ενω εσεις σεβεστε ποτε τιποτα?Αφηστε ρε τα παραμυθια. "σεβασμοs στουs νεκρουs τηs θυραs 7 και τηs 4 και ολων των οπαδων!!!"
παπαρια σεβοσασταν βριζατε ολοι μαζι τα παραμυθια πεστε τα σε κανεναν αλλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Τι γελάς ρε χαχανούλη???
Την πούτσα μου ακόμα μέσα την έχεις...
Σκουπήσου λέμεεεε...
Ναι κάνε το άσπρο - μαύρο τώρα, το θέατρο του παραλόγου το κατέχεις. Μου παραθέτεις στατιστικά που λείπουν ένα σωρό χρονιές που ήσουν στη Β' ως ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ότι τον "έχεις" τον Π.Α.Ο.Κ., σε ξεμπροστιάζω & εσύ ως απάντηση μου λες πίπες. Αλλά είπαμε, τραγούδα μέχρι το Μάιο, μ' αρέσει να σ' ακούω, μετά θα παίζεις πάλι στα χωράφια της Β'.
μακεδονικη πουτσα αλβανακι σου εκελεισα το σπιτι και αυτο δεν αλλαζει!!!ελα ρε που ασχολεισαι με τους βουλγαρους μπουγατσοκιμαδες..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Φιλε,εγω θυμαμαι την πλειοψηφια να το κελαηδαει,ημουν μεσα σε πολλα απο αυτα τα ματς και εχω αποψη.Εδω δεν δικαζουμε κανεναν,προσωπικα μπορει εσυ και ο αλλος φιλος να αποδοκιμαζατε,ομως τα συνθηματα ηταν ενα γεγονος και κοπηκαν μολις ειχατε τους δικους σας νεκρους,κατι που το θεωρω μεγιστη οπαδικη υποκρισια.Αν εσεις που διαφωνουσατε με το συγκεκριμενο συνθημα εισασατν τοσοι πολλοι ας βρισκατε τροπους να εκφρασετε τη δυσαρεσκεια σας ΤΟΤΕ...φιλε μου αν θα εβριζα νεκρο θα ημουν ενα τεραs!!! σεβασμοs στουs νεκρουs τηs θυραs 7 και τηs 4 και ολων των οπαδων!!! υπαρχουν πολλα μαστουρωμενα σε καθε ομαδα αλλα η πλειοψηφια φιλε μου σεβεται τον νεκρο!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Αφηστε ρε τα παραμυθια. "σεβασμοs στουs νεκρουs τηs θυραs 7 και τηs 4 και ολων των οπαδων!!!"
παπαρια σεβοσασταν βριζατε ολοι μαζι τα παραμυθια πεστε τα σε κανεναν αλλο
Προκαλείς πολύ, λες πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν & μάλιστα σε άτομα που σου δηλώσαμε ότι διαφωνούμε με το συγκεκριμένο σύνθημα. Παραδέχτηκα το λάθος μερικών οπάδων μου & εσύ αντί να το λήξεις συνεχίζεις να προκαλείς, οπότε μου φαίνεται θα πάψω να είμαι ευγενικός ΚΑΙ μαζί σου. Αλλά όλοι οι γάβροι μια κοψιά είστε... Τα τελευταία 13 χρόνια σας χάλασαν τελείως, θέλεις πάλι μια πέτρινη δεκαετία για να στρώσεις. Καταλήξαμε όσοι σιχαινόμαστε το βάζελο να θέλουμε να πάρει πρωτάθλημα μόνο & μόνο για να βουλώσει τα στόματα των κομπλεξικών ομοϊδεατών σου.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ρε στούρνε,κόψε τις μαλαματίνες σε χαλάνε...[size=20pt]Ναι κάνε το άσπρο - μαύρο τώρα, το θέατρο του παραλόγου το κατέχεις. Μου παραθέτεις στατιστικά που λείπουν ένα σωρό χρονιές που ήσουν στη Β' ως ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ότι τον "έχεις" τον Π.Α.Ο.Κ., σε ξεμπροστιάζω & εσύ ως απάντηση μου λες πίπες.[/size] Αλλά είπαμε, τραγούδα μέχρι το Μάιο, μ' αρέσει να σ' ακούω, μετά θα παίζεις πάλι στα χωράφια της Β'.
αφου ήμουν στη Β' τι στατιστικά που λείπουν να σου παραθέσω???
Είσαι πραγματικά τόσο ηλίθιος ή είσαι ακόμα ζαλισμένο από την ψωλιά???
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Φιλε,εγω θυμαμαι την πλειοψηφια να το κελαηδαει,ημουν μεσα σε πολλα απο αυτα τα ματς και εχω αποψη.Εδω δεν δικαζουμε κανεναν,προσωπικα μπορει εσυ και ο αλλος φιλος να αποδοκιμαζατε,ομως τα συνθηματα ηταν ενα γεγονος και κοπηκαν μολις ειχατε τους δικους σας νεκρους,κατι που το θεωρω μεγιστη οπαδικη υποκρισια.Αν εσεις που διαφωνουσατε με το συγκεκριμενο συνθημα εισασατν τοσοι πολλοι ας βρισκατε τροπους να εκφρασετε τη δυσαρεσκεια σας ΤΟΤΕ...
Από κερκίδα πιστεύω ότι ξέρεις οπότε γνωρίζεις πολύ καλά ότι ΤΟΤΕ δεν υπήρχε τρόπος να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου, πόσο μάλλον στην καρδιά της 4. Όσο για τα συνθήματα, άσ' το μην αρχίσω & τα δικά σου που με λες Τούρκο! ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΟΒΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ" ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ. Άσε που η πλάκα είναι ότι υπάρχουν & στις τάξεις σας "Τουρκόσποροι"...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
μακεδονικη πουτσα αλβανακι σου εκελεισα το σπιτι και αυτο δεν αλλαζει!!!
Έτσι, βρίσ' τον το μαλάκα.
Το νου σου μονο μην βρισεις νεκρους.Προκαλείς πολύ, λες πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν & μάλιστα σε άτομα που σου δηλώσαμε ότι διαφωνούμε με το συγκεκριμένο σύνθημα. Παραδέχτηκα το λάθος μερικών οπάδων μου & εσύ αντί να το λήξεις συνεχίζεις να προκαλείς, οπότε μου φαίνεται θα πάψω να είμαι ευγενικός ΚΑΙ μαζί σου. Αλλά όλοι οι γάβροι μια κοψιά είστε... Τα τελευταία 13 χρόνια σας χάλασαν τελείως, θέλεις πάλι μια πέτρινη δεκαετία για να στρώσεις. Καταλήξαμε όσοι σιχαινόμαστε το βάζελο να θέλουμε να πάρει πρωτάθλημα μόνο & μόνο για να βουλώσει τα στόματα των κομπλεξικών ομοϊδεατών σου.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Ρε στούρνε,κόψε τις μαλαματίνες σε χαλάνε...
αφου ήμουν στη Β' τι στατιστικά που λείπουν να σου παραθέσω???
Είσαι πραγματικά τόσο ηλίθιος ή είσαι ακόμα ζαλισμένο από την ψωλιά???
Είσαι χαζός; Έχει νόημα να μου παραθέτεις στατιστικά & να μου λες "τόσες φορές σε κέρδισα, τόσες ισοπαλίες κ.λ.π." όταν ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ έπαιζες μια κατηγορία κάτω από εμένα τόσες χρονιές;;; Έπαιζες στη Β' γιατί πολύ απλά δεν ήσουν ικανή σαν ομάδα να αντεπεξέλθεις στην Α' Εθνική, με λίγα λόγια αν αυτές τις χρονιές που ήσουν στη Β' μπορούσαμε να παίξουμε μαζί θα σε γαμούσα ακόμη κι απ' τ' αυτιά, με κατάλαβες; Οπότε τα "7 νίκες εμείς, 3 εσείς" πούλα τα αλλού.
Επισκέπτης
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ βουλγαροτουρκογυφτισσα..Έτσι, βρίσ' τον το μαλάκα.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μη συγκρινεις το "Τουρκος" και το "σκουληκι" με τα συνθηματα.Αυτα οπως ξερεις καλα ειναι οπαδικα παρατσουκλια που ενοχλουν μονο τους ασχετους.Απλα,εσεις το μεγαλοποιειτε και το κανατε ζητημα με τα"Αντεθνικα" απο τους δημοσιογραφους σας που ομως καμαρωνουν οταν ο λαος του παοκ παραποιει τον εθνικο υμνο...Οσο για το συνθημα με τους νεκρους,εσυ ειπες οτι μονο μια μειοψηφια το ελεγε,οποτε εσεις σαν πλειοψηφια θα ηταν ευκολο να τους βαλετε στο περιθωριο.Τωρα βεβαια διεψευσες τον εαυτο σου,πραγματι σε μια ολοκληρη Θυρα 4 ενας λογικος καθεται,βγαζει τον σκασμο και βλεπει τον αγωνα...Από κερκίδα πιστεύω ότι ξέρεις οπότε γνωρίζεις πολύ καλά ότι ΤΟΤΕ δεν υπήρχε τρόπος να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου, πόσο μάλλον στην καρδιά της 4. Όσο για τα συνθήματα, άσ' το μην αρχίσω & τα δικά σου που με λες Τούρκο! ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΟΒΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ" ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ. Άσε που η πλάκα είναι ότι υπάρχουν & στις τάξεις σας "Τουρκόσποροι"...
ετσι γαμαει η ΕΛΛΑΔΑ απογονε!!ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ βουλγαροτουρκογυφτισσα..
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ βουλγαροτουρκογυφτισσα..
Το κακό με κάτι πουστράκια σαν εσένα είναι ότι "κελαηδάνε" μόνο εδώ μέσα κρυμμένοι πίσω απ' την ανωνυμία τους, γιατί αν σε είχα έξω εσένα θα σου έδινα τα αρχίδια μου να τα φας.
απογονε του στολου?ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ βουλγαροτουρκογυφτισσα..
ακομα εδω?ολο εδω τριγυρνας δαφνοτσιμπουκωμενε
Επισκέπτης
πουστρακια ακομη εχετε το καυλι του σκουληκοπαπαδοπουλου στην σουφρα σας..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Μη συγκρινεις το "Τουρκος" και το "σκουληκι" με τα συνθηματα.Αυτα οπως ξερεις καλα ειναι οπαδικα παρατσουκλια που ενοχλουν μονο τους ασχετους.Απλα,εσεις το μεγαλοποιειτε και το κανατε ζητημα με τα"Αντεθνικα" απο τους δημοσιογραφους σας που ομως καμαρωνουν οταν ο λαος του παοκ παραποιει τον εθνικο υμνο...Οσο για το συνθημα με τους νεκρους,εσυ ειπες οτι μονο μια μειοψηφια το ελεγε,οποτε εσεις σαν πλειοψηφια θα ηταν ευκολο να τους βαλετε στο περιθωριο.Τωρα βεβαια διεψευσες τον εαυτο σου,πραγματι σε μια ολοκληρη Θυρα 4 ενας λογικος καθεται,βγαζει τον σκασμο και βλεπει τον αγωνα...
Για 'σένα μπορεί να είναι μόνο οπαδικά παρατσούκλια. Έχω γνωρίζει εγώ ασπόνδυλα που λένε το "Τούρκος" με καθαρά ρατσιστική διάθεση όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται αυτό. Το λένε & γεμίζει το στόμα τους... Κάτι παλιοί ιερολοχίτες... Ξέρεις τώρα τί λέω.
εγω να κλαψω απογονε?πουστρακια ακομη εχετε το καυλι του σκουληκοπαπαδοπουλου στην σουφρα σας..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
εσυ εισαι συνεχεια εδω μεσα και νομιζεις οτι εισαι μαγκας ευνουχισμενε απογονε...
για την βουτια του τοροβουτα γιατι δεν μιλαs ρε δαφνομπουκωμενε? αλλα τα περισσοτερα διπλα ετσι πουστικα τα εχετε κανει λιμανισιοι παντελονατοι εδο γελαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!πουστρακια ακομη εχετε το καυλι του σκουληκοπαπαδοπουλου στην σουφρα σας..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
Επισκέπτης
κοριτσια τον λελεουρα & το πιπη να μου στειλετε..
τα κοβω για πολυ δροσερα αγορια..
τα κοβω για πολυ δροσερα αγορια..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K