Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Σου'φυγε πόντος...

Καλώς την κλανιά των Ιωαννίνων που έριξε τέσσερα στον Π.Α.Ο.Κ. & νομίζει ότι έγινε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Μας τιμάει όμως που μας δίνεις τόση αξία. κατάπιε τώρα την πούτσα που έφαγες απ' την Καβάλα & σε έσπρωξε ακόμα πιο κάτω στο βαθμολογικό πίνακα & μιλάμε μετά, μην πνιγείς κιόλας.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πάντως εμείς στη θέση σας, αν μας παραχωρούσατε τη σκουληκοφωλιά για να παίξουμε παιχνίδι για το ΟΥΕΦΑ, μόλις τελείωνε το παιχνίδι θα σπάγαμε όλα τα καθίσματα & θα βάζαμε & φωτιά σ' όλη τη θύρα 3.
εχεις αρπαξει ηδη εσυ..
καλο τσακμακι εχετε..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ειπες και για το σημερινο,αλλα σε διακιολογω,απο τα πολλα γαμησια(τα πραγματικα!)τα χεις λιγο χαμενα,δες πιο πανω τι εγραψες...οσο για τον ΠΑΣ,πες μου απλα τι περιμενες να διαβασεις απο Αρειανους...και εγω σου λεω οτι δεν γραψαμε τιποτα απο αυτα που θα εγραφες εσυ αν ησουν στη θεση μας.Αντε τωρα,δες τα παιχνιδια στην τι βι για να εχεις γνωμη για το παιχνιδι πολο στο Βικελιδης και το ξανακουβεντιαζουμε.Η δικη μου θεση ειναι οτι απλα δεν επρεπε να διεξαχθει απο το 30' και μετα γιατι πολυ απλα το γηπεδο εγινε πισινα,ολοι οι ουδετεροι συμφωνουν μαζι μου,αυτη την ενσταση εχω σεχτικα με το κορακι...
μα κ εγω πιστευω πως δεν επρεπε να γινει
οι αλλοι ομως πως επαιξαν μεσα στην πισινα αυτη κ σε γαμησαν κιολας?
ηταν πακτες του πολο μηπως?
ε ρε γλεντια
εχουν μειενι αλλου 9 αγωνες κ απο τωρα σου βρηκα 4 που θα χασεις
θελω να δω στο τελος ποσους βαθμους θα εχουμε διαφορα

Επισκέπτης
Σηκωνει Νατσο...απο αυτους που δεν το ειδαν!!!!Αμπαλοι!!

Ειλικρινά σου μιλάω το μόνο που κρατάω απ'το καραγκιοζιλίκι το σημερινό είναι το ότι ευτυχώς δε χτύπησε κανείς..
Και για τον τερματοφύλακα ότι άποψη και να έχω για την αξία του (που δεν είναι και η καλίτερη), όσο ξαναβλέπω το πρώτο γκολ πιστεύω ότι δε φταίει.
Τώρα όποιος θέλει να κρίνει απ'αυτό το ματς δικαίωμά του αλλά δεν έχει καταλάβει ότι έχει πορεία ακόμη και ότι διαφορά και να πάρει τώρα και όποια θέση και να καταλάβει δε λέει τπτ. Απλά ξεχνά γρήγορα τα περσινά του.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μα κ εγω πιστευω πως δεν επρεπε να γινει
οι αλλοι ομως πως επαιξαν μεσα στην πισινα αυτη κ σε γαμησαν κιολας?
ηταν πακτες του πολο μηπως?
ε ρε γλεντια
εχουν μειενι αλλου 9 αγωνες κ απο τωρα σου βρηκα 4 που θα χασεις
θελω να δω στο τελος ποσους βαθμους θα εχουμε διαφορα
Μονο απο λαθη μπορουσαν να μπουν γκολ,τα καναμε εμεις και χασαμε,σε τετοιο γηπεδο δεν μπορεις να κανεις πραξη την ανωτερωτητα σου,αυτο εγινε,τωρα χλευαζε οσο θες,πες και για τα πεναλτυ,ουτως η αλλως τα δικα σας σχολια ειλικρινα δεν με ενοχλουν γιατι προερχονται απο αμπαλλους για αυτο και δεν με εκνευριζουν καθολου(αντιθετα μ'εσας που σπαζεστε ευκολα).

