Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ειδος προς εξαφανιση; α ρε καημενε μου.
γιατι τι ειστε ρε?
χθες το μισο πεταλο ηταν αδειο κ το ξερω γιατι ημουν μεσα
ασε τωρα τα σαλια
5 χιλιαδες κοσμο ειχατε παπαρες

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
και αν θελετε να ξερετε ολοι εσεις μαγκες μου ,για να τελειωνει το αστειο με τον κοσμο του Ηρακλη,εμεις ειδαμε μπαλα σαυτο το γηπεδο.οι περισσοτεροι ειστε πολοι μικροι για να θυμαστε ισως.Ειδαμε χατζηπαναγη ,παπαιωανου,κωφιδη σε ενα απο το καλυτερο κεντρο στην ελλαδα ισως το καλυτερο ολων τον εποχων,σε μια εποχη που επρεπε να παρουμε τουλαχιστον ενα για να μην πω δυο πρωταθληματα.αλλα αλλες σκοτεινες εποχες εκεινες.40.000 και 45000 κοσμος μαζευοταν και μην μου πειτε οτι ηταν παοκτσηδες και αρειανοι ελεος πια με αυτη τη καραμελα.ποιος θα πηγαινε να υποστηριξει αντιπαλη ομαδα.και ποσοι να ηταν αυτοι 2000, 3000.εσεισ τι λετε να ηταν 30000; ειναι δυνατον;οπως καταλαβενετε λοιπον  η συγκριση ειναι αναποφεκτη και ο περισσοτερος κοσμος δεν μπορει να πηγαινει να βλεπει το σημερινο κλοτσοσκουφι.
ενω εσεις εισασταν μια ζωη τα ιδια μια ομαδα  δυνατη σχεδον ατεχνη που βασιζοταν στην δυναμικη του κοσμου.εσεις τι ειδατες λεβαντα ,γουναρη και σκαρταδο ,τι λεμε τωρα;
ενα παραδειγμα ειναι οτι στην οικοδομη μου μενουν 5 ηρακλειδης .μονο εγω παω στο γηπεδο και αυτο οταν εχει κανα καλο παιχνιδι.στην δε οικογενεια μου ειμαστε τρεις αντρες. μονο εγω παω παλι.τι να λεμε τωρα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
και αν θελετε να ξερετε ολοι εσεις μαγκες μου ,για να τελειωνει το αστειο με τον κοσμο του Ηρακλη,εμεις ειδαμε μπαλα σαυτο το γηπεδο.οι περισσοτεροι ειστε πολοι μικροι για να θυμαστε ισως.Ειδαμε χατζηπαναγη ,παπαιωανου,κωφιδη σε ενα απο το καλυτερο κεντρο στην ελλαδα ισως το καλυτερο ολων τον εποχων,σε μια εποχη που επρεπε να παρουμε τουλαχιστον ενα για να μην πω δυο πρωταθληματα.αλλα αλλες σκοτεινες εποχες εκεινες.40.000 και 45000 κοσμος μαζευοταν και μην μου πειτε οτι ηταν παοκτσηδες και αρειανοι ελεος πια με αυτη τη καραμελα.ποιος θα πηγαινε να υποστηριξει αντιπαλη ομαδα.και ποσοι να ηταν αυτοι 2000, 3000.εσεισ τι λετε να ηταν 30000; ειναι δυνατον;οπως καταλαβενετε λοιπον  η συγκριση ειναι αναποφεκτη και ο περισσοτερος κοσμος δεν μπορει να πηγαινει να βλεπει το σημερινο κλοτσοσκουφι.
ενω εσεις εισασταν μια ζωη τα ιδια μια ομαδα  δυνατη σχεδον ατεχνη που βασιζοταν στην δυναμικη του κοσμου.εσεις τι ειδατες λεβαντα ,γουναρη και σκαρταδο ,τι λεμε τωρα;
ενα παραδειγμα ειναι οτι στην οικοδομη μου μενουν 5 ηρακλειδης .μονο εγω παω στο γηπεδο και αυτο οταν εχει κανα καλο παιχνιδι.στην δε οικογενεια μου ειμαστε τρεις αντρες. μονο εγω παω παλι.τι να λεμε τωρα
συμφωνοι...δεν αντιλεγω
αλλα κανονισε να σωθεις φετος
γιατι την συμπαθω εγω την γρια....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε συ μηπως ειδαμε κ κανεναν κουδα?
λεω τωρα εγω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εσεις το πρωτο γκολ θα το βαζατε αν δεν πεζαμε με 10;
θα ετρωγες πολλα αν δεν επαιζα με 10 κ κοψε τις μαλακιες
δεν ζεις στο 70 κ στο 80 φιλε,εισαι στο 2010 κ δεν εχεις κοσμο ουτε ομαδα
παρ το χαμπαρι κ μη μας ζαλιζεις τ αρχιδια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τζαμπα ασχολειστε,εδω τσιμπησαν βαθμο στην εδρα τους και πανηγυριζουν,τι να πεις...Να παρακαλαν να σωθουν.
ειπα να περασω λιγο την ωρα μου κ δεν τον εχω τσιγγλισει ακομα γι αυτο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Μια διευκρίνιση: Όταν λες "είδα μπάλα σ' αυτό το γήπεδο", το "η σύγκριση είναι αναπόφευκτη" & το "εσείς τί είδατε Λεβάντα, Γούναρη, Σκαρτάδο" κ.λπ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ Σ' ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ;;; Ρε πας καλά; Εγώ είχα ομαδάρα τη δεκαετία του '70 με Κούδα, Σαράφη, Αποστολίδη, Ασλανίδη κ.λπ. η οποία ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΗΡΕ (σε αντίθεση με τον Ηρακλάκο) & όλη η Αθήνα παραδέχεται ότι αν δεν υπήρχε το Π.Ο.Κ. θα σάρωνε τα πάντα & έρχεσαι & μου λες ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ;;; Μέχρι ποιο σημείο θα φτάσει ο κομπλεξισμός σας! Ρε πάτε στη Β' Εθνική εσείς όπως & σας αξίζει & εμείς θα διατηρήσουμε το Καυτατζόγλειο ανέπαφο! Θα ταριχευσουμε & κάποιον παίχτη σας αν θέλετε!

