hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ετσι.ΔΕν ακουω καθολου ραδιο,κανενας Αρης ΦΜ δεν θα με βοηθησει να εχω καλυτερη αποψη για καποιο θεμα,εμπιστευομαι την δικη μου κριση.
ετσι.ΔΕν ακουω καθολου ραδιο,κανενας Αρης ΦΜ δεν θα με βοηθησει να εχω καλυτερη αποψη για καποιο θεμα,εμπιστευομαι την δικη μου κριση.
Περναω και καλυτερα την ωρα μου απο το να ακουω τον καθε ασχετο να το παιζει παντογνωστης στα αθλητικα...και ετσι πρεπει τα αλλα ειναι για να περνει η ωρα και να γελας
για εμενα στη δουλεια ειναι καλο...αλλιως δεν παλευετε η κατασταση...Περναω και καλυτερα την ωρα μου απο το να ακουω τον καθε ασχετο να το παιζει παντογνωστης στα αθλητικα...
Εδω ρε παρεξηγηθηκαν που καποιος εγραψε κατα λαθος οτι η Στικουδη ειναι γαβρινα και μας ανεβασαν και αποδεικτικο υλικο μην τυχον και δεν πειστουμε,για τοση αρρωστια μιλαμε!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ Ε?????????????Παοκτζού είναι??
[size=30pt]ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!![/size]
ακου κανα ασμα καλυτερα.για εμενα στη δουλεια ειναι καλο...αλλιως δεν παλευετε η κατασταση...
θα δωσω ορκο σιωπης στο τελος
ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ Ε?????????????
το δοκιμασα και αυτο ο συνδιασμος ειναι το καλυτεροακου κανα ασμα καλυτερα.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ Ε?????????????
αδερφη εχει?Ποιος ασχολείται ρε??
Για το Κατερινάκι λέμε..
Αφού και η γυναίκα μου λέει αν είναι να με κερατώσεις μ'αυτή α σε δικαιολογήσω
ΑΒΥΣΣΟΣ!!!!
Δηλαδη οταν σε ρωταει που ησουν τα βραδυα που αργεις εσυ της λες πως ησουν στης Στικουδη?Ποιος ασχολείται ρε??
Για το Κατερινάκι λέμε..
ΑΒΥΣΣΟΣ!!!!
Εμένα η δικιά μου η ρουφιάνα μόνο με την Μπελούτσι με συγχωρείΠοιος ασχολείται ρε??
Για το Κατερινάκι λέμε..
ΑΒΥΣΣΟΣ!!!!
Η Κατερίνα??αδερφη εχει?
Πάλι στα φυτοφάρμακα είσαι ρε?Η Κατερίνα??
Πάλι στα φυτοφάρμακα είσαι ρε?
Της λέω ότι ήμουν με γκόμενα κι έκανα τα ακατανόμαστα,μου απαντάει πάλι νεύρα έχεις και δε σηκώνεις κουβέντα και μ'αφήνει ήσυχο ;)Δηλαδη οταν σε ρωταει που ησουν τα βραδυα που αργεις εσυ της λες πως ησουν στης Στικουδη?
μεγας γκουρου ο νατσοςΤης λέω ότι ήμουν με γκόμενα κι έκανα τα ακατανόμαστα,μου απαντάει πάλι νεύρα έχεις και δε σηκώνεις κουβέντα και μ'αφήνει ήσυχο ;)
Ειναι για πολλες πιπες,οπως και η ομαδα της
μεγας γκουρου ο νατσος