Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κανείς δε βλέπω να αναφέρει τον Σάντος που φοβήθηκε έναν μετριότατο και ελλιπέστατο ολυμπιακό και είχε την ομάδα 90 λεπτά πίσω...λες και έπαιζε με την Μίλαν...
είπαμε να προσέχεις τα νώτα σου αλλά αυτός το ξεφτύλισε...40 χιλ κόσμο βάζεις γκολ στο πρώτο λεπτό και αντί να τους πατήσεις,κάθεσαι κάτω από τη σέντρα...

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γαμησετα φιλε μου δεν εχουμε ομαδα!!
Ασε αυτος ο Σαλμον ......παλτό!
Θεωρω τον Ιλιεφ πολυ καλυτερο!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για σάλμον συμφωνώ απόλυτα...και ο Χριστοδουλόπουλος,ουσία μηδέν βολοδέρνει μεταξύ κέντρου και περιοχής,ατομιστής μέγιστος και μια τρύπα στο νερό....πονάμε πολύ μεσοεπιθετικά,μπούκες μηδέν,σουτ μηδέν αλλά και άμυνα να τρέμει η καρδιά σου...

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για σάλμον συμφωνώ απόλυτα...και ο Χριστοδουλόπουλος,ουσία μηδέν βολοδέρνει μεταξύ κέντρου και περιοχής,ατομιστής μέγιστος και μια τρύπα στο νερό....πονάμε πολύ μεσοεπιθετικά,μπούκες μηδέν,σουτ μηδέν αλλά και άμυνα να τρέμει η καρδιά σου...
Συμπερασμα: Ολη η ομαδα σκατα!
Για τον Γκαβρανσιτς τι να πω..
Στο ματς με τον σκωληξ ηταν πολυ καλος, σημερα μονο μαλακιες εκανε..!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δηλωσεις Λεμονή:
"Η ατμόσφαιρα μου θύμισε τη δεκαετία του '70. Επειδή είμαι της άποψης ότι πρέπει να λέμε και τα θετικά, η ατμόσφαιρα ήταν καυτή, χωρίς ακρότητες. Ηταν ιδανική."

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
η στορια τα τελευταια χρονια ειναι γνωστη.....το παοκακι χανει απο τον παο ....κερδιζει τα σκουληκια για να κρατησει τα πρωτεια στη θεσ/νικη με τον οσφπ με το ζορι χ αν δεν χασει.....το μονιμο θυμα του η αεκ...θυμηθειτε το θα τρωνε σιδερα οι παιχτες.....σαν τελικο CL θα παιξουν

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η στορια τα τελευταια χρονια ειναι γνωστη.....το παοκακι χανει απο τον παο ....κερδιζει τα σκουληκια για να κρατησει τα πρωτεια στη θεσ/νικη με τον οσφπ με το ζορι χ αν δεν χασει.....το μονιμο θυμα του η αεκ...θυμηθειτε το θα τρωνε σιδερα οι παιχτες.....σαν τελικο CL θα παιξουν

τι λες βρε ονειροπαρμένε...απλά ο θρήνος είναι ανώτερος από σένα και δύσκολα τον κερδίζω...ενώ εσύ είσαι της πλάκας,το είδε όλη η ελλάδα προχθές...όταν είχες ομάδα με τσάρτα κλπ πως κέρδιζες?αυτά είναι σενάρια της πλάκας...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αλλο τα ονειρα και αλλο η μνημη...21 χρονια που τον κερδιζες συνεχεια τι ηταν; απλα μολις ανελαβε ο κοκκαλης αλλαξαν ολα....μοιρασατε την δουλεια...ο ενας το παιζει νταβατζης της αθηνας και ο αλλος της θεσ/νικης!!! μονο που ο κοκαλης εχει λεφτα και αρ..δια ενω το παοκακι.....

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δεν έχω δει χειρότερο αγωνιστικό χώρο στη Super league. Το γήπεδο ήταν χωράφι και δυσχέραινε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Η μπάλα αναπηδούσε περίεργα και ο βρεγμένος αγωνιστικός χώρος του έκανε να γλυστρούν συνέχεια. Αν ήταν στρωτός ο αγωνιστικός χώρος θα δημιουργούταν παρισσότερες φάσεις και μάλλον ο ΟΣΦΠ θα το έπαιρνε στις λεπτομέρειες

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κακα τα ψεμματα.ο παοκ οπως και η ομαδα μου η αεκ,ποδοσφαιρικα ειναι κατω του μετριου ακομα και για τα ελληνικα δεδομενα.2 ομαδες που εχουν απο πισω τους αποδεδειγμενα 7ψηφιο αριθμο οπαδων,λες και χεσανε στο πηγαδι, ειναι αναγκασμενες να διοικουνται μια ζωη απο λαμογια,απατεωνες,τεχνοκρατες η απλα "λιγους".ο ζαγορακης και ο νικολαιδης ειναι ελπιδα για το ελληνικο ποδοσφαιρο οσον αφορα τη ντομπροσυνη.απο εκει και περα αμα δε βρουν ατομα να χωσουν φραγκα,να φροντισουν -εφοσον πονανε οπως λενε τις ομαδες τους-να δωσουν την ομαδα σε οποιον μπορει να τη σηκωσει εκει που της αξιζει.μπαλα παντως δε παιζει ουτε η αεκ ουτε ο παοκ τα τελευταια χρονια.οταν ο γαυρος ειναι τοσο πεσμενος και δεν μπορεις να τον διαλυσεις...

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω δει χειρότερο αγωνιστικό χώρο στη Super league. Το γήπεδο ήταν χωράφι και δυσχέραινε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Η μπάλα αναπηδούσε περίεργα και ο βρεγμένος αγωνιστικός χώρος του έκανε να γλυστρούν συνέχεια. Αν ήταν στρωτός ο αγωνιστικός χώρος θα δημιουργούταν παρισσότερες φάσεις και μάλλον ο ΟΣΦΠ θα το έπαιρνε στις λεπτομέρειες
Της κοντης ψωλης τις φταινε οι τριχες.... :2funny:
Οι Βραζιλιανοι γιατι κάνουν μαγικα μεχρι και στην άμμο? :think:
κακα τα ψεμματα.ο παοκ οπως και η ομαδα μου η αεκ,ποδοσφαιρικα ειναι κατω του μετριου ακομα και για τα ελληνικα δεδομενα.2 ομαδες που εχουν απο πισω τους αποδεδειγμενα 7ψηφιο αριθμο οπαδων,λες και χεσανε στο πηγαδι, ειναι αναγκασμενες να διοικουνται μια ζωη απο λαμογια,απατεωνες,τεχνοκρατες η απλα "λιγους".ο ζαγορακης και ο νικολαιδης ειναι ελπιδα για το ελληνικο ποδοσφαιρο οσον αφορα τη ντομπροσυνη.απο εκει και περα αμα δε βρουν ατομα να χωσουν φραγκα,να φροντισουν -εφοσον πονανε οπως λενε τις ομαδες τους-να δωσουν την ομαδα σε οποιον μπορει να τη σηκωσει εκει που της αξιζει.μπαλα παντως δε παιζει ουτε η αεκ ουτε ο παοκ τα τελευταια χρονια.οταν ο γαυρος ειναι τοσο πεσμενος και δεν μπορεις να τον διαλυσεις...
Σωστος ο Andrikos! :thumbsup:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τυχεροι εισασταν τελικα.ατυχοι εμεις και οπως αποδειχθηκε , ανικανοι να κερδισουμε αθτον τον ανυπαρκτο ολυμπιακο.ακρως δικαιο το αποτελεσμα νε μια επιτελους πολυ καλη διαιτησια.το καλυτερα αποτελεσμα για εσας και για αυτο το θρεντ για να ληξει νε βρισιες και αδερφισμους γαυρακια.
ο σκοπος μου παντως επετευχθει.....
τα λεμε ολυμπιακοι στα αλλα θεματα περι πορνων που εκει τα βρισκουμε καλυτερα.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
τυχεροι εισασταν τελικα.ατυχοι εμεις και οπως αποδειχθηκε , ανικανοι να κερδισουμε αθτον τον ανυπαρκτο ολυμπιακο.ακρως δικαιο το αποτελεσμα νε μια επιτελους πολυ καλη διαιτησια.το καλυτερα αποτελεσμα για εσας και για αυτο το θρεντ για να ληξει νε βρισιες και αδερφισμους γαυρακια.
Ρε σύ.Μην διαβάζεις πολύ metrospor και μην ακούς πολύ metropolis  δεν κάνει καλό... Ανύπαρκτοι

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αν εσυ φιλε ειδες
οτι εσεις ησασταν ατυχοι και οτι ολυμπιακος ηταν ανυπαρκτος
τοτε συγνωμη αλλα πρεπει να αρχισεις παλι απο την πρωτη δημοτικου
αν τα δικα σου ματια δεν ειδαν οτι και ΟΙ ΔΥΟ ομαδες δεν ειχαν ορεξη να παιξουν
και καναν και οι δυο σα να τους βολευει το χ ε τοτε τι να σου πω?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αν εσυ φιλε ειδες
οτι εσεις ησασταν ατυχοι και οτι ολυμπιακος ηταν ανυπαρκτος
τοτε συγνωμη αλλα πρεπει να αρχισεις παλι απο την πρωτη δημοτικου
αν τα δικα σου ματια δεν ειδαν οτι και ΟΙ ΔΥΟ ομαδες δεν ειχαν ορεξη να παιξουν
και καναν και οι δυο σα να τους βολευει το χ ε τοτε τι να σου πω?
φιλε μου αν η ομαδα σου ειναι ικανοποιημενη με το χ  με τον παοκ τοτε ρι να σου πω.εγω παντως δεν ειμαι.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ρε σύ.Μην διαβάζεις πολύ metrospor και μην ακούς πολύ metropolis  δεν κάνει καλό... Ανύπαρκτοι
φιλε μου ουτε την εφημεριδα την συγκεκριμενη διαβαζω ουτε την συγκεκριμενη ραδιοφωνικη συχνοτητα.αντιθετως μαλλον εσυ απο την αθηνα μπαινεις στο ιντερνετ και την ακους.
διαβασε λοιπον τον πρωταθλητη σου και δες τον τακουλη σου και ασε μας εμας.ηρεμα και ωραια.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
φιλε μου ουτε την εφημεριδα την συγκεκριμενη διαβαζω ουτε την συγκεκριμενη ραδιοφωνικη συχνοτητα.αντιθετως μαλλον εσυ απο την αθηνα μπαινεις στο ιντερνετ και την ακους.
διαβασε λοιπον τον πρωταθλητη σου και δς τον τακουλη σου και ασε μας εμας.ηρεμα και ωραια.
Ε βρε σιγά δεν είμαστε όλοι από την κακιά Αθήνα και πολεμάμε την ομάδα του πάοκ :2funny: :2funny: κοντά Θεσσαλονίκη μένω και αντιλαμβάνομαι πόσο προπαγανδιστικά και ανούσια είναι αυτά που λένε στο ραδιόφωνο και στις εφημερίδες της Βορείου Ελλάδας..Για γέλια είστε...

Επισκέπτης
Ε βρε σιγά δεν είμαστε όλοι από την κακιά Αθήνα και πολεμάμε την ομάδα του πάοκ :2funny: :2funny: κοντά Θεσσαλονίκη μένω και αντιλαμβάνομαι πόσο προπαγανδιστικά και ανούσια είναι αυτά που λένε στο ραδιόφωνο και στις εφημερίδες της Βορείου Ελλάδας..Για γέλια είστε...
Δεν είμαι ρουφιάνος αλλά ο galb μένει στα Γιαννιτσα, όποιος θέλει την ακριβή του Διεύθυνση ας μου στείλει πμ!
Φιλικά ο Αρτέμης Μάτσας!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom