αν εισαι και εσυ κοντα στη θεσσαλονικη τοτε εισαι και εσυ βορεια ελλαδα.και αν ειμαστε για γελια εμεις αρα εισαι και εσυ.και ειδικοτερα αν δεν εισαι μια εκ των ομαδων της βορειας ελλαδας ακομα χειροτερα.οχι μονο παοκ αλλα και αρης η' ηρακλης η' βεροια η' καβαλα 'η πιερικος 'η οτιδηποτε αλλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
τοσο το χειροτερο.ουτε μια ωρα απο θεσσααλονικη.απ'οτι ξερω εχει πολλους αρειανους εκει.εστω αρειανος να εισαι.Δεν είμαι ρουφιάνος αλλά ο galb μένει στα Γιαννιτσα, όποιος θέλει την ακριβή του Διεύθυνση ας μου στείλει πμ!
Φιλικά ο Αρτέμης Μάτσας!
Κοίτα όπως σου είπα πιο πάνω ΜΕΝΩ κοντά Θεσσαλονίκη.Δεν είμαι βορειο Ελλαδίτης ουδεμίαν σχέση.Η καταγωγή μου είναι 100 χιλιόμετρα πάνω από την Αθήνα. Απλά σου λέω ότι είναι για γέλια με αυτά που λένε και θέλουν να κάνουν τον κόσμο να τα πιστέψει..αν εισαι και εσυ κοντα στη θεσσαλονικη τοτε εισαι και εσυ βορεια ελλαδα.και αν ειμαστε για γελια εμεις αρα εισαι και εσυ.και ειδικοτερα αν δεν εισαι μια εκ των ομαδων της βορειας ελλαδας ακομα χειροτερα.οχι μονο παοκ αλλα και αρης η' ηρακλης η' βεροια η' καβαλα 'η πιερικος 'η οτιδηποτε αλλο
Όσο για σένα ρουφιάνε (του βορρά) ντροπή σουΔεν είμαι ρουφιάνος αλλά ο galb μένει στα Γιαννιτσα, όποιος θέλει την ακριβή του Διεύθυνση ας μου στείλει πμ!
Φιλικά ο Αρτέμης Μάτσας!
Δεν τα ξέρεις και πολύ καλά.Πιο πολύ είναι παοκτσήδες και μετά οι αριανοίτοσο το χειροτερο.ουτε μια ωρα απο θεσσααλονικη.απ'οτι ξερω εχει πολλους αρειανους εκει.εστω αρειανος να εισαι.
Άσχετο μέχρι τώρα είχε σύνδεσμο ο παοκ και ο άρης και τώρα τελευταία έκανε και η ΑΕΚ ... χαχαχα (μόνο των σύνδεσμο τον αριανών σπάνε οι παοκτσήδες,τα φιλαράκια τους με τον δικέφαλο δεν τα πειράζουν)
www.freesmileys.org] [/url]Δεν είμαι ρουφιάνος αλλά ο galb μένει στα Γιαννιτσα, όποιος θέλει την ακριβή του Διεύθυνση ας μου στείλει πμ!
Φιλικά ο Αρτέμης Μάτσας!
Το καινουργιο σου αβαταρ.
το οτι ειναι μαλακες στο συγκεκριμενο ραδιο , ειναι.ο πετρουλακης το σκουλικαριο ανηξε αυτο το σταθμο και ηταν κακτι πρωτογνωρο για την πολη.ε μετα φανατισε τους πιτσιρικαδες,εβγαλε οπαδικες εκπομπες στον αερα, αντιπαραθεσεις οπαδων με μοναδικο σκοπο την ακροαματικοτητα αδιαφοροντας για τον φανατισμο των οπαδων.ειναι γελοιος.σιγα σιγα ομως ο κοσμος τον πηρε χαμπαρι και σταματησε να τηλεφωνει και ακουει τους αλλουσ σταθμουσ.εγω βασικα την κυριακη και δευτερα πλεον τα βραδια ειδικα βλεπω γεωργιου αντι να ακουσω ραδιο ,αφου μονο εκεινη την ωρα ακουω ραδιο.αντι να ακουσω ραδιο βλεπω τ.ν. α! απο γιαννιτσα εχω "φαει " 2 γκομενακια απο το νετ.μεσα σε διαστημα 2 ημερων.ηρθα γιαννιτσα, εφυγα πισω , και την αλλη μερα ξαναηρθα.
www.freesmileys.org]
[/url]
www.freesmileys.org] [/url]
Έτσι είσαι ντυμένος Ταράτσα ???
Έτσι είσαι ντυμένος Ταράτσα ???
και καλα κανουν.ειμαστε ξαδερφια.μας βοηθησαν και στον τελικο το 2001.και θα τους το ανταποδοσουμε καποια στιγμη.ροδα ειναι και γυριζει.απλα ανεφερα τους αρειανους για να μην πω οτι θα επρεπε να ησουν αποκλειστικα και μονο παοκ.Δεν τα ξέρεις και πολύ καλά.Πιο πολύ είναι παοκτσήδες και μετά οι αριανοί
Άσχετο μέχρι τώρα είχε σύνδεσμο ο παοκ και ο άρης και τώρα τελευταία έκανε και η ΑΕΚ ... χαχαχα (μόνο των σύνδεσμο τον αριανών σπάνε οι παοκτσήδες,τα φιλαράκια τους με τον δικέφαλο δεν τα πειράζουν)
Χαχα ναι έχουμε λίγο εύκολα να το πω ,,, πουτανάκια να το πω κορίτσια...το οτι ειναι μαλακες στο συγκεκριμενο ραδιο , ειναι.ο πετρουλακης το σκουλικαριο ανηξε αυτο το σταθμο και ηταν κακτι πρωτογνωρο για την πολη.ε μετα φανατισε τους πιτσιρικαδες,εβγαλε οπαδικες εκπομπες στον αερα, αντιπαραθεσεις οπαδων με μοναδικο σκοπο την ακροαματικοτητα αδιαφοροντας για τον φανατισμο των οπαδων.ειναι γελοιος.σιγα σιγα ομως ο κοσμος τον πηρε χαμπαρι και σταματησε να τηλεφωνει και ακουει τους αλλουσ σταθμουσ.εγω βασικα την κυριακη και δευτερα πλεον τα βραδια ειδικα βλεπω γεωργιου αντι να ακουσω ραδιο ,αφου μονο εκεινη την ωρα ακουω ραδιο.αντι να ακουσω ραδιο βλεπω τ.ν. α! απο γιαννιτσα εχω "φαει " 2 γκομενακια απο το νετ.μεσα σε διαστημα 2 ημερων.ηρθα γιαννιτσα, εφυγα πισω , και την αλλη μερα ξαναηρθα.
Επισκέπτης
Κάτι σε μαύρη κουκούλα υπάρχει γιατί πάει με τα μάτια μου?
Χαρτοσακουλα οικολογικη εισαι οικολογος ρουφιανος.Κάτι σε μαύρη κουκούλα υπάρχει γιατί πάει με τα μάτια μου?
Δεν τα ξέρεις και πολύ καλά.Πιο πολύ είναι παοκτσήδες και μετά οι αριανοί
Αφου και οι δυο ειναι δικεφαλες κοτες
χεσμένος ο Σάντος...που αν ο Ολυμπιακός ήταν πλήρης,θα μας έπαιρνε σίγουρα...πίσω πίσω πίσω συχαθήκαμε...εντάξει να φυλαχθείς,αλλά δεν παίζαμε και με την Μάντσεστερ...που σαι ρε Άγγελε,αυτός ο καρπουζάς δεν κάνει για την ιδιοσυγκαρσία του Παοκτσή....
ΥΓ τι μαλάκες οι της Τρίπολης,να διώχνουν έναν τόσο επιτυχημένο προπονητή,τον Κάμπος...κακό δείγμα από τους 2 του Ντουμπάι...
ΥΓ τι μαλάκες οι της Τρίπολης,να διώχνουν έναν τόσο επιτυχημένο προπονητή,τον Κάμπος...κακό δείγμα από τους 2 του Ντουμπάι...
Respect στην άποψη σου Palermo για την απόλυση Κάμπος
Δείχνουν όμως την απειρία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου και γενικά πόση έλλειψη ψυχραιμίας έχουν για ομάδα super league.
Ανέβηκαν φέτος, είναι στην πρώτη πεντάδα από την πρώτη τους χρονιά, έχουν κερδίσει σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες και ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος!!!
Και τι κάνουν? Απολύουν τον προπονητη που τους έφτασε εκεί και τώρα τι? Στην πιο κρίσιμη στιγμή που παίζονται οι θέσεις για τα paly off.Μ'αρεσει που ο κόσμος είχε παράπονα..
Τέλος πάντων ζητώ συγνωμη από τους φίλους εδώ όλους γιατί αφορά τον ΠΑΟΚ το συγκεκριμένο threat.
Δείχνουν όμως την απειρία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου και γενικά πόση έλλειψη ψυχραιμίας έχουν για ομάδα super league.
Ανέβηκαν φέτος, είναι στην πρώτη πεντάδα από την πρώτη τους χρονιά, έχουν κερδίσει σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες και ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος!!!
Και τι κάνουν? Απολύουν τον προπονητη που τους έφτασε εκεί και τώρα τι? Στην πιο κρίσιμη στιγμή που παίζονται οι θέσεις για τα paly off.Μ'αρεσει που ο κόσμος είχε παράπονα..
Τέλος πάντων ζητώ συγνωμη από τους φίλους εδώ όλους γιατί αφορά τον ΠΑΟΚ το συγκεκριμένο threat.
Δεν θα ασχοληθω με το παιχνιδι,δεν ειναι αξιο αναφορας...Αλλα με την ατμοσφαιρα στο γηπεδο.Εχω γινει κιμπαρης τωρα,με διαρκειας,το οποιο παει σε διαφορους ενδιαφερομενους κ τις περισσοτερες φορες παω στην 3.Θα μαλωνα με κατι φλωραδες γιατι μου ζητησαν να κατσω κατω.Αφου ακουσαν αυτα που επρεπε,μετα απο λιγο μου το ζητησαν ευγενικα κ το αιτημα τους εγινε δεκτο-ημουνα μονος αλλιως δεν θα τα βρισκαμε ουτε ετσι.Αλλα, καθιστοι στην 4 ουτε στα χειροτερα μου ονειρα.εκει που παλια ανοιγαν κεφαλια για χαβαλε,πεφταν κορμια κ κρυβαμε τα 100ρικα στις καλτσες,τωρα να απαιτουν να καθεσαι κ να γινονται μανουρες με τους ορθιους,αυτο παει πολυ.
Εκει, στην παλια 4α, ειχε βαβουρα,αλλα πεσμενα πραματα.
ΚΑΛΗ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΕΤΣΙ!
Εξω η βια απο τα γηπεδα...
Η ομάδα μας πολύ χάλια.Δεν μπορούσαν να αλλάξουν μία μπαλιά. Έδιωχναν την μπάλα σε παίκτες του ΟΣΦΠ, περίεργα πάγματα.Τους περίμενα διαφορετικούς, να πουλήσουν παοκτσηδιλίκι στο γήπεδο, έστω σαν αυτό του Κονσεισάου.Με τέτοιο κόσμο έπρεπε να πετούν.Περίεργα πράγματα???
Τι ωραία που ήταν στην εποχή των σπηλαίων, ε;Δεν θα ασχοληθω με το παιχνιδι,δεν ειναι αξιο αναφορας...Αλλα με την ατμοσφαιρα στο γηπεδο.Εχω γινει κιμπαρης τωρα,με διαρκειας,το οποιο παει σε διαφορους ενδιαφερομενους κ τις περισσοτερες φορες παω στην 3.Θα μαλωνα με κατι φλωραδες γιατι μου ζητησαν να κατσω κατω.Αφου ακουσαν αυτα που επρεπε,μετα απο λιγο μου το ζητησαν ευγενικα κ το αιτημα τους εγινε δεκτο-ημουνα μονος αλλιως δεν θα τα βρισκαμε ουτε ετσι.Αλλα, καθιστοι στην 4 ουτε στα χειροτερα μου ονειρα.εκει που παλια ανοιγαν κεφαλια για χαβαλε,πεφταν κορμια κ κρυβαμε τα 100ρικα στις καλτσες,τωρα να απαιτουν να καθεσαι κ να γινονται μανουρες με τους ορθιους,αυτο παει πολυ.
Κρατάω τη φράση σου "ημουνα μονος αλλιως δεν θα τα βρισκαμε ουτε ετσι", ενδεικτική νομίζω της περήφανης και παλλικαρίσιας μΠΑΟΚτζίδικης ψυχής.
υπαρχει μια φημη, που δεν φανταζει και παραλογη,αν σκεφτει κανεις τη σχεση των δυο ομαδων, οτι το καλοκαιρι ο γκαβρανσιτς θα παει απο τη σαχταρ στο γαυρο.
δεν υπονοω τιποτα για χτες, απλα αν συμβει ενισχυεται αυτοπου ελεγα ειδικα για την περιπτωση του
δεν υπονοω τιποτα για χτες, απλα αν συμβει ενισχυεται αυτοπου ελεγα ειδικα για την περιπτωση του
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Αρχες δεκαετιας 1980....εκδρομη στη θεσ/νικη....αφιξη 3 το βραδυ....διανυκτερευση στη παληα παραλια για οσους ξερουν....πρωι πρωι πρι ξημερωσει εμφανιζονται κατι καρντασια (που να ειναι τωρα ο Νικος ο μαναβης) και με αδιαφορο υφος ρωταγαν .....ρε φιλε πως θα παω στη σταυρουπολη; στη ξηροκρυνη κλπ κλπ ευτυχωσ ηταν απριλης και θαλασσα ηταν καπως ζεστη....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K