Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Αφηστε ρε τα παραμυθια. "σεβασμοs στουs νεκρουs τηs θυραs 7 και τηs 4 και ολων των οπαδων!!!"
παπαρια σεβοσασταν βριζατε ολοι μαζι τα παραμυθια πεστε τα σε κανεναν αλλο
ενω εσεις σεβεστε ποτε τιποτα?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Τι γελάς ρε χαχανούλη???:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Την πούτσα μου ακόμα μέσα την έχεις... :pipa1:

Σκουπήσου λέμεεεε... :pipa3:

Ναι κάνε το άσπρο - μαύρο τώρα, το θέατρο του παραλόγου το κατέχεις. Μου παραθέτεις στατιστικά που λείπουν ένα σωρό χρονιές που ήσουν στη Β' ως ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ότι τον "έχεις" τον Π.Α.Ο.Κ., σε ξεμπροστιάζω & εσύ ως απάντηση μου λες πίπες. Αλλά είπαμε, τραγούδα μέχρι το Μάιο, μ' αρέσει να σ' ακούω, μετά θα παίζεις πάλι στα χωράφια της Β'.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φιλε μου αν θα εβριζα νεκρο θα ημουν ενα τεραs!!! σεβασμοs στουs νεκρουs τηs θυραs 7 και τηs 4 και ολων των οπαδων!!! υπαρχουν πολλα μαστουρωμενα σε καθε ομαδα αλλα η πλειοψηφια φιλε μου σεβεται τον νεκρο!!
Φιλε,εγω θυμαμαι την πλειοψηφια να το κελαηδαει,ημουν μεσα σε πολλα απο αυτα τα ματς και εχω αποψη.Εδω δεν δικαζουμε κανεναν,προσωπικα μπορει εσυ και ο αλλος φιλος να αποδοκιμαζατε,ομως τα συνθηματα ηταν ενα γεγονος και κοπηκαν μολις ειχατε τους δικους σας νεκρους,κατι που το θεωρω μεγιστη οπαδικη υποκρισια.Αν εσεις που διαφωνουσατε με το συγκεκριμενο συνθημα εισασατν τοσοι πολλοι ας βρισκατε τροπους να εκφρασετε τη δυσαρεσκεια σας ΤΟΤΕ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αφηστε ρε τα παραμυθια. "σεβασμοs στουs νεκρουs τηs θυραs 7 και τηs 4 και ολων των οπαδων!!!"
παπαρια σεβοσασταν βριζατε ολοι μαζι τα παραμυθια πεστε τα σε κανεναν αλλο

Προκαλείς πολύ, λες πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν & μάλιστα σε άτομα που σου δηλώσαμε ότι διαφωνούμε με το συγκεκριμένο σύνθημα. Παραδέχτηκα το λάθος μερικών οπάδων μου & εσύ αντί να το λήξεις συνεχίζεις να προκαλείς, οπότε μου φαίνεται θα πάψω να είμαι ευγενικός ΚΑΙ μαζί σου. Αλλά όλοι οι γάβροι μια κοψιά είστε... Τα τελευταία 13 χρόνια σας χάλασαν τελείως, θέλεις πάλι μια πέτρινη δεκαετία για να στρώσεις. Καταλήξαμε όσοι σιχαινόμαστε το βάζελο να θέλουμε να πάρει πρωτάθλημα μόνο & μόνο για να βουλώσει τα στόματα των κομπλεξικών ομοϊδεατών σου.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
[size=20pt]Ναι κάνε το άσπρο - μαύρο τώρα, το θέατρο του παραλόγου το κατέχεις. Μου παραθέτεις στατιστικά που λείπουν ένα σωρό χρονιές που ήσουν στη Β' ως ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ότι τον "έχεις" τον Π.Α.Ο.Κ., σε ξεμπροστιάζω & εσύ ως απάντηση μου λες πίπες.[/size] Αλλά είπαμε, τραγούδα μέχρι το Μάιο, μ' αρέσει να σ' ακούω, μετά θα παίζεις πάλι στα χωράφια της Β'.
Ρε στούρνε,κόψε τις μαλαματίνες σε χαλάνε...:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αφου ήμουν στη Β' τι στατιστικά που λείπουν να σου παραθέσω??? :jerking: :jerking: :jerking:

Είσαι πραγματικά τόσο ηλίθιος ή είσαι ακόμα ζαλισμένο από την ψωλιά??? :zfuck:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Φιλε,εγω θυμαμαι την πλειοψηφια να το κελαηδαει,ημουν μεσα σε πολλα απο αυτα τα ματς και εχω αποψη.Εδω δεν δικαζουμε κανεναν,προσωπικα μπορει εσυ και ο αλλος φιλος να αποδοκιμαζατε,ομως τα συνθηματα ηταν ενα γεγονος και κοπηκαν μολις ειχατε τους δικους σας νεκρους,κατι που το θεωρω μεγιστη οπαδικη υποκρισια.Αν εσεις που διαφωνουσατε με το συγκεκριμενο συνθημα εισασατν τοσοι πολλοι ας βρισκατε τροπους να εκφρασετε τη δυσαρεσκεια σας ΤΟΤΕ...

Από κερκίδα πιστεύω ότι ξέρεις οπότε γνωρίζεις πολύ καλά ότι ΤΟΤΕ δεν υπήρχε τρόπος να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου, πόσο μάλλον στην καρδιά της 4. Όσο για τα συνθήματα, άσ' το μην αρχίσω & τα δικά σου που με λες Τούρκο! ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΟΒΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ" ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ. Άσε που η πλάκα είναι ότι υπάρχουν & στις τάξεις σας "Τουρκόσποροι"...

Klonari

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Προκαλείς πολύ, λες πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν & μάλιστα σε άτομα που σου δηλώσαμε ότι διαφωνούμε με το συγκεκριμένο σύνθημα. Παραδέχτηκα το λάθος μερικών οπάδων μου & εσύ αντί να το λήξεις συνεχίζεις να προκαλείς, οπότε μου φαίνεται θα πάψω να είμαι ευγενικός ΚΑΙ μαζί σου. Αλλά όλοι οι γάβροι μια κοψιά είστε... Τα τελευταία 13 χρόνια σας χάλασαν τελείως, θέλεις πάλι μια πέτρινη δεκαετία για να στρώσεις. Καταλήξαμε όσοι σιχαινόμαστε το βάζελο να θέλουμε να πάρει πρωτάθλημα μόνο & μόνο για να βουλώσει τα στόματα των κομπλεξικών ομοϊδεατών σου.
Το νου σου μονο μην βρισεις νεκρους. :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ρε στούρνε,κόψε τις μαλαματίνες σε χαλάνε...:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αφου ήμουν στη Β' τι στατιστικά που λείπουν να σου παραθέσω??? :jerking: :jerking: :jerking:

Είσαι πραγματικά τόσο ηλίθιος ή είσαι ακόμα ζαλισμένο από την ψωλιά??? :zfuck:

Είσαι χαζός; Έχει νόημα να μου παραθέτεις στατιστικά & να μου λες "τόσες φορές σε κέρδισα, τόσες ισοπαλίες κ.λ.π." όταν ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ έπαιζες μια κατηγορία κάτω από εμένα τόσες χρονιές;;; Έπαιζες στη Β' γιατί πολύ απλά δεν ήσουν ικανή σαν ομάδα να αντεπεξέλθεις στην Α' Εθνική, με λίγα λόγια αν αυτές τις χρονιές που ήσουν στη Β' μπορούσαμε να παίξουμε μαζί θα σε γαμούσα ακόμη κι απ' τ' αυτιά, με κατάλαβες; Οπότε τα "7 νίκες εμείς, 3 εσείς" πούλα τα αλλού.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Από κερκίδα πιστεύω ότι ξέρεις οπότε γνωρίζεις πολύ καλά ότι ΤΟΤΕ δεν υπήρχε τρόπος να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου, πόσο μάλλον στην καρδιά της 4. Όσο για τα συνθήματα, άσ' το μην αρχίσω & τα δικά σου που με λες Τούρκο! ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΟΒΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ" ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ. Άσε που η πλάκα είναι ότι υπάρχουν & στις τάξεις σας "Τουρκόσποροι"...
Μη συγκρινεις το "Τουρκος" και το "σκουληκι" με τα συνθηματα.Αυτα οπως ξερεις καλα ειναι οπαδικα παρατσουκλια που ενοχλουν μονο τους ασχετους.Απλα,εσεις το μεγαλοποιειτε και το κανατε ζητημα με τα"Αντεθνικα" απο τους δημοσιογραφους σας που ομως καμαρωνουν οταν ο λαος του παοκ παραποιει τον εθνικο υμνο...Οσο για το συνθημα με τους νεκρους,εσυ ειπες οτι μονο μια μειοψηφια το ελεγε,οποτε εσεις σαν πλειοψηφια θα ηταν ευκολο να τους βαλετε στο περιθωριο.Τωρα βεβαια διεψευσες τον εαυτο σου,πραγματι σε μια ολοκληρη Θυρα 4 ενας λογικος καθεται,βγαζει τον σκασμο και βλεπει τον αγωνα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ βουλγαροτουρκογυφτισσα..

Το κακό με κάτι πουστράκια σαν εσένα είναι ότι "κελαηδάνε" μόνο εδώ μέσα κρυμμένοι πίσω απ' την ανωνυμία τους, γιατί αν σε είχα έξω εσένα θα σου έδινα τα αρχίδια μου να τα φας.

Επισκέπτης
πουστρακια ακομη εχετε το καυλι του σκουληκοπαπαδοπουλου στην σουφρα σας..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Μη συγκρινεις το "Τουρκος" και το "σκουληκι" με τα συνθηματα.Αυτα οπως ξερεις καλα ειναι οπαδικα παρατσουκλια που ενοχλουν μονο τους ασχετους.Απλα,εσεις το μεγαλοποιειτε και το κανατε ζητημα με τα"Αντεθνικα" απο τους δημοσιογραφους σας που ομως καμαρωνουν οταν ο λαος του παοκ παραποιει τον εθνικο υμνο...Οσο για το συνθημα με τους νεκρους,εσυ ειπες οτι μονο μια μειοψηφια το ελεγε,οποτε εσεις σαν πλειοψηφια θα ηταν ευκολο να τους βαλετε στο περιθωριο.Τωρα βεβαια διεψευσες τον εαυτο σου,πραγματι σε μια ολοκληρη Θυρα 4 ενας λογικος καθεται,βγαζει τον σκασμο και βλεπει τον αγωνα...

Για 'σένα μπορεί να είναι μόνο οπαδικά παρατσούκλια. Έχω γνωρίζει εγώ ασπόνδυλα που λένε το "Τούρκος" με καθαρά ρατσιστική διάθεση όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται αυτό. Το λένε & γεμίζει το στόμα τους... Κάτι παλιοί ιερολοχίτες... Ξέρεις τώρα τί λέω.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
εγω να κλαψω απογονε?
εσυ εισαι συνεχεια εδω μεσα και νομιζεις οτι εισαι μαγκας ευνουχισμενε απογονε...

PAOKVAG

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
για την βουτια του τοροβουτα γιατι δεν μιλαs ρε δαφνομπουκωμενε? αλλα τα περισσοτερα διπλα ετσι πουστικα τα εχετε κανει λιμανισιοι παντελονατοι εδο γελαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

Επισκέπτης
κοριτσια τον λελεουρα & το πιπη να μου στειλετε..
τα κοβω για πολυ δροσερα αγορια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom