε τον ΠΑΟΚ.
Σου επαναλαμβάνω πως την ίδια γελοιότητα θα μπορούσαμε να πούμε και για το Χ του ΠΑΟΚ στο Ακλαζάρ πέρυσι αλλά κανείς δεν ασχολείται. 

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
γιατι δεν μου εξηγει κανεις σε ποιο αρμα ειμαι τελικα;
στου γαυρου η στου βαζελου;

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Για να παρεις τιτλο δεν χρειαζεσαι αρχιδια,χρειαζεσαι αλλα πραγματα που εμεις δεν εχουμε και δεν με χαλαει καθολου,εδω εσεις που εχετε τα μεγαλα μεσα και δεν το εχετε αγγιξει εδω και 25 χρονια(και ουτε προκειται)...

Πες μας πως ειναι εσεις που το αγγιξατε!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πω!!!!!!!!αυτο το συνθημα του γαυρου σε κοιμιζει ρε ελεος :headbang: :headbang: :headbang:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τον πουστη τον δικεφαλο αετο λενε..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
η ζμπουτσα του αραπακλα του εντινιο ακομα παρτυ κανει μεσα τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
[move][size=40pt]Που ειστε ρε ανυπαρκτοι γαυροι?? :2funny: :2funny: :2funny:Βουβαμαρα? :headbang: :2funny: :headbang: :2funny: :headbang: :2funny:[/size][/move]

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ούτε πως οι αγρότες της Θεσσαλονίκης αφήσανε τελευταίοι τα μετερίζια
τα κλαδευτήρια πάνω τα έχετε για μαχαιροπήρουνα στο τραπέζι.

Δεν αξιζει να απαντησω καν.

Βλακα.....ε βλακα!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
για κάνε παράθεση να δούμε πού διάβασες για ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΟΣΦΠ για να δούμε πόσο καλά διαβάζεις.
αλλά αν νομίζεις πως φέτος είσαι δεύτερος με 2 βαθμούς διαφορά επειδή ανέβηκες σαν ομάδα εσύ σε σχέση με πέρσι, γελιέσαι.
Τα χάλια του Ολυμπιακού του φετινού σε κάνανε μάγκα. Με τον περσινό Ολυμπιακό πάλι θα αγόραζες κιάλια.

Δεν ειναι άτυχοι οι άλλοι, εσείς είστε τυχεροί.
Αν δεν βλέπεις τις ζεϊμπεκιές της άμυνάς σου, να πάρεις γιαλιά.
Να εύχεσαι να τις βλέπει τουλάχιστον ο Σάντος, γιατί αλλιώς θα κλάψετε λείαν συντόμως.

Επί της ευκαιρίας...δεν είναι τυχαίο πως ο ΠΑΟΚ εκτός από την καλύτερη άμυνα έχει και τις περισσότερες αποβολές...
ούτε πως οι αγρότες της Θεσσαλονίκης αφήσανε τελευταίοι τα μετερίζια
τα κλαδευτήρια πάνω τα έχετε για μαχαιροπήρουνα στο τραπέζι.

Η άμυνα αυτή είναι που έχει παθητικό 10 γκολ σε 23 παιχνίδια φέτος. Και την παραδέχεται μέχρι & ο Που ρου που που να φανταστείς, έστω & αν ζορίζεται...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Αν είχα φιλαράκια,δε θα είχα υποβιβαστεί ποτέ..

Αχ... Τί το ήθελες κερατούκλικο & μου το θύμησες ότι έχεις υποβιβαστεί 2 φορές μάλιστα... Τί εποχές μου θύμισες, με συγκίνησες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom