Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μια διευκρίνιση: Όταν λες "είδα μπάλα σ' αυτό το γήπεδο", το "η σύγκριση είναι αναπόφευκτη" & το "εσείς τί είδατε Λεβάντα, Γούναρη, Σκαρτάδο" κ.λπ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ Σ' ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ;;; Ρε πας καλά; Εγώ είχα ομαδάρα τη δεκαετία του '70 με Κούδα, Σαράφη, Αποστολίδη, Ασλανίδη κ.λπ. η οποία ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΗΡΕ (σε αντίθεση με τον Ηρακλάκο) & όλη η Αθήνα παραδέχεται ότι αν δεν υπήρχε το Π.Ο.Κ. θα σάρωνε τα πάντα & έρχεσαι & μου λες ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ;;; Μέχρι ποιο σημείο θα φτάσει ο κομπλεξισμός σας! Ρε πάτε στη Β' Εθνική εσείς όπως & σας αξίζει & εμείς θα διατηρήσουμε το Καυτατζόγλειο ανέπαφο! Θα ταριχευσουμε & κάποιον παίχτη σας αν θέλετε!
ασε και εμας και συ ρε  με το γηπεδο σου που το φτιαξε ο στρατος....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
που δειχνει οτι το πρώτο έμβλημά τους ήταν το σχέδιο από ένα πακέτο τσιγάρων της εποχής, ένα τετράφυλλο τριφύλλι και ένα πέταλο αλόγου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• tetrafyllo.gif
    tetrafyllo.gif
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 24

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εσυ 20 χρονια δεν σε ειχαν ολοι στην καρπαζια;πριν δυο χρονια μαζι τερματισαμε στην 10 θεση.τοσο γρηγορα ξεχνας;
12 χρονια διπλο εχεις να παρεις,το ξερεις αυτο να σε παει οταν παιζεις με μενα.
Έλα μωρέ δεν τους ξέρεις τους Ηρακλειδείς; Λουφάζουν μια ολόκληρη χρονιά, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και αν κάποια στιγμή πάρουν έστω & ένα "Χ" απ' τον Π.Α.Ο.Κ. πανηγυρίζουν & δείχνουν πόσο φίδια κολοβά είναι. Στη Β' ρε πουστράκια, δεν είναι δυνατόν όλες οι ομάδες της Θεσ/νίκης να παίζουν στην Α', το ΜΠΟΥΛΟ!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τους οπαδους μου θα τους δεις οταν θα κανω μια καλη πορεια και θα μπαιζουμε μπαλιτσα
οι οπαδοι φαινονται στα δυσκολα αγαπητε μου...
και απο τοτε που βαρεσε διαλυση το παπαφι
χεσε μεσα το οπαδικο κινημα του ηρακλεους... :-
τωρα παει κατι να γινει....αλλα.... :helpplea:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
που δειχνει οτι το πρώτο έμβλημά τους ήταν το σχέδιο από ένα πακέτο τσιγάρων της εποχής, ένα τετράφυλλο τριφύλλι και ένα πέταλο αλόγου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δυσκολα φιλε
το γηπεδο μου το εφτιαξαν τα παοκια με τα χερια τους

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Καλωσορίζω & τους έτερους ρουφιάνους. Για νέο μου το λες αυτό με το σήμα; Έχεις καταλάβει για 'μένα ότι στερούμαι οπαδικών ιστορικών γνώσεων; Και πραγματικά πολύ θα ήθελα να ξέρω πού είναι το μεμπτό σ' αυτό που λες με το σήμα. Ρε πάτε καλά; Δεν έχετε τί να πείτε & λέτε ό,τι μαλακία σας κατέβει; Εν τω μεταξύ πρώτη φορά βλέπω οπαδό ομάδας να λατρεύει ομάδα΄που ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗ Β'. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το ανέφερε ο Ηρακληδέας παραπάνω ("ρίξαμε τον Άρη, ρίξαμε την Καλαμαριά τώρα θα ρίξουμε κι εσάς") κι εσύ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
δυσκολα φιλε

Ακριβώς αυτό ήθελα να συμπληρώσω! Το γήπεδο χτίστηκε πέτρα - πέτρα από απλούς παοκτσήδες σε έκταση που ανήκε στο στρατό & αν κάνω λάθος να με διορθώσετε!

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
το 87 ειμουν στο τελικο κυπελου με τον οφη στην αθηνα μαζι με αλλους 15000 ,στην μεγαλυτερη καθοδο οπαδων στο λεκανοπαιδιο.αν ολοι αυτοι ηταν φαντασμα τα για σενα τοτε εγω ειμαι ημιμαθεις,κομπλεξικος και αμετροεπεις.αναρωτησου και πες μου μετα...
Ναι ασχολούμαι με 'σένα γιατί από μικρός έχω το ελάττωμα να μ' εξοργίζουν οι κομπλεξικοί, οι ημιμαθείς & οι αμετροεπείς που κάνουν τη λογική του παραλόγου & τη μαλακία κανόνα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δυσκολα φιλε
αχαχαχααχαχαχαχααχαχαχααχαχαχα
το αστειο της ημερας
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παοκια ειναι ιστορικα καταγεγραμενο οτι:
Το οικοπεδο που χτιστηκε το γηπεδο της Τουμπας ειναι δωρεα του Υπουργειου Άμυνας το 1956, εφτα χρονια μετα την ληξη του Εμφυλιου πολεμου. Προεδρος της επιτροπης για την ανεγερση του γηπεδου ηταν ο Πτεραρχος Γεωργιος Θεμελης, υφυπουργος τοτε Εθνικης Άμυνας. Λογω οικονομικης δυσκολιας δεν ξεκινανε οι εργασιες, μεχρι που εγκρινεται απο τη Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου δανειο και μια δωρεα μετρητων 1,100,000 δραχμων (από τα 5,500,000 περίπου του συνολικού κόστους) για την ανεγερση του γηπεδου.
ολοι ξερουμε ποιος ειχε καλες σχεσεις και παρε δωσε με την χουντα....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
οι οπαδοι φαινονται στα δυσκολα αγαπητε μου...
και απο τοτε που βαρεσε διαλυση το παπαφι
χεσε μεσα το οπαδικο κινημα του ηρακλεους... :-
τωρα παει κατι να γινει....αλλα.... :helpplea:

Έχεις καημό κι εσύ για τις γριές ε; Γιατί δεν τους δανείζετε εσείς μερικούς οπαδούς σας; Ντύστε μερικούς δικούς σας στα γαλανόλευκα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το αστειο της ημερας
Το οικοπεδο που χτιστηκε το γηπεδο της Τουμπας ειναι δωρεα του Υπουργειου Άμυνας το 1956, εφτα χρονια μετα την ληξη του Εμφυλιου πολεμου. Προεδρος της επιτροπης για την ανεγερση του γηπεδου ηταν ο Πτεραρχος Γεωργιος Θεμελης, υφυπουργος τοτε Εθνικης Άμυνας. Λογω οικονομικης δυσκολιας δεν ξεκινανε οι εργασιες, μεχρι που εγκρινεται απο τη Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου δανειο και μια δωρεα μετρητων 1,100,000 δραχμων (από τα 5,500,000 περίπου του συνολικού κόστους) για την ανεγερση του γηπεδου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα καλα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
το 87 ειμουν στο τελικο κυπελου με τον οφη στην αθηνα μαζι με αλλους 15000 ,στην μεγαλυτερη καθοδο οπαδων στο λεκανοπαιδιο.αν ολοι αυτοι ηταν φαντασμα τα για σενα τοτε εγω ειμαι ημιμαθεις,κομπλεξικος και αμετροεπεις.αναρωτησου και πες μου μετα...

Άσ' το, μη μιλάς σ' εμένα για εκδρομές, γελάνε & οι πέτρες.

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
οακα 2002 γαυρος παοκ 20000

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
το αστειο της ημερας

Όλα ορθά, εκτός απ' τη μικρή λεπτομέρεια ότι το 1956 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ... Πόσο γκεμπελίστας είσαι τέλος πάντων. Έχεις ήδη ξεσκεπαστεί μια φορά & συνεχίζεις.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Όλα ορθά, εκτός απ' τη μικρή λεπτομέρεια ότι το 1956 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ... Πόσο γκεμπελίστας είσαι τέλος πάντων.
το ξερω ρε....
αλλα και στην 7 ετια ολο μαμουνιες κανατε
εβαζε ο πατακος τους διαιτητες να σφαζουν τον ΘΕΟ
αλλιως θα μπαινε με τα τανκς στου χαριλαου
ασε τωρα
τα ξερουμε σε λεω....
δηλαδη συμφωνεις οτι απο τοτε σας δινανε φραγκα και σας βοηθουσαν συνεχεια....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Όλα ορθά, εκτός απ' τη μικρή λεπτομέρεια ότι το 1956 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ... Πόσο γκεμπελίστας είσαι τέλος πάντων. Έχεις ήδη ξεσκεπαστεί μια φορά & συνεχίζεις.
μην του το χαλας
την εφερε 20 χρονια νωριτερα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το ξερω ρε....
ασε τωρα
τα ξερουμε σε λεω....
κ εκει θα τα εβαζε?
εγω ξερω κατι για το πολυτεχνειο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
κλάααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
megalyteresekdromes.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
το ξερω ρε....
ασε τωρα
τα ξερουμε σε λεω....

Α επειδή κάναμε όλο μαμουνιές στην 7ετία εκείνη η ομαδάρα πήρε μόνο 2 κύπελλα; Όσο για την οικονομική βοήθεια ισχύει για τότε. Τώρα για τις γενικεύσεις σου ότι πάντα μας "έσπρωχναν" λεφτά μην αρχίσουμε αυτήν την κουβέντα τώρα γιατί θα τελειώσουμε αύριο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
συνεχιζω το ξεσκεπασμα της ομαδας-επαναστασης :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Στην ιστορια εχουν μεινει οι μορφες της Δικτατοριας του 1967-1974, Ζλατανος, Μιχας (διαιτητες) και Ασλανιδης (Γενικος Γραμματεας Αθλητισμου). Mε ενεργειες και αποφασεις τους, διελυσαν την κυριαρχη ομαδα της πολης και αμεσο αντιπαλο τους Άρη, τιμωρωντας τους Λουκανιδη (πριν τον τελικο κυπελλου του 1970), με ενα χρονο εκτος γηπεδων τους Αλεξιαδη και Σπυριδων, εξι μήνες τον Συροπουλο και τιμωριες στους Μπαλαφα και Σεμερτζη. Τοτε αναδεεχτηκαν και μεγαλοι παραγοντες και ευεργετες του συλλογου γνωστοί για φιλικες σχεσεις τους με την Δικτατορια.
κλαφτε παοκια...............
εγω σας μιλαω με ιστορικα ντοκουμεντα  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom