thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
συ είπαςΣαουρίδης εννοείς...
συ είπαςΣαουρίδης εννοείς...
συ είπας και εσύο γιαννης ο ταβερνιαρης;
παραείναι τραβηγμένο
αυτος μπορει να τη ρωτησει τη δικια του. εσυ μπορεις ή ειναι απασχολημενη η δικια σουξεχασες 2 ερωτησεις!!
γιατι μαμα ο ΑΡΗΣ εχει διπλασιες κουπες απο μας σε ποδοσφαιρο και μπασκετ?
γιατι μαμα μας φωναζει ολη η ελλαδα ρουφιανους?
ρε φιλαρακο σκεφτηκες οτι η μανα μου ισως να εχει πεθανει?αυτος μπορει να τη ρωτησει τη δικια του. εσυ μπορεις ή ειναι απασχολημενη η δικια σου
Σε δικαίωσε πριν από λίγο ο Γεωργίουυπαρχει μια φημη, που δεν φανταζει και παραλογη,αν σκεφτει κανεις τη σχεση των δυο ομαδων, οτι το καλοκαιρι ο γκαβρανσιτς θα παει απο τη σαχταρ στο γαυρο.
δεν υπονοω τιποτα για χτες, απλα αν συμβει ενισχυεται αυτοπου ελεγα ειδικα για την περιπτωση του
Τι ωραία που ήταν στην εποχή των σπηλαίων, ε;
Κρατάω τη φράση σου "ημουνα μονος αλλιως δεν θα τα βρισκαμε ουτε ετσι", ενδεικτική νομίζω της περήφανης και παλλικαρίσιας μΠΑΟΚτζίδικης ψυχής.
Σωστός.Καλυτερα στην εποχη των καλωδιων ε?
Ημουν ο μονος ορθιος εννοουσα...την μαγκια μου κ την ψυχη μου την εδειχνα μεσα σε αγωνιστικους χωρους διαστασεων 5x5 παπι.Κ εκει ημουν απο τους καλυτερους μαγκες.Ειμαι ο τελευταιος που θα χτυπουσα καποιον.
Απο αυτή τη στιγμή σταματάω να ασχολούμαι με τα σκορδόψωμα. Χθές φάνηκε η διαφορά των συλλόγων. Οποιος ήταν στο γήπεδο το κατάλαβε
ο φιλοξενουμενος δεν ειχε ουτε την ευαισθησια να σβησει το ποστ!!αλλα και οι υπολοιποι παοκτσηδες δεν βλεπω να πηραν θεση για αυτο του το σχολιο!θυμωνετε οταν σας λενε τουρκους ή βουλγαρους αλλα οταν ενας δικος σας βριζει μανες δεν τρεχει καστανο!!
αυτος μπορει να τη ρωτησει τη δικια του. εσυ μπορεις ή ειναι απασχολημενη η δικια σου
Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι ρε καραγκιόζη? Άντε γαμήσου κοπρόσκυλο!αυτος μπορει να τη ρωτησει τη δικια του. εσυ μπορεις ή ειναι απασχολημενη η δικια σου