Επισκέπτης
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..οακα 2002 γαυρος παοκ 20000
σιγα μην σκισεις κανα καλτσον..
τις μολοτωφ που τρωγατε βροχη στο παρκινγκ τις θυμασαι πουστρακο???
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..οακα 2002 γαυρος παοκ 20000
κ εκει θα τα εβαζε?
εγω ξερω κατι για το πολυτεχνειο
συνεχιζω το ξεσκεπασμα της ομαδας-επαναστασης
Στην ιστορια εχουν μεινει οι μορφες της Δικτατοριας του 1967-1974, Ζλατανος, Μιχας (διαιτητες) και Ασλανιδης (Γενικος Γραμματεας Αθλητισμου). Mε ενεργειες και αποφασεις τους, διελυσαν την κυριαρχη ομαδα της πολης και αμεσο αντιπαλο τους Άρη, τιμωρωντας τους Λουκανιδη (πριν τον τελικο κυπελλου του 1970), με ενα χρονο εκτος γηπεδων τους Αλεξιαδη και Σπυριδων, εξι μήνες τον Συροπουλο και τιμωριες στους Μπαλαφα και Σεμερτζη. Τοτε αναδεεχτηκαν και μεγαλοι παραγοντες και ευεργετες του συλλογου γνωστοί για φιλικες σχεσεις τους με την Δικτατορια.
κλαφτε παοκια...............
εγω σας μιλαω με ιστορικα ντοκουμεντα
Ελάτε να μας κλάσετε τον ΤΣΟΚΟ...25000 δεν είναι όλη η πόλη και κάνατε και εκδρομή...
Το Σάββατο σας ρίχνουμε τσιράκια του γαύρου...
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
Ελάτε να μας κλάσετε τον ΤΣΟΚΟ...
Τραγούδα εσύ όσο είναι καιρός γιατί σε τρεις μήνες που θα έχεις πέσει στη Β' θα εξαφανιστείς όχι μόνο απ' το παρόν thread αλλά απ' το site ολόκληρο!
Πουστράκι...Τραγούδα εσύ όσο είναι καιρός γιατί σε τρεις μήνες που θα έχεις πέσει στη Β' θα εξαφανιστείς όχι μόνο απ' το παρόν thread αλλά απ' το site ολόκληρο!
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Δεν πρόκειται να εξαφανιστεί....
αφού δεν μπαίνει για τα αθλητικά,απλά ψάχνει γκόμενο εδώ μέσα
κλάααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Παοκια,το ειδατε το μαρκαρισμα του Βιτολο και την πρωτη κιτρινη με την γρια?Σας θυμισε μηπως κατι?Το μαρκαρισμα στον Βιερινια μηπως στο μεταξυ μας ματς που ζητουσατε την αποβολη του??Τωρα ΜΟΥΓΚΑ???Αμπαλοι...μιληστε για αδικια εις βαρος σας ξανα...
Παοκια,το ειδατε το μαρκαρισμα του Βιτολο και την πρωτη κιτρινη με την γρια?Σας θυμισε μηπως κατι?Το μαρκαρισμα στον Βιερινια μηπως στο μεταξυ μας ματς που ζητουσατε την αποβολη του??Τωρα ΜΟΥΓΚΑ???Αμπαλοι...μιληστε για αδικια εις βαρος σας ξανα...
για πε....Ειναι πολλα που δεν μπορουν να ειπωθουν σε ενα δημοσιο φορουμ.
Καθωτι ζουμε στην ιδια πολη γνωριζουμε κατι παραπανω ο καθενας μας.
Εγω προσωπικα γνωριζω τον εναν απο τους δυο εποπτες που επαιζαν την
κυριακη. (ειμαστε φιλοι εδω και 15 χρονια)
Αμα κατσω να σου πω τι μου ελεγε χτες θα φριξεις, οποτε αστο καλυτερα.
για πε....