Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ειναι πολλα που δεν μπορουν να ειπωθουν σε ενα δημοσιο φορουμ.
Καθωτι ζουμε στην ιδια πολη γνωριζουμε κατι παραπανω ο καθενας μας.
Εγω προσωπικα γνωριζω τον εναν απο τους δυο εποπτες που επαιζαν την
κυριακη. (ειμαστε φιλοι εδω και 15 χρονια)
Αμα κατσω να σου πω τι μου ελεγε χτες θα φριξεις, οποτε αστο καλυτερα.

Τόε το σωστό είναι να μην πεις τπτ απολύτως...γιατί τα ξέρω αλλά δε μππορώ δημόσια να πω ακούγονται κάπως.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τόε το σωστό είναι να μην πεις τπτ απολύτως...γιατί τα ξέρω αλλά δε μππορώ δημόσια να πω ακούγονται κάπως.

Ο καθενας μπορει να το εκλαβει οπως θελει.
Εγω δεν εκθετω δημοσια μια φιλια 15 χρονων.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν δεν μπορεις να μιλησεις,τοτε μη λες τιποτα,αλλιως χαρακτηριζεσαι ως παπαρολογος φιλε,ασε τα ξερω αλλα δεν μιλαω,και εγω τοτε ξερω τον μισο παοκ και αν πω αυτα που μου λενε..ασε το θεμα λοιπον,θα μου πειτε για τις 2 φασεις του Βιτολο?Ιδιες και απαραλλαχτες μου μοιαζουν...

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αν δεν μπορεις να μιλησεις,τοτε μη λες τιποτα,αλλιως χαρακτηριζεσαι ως παπαρολογος φιλε,ασε τα ξερω αλλα δεν μιλαω,και εγω τοτε ξερω τον μισο παοκ και αν πω αυτα που μου λενε..ασε το θεμα λοιπον,θα μου πειτε για τις 2 φασεις του Βιτολο?Ιδιες και απαραλλαχτες μου μοιαζουν...

ΒΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟ. ΗΛΙΘΙΕ.

Επισκέπτης

Μην το ξεκινάς καθόλου τότε αν δεν έχεις σκοπό να το βγάλεις πέρα,γιτί το φίλο σου τον έχεις εκθέσει ήδη μ'αυτά τα λίγα που είπες..

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν εχω εκθεσει κανεναν.
Εσυ που λες να μην απαντησω ξανα σε μηνυμα σου,
ειναι καλυτερα να μην γραφεις εδω τοτε.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Ενα μονο θα σου αναφερω απο αυτα που μου ειπε:

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ,
ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ
ΒΟΗΘΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν εχω εκθεσει κανεναν.
Εσυ που λες να μην απαντησω ξανα σε μηνυμα σου,
ειναι καλυτερα να μην γραφεις εδω τοτε.
Δεν θα μου πεις εσυ ρε που θα γραφω,απλα επειδη μου εισαι τελειως αδιαφορος δεν γουσταρω ξανα να απαντας σε ποστ μου,να μιλας με ατομα του επιπεδου σου...αυτο και τιποτα αλλο.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν θα μου πεις εσυ ρε που θα γραφω,απλα επειδη μου εισαι τελειως αδιαφορος δεν γουσταρω ξανα να απαντας σε ποστ μου,να μιλας με ατομα του επιπεδου σου...αυτο και τιποτα αλλο.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Όποιος φίλος του ΠΑΟΚ  θέλει να βοηθήσει την ομάδα και την διοίκηση Ζαγοράκη ,Βρύζα ας πάρει όσες μετοχές μπορεί.
Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία και μέχρι στιγμής η ΑΜΚ δεν πάει καλά.
Η ομάδα θέλει έμπρακτη στήριξη και όχι μόνο λόγια.
Μεγαλομέτοχοι, λεφτάδες, σωτήρες,και πρίγκηπες του παραμυθιού μας τελειώσανε.
Πληροφορίες τηλ 801 111 1926 και

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ενα μονο θα σου αναφερω απο αυτα που μου ειπε:

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ,
ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ
ΒΟΗΘΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ?
παραμυθια της χαλιμας. το μονο που εφταιγε και χαθηκε το ματς ηταν η μαλακια του βιτολο τελος. πριν την αποβολη τους παιζαμε για πλακα. αμα ηθελε να μας σφαξει θα εδινε την πρωτη κιτρινη του βιτολο κοκκινη (που δινεται αλλα ειναι τραβηγμενη και οχι δεν ειναι το ιδιο με τη φαση του βιερινια) και αντε γεια. το μονο που μπορω να καταλογισω στο κορακι ειναι που δεν απεβαλε την γρια που εξυνε τη μαπα του μουσλι κανα 5λεπτο αλλα σε τετοιες συρραξεις τι να πρωτοδεις.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
παραμυθια της χαλιμας. το μονο που εφταιγε και χαθηκε το ματς ηταν η μαλακια του βιτολο τελος. πριν την αποβολη τους παιζαμε για πλακα. αμα ηθελε να μας σφαξει θα εδινε την πρωτη κιτρινη του βιτολο κοκκινη (που δινεται αλλα ειναι τραβηγμενη και οχι δεν ειναι το ιδιο με τη φαση του βιερινια) και αντε γεια. το μονο που μπορω να καταλογισω στο κορακι ειναι που δεν απεβαλε την γρια που εξυνε τη μαπα του μουσλι κανα 5λεπτο αλλα σε τετοιες συρραξεις τι να πρωτοδεις.
Εκει μονο σε αδικησε,επρεπε να κοκκινισει τον Πιτου,κατα τα αλλα εκανε λαθη και για τους δυο,που βρισκεις διαφορες αναμεσα στα 2 τακλιν που ανεφερα?Απο πισω με τα 2 ποδια...

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εκει μονο σε αδικησε,επρεπε να κοκκινισει τον Πιτου,κατα τα αλλα εκανε λαθη και για τους δυο,που βρισκεις διαφορες αναμεσα στα 2 τακλιν που ανεφερα?Απο πισω με τα 2 ποδια...

Η διαφορα ειναι οτι στο πρωτο του εσπασε τα ποδια, ενω στο αλλο οχι.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Εχεις πμ

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
το τακλιν με τον ηρακλη ειναι με το 1 ποδι και οχι απο πισω

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Οχι φιλαρακι δεν ειναι παραμυθια της χαλιμας.
Του βιερινια δεν ηταν πεναλτυ? Του Μουσλι στην αρχη δεν ηταν?
Πως ειδε και του εδωσε κιτρινη του πιτα γκαρσια? Βλεπουν αυτο που θελουν οπως και οποτε το θελουν!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ο βιερινια φιλε πιο πολυ το εκβιασε το πεναλτι παρα ηταν . ειναι παικταρα αλλα στη συγκεκριμενη φαση εκανε μαλακια επρεπε να γυρισει και να σουταρει. του μουσλι οχι τπτ δεν ηταν για μενα. για τον πιτου γκαρσια ειπα εχεις δικιο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το τακλιν με τον ηρακλη ειναι με το 1 ποδι και οχι απο πισω
Αν το βρει καποιος,ας το ανεβασει να το σχολιασουμε,εγω ιδια τα ειδα,αν ηθελε να σε αδικησει θα εδινε και το υποτιθεμενο χερι του Μαλεζα που στριγγλιζαν οι γριες(καθαρος ωμος),τα δε πεναλτυ που ζητησες ας τα αφησουμε και αυτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom