thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Σήμερα όλα επιτρέπονται είπαμε...Να,αυτες τις μαλακιες λετε και σας εχουν ολοι στο δουλεμα...
Σήμερα όλα επιτρέπονται είπαμε...Να,αυτες τις μαλακιες λετε και σας εχουν ολοι στο δουλεμα...
ε μα βαζεις και συ για να ερθεις σε αντιπαραθεση τη λυον με τον παοκλιώστε τους...το θέλει όλη η ελλάδα...
ε μα βαζεις και συ για να ερθεις σε αντιπαραθεση τη λυον με τον παοκ
τελικα τι ειστε ρε μαγκες?
εγω σαν ολυμπιακος αν θελω να σε πικαρω θα σου πω παιχνιδια μεταξυ μας
και οχι οτι ο παοκ ειναι η μοναδικη ομαδα στην ευρωπη που την ιδια χρονια αποκλειστηκε απο τσου λου και ουεφα στα προκριματικα
μαγκια σου ρε φιλαρακιόταν ο πουρουπουπου λέει μαγκιά του Στολτίδη που πήρε το πέναλτυ με εργοτέλη...συγνώμη φίλε αλλά μας γυρνάνε τα έντερα ανάποδα....θέλω όχι απλά να σε κερδίσω,αλλά να σε ξεφτυλίσω,να σε κάνω ένα με το χώμα...
Παρε ΦΟΡΑ και ελα,με τον Γ.Χ σκανδαλο-προκληση αποφαση,εχετε λυσσαξει ολοι,σε λιγες ωρες θα τουμπεκιαζεστε μπαοκιαόταν ο πουρουπουπου λέει μαγκιά του Στολτίδη που πήρε το πέναλτυ με εργοτέλη...συγνώμη φίλε αλλά μας γυρνάνε τα έντερα ανάποδα....θέλω όχι απλά να σε κερδίσω,αλλά να σε ξεφτυλίσω,να σε κάνω ένα με το χώμα...
το μονο αξιλογο ηταν κατι μουνακια που δειχναν οι καμερεςΤο μόνο αξιόλογο ήτανε τα μπουκέτα μεταξύ Νικοπολίδη και Κονσεϊσάο!!!!!
Το μόνο αξιόλογο ήτανε τα μπουκέτα μεταξύ Νικοπολίδη και Κονσεϊσάο!!!!!
σημερα ειδα τον πιο αδιαφορο ολυμπιακο που εχω δει ποτε μου
Αριστερό ντιρέκτ,δεξί κροσέ και...γκοοοολλλλλλ
ηλίθια απορία...ο Αντωνάκης γιατί έκανε καθυστερήσεις...???
σημερα ειδα τον πιο αδιαφορο ολυμπιακο που εχω δει ποτε μου
εκανε ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ τι ζηταγανε
και μετα μου λες γιατι κανανε καθυστερισεις
μεγα βλακεια αυτο φιλεΚ που είναι το περίεργο, αυτοί δεν έλεγαν ότι θα παίξουν όπως με τη Τσέλσι??? Ακριβώς το ίδιο στυλ παιχνιδιού έκαναν όπως με τους άγγλους.
Ακριβος αυτο καταλαβα και εγω.Τι να πώ ρε Νίκο σηκώνω τα χέρια ψηλά...μόνο η κερκίδα και ο Αντώνης με τον Κονσεϊσάο είχαν πάθος(στη φυσούνα)
το θέλατε ρε το μάτς ή όχι???σας βολεύει το Χ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος...???γιατί εμένα αυτή την εντύπωση μου έδωσε η ομάδα σου