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εσυ εισαι ο κομπλεξικος γιατι αν πιστευες οτι δεν εχοω οπαδους δεν θα ασχολιοσουν καν αλλα και συ μαλλον πιστευεις το αντιθετο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Κι ο κώλος σου έχει αναφερθεί σε πολλά τραγούδια & μάλιστα σουξέ & έχει χιλιοτραγουδηθεί. Με συγχωρείς που γίνομαι χυδαίος, δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά σε κάτι μαλάκες σαν εσένα που ο κομπλεξισμός τους φτάνει τα όρια της λογικής του παραλόγου μόνο έτσι πρέπει να απαντάει κανείς.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τους οπαδους μου θα τους δεις οταν θα κανω μια καλη πορεια και θα μπαιζουμε μπαλιτσα

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
βλακακο μου εσυ ασχολεισαι με τον κοσμο μου οχι εγω.τωρα ποιος ειναι ο κομπλεξικος...
Κι ο κώλος σου έχει αναφερθεί σε πολλά τραγούδια & μάλιστα σουξέ & έχει χιλιοτραγουδηθεί. Με συγχωρείς που γίνομαι χυδαίος, δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά σε κάτι μαλάκες σαν εσένα που ο κομπλεξισμός τους φτάνει τα όρια της λογικής του παραλόγου μόνο έτσι πρέπει να απαντάει κανείς.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
πλακα εχεις μωρη κωλογρια
επειδη ομως δεν πολυασχολουμαστε κ πολυ μαζι σας οπως εχει καταλαβει λος μπουλος

Έλα μωρέ δεν τους ξέρεις τους Ηρακλειδείς; Λουφάζουν μια ολόκληρη χρονιά, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και αν κάποια στιγμή πάρουν έστω & ένα "Χ" απ' τον Π.Α.Ο.Κ. πανηγυρίζουν & δείχνουν πόσο φίδια κολοβά είναι. Στη Β' ρε πουστράκια, δεν είναι δυνατόν όλες οι ομάδες της Θεσ/νίκης να παίζουν στην Α', το ΜΠΟΥΛΟ!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Έλα μωρέ δεν τους ξέρεις τους Ηρακλειδείς; Λουφάζουν μια ολόκληρη χρονιά, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και αν κάποια στιγμή πάρουν έστω & ένα "Χ" απ' τον Π.Α.Ο.Κ. πανηγυρίζουν & δείχνουν πόσο φίδια κολοβά είναι. Στη Β' ρε πουστράκια, δεν είναι δυνατόν όλες οι ομάδες της Θεσ/νίκης να παίζουν στην Α', το ΜΠΟΥΛΟ!!!
πες τα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
βλακακο μου εσυ ασχολεισαι με τον κοσμο μου οχι εγω.τωρα ποιος ειναι ο κομπλεξικος...

Ναι ασχολούμαι με 'σένα γιατί από μικρός έχω το ελάττωμα να μ' εξοργίζουν οι κομπλεξικοί, οι ημιμαθείς & οι αμετροεπείς που κάνουν τη λογική του παραλόγου & τη μαλακία κανόνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom