Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

PAOKVAG

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ακου να σου πω...θα γράφω όπου γουστάρω και θα ασχολούμαι με όποιον θέλω...ΓΚΕΓΚΕ???

Δεν έχω τίποτα με τον ΠΑΟΚ,σε κάτι πουστράκια όμως που γράφουν εδώ μέσα θα απαντάω όπως τους αρμόζει...

[size=20pt]Και πάρτε το όλοι χαμπάρι...δεν κάνουμε το κομάτι κανενός και ειδικά του Πατέρα...

Δεν είμαστε τσιράκι κανενός και δεν θα γίνουμε ποτέ!!!πάντα αυτό πληρώναμε...
[/size]
Κι εσείς κάποτε ήσασταν περήφανοι αλλά τώρα παίρνετε χορηγίες από τον Βγενό...

Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι θα κάνει τουρισμό ο βάζελος στα Γιάννενα... :sunglasses:
φιλε μου μακαρι να τα δωσετε ολα οπωs τα δωσατε με εμαs αλλα δεν το βλεπω!!! αν ομωs κερδισετε η τουs αποκλειστε θα βγω και θα το πω!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
φιλε μου μακαρι να τα δωσετε ολα οπωs τα δωσατε με εμαs αλλα δεν το βλεπω!!! αν ομωs κερδισετε η τουs αποκλειστε θα βγω και θα το πω!!
Με όλους τα δίνουμε όλα...το αν θα κερδίσουμε ή όχι είναι άλλο θέμα???γιατί μήπως στήσαμε κώλο στον γαύρο???
Αν ήταν να κάνουμε αλλαξοκωλιές,θα μπορούσαμε να το κάνουμε με'σας στο κύπελλο και να μας δώσετε το ματς του πρωταθλήματος,κάνω λάθος???
και εμειs ηρθαμε γιαννενα 700 αλλα δεν μαs εβαλαν μεσα οι κωλομπατσοι!!
Τη μαλακία την έκανε ο Ζαγοράκης που έλεγε στα παιδιά ότι θα μπούνε σίγουρα μέσα...
Ο δικός μας δεν είχε πρόβλημα αρκεί να αναάλμβανε την ευθύνη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,η αστυνομία και ο Βούγιας με τον οποίο μιλούσαν στο τηλ.
Ο Βούγιας αρνήθηκε και σχόλασε ο γάμος...

Εμείς θέλουμε να πηγαίνουμε παντού και να έρχονται όλοι!!!

Στη μεγάλη κερκίδα πάντως είχαν μπει κανονικά 10 δικοί σας και δεν έγινε το παραμικρό...

Μεγάλη μαλακία η απαγόρευση,που έχει ξαναγίνει αυτό να σταματάνε αυτοκίνητα με πινακίδες Θεσσαλονίκης στην Εγνατία και να ζητάνε ταυτότητες... :jerking: :jerking: :jerking:

Εχουμε ξεφύγει τελείως...
κουκουρουκου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Τί να κάνουν; Να τα δώσουν όλα με βάζελο; Ίσως, αν θέλει να ξεκαβλώσει ο γάβρος ο Αναστόπουλος & τους βάλει στην πρίζα, αλλά ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ & ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ αν ξεσκίζονταν σε ένα παιχνίδι αυτό θα ήταν με τον Π.Α.Ο.Κ., το παιχνίδι της χρονιάς γι' αυτούς! Όλες οι πουτάνες, Άρης - Ηρακλής - Λάρισα - Π.Α.Σ. - Ξάνθη κ.τ.λπ. σε ένα παιχνίδι μόνο ξεσκίζονται, παίζοντας έτσι άθελά τους το παιχνίδι του Π.Ο.Κ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τί να κάνουν; Να τα δώσουν όλα με βάζελο; Ίσως, αν θέλει να ξεκαβλώσει ο γάβρος ο Αναστόπουλος & τους βάλει στην πρίζα, αλλά ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ & ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ αν ξεσκίζονταν σε ένα παιχνίδι αυτό θα ήταν με τον Π.Α.Ο.Κ., το παιχνίδι της χρονιάς γι' αυτούς! Όλες οι πουτάνες, Άρης - Ηρακλής - Λάρισα - Π.Α.Σ. - Ξάνθη κ.τ.λπ. σε ένα παιχνίδι μόνο ξεσκίζονται, παίζοντας έτσι άθελά τους το παιχνίδι του Π.Ο.Κ.
Εσυ που ξεσκιζεσαι,δεν μας ειπες...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
και εμειs ηρθαμε γιαννενα 700 αλλα δεν μαs εβαλαν μεσα οι κωλομπατσοι!!

Είναι επειδή έπεσε εντολή από τα πάνω, και στον Πανιώνιο δε μας έβαζαν πέρσι αλλά μπήκαμε τελικά με τον τσαμπουκά μας!

Επισκέπτης

Ώπα ρε Μπάρτσα...σιγά μη σου φύγει πόντος..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εσυ που ξεσκιζεσαι,δεν μας ειπες...

Με τον Ολυμπιακό φίλε. Εσένα σ' έχω για πρωινό (καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0 που λέει κι ο Αλέφας) & ο καημός μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν παίζω μπάλα με βάζελο & αεκάκι, αν πήγαινε για εκεί η σπόντα σου...

PAOKVAG

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με όλους τα δίνουμε όλα...το αν θα κερδίσουμε ή όχι είναι άλλο θέμα???γιατί μήπως στήσαμε κώλο στον γαύρο???
Αν ήταν να κάνουμε αλλαξοκωλιές,θα μπορούσαμε να το κάνουμε με'σας στο κύπελλο και να μας δώσετε το ματς του πρωταθλήματος,κάνω λάθος???Τη μαλακία την έκανε ο Ζαγοράκης που έλεγε στα παιδιά ότι θα μπούνε σίγουρα μέσα...
Ο δικός μας δεν είχε πρόβλημα αρκεί να αναάλμβανε την ευθύνη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,η αστυνομία και ο Βούγιας με τον οποίο μιλούσαν στο τηλ.
Ο Βούγιας αρνήθηκε και σχόλασε ο γάμος...

Εμείς θέλουμε να πηγαίνουμε παντού και να έρχονται όλοι!!!

Στη μεγάλη κερκίδα πάντως είχαν μπει κανονικά 10 δικοί σας και δεν έγινε το παραμικρό...

Μεγάλη μαλακία η απαγόρευση,που έχει ξαναγίνει αυτό να σταματάνε αυτοκίνητα με πινακίδες Θεσσαλονίκης στην Εγνατία και να ζητάνε ταυτότητες... :jerking: :jerking: :jerking:

Εχουμε ξεφύγει τελείως...
κουκουρουκου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
φιλε μου ελεγαν οι μπατσοι θα μπουμε σε 5 λεπτα και θα μπουμε σε 5 λεπτα και δεν εγινε τιποτα!!! ακουσα οτι εγιναν και επεισοδια μεταξυ γιαννιωτων και οπαδων του ΠΑΟΚ αληθευει?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Με τον Ολυμπιακό φίλε. Εσένα σ' έχω για πρωινό (καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0 που λέει κι ο Αλέφας) & ο καημός μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν παίζω μπάλα με βάζελο & αεκάκι, αν πήγαινε για εκεί η σπόντα σου...
Μονο φετος επαιξες μπαλα φιλε με γαυρο,,κι εκει παλι μονο εκτος.Μην τα γενικευεις,αν θες να σε παιρνουν στα σοβαρα,τα τελευταια χρονια ξερεις τι κανεις με γαυρο. :jerking: :jerking:
Ζεις και αναπνεεις για τα μεταξυ μας ματς κι εσυ...το αν το παραδεχεσαι η οχι ειναι μεσα στην γενικοτερη φαντασιωση που σας διακατεχει ως λαο...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
φιλε μου ελεγαν οι μπατσοι θα μπουμε σε 5 λεπτα και θα μπουμε σε 5 λεπτα και δεν εγινε τιποτα!!! ακουσα οτι εγιναν και επεισοδια μεταξυ γιαννιωτων και οπαδων του ΠΑΟΚ αληθευει?
Ράδιο αρβύλα...
Αν έγινε κάποιο μεμονομένο περιστατικό δεν ξέρω...
Στο γήπεδο δεν έγινε τίποτα...
αυτο θα το πληρωσετε μουνακια..
με το αιγαλεακι του χρονου στρακο..
Σκουυυξεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
PAOKVAG...
Να το ένα πουστράκι...
Τι κουβέντα να κάνω εγώ μ'αυτό το καμμένο...????

ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΟΟΟ...πρωκτοραφή έκανες???? :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μονο φετος επαιξες μπαλα φιλε με γαυρο,,κι εκει παλι μονο εκτος.
τι εκανε???
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
απλα δεν παιξαμε εμεις..
μια ευκαιρεια εκαναν & ο νικοπολιδης το επνιξε απο την κλειστη γωνια,οπως επνιξε το δικο σας,τα 2 με τα ταγαρια & τα 2 με την αδεκαρα..

PAOKVAG

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι εκανε???
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
απλα δεν παιξαμε εμεις..
μια ευκαιρεια εκαναν & ο νικοπολιδης το επνιξε απο την κλειστη γωνια,οπως επνιξε το δικο σας,τα 2 με τα ταγαρια & τα 2 με την αδεκαρα καλα ρε φιλε εισαι σοβαροs τωρα? 2 δοκαρια ειχαμε και ενα χαμενο τετ ατετ με εντινιο για πλακα σε κερδισα το πιο ευκολο διπλο που εχω παρει φιλε μου!!! για μενα το οσφπ-ΠΑΟΚ ειναι το μεγαλυτερο ελληνικο ντερμπι γιατι συγκρουονται οι 2 μεγαλυτεροι λαοι και εγω το βλεπω ετσι και πολυ περισσοτεροι!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
PAOKVAG...
Να το ένα πουστράκι...
Τι κουβέντα να κάνω εγώ μ'αυτό το καμμένο...????

ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΟΟΟ...πρωκτοραφή έκανες???? :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ είπα κάτι & μάλλον δεν το διάβασες. Τραγούδα τώρα γιατί σε τρεις μήνες που θα τελειώσει το πρωτάθλημα & θα είσαι στη Β' θα εξαφανιστείς όχι μόνο απ' το παρόν thread, αλλά απ' το site ολόκληρο. Δεν μπορεί κάθε χρονιά να σε σώζει η ερυθρόλευκη πουτάνα ο Αναστόπουλος. Σήμερα μπορεί να μου το παίζεις μετριόφρων, αλλά σ' έχω άχτι απ' τις προηγούμενες μέρες εσένα ειδικά που μας έπρηξες τ' αρχίδια επειδή κέρδισες μια φορά τον Π.Α.Ο.Κ. Να χαρώ εγώ τον κόσμο σου (γιατί λαό δεν έχεις), άσ' τον στην Α' Εθνική & ας πέσει η ομάδα σου στη Β' γιατί αυτή είναι η κατηγορία που ανήκεις.

PAOKVAG

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε φιλε εισαι σοβαροs τωρα? 2 δοκαρια ειχαμε και ενα χαμενο τετ ατετ με εντινιο για πλακα σε κερδισα το πιο ευκολο διπλο που εχω παρει φιλε μου!!! για μενα το οσφπ-ΠΑΟΚ ειναι το μεγαλυτερο ελληνικο ντερμπι γιατι συγκρουονται οι 2 μεγαλυτεροι λαοι και εγω το βλεπω ετσι και πολυ περισσοτεροι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom