Επισκέπτης
ρε μαλακα εχεις παιξει μπαλα εστω και ερασιτεχνικα?
εκεινη την ωρα δε νιωθεις..ΔΕ ΝΙΩΘΕΙΣ!!!
Θα μας τρελάνεις ρε χίτμαν??
Που τα έχεις δει αυτά?
ρε μαλακα εχεις παιξει μπαλα εστω και ερασιτεχνικα?
εκεινη την ωρα δε νιωθεις..ΔΕ ΝΙΩΘΕΙΣ!!!
Έεεεεεεεεεεεεεεετσι!!!!!!!!Και δεν θα είχες ζήσει ποτέ το μεγαλείο του Χαιδαρίου
Πολλες μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες διατηρουν την περηφανεια τους και οταν ειναι να πεσουν,πεφτουν.Μονο στην Ελλαδα υπαρχει μια γραμμη στο ποιοι υποβιβαζονται και ποιοι οχι,ποιοι παιρνουν τιτλο και ποιοι οχι.Για αυτο δεν προκειται να δουμε εμεις μια Βολφσμπουργκ απο το πουθενα να παιρνει πρωταθλημα(κι ας παραπαιει την επομενη χρονια)...Και δεν θα είχες ζήσει ποτέ το μεγαλείο του Χαιδαρίου
το ξερεις οτι εχω δικιο αλλα συνεχιζεις...τραγουδα..
παραγκα μια ζωη..
μετακομιστε σε αλλη χωρα..
μεχρι τοτε κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
σε συνθηκες αγωνα αντρικου αθληματος ..Θα μας τρελάνεις ρε χίτμαν??
Που τα έχεις δει αυτά?
εχεις παρασκηνιο για το σημερινο????έτσι...να μη σχολιάζετε τα ζεϊμπέκικα
να νομίζετε πως φτιάξατε ομάδα...χαχαχαχα
να μην ξεχνάμε
σήμερα παίζει ο πρωταθλητής μας στο Champions League στη φάση των 16.
χάσει κερδίσει ΠΑΟΚια, αυτό ΔΕΝ θα το δείτε από την ομάδα σας ΠΟΤΕ
Μήπως μπορείς να μου πεις την βαθμολογία και ποσες αγωνιστικές απέμεναν όταν παίξατε με κολοσσό.Με μια διαφορα,οτι ο παοκ ηταν αμεσα ενδιαφερομενος και οχι αδιαφορος οπως ειμασταν εμεις με τον Κολοσσο...
Λοιπόν ας θυμηθώ. Έχω κάνει πυγμαχία, αρκετά χρόνια χαντμπωλ και τώρα τελευταία krav maga. Πάντα όταν ματώναμε μας σταματούσαν. Τέλος πάντων, μάλλον έκανα γυναικεία αθλήματασε συνθηκες αγωνα αντρικου αθληματος ..
οσοι εχουν βιωσει-ξερουν.
Άσε ρε χιτ μια χαρά το έχουμε βιώσει κι άλλοι.σε συνθηκες αγωνα αντρικου αθληματος ..
οσοι εχουν βιωσει-ξερουν.
στο χάντμπωλ που γελάς έφαγα το χειρότερο ξύλομπλεκεις την πουτσα με τη βουρτσα...
τι σχεση εχουν οι πολεμικες τεχνες με τη μπαλα??
ιδιο ειναι το καταγμα περονης με το σκισιμο απο συγκρουση κεφαλι με κεφαλι?
τι να πω...
το χαντμπολ τ'αφηνω ασχολιαστο
Χαναμε κερδιζαμε,παλι τριτοι βγαιναμε,καμια διαφορα...Μήπως μπορείς να μου πεις την βαθμολογία και ποσες αγωνιστικές απέμεναν όταν παίξατε με κολοσσό.
Δεν νομίζω να ήσασταν αδιάφοροι ,σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που ο βαθμός της Λάρισας δεν του πρόσφερε τίποτα στην βαθμολογία των play off
Σου εξήγησα ρε παπαρίδη.τη μανια ειναι αυτη με την νεαπολη γαμω τον τρικερατο μονογαμωσκυλοσαυρο?
ναι ρε οκ απλα επρεπε καπου να ξεσπασω και εγω το παδι...Σου εξήγησα ρε παπαρίδη.
Δεν έχει κανένα μουνάκι εκεί να ασχοληθείς?ναι ρε οκ απλα επρεπε καπου να ξεσπασω και εγω το παδι...
δεν περναει και η ποτανα η ωρα να σκολασω
Άσε ρε χιτ μια χαρά το έχουμε βιώσει κι άλλοι.
Αλλά όχι να παίζω ερασιτεχνικά να παίζω σε κολοχώρι της Νεμέας να κάνουν ντου οι μπαρμπάδες με τις γκλίτσες κι εγώ να συνεχίζω..
Δε θα μ'έκανε περισότερο άντρα το να μείνω εκεί,παρά μόνο σακάτη στην καλύτερη!
οταν μπορεις να συνεχισεις,συνεχιζεις...ψεμματα?στο χάντμπωλ που γελάς έφαγα το χειρότερο ξύλο
Αμα ειχε,σιγα μην εγραφε εδω μεσα...Δεν έχει κανένα μουνάκι εκεί να ασχοληθείς?
Tην ασχημη αντίδραση του ΠΑΟΚ στην πίεση του ΠΑΟ την σχολιάσαμε μετά το παιχνίδι , δεν περιμέναμε εσένα.έτσι...να μη σχολιάζετε τα ζεϊμπέκικα
να νομίζετε πως φτιάξατε ομάδα...χαχαχαχα
να μην ξεχνάμε
σήμερα παίζει ο πρωταθλητής μας στο Champions League στη φάση των 16.
χάσει κερδίσει ΠΑΟΚια, αυτό ΔΕΝ θα το δείτε από την ομάδα σας ΠΟΤΕ
Θες δε θες σε σταματάνε ρε. Ανούσια κουβέντα κάνουμεοταν μπορεις να συνεχισεις,συνεχιζεις...ψεμματα?
εχοντας κανει Κ1,ποδοσφαιρο(και τα δυο σε αρκετα ψηλο επιπεδο για το μεσο ανθρωπο),αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει..
Δεν έχει κανένα μουνάκι εκεί να ασχοληθείς?
Με βραστά ραδίκια δεν χτυπάς γκόμενα ρε σάπιεΈχω εγώ αλλά δεν ασχολείται αυτή μαζί μου..