Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οταν μπορεις να συνεχισεις,συνεχιζεις...ψεμματα?
εχοντας κανει Κ1,ποδοσφαιρο(και τα δυο σε αρκετα ψηλο επιπεδο για το μεσο ανθρωπο),αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει..

Σε υψηλό επίπεδο δεν έχω κάνει τίποτα τέτοιο.
Αν θες να πάμε εκεί όμως σου λέω ότι είχα συμπαίκτη (λέμε τώρα γιατί εγώ ήμουν κυρίως παγκίτης λόγω άσωτης ζωής) με κάποιον που έγινε τεράστιο όνομα για το ελληνικό πρωτάθλημα..
Ε λοιπόν θα ήταν πολύ μαλάκας αν συνέχιζε όταν κινδύνευε στο ερασιτεχνικό!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Βαθμολογία και αγωνιστικές που απέμεναν δε μου είπες.
Όχι γενικότητες.
Ψαξτα και βαλτα εδω ρε φιλε να τα δουμε,σου ειπα ειτε χαναμε ειτε κερδιζαμε παλι τριτοι θα ειμασταν,ειχαμε διαφορα με τον τεταρτο,ακολουθουσε ενα ευκολο στην εδρα μας και κλειναμε με εσας.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχει κανένα μουνάκι εκεί να ασχοληθείς?
τι μουνακι ρε στο συνεργειο?
ουτε μυγες απ'εξω δεν περνανε μουνακια θα ερθουν?
γαμω την κριση μου γαμω?
μια σκυλα μονο εχω αλλα και αυτη γκομενιζει με καθε κοπροσκυλο που περναε...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ψαξτα και βαλτα εδω ρε φιλε να τα δουμε,σου ειπα ειτε χαναμε ειτε κερδιζαμε παλι τριτοι θα ειμασταν,ειχαμε διαφορα με τον τεταρτο,ακολουθουσε ενα ευκολο στην εδρα μας και κλειναμε με εσας.
παντως αν δε συνελεθεις η καβαλα θα σε καβαλησει..
2 ποντουλακια,με το ματς εκτος για σενα..
λεω εγω τωρα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απ'ότι κατάλαβα κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα σκοτώσει πρώτος τη μύγα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
παντως αν δε συνελεθεις η καβαλα θα σε καβαλησει..
2 ποντουλακια,με το ματς εκτος για σενα..
λεω εγω τωρα...
Αυτο που λες θα γινει,μην το ψαχνεις...για αυτο μας βλεπεις πεσμενους τωρα τελευταια.Απο τον Γεναρη το φωναζα οτι εκει πανω φτιαχνουν ομαδα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτο που λες θα γινει,μην το ψαχνεις...για αυτο μας βλεπεις πεσμενους τωρα τελευταια.Απο τον Γεναρη το φωναζα οτι εκει πανω φτιαχνουν ομαδα.
εχεις επιθετικο προβλημα..
οχι αναπτυξης...εκτελεσης...
η καβαλα μολις προσελαβε προπονητη ανεβηκε πολυ..
εγω και στον ημιτελικο του κυπελλου σφαγη προβλεπω...
στενοχωρω το φιλο μου το γαμαι,αλλαααα... :-

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εχεις επιθετικο προβλημα..
οχι αναπτυξης...εκτελεσης...
η καβαλα μολις προσελαβε προπονητη ανεβηκε πολυ..
εγω και στον ημιτελικο του κυπελλου σφαγη προβλεπω...
στενοχωρω το φιλο μου το γαμαι,αλλαααα... :-
Αναπτυξη ειχαμε και περσι,το προβλημα μας ειναι οτι στην τελικη προσπαθεια τα χαλαμε και καποια ματς δειχνουμε να μην τα πιστευουμε και τα παραταμε οπως με τον βαζελο στο Βικελιδης και με εσας στο Β'.Χωρια που οπως εχω επισημανει εδω και καιρο εχουμε και το προβλημα των αποδυτηριων αφου τις περισσοτερες φορες μπαινουν μεσα σα χαμενοι...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ακου λοιπόν για να μην τρως αμάσητη την προπαγάνδα του super 3.
3  αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου 07-08 παίζατε με το ρέθυμνο εκτός (και όχι με κολοσσό). Η διαφορά από τον Πανελλήνιο ήταν 1β και από τον Πανιώνιο 2β, άρα δεν ήσασταν αδιάφοροι ούτε " έπαιξε ο περήφανος αυτοκράτορας για την ιστορία του και έσωσε τον ΠΑΟΚ".
Παίξατε και κερδίσατε γιατί μπορεί να χάνατε την 3η θέση.
Την ίδια αγωνιστική ο Πανελλήνιος που σας κυνηγούσε έχασε από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν το κάναμε θέμα.
Εντάξει ο Πανελλήνιος είχε δύσκολο πρόγραμμα και θα μπορούσατε να "διακινδυνεύσετε" μια ήττα, αλλά το ίδιο θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ με τη Λάρισα πέρυσι στο ποδόσφαιρο χωρίς αντίκτυπο στα play off.
Φτάνει με την προπαγάνδα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ακου λοιπόν για να μην τρως αμάσητη την προπαγάνδα του super 3.
3  αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου 07-08 παίζατε με το ρέθυμνο εκτός (και όχι με κολοσσό). Η διαφορά από τον Πανελλήνιο ήταν 1β και από τον Πανιώνιο 2β, άρα δεν ήσασταν αδιάφοροι ούτε " έπαιξε ο περήφανος αυτοκράτορας για την ιστορία του και έσωσε τον ΠΑΟΚ".
Παίξατε και κερδίσατε γιατί μπορεί να χάνατε την 3η θέση.
Την ίδια αγωνιστική ο Πανελλήνιος που σας κυνηγούσε έχασε από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν το κάναμε θέμα.
Εντάξει ο Πανελλήνιος είχε δύσκολο πρόγραμμα και θα μπορούσατε να "διακινδυνεύσετε" μια ήττα, αλλά το ίδιο θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ με τη Λάρισα πέρυσι στο ποδόσφαιρο χωρίς αντίκτυπο στα play off.
Φτάνει με την προπαγάνδα.
Χαχαχα,για γελια ειστε ρε...πρωτον εσεις οπως εισασταν τοτε οχι τον Πανελληνιο,ουτε τοπικο σωματειο δεν κερδιζατε και παλευατε να σωθειτε,δεν μας κανατε καμια χαρη,δευτερον ξεχασες να πεις οτι μετα ο Πανελληνιος ειχε τους 2 μεγαλους που καθε αλλο παρα αδιαφοροι ηταν...οπως σας βολευει ρε πουστη μου τα παρουσιαζετε παλιοπροπαγανδιστες.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εσείς πρέπει να κόψετε τα χάπια......25 χρόνια τώρα.
δες την ανάλυση του Πανούτσου ΑΜΠΑΛΛΕ.

Στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός περισσότερο έχασε παρά ο ΠΑΟΚ κέρδισε το ματς και ο λόγος ήταν ένας συνδυασμός εμπνευσμένων ενεργειών επιπεδάτων παικτών του ΠΑΟΚ, που χτύπησαν σε χτυπητές αδυναμίες παικτών του Παναθηναϊκού.

Ποιός τον γαμάει τον καραγκιόζη τον πανούτσο ρε συ που θα λάβουμε και σοβαρά υπόψη την γνώμη του?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Χαχαχα,για γελια ειστε ρε...πρωτον εσεις οπως εισασταν τοτε οχι τον Πανελληνιο,ουτε τοπικο σωματειο δεν κερδιζατε και παλευατε να σωθειτε,δεν μας κανατε καμια χαρη,δευτερον ξεχασες να πεις οτι μετα ο Πανελληνιος ειχε τους 2 μεγαλους που καθε αλλο παρα αδιαφοροι ηταν...οπως σας βολευει ρε πουστη μου τα παρουσιαζετε παλιοπροπαγανδιστες.

Χαρα στο κουραγιο σου που ασχολεισαι ακομα μαζι τους...... αν δεν κανω λαθος ηταν στου 2 βαθμους + την ισοβαθμια που ειχαμε υπερ, χωρια που οντως ο αντ1 ειχε βαζελο-γαυρο στα 2 τελευταια, οπου και, φυσιολογικα, εχασε και τα 2 παιχνιδια..........

Ποναει ομως ΠΟΛΥ το πανο των σουπεραδων, στο εντος εδρας με κολοσσο, μετα τη ΝΙΚΗ στο Ρεθυμνο, "Ρουφιανοι, εμεις δεν παρακαλαμε την ομαδα να χασει για να παθετε κακο, η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ εχουν νοημα για μας".......πονανε και αλλα ΠΟΛΛΑ, αλλα δεν ειναι της παρουσης.

Παραδεχτειτε το ρε αλανια, εστω σε εκεινο το φουκαραδακι τον Μιετσελ, για τα μπινελικια που ακουσε, παραδεχτειτε το οτι ειστε GAY-οπαδοι, οτι ζειτε και θα ζειτε με το κομπλεξ, οταν βρεθει ευκαιρια, να κανετε κακο σε μας, εστω και εις βαρος της ομαδας σας...... '80 εκδρομη ΜΕ τους "ασπονδους" ΦΙΛΟΥΣ σας, τους "εντιμοτατους" ντε, '91 "ω μπανε-μπανε,τσιμπουκια κανε"  να τις βαλω 'η να τις χασω κοουτς, '04 προς παικτες στα αποδυτηρια "αν κερδισετε στην καλαμαρια, θα πεθανετε"...... ΔΕ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ αυτα κοριτσια..... οπως δε σβηνεται και η νικη μας επι της Αεκ το '85 3'η 4 αγωνιστικες πριν το τελος, τοτε που πηρατε το πρωταθλημα του Κουλουρη.........

Οσο για προπαγανδα, αστο, ξεκιναει απο την "ιστορια του κουδα" και φτανει μεχρι προχθες, στο Παλαι, με τις ανακοινωσεις και την κλαψα των φμ, για την "τρομοκρατια" του Παλαι και τον "παραδεισο" :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: του κρατικου..... ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ, 2 ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ, τα ειδα με τα ΜΑΤΙΑ μου....... Μ-Π-Α-Ρ-Ο-Υ-Φ-Ε-Σ . και -

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
το έγραψα πριν κάποιες βδομάδες. χαίρομαι που δεν πέφτω έξω

Και που το ειδες ρε αδερφε οτι ΔΕΝ πεφτεις εξω????? Ο πας ΔΕ θα ειναι ο μοναδικος κυπελλουχος β' εθνικης και εσυ ΔΕΝ κερδισες τον γηρακλη, που επεσες μεσα????  :think: :2funny:

Επισκέπτης
Παραδεχτειτε το ρε αλανια, εστω σε εκεινο το φουκαραδακι τον Μιετσελ, για τα μπινελικια που ακουσε, παραδεχτειτε το οτι ειστε GAY-οπαδοι, οτι ζειτε και θα ζειτε με το κομπλεξ, οταν βρεθει ευκαιρια, να κανετε κακο σε μας, εστω και εις βαρος της ομαδας σας...... '80 εκδρομη ΜΕ τους "ασπονδους" ΦΙΛΟΥΣ σας, τους "εντιμοτατους" ντε, '91 "ω μπανε-μπανε,τσιμπουκια κανε"  να τις βαλω 'η να τις χασω κοουτς, '04 προς παικτες στα αποδυτηρια "αν κερδισετε στην καλαμαρια, θα πεθανετε"...... ΔΕ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ αυτα κοριτσια..... οπως δε σβηνεται και η νικη μας επι της Αεκ το '85 3'η 4 αγωνιστικες πριν το τελος, τοτε που πηρατε το πρωταθλημα του Κουλουρη.........

Χώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Υ.Γ. Όλα καλά ρε?? Χάθηκες..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χαρα στο κουραγιο σου που ασχολεισαι ακομα μαζι τους...... αν δεν κανω λαθος ηταν στου 2 βαθμους + την ισοβαθμια που ειχαμε υπερ, χωρια που οντως ο αντ1 ειχε βαζελο-γαυρο στα 2 τελευταια, οπου και, φυσιολογικα, εχασε και τα 2 παιχνιδια..........

Ποναει ομως ΠΟΛΥ το πανο των σουπεραδων, στο εντος εδρας με κολοσσο, μετα τη ΝΙΚΗ στο Ρεθυμνο, "Ρουφιανοι, εμεις δεν παρακαλαμε την ομαδα να χασει για να παθετε κακο, η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ εχουν νοημα για μας".......πονανε και αλλα ΠΟΛΛΑ, αλλα δεν ειναι της παρουσης.

Οσο για προπαγανδα, αστο, ξεκιναει απο την "ιστορια του κουδα" και φτανει μεχρι προχθες, στο Παλαι, με τις ανακοινωσεις και την κλαψα των φμ, για την "τρομοκρατια" του Παλαι και τον "παραδεισο" :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: του κρατικου..... ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ, 2 ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ, τα ειδα με τα ΜΑΤΙΑ μου....... Μ-Π-Α-Ρ-Ο-Υ-Φ-Ε-Σ . και -
Αποδειχτηκε αλλη μια φορα ποιοι ειναι μαστορες της προπαγανδας,απλα αφηνουν τον χρονο να περασει και μετα αναφερουν τα γεγονοτα οπως θα ηθελαν να εχουν γινει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom