AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αυτος το ειδε ρε ΜΑΛΑΚΑ αυτη ειναι η διαφορα!!σε παρακαλω
το ειδες το ματς?
αν οχι μη μιλας
ειναι η λογικη των αρειανων
Αυτος το ειδε ρε ΜΑΛΑΚΑ αυτη ειναι η διαφορα!!σε παρακαλω
το ειδες το ματς?
αν οχι μη μιλας
ειναι η λογικη των αρειανων
το βρηκες παγαποντη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εμενα παντως θα μου κακοφαινονταν να εβλεπα ασπρομαυρα πανια στην 3 :- :- :-
χιτμαν ενα πεναλτυ μπορουσε να δωσει ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑΑν λετε του καλβο,κιτρινη για θεατρο ηταν...
Δεν παιξατε,χασατε...Μην αρχισετε τις μαλακιες των γαβρων και εσεις..
πας καλα?Ξαναμιλας για την διατησια χωρις να εχεις δει το ματς και μαλιστα τα λες σε καποιον που ΔΕΝ ανεφερε την διατησια καθολου!!!!Τι χαρακτηρισμο θες να σου απονειμω?Διαλεξε τον εσυ.Εγω τουλαχιστον,πριν βγω να μιλησω για τον ΠΑΣ(που εσεις ακομη να μιλησετε,τα "σκουληκια"σας εφταιγαν παλι)το ειδα το παιχνιδακι.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
επειδη εχω παιξει μπαλα σε βρεγμενο,αν ειναι να δινονται αυτες οι φασεις πεναλτυ,οποτε εβρεχε 4-4 θα ληγαν τα ματσ...χιτμαν ενα πεναλτυ μπορουσε να δωσει ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ
εισαι τραγικο ρε φιλε γι αυτο κ δεν το συνεχιζωΑυτος το ειδε ρε ΜΑΛΑΚΑ αυτη ειναι η διαφορα!!
Μια διμοιρία για δύο παοκτσήδες γιατί ακόμη & δύο μπορούν να τα κάνουν γυαλιά - καρφιά, αυτή είναι η εξήγηση.
Ρε,χαλαρωσε,βγαλε την π...α απο το στομα οταν γραφεις...ποιος σε χλευασε σημερα?Εγω βρε μαλεα δεν σου ειπα οτι σε υποστηριζα κιολας επειδη δεν χωνευω τις γριες??Και σιγα το δουλεμα που σου ριξαμε για τον ΠΑΣ,σιγα μην ειχες και τασεις αυτοκτονιας μετα απο αυτο το δουλεμα,κατι λογοπαιγνια ετσι για πλακιτσα,ουτε τα δικα σας μπινελικια,ουτε αλλαξε κανεις το αβαταρ του οπως κανετε εσεις(π.χ με Μπαγιερν),εσεις βγαινατε και μιλουσατε για τον Θεο,θαρρεις και σας κερδισαμε εμεις.Πρωτο ποστ του καθενος σας ηταν αν χαρηκαμε εμεις η οχι...Κομπλεξαρες!!πας καλα?
εχεις κενα μνημης?
μπηκατε κ γελουσατε με το αποτελεσμα λες κ με κερδισατε εσεις
κατι το οποιο εχετε καιρο να κανετε
επισης για το σημερινινο παλι με δουλευεις.....
κλαψε τωρα γιατι τον ηπιες απο τον πανθρακικο μην το συνεχιζεις
οσο κ να σε πηγε πιπα κωλο ο διαιτητης,ας μην ετρωγες 2 κ ας επαιρνες το χ τουλαχιστον μιας κ δεν σε αφηναν να βαλεις γκολ
μην ακουω μαλακιες
κ σε γαμησαν κ μιλας κιολας
Σηκωνει Νατσο...απο αυτους που δεν το ειδαν!!!!Αμπαλοι!!Mαλάκες ότι και να πούμε για το χθεσινοσημερινό ματς μαλακία θα είναι..
Αυτό είναι να ξεχαστεί σύντομα όχι για το αποτέλεσμα (γιατί την Τετάρτη είναι τα σπουδαία)
αλλά για το έκτρωμα που είδαμε αντί για μπάλα.
Όποιος δε μπορεί να το καταλάβει αυτό απλά δεν ξέρει από μπάλα.
Για άλλα ματς που χάσαμε όπως στην Ξάνθη τα χώνουμε μόνοι μας,το σημερινό δε σηκώνει κανένα σχόλιο.
τι να δω ρε συ?ντεκερακο κοιτα το ταβανι αγορι μου.....
κοιτα το ταβανι αγορι μου....
μιλαω μονο για τον πας,μην μπερδευεσαιΡε,χαλαρωσε,βγαλε την π...α απο το στομα οταν γραφεις...ποιος σε χλευασε σημερα?Εγω βρε μαλεα δεν σου ειπα οτι σε υποστηριζα κιολας επειδη δεν χωνευω τις γριες??Και σιγα το δουλεμα που σου ριξαμε για τον ΠΑΣ,σιγα μην ειχες και τασεις αυτοκτονιας μετα απο αυτο το δουλεμα,κατι λογοπαιγνια ετσι για πλακιτσα,ουτε τα δικα σας μπινελικια,ουτε αλλαξε κανεις το αβαταρ του οπως κανετε εσεις(π.χ με Μπαγιερν),εσεις βγαινατε και μιλουσατε για τον Θεο,θαρρεις και σας κερδισαμε εμεις.Πρωτο ποστ του καθενος σας ηταν αν χαρηκαμε εμεις η οχι...Κομπλεξαρες!!
το βρηκες παγαποντη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εμενα παντως θα μου κακοφαινονταν να εβλεπα ασπρομαυρα πανια στην 3 :- :- :-
χιτμαν ενα πεναλτυ μπορουσε να δωσει ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ
Σου'φυγε πόντος...Κι εμένα μου κακοφαίνεται γι' αυτό τότε δεν ήθελα να σας δώσουμε την Τούμπα για έδρα. Αλλά μόνο έτσι θα μπορούσατε ποτέ εσείς να κάνετε κατάληψη στην 4, μόνο με ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ του γηπέδου! Πάντως εμείς στη θέση σας, αν μας παραχωρούσατε τη σκουληκοφωλιά για να παίξουμε παιχνίδι για το ΟΥΕΦΑ, μόλις τελείωνε το παιχνίδι θα σπάγαμε όλα τα καθίσματα & θα βάζαμε & φωτιά σ' όλη τη θύρα 3.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ
Ειπες και για το σημερινο,αλλα σε διακιολογω,απο τα πολλα γαμησια(τα πραγματικα!)τα χεις λιγο χαμενα,δες πιο πανω τι εγραψες...οσο για τον ΠΑΣ,πες μου απλα τι περιμενες να διαβασεις απο Αρειανους...και εγω σου λεω οτι δεν γραψαμε τιποτα απο αυτα που θα εγραφες εσυ αν ησουν στη θεση μας.Αντε τωρα,δες τα παιχνιδια στην τι βι για να εχεις γνωμη για το παιχνιδι πολο στο Βικελιδης και το ξανακουβεντιαζουμε.Η δικη μου θεση ειναι οτι απλα δεν επρεπε να διεξαχθει απο το 30' και μετα γιατι πολυ απλα το γηπεδο εγινε πισινα,ολοι οι ουδετεροι συμφωνουν μαζι μου,αυτη την ενσταση εχω σεχτικα με το κορακι...μιλαω μονο για τον πας,μην μπερδευεσαι
κλαψε τωρα για την πουτσα