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλώς την κλανιά των Ιωαννίνων που έριξε τέσσερα στον Π.Α.Ο.Κ. & νομίζει ότι έγινε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. μας τιμάει όμως που μας δίνεις τόση αξία. κατάπιε τώρα την πούτσα που έφαγες απ' την Καβάλα & σε έσπρωξε ακόμα πιο κάτω στο βαθμολογικό πίνακα & μιλάμε μετά, μην πνιγείς κιόλας.
Προς το παρών εσύ πνίγεσαι πουστράκο γιατί σ'εχω μπουκωμένο... :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Τις μαλακίες που γράφεις τις σκέφτεσαι και τις γράφεις ή σου ξεφέυγουν???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μονο απο λαθη μπορουσαν να μπουν γκολ,τα καναμε εμεις και χασαμε,σε τετοιο γηπεδο δεν μπορεις να κανεις πραξη την ανωτερωτητα σου,αυτο εγινε,τωρα χλευαζε οσο θες,πες και για τα πεναλτυ,ουτως η αλλως τα δικα σας σχολια ειλικρινα δεν με ενοχλουν γιατι προερχονται απο αμπαλλους για αυτο και δεν με εκνευριζουν καθολου(αντιθετα μ'εσας που σπαζεστε ευκολα).
σ ευχαριστουμε για το αμπαλους
εισαι πολυ καλος
καλως η κακως ομως εμεις οι αμπαλοι εχουμε ομαδα που παει καλα κ απο τετοιες ομαδες δεν κανουμε κλαρινα εδω κ 2 χρονια

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αν περίμενες πέναλτυ για να κερδίσεις τον ουραγό Πανθρακικό, ΓΑΜΑ ΤΑ & μη μας πρήζεις για την ομάδα - μοντέλο του Κούπερ.
φετος αργησαμε
του χρονου θα κοβουμε και ραβουμε
ποιος μιλησε για ομαδα μοντελο :uglystupid:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
σ ευχαριστουμε για το αμπαλους
εισαι πολυ καλος
καλως η κακως ομως εμεις οι αμπαλοι εχουμε ομαδα που παει καλα κ απο τετοιες ομαδες δεν κανουμε κλαρινα εδω κ 2 χρονια
Εχετε τους παμποριδηδες να φροντιζουν για αυτο,θυμησου και πως εχεις παρει τα μισα ματς στην Τουμπα φετος που-υποτιθεται-εισαι καλος.Με μισο μηδεν,στραβοκλωτσιες στο 90 φευγα και κορακια...Μονο 1-2 καλα ημιχρονα εχεις να θυμασαι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Προς το παρών εσύ πνίγεσαι πουστράκο γιατί σ'εχω μπουκωμένο... :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Τις μαλακίες που γράφεις τις σκέφτεσαι και τις γράφεις ή σου ξεφέυγουν???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τί να σκεφτώ ρε μαλακιστήρι; Να συλλογιστώ μήπως τελικά είσαι μεγαλύτερη ομάδα από 'μένα επειδή έσπασε ο διάολος το ποδάρι του μια φορά & μου έριξες 4; Ρε τράβα πνίξου στη λίμνη σου ρε & γλείψε το γάβρο τον Αναστόπουλο μπας & σας γίνει το χατίρι & μείνετε μια χρονιά ακόμη στην Α' πριν ξαναπέσετε. Τραγούδα, εγώ δε θα σου ξαναπαντήσω, έχω ν' ασχοληθώ με οπαδούς σοβαρών ομάδων.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εχετε τους παμποριδηδες να φροντιζουν για αυτο,θυμησου και πως εχεις παρει τα μισα ματς στην Τουμπα φετος που-υποτιθεται-εισαι καλος.Με μισο μηδεν,στραβοκλωτσιες στο 90 φευγα και κορακια...Μονο 1-2 καλα ημιχρονα εχεις να θυμασαι...
εσυ ξερεις τελικα πολλα κιλα μπαλα
γιατι με εβγαλες αχρηστη ομαδα κ τυχερη
οχι πως εχω την καλυτερη αμυνα κ στην επιθεση εχω την ιδια αποδοτικοτητα με σενα την υπερεπιθεση του 5-0

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
φετος αργησαμε
του χρονου θα κοβουμε και ραβουμε
ποιος μιλησε για ομαδα μοντελο :uglystupid:

Φέτος αργήσατε, του χρόνου θα κόβετε & θα ράβετε... Κάθε πόσα χρόνια είπαμε πέφτετε στη Β'; Το εργάκι γνωστό, με το που ανεβαίνει ο ρούλης είναι αξιόμαχος, χρονιά με τη χρονιά κατρακυλά, μέχρι που κάποια στιγμή πέφτει στη Β'. Μετά στέφεται πρωταθλητής στη Β' (μόνο εκεί μπορεί), ξανανεβαίνει στην Α' & πάλι η ίδια ιστορία.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εσυ ξερεις τελικα πολλα κιλα μπαλα
γιατι με εβγαλες αχρηστη ομαδα κ τυχερη
οχι πως εχω την καλυτερη αμυνα κ στην επιθεση εχω την ιδια αποδοτικοτητα με σενα την υπερεπιθεση του 5-0
Σου ειπα πως παιρνεις τα πιο πολλα ματς(κατι που το ξερει ολη η Ελλαδα) και αρχισες τα ασχετα.Εχεις την ποιοτητα που σε βγαζει ισα ισα Ουεφα και νομιζεις πως εισαι για Τσαμπιονς Λιγκ,οκ,ο,τι πεις.Και το ποιος ξερει μπαλα φαινεται απο αυτα που γραφει ο καθενας.Ο Μπουλ ας πουμε,μπορει να υποστηριζει τον "μικρο"ΠΑΣ οπως λετε αλλα απο μπαλα σας πουλα και σας αγοραζει...

Επισκέπτης
Φέτος αργήσατε, του χρόνου θα κόβετε & θα ράβετε... Κάθε πόσα χρόνια είπαμε πέφτετε στη Β'; Το εργάκι γνωστό, με το που ανεβαίνει ο ρούλης είναι αξιόμαχος, χρονιά με τη χρονιά κατρακυλά, μέχρι που κάποια στιγμή πέφτει στη Β'. Μετά στέφεται πρωταθλητής στη Β' (μόνο εκεί μπορεί), ξανανεβαίνει στην Α' & πάλι η ίδια ιστορία.

Kαλά....δε χρειάεται πλέον να ζεις μ'αυτήν την προσδοκία.
Εμείς φάγαμε τα μούτρα μας μαζευτήκαμε.
Άλλοι έχουν το αυγό στον κώλο τώρα....ο καιρός γαρ εγγύς!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τί να σκεφτώ ρε μαλακιστήρι; Να συλλογιστώ μήπως τελικά είσαι μεγαλύτερη ομάδα από 'μένα επειδή έσπασε ο διάολος το ποδάρι του μια φορά & μου έριξες 4; Ρε τράβα πνίξου στη λίμνη σου ρε & γλείψε το γάβρο τον Αναστόπουλο μπας & σας γίνει το χατίρι & μείνετε μια χρονιά ακόμη στην Α' πριν ξαναπέσετε. Τραγούδα, εγώ δε θα σου ξαναπαντήσω, έχω ν' ασχοληθώ με οπαδούς σοβαρών ομάδων.
Σκούπησε τα χύσια μου πουστράκο... :pipa1:
Ερχεται και δεύτερο μανίκι... :zfuck:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σου ειπα πως παιρνεις τα πιο πολλα ματς(κατι που το ξερει ολη η Ελλαδα) και αρχισες τα ασχετα.Εχεις την ποιοτητα που σε βγαζει ισα ισα Ουεφα και νομιζεις πως εισαι για Τσαμπιονς Λιγκ,οκ,ο,τι πεις.Και το ποιος ξερει μπαλα φαινεται απο αυτα που γραφει ο καθενας.Ο Μπουλ ας πουμε,μπορει να υποστηριζει τον "μικρο"ΠΑΣ οπως λετε αλλα απο μπαλα σας πουλα και σας αγοραζει...
χαλαρωσε με την μπαλα που ξερει ο καθενας
θα κανω τωρα κατι που κανεις κ εσυ συνεχεια.....
μιλησα εγω για τσου λου?
ειπα χαμηλα η μπαλα
ασε τι λενε οι συνοπαδοι μου
κ πιστεψε με απο μπαλιτσα αλλο τιποτα.η ομαδα μου εχει καλυτερα αποτελεσματα απο τις περισσοτερες κ αυτο γινεται σε μια διαρκεια χρονου κατι το οποιο σημαινει οτι δεν ειναι μονο θεμα τυχης αλλα κ ποιοτητας
κ ναι,η ομαδα μου την παταει την δικια σου κ το δειχνει κ η διαφορα,αν αυτο σε τσουζει παω πασο.επισης η ομαδ αμου μπορει φετος να βγει ουεφα κ να εχει μια μετρια πορεια κατι που περσυ δεν το πιστευα γι αυτο κ δεν απογοητευτηκα που δεν βγηκαμε.φετος ομως επειδη δεν παιζει να βγω πρωτος στα πλει οφ,θα το θεωρησω εκπληξη,θα βγω δευτερος η τριτος κ θα μπω στους ομιλους

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χαλαρωσε με την μπαλα που ξερει ο καθενας
θα κανω τωρα κατι που κανεις κ εσυ συνεχεια.....
μιλησα εγω για τσου λου?
ειπα χαμηλα η μπαλα
ασε τι λενε οι συνοπαδοι μου
κ πιστεψε με απο μπαλιτσα αλλο τιποτα.η ομαδα μου εχει καλυτερα αποτελεσματα απο τις περισσοτερες κ αυτο γινεται σε μια διαρκεια χρονου κατι το οποιο σημαινει οτι δεν ειναι μονο θεμα τυχης αλλα κ ποιοτητας
κ ναι,η ομαδα μου την παταει την δικια σου κ το δειχνει κ η διαφορα,αν αυτο σε τσουζει παω πασο.επισης η ομαδ αμου μπορει φετος να βγει ουεφα κ να εχει μια μετρια πορεια κατι που περσυ δεν το πιστευα γι αυτο κ δεν απογοητευτηκα που δεν βγηκαμε.φετος ομως επειδη δεν παιζει να βγω πρωτος στα πλει οφ,θα το θεωρησω εκπληξη,θα βγω δευτερος η τριτος κ θα μπω στους ομιλους
Πρωτον,για την μπαλα,ισχυει αυτο που σου ειπα,τον καθενα μας τον χαρακτηριζουν αυτα που γραφει,και απο σας το μονο που διαβαζουμε ειναι μπινελικια,+35,+11,"σκουληκια","ασπονδυλα",απο μπαλα τιποτα ρε φιλε,ουτε μισο σχολιο,σε βιασε ο ΠΑΣ και δεν βγηκε ενας να σχολιασει τι εφταιξε για το αποτελεσμα,ολοι σας χαλαστηκατε που χαρηκαμε εμεις(!!!),μετα τι θελεις να πω δηλαδη?Βρες μου μια σελιδα που μιλατε ποδοσφαιρικα ρε πουστη μου και θα πω οτι ειστε Μουρινιο ολη η θυρα 4!!Οσο για τις τελευταιες 2 προτασεις,κανε μια μεταφραση γιατι δεν βγαινει νοημα απο τα συμφραζομενα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πρωτον,για την μπαλα,ισχυει αυτο που σου ειπα,τον καθενα μας τον χαρακτηριζουν αυτα που γραφει,και απο σας το μονο που διαβαζουμε ειναι μπινελικια,+35,+11,"σκουληκια","ασπονδυλα",απο μπαλα τιποτα ρε φιλε,ουτε μισο σχολιο,σε βιασε ο ΠΑΣ και δεν βγηκε ενας να σχολιασει τι εφταιξε για το αποτελεσμα,ολοι σας χαλαστηκατε που χαρηκαμε εμεις(!!!),μετα τι θελεις να πω δηλαδη?Βρες μου μια σελιδα που μιλατε ποδοσφαιρικα ρε πουστη μου και θα πω οτι ειστε Μουρινιο ολη η θυρα 4!!Οσο γιθα τις τελευταιες 2 προτασεις,κανε μια μεταφραση γιατι δεν βγαινει νοημα απο τα συμφραζομενα...
τι δεν καταλαβες στην προτελευταια?
οτι περσυ δεν βγηκα ουεφα κ το περιμενα γιατι δεν ειχα την ομαδα που θα ηθελα να εχω.κ στην τελευταια λεω οτι δεν θα βγω πρωτος στα πλει οφ αλλα κ αν βγω θα ειναι εκπληξη,αλλα φετος περιμενω απο την ομαδα μου η μαλλον το απαιτω να με βγαλει ουεφα γιατι μπορει.....
υπαρχουν πολλες σελιδες που μιλαμε για μπαλιτσα κ αυτε ςειναι οταν δεν μπαινετε εσεις εδω μεσα για να μας τσιγκλισετε
εισης την τριτη βγηκαμε κ ειπαμε οτι ειμασταν για τον πουτσο γι αυτο κ χασαμε
τωρα το τι φταιει ειναι αλλο θεμα
δεν ηταν μονο παικτικος ο αποκλεισμος αλλα επαιξαν ρολο κ αλλοι παραγοντες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τι δεν καταλαβες στην προτελευταια?
οτι περσυ δεν βγηκα ουεφα κ το περιμενα γιατι δεν ειχα την ομαδα που θα ηθελα να εχω.κ στην τελευταια λεω οτι δεν θα βγω πρωτος στα πλει οφ αλλα κ αν βγω θα ειναι εκπληξη,αλλα φετος περιμενω απο την ομαδα μου η μαλλον το απαιτω να με βγαλει ουεφα γιατι μπορει.....
υπαρχουν πολλες σελιδες που μιλαμε για μπαλιτσα κ αυτε ςειναι οταν δεν μπαινετε εσεις εδω μεσα για να μας τσιγκλισετε
εισης την τριτη βγηκαμε κ ειπαμε οτι ειμασταν για τον πουτσο γι αυτο κ χασαμε
τωρα το τι φταιει ειναι αλλο θεμα
δεν ηταν μονο παικτικος ο αποκλεισμος αλλα επαιξαν ρολο κ αλλοι παραγοντες
Σορρυ,αλλα σας παρακολουθω  αρκετα και απο την ηττα σας και μετα μονο σε "ασπονδυλα"αναφερεστε,τεσπα,αρκετα μαλωσαμε και σημερα,την κανω για εξω,καληνυχτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom