γιατι τι ειστε ρε?Ειδος προς εξαφανιση; α ρε καημενε μου.
χθες το μισο πεταλο ηταν αδειο κ το ξερω γιατι ημουν μεσα
ασε τωρα τα σαλια
5 χιλιαδες κοσμο ειχατε παπαρες
γιατι τι ειστε ρε?Ειδος προς εξαφανιση; α ρε καημενε μου.
πες τα γιατι κανουν ονειραΑν δεν εκανε τη μαλακια ο Βιτολο παντως,δεν θα την βγαζατε καθαρη...
Τζαμπα ασχολειστε,εδω τσιμπησαν βαθμο στην εδρα τους και πανηγυριζουν,τι να πεις...Να παρακαλαν να σωθουν.πες τα γιατι κανουν ονειρα
συμφωνοι...δεν αντιλεγωκαι αν θελετε να ξερετε ολοι εσεις μαγκες μου ,για να τελειωνει το αστειο με τον κοσμο του Ηρακλη,εμεις ειδαμε μπαλα σαυτο το γηπεδο.οι περισσοτεροι ειστε πολοι μικροι για να θυμαστε ισως.Ειδαμε χατζηπαναγη ,παπαιωανου,κωφιδη σε ενα απο το καλυτερο κεντρο στην ελλαδα ισως το καλυτερο ολων τον εποχων,σε μια εποχη που επρεπε να παρουμε τουλαχιστον ενα για να μην πω δυο πρωταθληματα.αλλα αλλες σκοτεινες εποχες εκεινες.40.000 και 45000 κοσμος μαζευοταν και μην μου πειτε οτι ηταν παοκτσηδες και αρειανοι ελεος πια με αυτη τη καραμελα.ποιος θα πηγαινε να υποστηριξει αντιπαλη ομαδα.και ποσοι να ηταν αυτοι 2000, 3000.εσεισ τι λετε να ηταν 30000; ειναι δυνατον;οπως καταλαβενετε λοιπον η συγκριση ειναι αναποφεκτη και ο περισσοτερος κοσμος δεν μπορει να πηγαινει να βλεπει το σημερινο κλοτσοσκουφι.
ενω εσεις εισασταν μια ζωη τα ιδια μια ομαδα δυνατη σχεδον ατεχνη που βασιζοταν στην δυναμικη του κοσμου.εσεις τι ειδατες λεβαντα ,γουναρη και σκαρταδο ,τι λεμε τωρα;
ενα παραδειγμα ειναι οτι στην οικοδομη μου μενουν 5 ηρακλειδης .μονο εγω παω στο γηπεδο και αυτο οταν εχει κανα καλο παιχνιδι.στην δε οικογενεια μου ειμαστε τρεις αντρες. μονο εγω παω παλι.τι να λεμε τωρα
πες τα γιατι κανουν ονειρα
μπανιο ποτε θα μαθεις μωρη γοργονα-αδελφη του μεγαλεξαντρου γαμω την ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΥ???Καλώς τη μεγαλύτερη πουτάνα της Ευρώπης!
ρε συ μηπως ειδαμε κ κανεναν κουδα?και αν θελετε να ξερετε ολοι εσεις μαγκες μου ,για να τελειωνει το αστειο με τον κοσμο του Ηρακλη,εμεις ειδαμε μπαλα σαυτο το γηπεδο.οι περισσοτεροι ειστε πολοι μικροι για να θυμαστε ισως.Ειδαμε χατζηπαναγη ,παπαιωανου,κωφιδη σε ενα απο το καλυτερο κεντρο στην ελλαδα ισως το καλυτερο ολων τον εποχων,σε μια εποχη που επρεπε να παρουμε τουλαχιστον ενα για να μην πω δυο πρωταθληματα.αλλα αλλες σκοτεινες εποχες εκεινες.40.000 και 45000 κοσμος μαζευοταν και μην μου πειτε οτι ηταν παοκτσηδες και αρειανοι ελεος πια με αυτη τη καραμελα.ποιος θα πηγαινε να υποστηριξει αντιπαλη ομαδα.και ποσοι να ηταν αυτοι 2000, 3000.εσεισ τι λετε να ηταν 30000; ειναι δυνατον;οπως καταλαβενετε λοιπον η συγκριση ειναι αναποφεκτη και ο περισσοτερος κοσμος δεν μπορει να πηγαινει να βλεπει το σημερινο κλοτσοσκουφι.
ενω εσεις εισασταν μια ζωη τα ιδια μια ομαδα δυνατη σχεδον ατεχνη που βασιζοταν στην δυναμικη του κοσμου.εσεις τι ειδατες λεβαντα ,γουναρη και σκαρταδο ,τι λεμε τωρα;
ενα παραδειγμα ειναι οτι στην οικοδομη μου μενουν 5 ηρακλειδης .μονο εγω παω στο γηπεδο και αυτο οταν εχει κανα καλο παιχνιδι.στην δε οικογενεια μου ειμαστε τρεις αντρες. μονο εγω παω παλι.τι να λεμε τωρα
θα ετρωγες πολλα αν δεν επαιζα με 10 κ κοψε τις μαλακιεςεσεις το πρωτο γκολ θα το βαζατε αν δεν πεζαμε με 10;
ειπα να περασω λιγο την ωρα μου κ δεν τον εχω τσιγγλισει ακομα γι αυτοΤζαμπα ασχολειστε,εδω τσιμπησαν βαθμο στην εδρα τους και πανηγυριζουν,τι να πεις...Να παρακαλαν να σωθουν.
και αν θελετε να ξερετε ολοι εσεις μαγκες μου ,για να τελειωνει το αστειο με τον κοσμο του Ηρακλη,εμεις ειδαμε μπαλα σαυτο το γηπεδο.οι περισσοτεροι ειστε πολοι μικροι για να θυμαστε ισως.Ειδαμε χατζηπαναγη ,παπαιωανου,κωφιδη σε ενα απο το καλυτερο κεντρο στην ελλαδα ισως το καλυτερο ολων τον εποχων,σε μια εποχη που επρεπε να παρουμε τουλαχιστον ενα για να μην πω δυο πρωταθληματα.αλλα αλλες σκοτεινες εποχες εκεινες.40.000 και 45000 κοσμος μαζευοταν και μην μου πειτε οτι ηταν παοκτσηδες και αρειανοι ελεος πια με αυτη τη καραμελα.ποιος θα πηγαινε να υποστηριξει αντιπαλη ομαδα.και ποσοι να ηταν αυτοι 2000, 3000.εσεισ τι λετε να ηταν 30000; ειναι δυνατον;οπως καταλαβενετε λοιπον η συγκριση ειναι αναποφεκτη και ο περισσοτερος κοσμος δεν μπορει να πηγαινει να βλεπει το σημερινο κλοτσοσκουφι.
ρε συ μηπως ειδαμε κ κανεναν κουδα?
λεω τωρα εγω
πλακα εχεις μωρη κωλογριακουδας΄ακουστα τον εχω σε ενα τραγουδι
Κι ο κώλος σου έχει αναφερθεί σε πολλά τραγούδια & μάλιστα σουξέ & έχει χιλιοτραγουδηθεί. Με συγχωρείς που γίνομαι χυδαίος, δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά σε κάτι μαλάκες σαν εσένα που ο κομπλεξισμός τους φτάνει τα όρια της λογικής του παραλόγου μόνο έτσι πρέπει να απαντάει κανείς.
πλακα εχεις μωρη κωλογρια
επειδη ομως δεν πολυασχολουμαστε κ πολυ μαζι σας οπως εχει καταλαβει λος μπουλος
πες ταΈλα μωρέ δεν τους ξέρεις τους Ηρακλειδείς; Λουφάζουν μια ολόκληρη χρονιά, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και αν κάποια στιγμή πάρουν έστω & ένα "Χ" απ' τον Π.Α.Ο.Κ. πανηγυρίζουν & δείχνουν πόσο φίδια κολοβά είναι. Στη Β' ρε πουστράκια, δεν είναι δυνατόν όλες οι ομάδες της Θεσ/νίκης να παίζουν στην Α', το ΜΠΟΥΛΟ!!!
βλακακο μου εσυ ασχολεισαι με τον κοσμο μου οχι εγω.τωρα ποιος ειναι ο κομπλεξικος...