Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μεγαλη σουπα το παιχνιδακι..... Τι εγινε παλληκαρια, το sold out δεν κερδισε το παιχνιδι????? Αιντε ξυπνηστε και καταλαβετε οτι αυτα τα φουμαρα που σας πουλανε, ειναι προλογος, ακομα και 50000-60000 κοσμο να σας βαζαν να πατε, αν δεν εχεις ομαδα..... χεσε μεσα!!!
Οσο για τις μαγκιες του Κονσεισαο..... κατι απο Ζωγραφακη μου θυμιζει, απλα εκεινος ηταν αμπαλος, αυτος μπορει να ξερει μπαλα αλλα δε μπορει και ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΛΙΚΙ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ!!!! Ο νοων νοειτο....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin:
Αριστερό ντιρέκτ,δεξί κροσέ και...γκοοοολλλλλλ :2funny:
ηλίθια απορία...ο Αντωνάκης γιατί έκανε καθυστερήσεις...??? :think:
μαλλον καρτα ηθελε να παρει.
τουλαχιστον πληρωθηκαμε στο Χ (3,5 Χ 150€)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλοφάγοτα αδερφέ ;)
καμια καλη προταση να παιξω, αν και εβαλα ηδη λυον.
μαλλον το ειχατε παιξει πολλοι το χ  :grin: γιατι η τουμπα ηταν ηρεμη σημερα
καλοφαγωτα
ηταν μεγαλο Χ οπως και το ματς με τσελσυ.
κατι πρεπει να γινει με τα πεναλτυ.ειχαμε να κερδισουμε 2,5 χρονια και φετος χασαμε 3.
δεν ξερω πως φανηκε η τουμπα, παντως στα ραδιοφωνα υπαρχει πολυ γκρινια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν και το ειδα σε καφενειο και δεν ακουγα καλα μου φανηκε νορμαλ το κλιμα σε σχεση με αλλες χρονιες και ειδικα με χρονιες που ανεβαιναμε πανω
παντως ευτυχως που δεν το εχασε κανας ελληνας το πεναλτι γιατι θα ακουγε πολλα.....λογω προκαταληψης

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν και το ειδα σε καφενειο και δεν ακουγα καλα μου φανηκε νορμαλ το κλιμα σε σχεση με αλλες χρονιες και ειδικα με χρονιες που ανεβαιναμε πανω
παντως ευτυχως που δεν το εχασε κανας ελληνας το πεναλτι γιατι θα ακουγε πολλα.....λογω προκαταληψης
ξεχνας κατι .ειναι η πρωτη χρονια που σχεδον δεν εχουμε παραπονα απο τη διαιτησια,αν εξαιρεσεις 2,3 κιτρινες που δεν εδωσε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ξεχνας κατι .ειναι η πρωτη χρονια που σχεδον δεν εχουμε παραπονα απο τη διαιτησια,αν εξαιρεσεις 2,3 κιτρινες που δεν εδωσε
ολα ειναι θεμα του πως παει στο γηπεδο ο οπαδος,αν παει προκατειλημενος του φταινε ολα.παντως και αλλες φορες δεν επρεπε να εχετε(πχ. τακολα,αναποδα αραουτ και διαφορα ανουσια σφυριγματα)αλλα ειχατε.ισως να αλλαζετε σιγα σιγα και να μην κηνυγατε φαντασματα πλεον,κατι το οποιο το ευχομαι

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
η προκαταληψη εχει αιτια καποια γεγονοτα
κανεις δε γεννηθηκε προκατηλημενος
πρωτη χρονια την τελευταια 10ετια που δε κλεψατε
ειστε σε καλο δρομο..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ολα ειναι θεμα του πως παει στο γηπεδο ο οπαδος,αν παει προκατειλημενος του φταινε ολα.παντως και αλλες φορες δεν επρεπε να εχετε(πχ. τακολα,αναποδα αραουτ και διαφορα ανουσια σφυριγματα)αλλα ειχατε.ισως να αλλαζετε σιγα σιγα και να μην κηνυγατε φαντασματα πλεον,κατι το οποιο το ευχομαι
υπηρχε καλο κλιμα λογω τελευταιων αποτελεσματων, γρηγορου σολντ αουτ και γενικα πολυ καλο κλιμα.
οσο για την προκαταληψη, εχεις να πεις για μια φαση (δυσκολη)του τακολα, ενω εγω αν ξεκινησω να λεω θα τελειωσουμε αυριο.
το οτι ουσιαστικα δεν ειχα στοχους(περα απο την εξασφαλισμενη 4η θεση)δε νομιμοποιουσε τις σφαγες

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
για αύριο θα εννοείς...θα τα πούμε αύριο στο στοιχηματικό θρεντ ;)θέλει λίγη μελέτη ακόμα το πράγμα... :coffee:
εγω εχω δει κατι αλλα δεν ανοιγω τα χαρτια μου ακομα :tooth:
κατσε μηπως δω κανα ονειρο το βραδυ :grin:

Επισκέπτης
για αύριο θα εννοείς...θα τα πούμε αύριο στο στοιχηματικό θρεντ ;)θέλει λίγη μελέτη ακόμα το πράγμα... :coffee:
http://[URL unfurl="true"]www.ndhs.org.uk/articles/images/39440803030823-recycle%20bin%202%20.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για σημερα εψαχνα, ετοιμαζομουν για πορτο αλλα δεν την προλαβα.
γι αυριο ασχετα με ειδησεις: Χ στο καυταντζογλειο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
υπηρχε καλο κλιμα λογω τελευταιων αποτελεσματων, γρηγορου σολντ αουτ και γενικα πολυ καλο κλιμα.
οσο για την προκαταληψη, εχεις να πεις για μια φαση (δυσκολη)του τακολα, ενω εγω αν ξεκινησω να λεω θα τελειωσουμε αυριο.
το οτι ουσιαστικα δεν ειχα στοχους(περα απο την εξασφαλισμενη 4η θεση)δε νομιμοποιουσε τις σφαγες
σου ανεφερα μια φαση που ευνοηθηκατε και γενικα σε εκεινο το παιχνιδι,ομως παλι σπασατε την τουμπα και ειχαμε τηλεδικες.δεν ασχολουμαι πλεον με διαιτησιες και ουτε θα μπω σε διαδικασια να αναφερω φασεις προ δεκαετιας που εχω παραπονα.φετος σε πολλα παιχνιδια εχω αδικηθει με αποκορυφωμα τον βαζελο το 1-1 αλλα δεν καναμε συλλαλητηριο γιατι σερνοταν η ομαδα και αυτο μας ενοιαξε πρωτιστως.με αποτελεσμα οταν παιξαμε σε 3 μερες ξανα τους πεταξα 4 παστελακια,τους ξεφτιλισα και αφησα τον κακο με την σφυριχτρα στον κωλο,χωρις να μπορεσει να κανει τιποτα.αυτη ειναι η ουσια για μενα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.ndhs.org.uk/articles/images/39440803030823-recycle%20bin%202%20.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προφανώς θα μιλάς για τον δικό σου τον κουβά... :thefinge:γιατί εγώ τα τσέπωσα πάλι :headbang3:

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα ρε μιλανε οι gay για διαιτησια

μπρρρρρρ κλεφτες

Επισκέπτης
Είστε μερικοί απίστευτοι ρε πούστη μου, προσπαθούν 2 οπαδοί να μιλήσουν για ένα παιχνίδι και πετάγεστε λέτε μιά μαλακία και τι κερδίζετε? Τίποτα απολύτως!!!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες το παιχνιδι ηταν σκατα...
Περιμενα καλυτερη εμφανιση και απο τις δυο ομαδες!
Αντε εμεις ειμαστε χαλια φετος, ο Ολυμπιακος?
Κριμα, η ατμοσφαιρα στο γηπεδο ηταν μοναδικη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom