Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Πολλες μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες διατηρουν την περηφανεια τους και οταν ειναι να πεσουν,πεφτουν.Μονο στην Ελλαδα υπαρχει μια γραμμη στο ποιοι υποβιβαζονται και ποιοι οχι,ποιοι παιρνουν τιτλο και ποιοι οχι.Για αυτο δεν προκειται να δουμε εμεις μια Βολφσμπουργκ απο το πουθενα να παιρνει πρωταθλημα(κι ας παραπαιει την επομενη χρονια)...

Α δεν το ήξερα ότι θεωρούσατε & ευεργετικό τον υποβιβασμό σας!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
πω!!!!!!!!αυτο το συνθημα του γαυρου σε κοιμιζει ρε ελεος :headbang: :headbang: :headbang:

Έχουν γίνει τώρα Ευρω-πέη οπαδοί & τα συνθήματά τους θυμίζουν τα κοιμήσικα που ακούγονται στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
διαβαζω εδω μεσα για προπαγανδα?
απο συμπολιτες?
πλακα κανουμε τωρα?
οι μεγαλοι της προπαγανδας σχολη?
που μεχρι περυσι εβγαινε ο προεδρος τους να δωσει συνεντευξη τυπου και οταν τον ακουγες νομιζες οτι ηταν ο προεδρος του παοκ,τοσες φορες μου ανεφερε το ονομα παοκ?
μιλανε για προπαγανδα αυτοι που εκαναν 2 ραδιοφωνικους σταθμους για να κανουν προπαγανδα ο ενας στον αλλο απο τοτε που καταλαβαν οτι η προπαγανδα τους δεν περναει στους αλλους οπαδους?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για το αν κέρδισε ή όχι ο ΠΑΟΚ τον Πανελλήνιο μπορείς να δεις εδώ αν και μικρή σημασία έχει.
Επίσης μπορείς να δεις ότι τις 3 τελευταίες αγωνιστικές ο Πανελλήνιος έχει 3 ήττες και ο αρης 3 νίκες και αφού η τελική διαφορά ήταν 4β , όταν παίξατε με το Ρέθυμνο είχατε 1 β διαφορά με τον Πανελλήνιο και 2 από Πανιώνιο.
Είναι γελοίο να συζητάμε για τότε αλλά εσείς συνεχώς χρησιμοποιείται το επιχείρημα ότι ήσασταν αδιάφοροι και σώσατε τον ΠΑΟΚ.
Σου επαναλαμβάνω πως την ίδια γελοιότητα θα μπορούσαμε να πούμε και για το Χ του ΠΑΟΚ στο Ακλαζάρ πέρυσι αλλά κανείς δεν ασχολείται. 
Ρε φιλε,τι δεν καταλαβαινεις?Σου εξηγω οτι η διαφορα ηταν μεν στον 1 βαθμο αλλα η ισοβαθμια ηταν υπερ μας και ο αλλος ειχε τα ντερμπυ στο τελος,δεν υπηρχε πιθανοτητα να χασω την τριτη θεση,γιατι ρε σεις δεν μπορειτε να παραδεχτειτε καποια πραγματα,ποσο κομπλεξ μπορει να κουβαλατε?Το πανο στο Αλεξανδρειο δεν το θυμασε?Γιατι μπηκε τοτε?Οσο για το δικο σας ματς με τον Πανελληνιο δεν λεω κατι διαφορετικο.Κερδισατε αλλα το κανατε για να σωθειτε και οχι για να μας βοηθησετε(!!!)αυτο λεμε.Αφου ζειτε και αναπνεετε με την αγωνια να μην παρουμε τιτλο...Οσο για περσι με την Λαρισα δεν εισασταν καθολου μα καθολου αδιαφοροι,κυνηγουσατε την διαφορα ποντων για τα πλει οφφ.να σου θυμισω οτι κανατε ονειρα(ως συνηθως!!)για Τσου Λου.Αυτα και ας μην το συνεχισουμε γιατι κουραζει,η προπαγανδα δεν περναει.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε,τι δεν καταλαβαινεις?Σου εξηγω οτι η διαφορα ηταν μεν στον 1 βαθμο αλλα η ισοβαθμια ηταν υπερ μας και ο αλλος ειχε τα ντερμπυ στο τελος,δεν υπηρχε πιθανοτητα να χασω την τριτη θεση,γιατι ρε σεις δεν μπορειτε να παραδεχτειτε καποια πραγματα,ποσο κομπλεξ μπορει να κουβαλατε?Το πανο στο Αλεξανδρειο δεν το θυμασε?Γιατι μπηκε τοτε?Οσο για το δικο σας ματς με τον Πανελληνιο δεν λεω κατι διαφορετικο.Κερδισατε αλλα το κανατε για να σωθειτε και οχι για να μας βοηθησετε(!!!)αυτο λεμε.Αφου ζειτε και αναπνεετε με την αγωνια να μην παρουμε τιτλο...Οσο για περσι με την Λαρισα δεν εισασταν καθολου μα καθολου αδιαφοροι,κυνηγουσατε την διαφορα ποντων για τα πλει οφφ.να σου θυμισω οτι κανατε ονειρα(ως συνηθως!!)για Τσου Λου.Αυτα και ας μην το συνεχισουμε γιατι κουραζει,η προπαγανδα δεν περναει.
αυτο λεω εγω προπαγανδα εδω προπαγανδα εκει...παντου προπαγανδα...ουτε στην σοββιετικη ενωση να ημασταν

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ελα ρε μαλάκες, η δουλεία τους είναι. Μην μασάτε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ελα ρε μαλάκες, η δουλεία τους είναι. Μην μασάτε
Εδω ρε παρεξηγηθηκαν που καποιος εγραψε κατα λαθος οτι η Στικουδη ειναι γαβρινα και μας ανεβασαν και αποδεικτικο υλικο μην τυχον και δεν πειστουμε,για τοση αρρωστια μιλαμε!!

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
γιου αρ απσολουτλι ραιτ
γι'αυτο ολοι να ακουμε το σταθμο της εκκλησιας
αλλα για να ημαστε ενταξει δεν ειναι μονο οι δικοι μου ετσι
ολοι ειναι σε αυτη την φαση

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Απο το να ακους τον Κοκκινο χιλιες φορες καλυτερα να σου πω... :2funny: :2funny:
μην ξερασω οσο γαματος ειναι ο ραπ για χαβαλε και μονο ομως χωρις να πεφτεις στο τρυπακι του για να μην τα παιρνεις τοσο βλακας ειναι ο κοκκινος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αλλα για να ημαστε ενταξει δεν ειναι μονο οι δικοι μου ετσι
ολοι ειναι σε αυτη την φαση
Ολοι οσοι διαμορφωνουν αποψη απο τα ραδια ειναι ασχετοι,απλα η μπαλα παιρνει περισσοτερο εσας γιατι οι περισσοτεροι "αθλητικοι φωστηρες" της πολης ειναι παοκ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μην ξερασω οσο γαματος ειναι ο ραπ για χαβαλε και μονο ομως χωρις να πεφτεις στο τρυπακι του για να μην τα παιρνεις τοσο βλακας ειναι ο κοκκινος
Συμμαθητης μου ηταν και ασχετος απο μπαλα,μολις εμαθα οτι κανει εκπομπη σταματησα να ακουω αθλητικες εκπομπες...Ο Ραπ ηταν επισης στο σχολειο μας αλλα ο τυπος ηταν μπαλαδοφατσα απο τοτε απλα το χει ριξει στο χαβαλε και δεν τον παιρνουν στα σοβαρα πλεον.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ολοι οσοι διαμορφωνουν αποψη απο τα ραδια ειναι ασχετοι,απλα η μπαλα παιρνει περισσοτερο εσας γιατι οι περισσοτεροι "αθλητικοι φωστηρες" της πολης ειναι παοκ.
ειναι γιατι εχουμε περρισοτερο κοσμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ακους μου αρης φμ ε?
παντου υπαρχουν τετοιοι ποιο πολλοι η οχι δεν εχει και πολυ σημασια
παρε παραδειγμα απο τον πρωην προεδρο σου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ειναι γιατι εχουμε περρισοτερο κοσμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ακους μου αρης φμ ε?
παντου υπαρχουν τετοιοι ποιο πολλοι η οχι δεν εχει και πολυ σημασια
παρε παραδειγμα απο τον πρωην προεδρο σου
ΔΕν ακουω καθολου ραδιο,κανενας Αρης ΦΜ δεν θα με βοηθησει να εχω καλυτερη αποψη για καποιο θεμα,εμπιστευομαι την δικη μου κριση.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕν ακουω καθολου ραδιο,κανενας Αρης ΦΜ δεν θα με βοηθησει να εχω καλυτερη αποψη για καποιο θεμα,εμπιστευομαι την δικη μου κριση.
και ετσι πρεπει τα αλλα ειναι για να περνει η ωρα και να γελας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom