Επισκέπτης
τι δεν καταλαβες στην προτελευταια?
οτι περσυ δεν βγηκα ουεφα κ το περιμενα γιατι δεν ειχα την ομαδα που θα ηθελα να εχω.κ στην τελευταια λεω οτι δεν θα βγω πρωτος στα πλει οφ αλλα κ αν βγω θα ειναι εκπληξη,αλλα φετος περιμενω απο την ομαδα μου η μαλλον το απαιτω να με βγαλει ουεφα γιατι μπορει.....
υπαρχουν πολλες σελιδες που μιλαμε για μπαλιτσα κ αυτε ςειναι οταν δεν μπαινετε εσεις εδω μεσα για να μας τσιγκλισετε
εισης την τριτη βγηκαμε κ ειπαμε οτι ειμασταν για τον πουτσο γι αυτο κ χασαμε
τωρα το τι φταιει ειναι αλλο θεμα
δεν ηταν μονο παικτικος ο αποκλεισμος αλλα επαιξαν ρολο κ αλλοι παραγοντες
Που έχετε μιλήσει ρε ντέκερ για μπάλα??
Που έχετε επισημάνει που πονάει η ομάδα σου? Εκτός αν πιστεύεις ότι δεν πάσχει πουθενά.
Νικάς με στραβοπάτημα του κοντού στη μπάλα και δηλώνεις και συγκλονισμένος απ'το θέαμα (δε μιλώ προσωπικά).
Έχουμε ξεσκιστεί τουλάχιστον ο AGNIUS ,ο Πέτρος εγώ και άλλοι δικοί μας να φωνάουμε για αδυναμίες ακόμη κι όταν νικάμε με αποτέλεσμα να μας χρεώνουν και γκρίνια εδώ μέσα..
Όταν μιλάς για μπάλα τα βλέπεις και τα λες όλα,όχι νικάς και αχαχούχα και όταν χάνεις κομπλεξικά σκουλήκια,35,4 κι άλλες τέτοιες παπαριές...
Όσο γι'αυτό που είπε ο AGNIUS για το μπουλάκο,εννοεί ότι ο Γιαννιώτης είναι μια κατηγορία μόνος του και μπορεί να σου αναλύσει κάθε ομάδα της κοπρολίγκας και αυτό είναι κάτι που το ξέρουν και οι πέτρες εδώ μέσα.