ξεχασες να του πεις "η βλακεια ειναι ανικητη..." φιλε pleasuregiverετεροχρονισμενο μπινελικωμα μου ριχνεις μωρη λουγκριτσα???παρεΜΟΥ τηλ μωρη κοτουλα..εχεις κοψει καπιστρι???εχεις παθει παρακρουση???στα παπαρια μου σας γραφω..συνεχισε μονος σου κακομοιρε μπουγατσοκιμα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος!!!.............
Συνημμένα
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
γιατί άλλαξες νικ?
απο το πολυ κραξιμο μαλλον...
αν ήθελα να κρυφτώ θα έμπαινα με άλλο λογαριασμό...
214-900 Ραδιοταξί Μακεδονία.....για την εκστρατεία σας στη Βέροια....
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
μη,214-900 Ραδιοταξί Μακεδονία.....για την εκστρατεία σας στη Βέροια....
θα στο σβήσουν!!!!!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
δεν αργούμε φίλε.. έχει τελετουργικό και πρωτόκολλο η σημερινή ημέρα
το ποιος ειναι λουγκρα το ξερεις ρε φλωρε γαυρε.ξαναμπηκες εδω μεσα ομω να δεις τι γραφτηκε.παλιαδελφη.ετεροχρονισμενο μπινελικωμα μου ριχνεις μωρη λουγκριτσα???παρεΜΟΥ τηλ μωρη κοτουλα..εχεις κοψει καπιστρι???εχεις παθει παρακρουση???στα παπαρια μου σας γραφω..συνεχισε μονος σου κακομοιρε μπουγατσοκιμα..
το να κοροιδεύεις κάποιον για τη γλώσσα που μιλάει ή για κάποια συνήθεια εντάξει....
αλλά να κοροιδεύεις κάποιον για ένα φαγητό,που είναι και πολύ ωραίο,μόνο τα ανεγκέφαλα ημίαιμα της τρούμπας θα μπορούσαν να το κάνουν...
αλλά να κοροιδεύεις κάποιον για ένα φαγητό,που είναι και πολύ ωραίο,μόνο τα ανεγκέφαλα ημίαιμα της τρούμπας θα μπορούσαν να το κάνουν...
ετεροχρονισμενο μπινελικωμα μου ριχνεις μωρη λουγκριτσα???παρεΜΟΥ τηλ μωρη κοτουλα..εχεις κοψει καπιστρι???εχεις παθει παρακρουση???στα παπαρια μου σας γραφω..συνεχισε μονος σου κακομοιρε μπουγατσοκιμα..
ξεχασες να του πεις "η βλακεια ειναι ανικητη..." φιλε pleasuregiver
αν δεν εισασταν ηλιθιοι τι θα θελατε να εισασταν?
Επισκέπτης
ΔΕΝ γαμαω στρακια..και οπως ειπε ο ΣΚΡΟΥΝΤΖ,η βλακεια σου ειναι ανικητη γι' αυτο αλλαξε & εσυ το νικ σου σε Μπαοκ,φαε τις μπουγατσουλες σου & ξεκινα για το μπουρδελακι σας πλυμμενος για τις πουτσες που θα αρπαξετε..το ποιος ειναι λουγκρα το ξερεις ρε φλωρε γαυρε.ξαναμπηκες εδω μεσα ομω να δεις τι γραφτηκε.παλιαδελφη.
Υ.Γ συγνωμη που στα γραφω στα ελληνικα & σε αναγκαζω να χρησιμοποιεις translator για να τα διαβαζεις..
εσυ ηδη χρησιμοποιεις.το ελληνοαλβανικο.απογονεΔΕΝ γαμαω στρακια..και οπως ειπε ο ΣΚΡΟΥΝΤΖ,η βλακεια σου ειναι ανικητη γι' αυτο αλλαξε & εσυ το νικ σου σε Μπαοκ,φαε τις μπουγατσουλες σου & ξεκινα για το μπουρδελακι σας πλυμμενος για τις πουτσες που θα αρπαξετε..
Υ.Γ συγνωμη που στα γραφω στα ελληνικα & σε αναγκαζω να χρησιμοποιεις translator για να τα διαβαζεις..
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Οποιος είναι στη Θεσσαλονίκη μπορεί να κατλάβει τι κοινωνικό φαινόμενο είναι ο ΠΑΟΚ και οτι ο αγώνας έχει ξεσηκώσει όλη την πόλη.
Και για να σας προλάβω: Ναι, με τον Ολυμπιακό ασχολούμαστε περισσότερο γιατί αυτόν θέλουμε να φτάσουμε. Οι υπόλοιποι για εμάς είναι οδοντόκρεμες
Και για να σας προλάβω: Ναι, με τον Ολυμπιακό ασχολούμαστε περισσότερο γιατί αυτόν θέλουμε να φτάσουμε. Οι υπόλοιποι για εμάς είναι οδοντόκρεμες
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Να,αυτες τις μαλακιες λετε και σας εχουν ολοι στο δουλεμα...Οποιος είναι στη Θεσσαλονίκη μπορεί να κατλάβει τι κοινωνικό φαινόμενο είναι ο ΠΑΟΚ και οτι ο αγώνας έχει ξεσηκώσει όλη την πόλη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K